با سلامنقل قول:
از توی آیتونز برید به قسمت دستگاهتون و بعد در تب app ببینید که همه ی برنامه هایی که دارید تیک خورده باشه
چون شاید تیک اونها برداشته شده و پاک میکنه
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
از توی آیتونز برید به قسمت دستگاهتون و بعد در تب app ببینید که همه ی برنامه هایی که دارید تیک خورده باشه
چون شاید تیک اونها برداشته شده و پاک میکنه
موفق باشید.
سلام
یک امکان به iOS 4.3 اضافه شده که از این به بعد همیشه در مواقع خرید های درون هر App ، شما باید حتما پسورد آیتیونز خودتون رو وارد کنید. دلیل اضافه شدنش امنیت بیشتر حساب های بانکی و جلوگیری از خرید بدون اجازه بچه ها از والدینشون هست! :دی
من با خجالتی دارم میگمنقل قول:
داش stream واسه من 4 5 روز قبل از آپدیت اینجور شدش!
اولا پسورد نمیخواست/
.
1 چیری که محسوس هستش
بعد از آپدیت ریتم ویبره برای اس ام اس عوض شده :دی
والا من از وقتی که فریمور2 ریلیز شد ایفون دارم از همون موقع هروقت میخواستم از اپ استور دانلود کنم ازم پسورد ایتونز رو میخواست برا همین فکر نمیکنم این قابلیت مخصوص فریمور جدید باشه بنظرم علتش اینه چون با وی پی ان یا ... کانکت میشیم هر بار ای پی فرق میکنه برا همین پسورد میخواد شایدم به این علت باشه که یه نفر یواشکی از کامپیوتر شما اقدام به دانلود نکنهنقل قول:
دوستان از حالا شایعات برا آیفون بعدی شروع شد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چی فکر میکنید ؟ من میگم به احتمال خیلی زیاد آیفون بعدی همین شکلی باشه یا خیلی شبیه این باشه
چون اپل همیشه توی نوآوری و جهش هاش یه قاب مسطح استفاده میکنه که همه جاش ضخامت یکسانی داره و توی آپدیت ها میاد لبه ها رو نازک تر میکنه و ضخامت رو کم تر ...
مثل ipad و ipad 2
خدا کنه اسمش iPhone 5 نباشه ... خیلی بی مزه میشه
اتفاقا بعد از طراحی آیفون 4 فک نمیکنم اپل برگرده به طراحی های بدون لبه!
منظورم طراحی به فرم 3 جی اسه...
به نظرم اسمشم آیفون 5 باشه خیلی بد نیست!هرچند که بعیده...
هرچی که هست اوایل تابستون معلوم میشه.
من احتمال ميدم آيفون بعدي از لحاظ ديزاين فرق خاصي با آيفون 4 نخواهد داشت
فقط حافظه 64 اضافه ميشه + چيپ A5 + فن آوري 4G :46: به همين دليل احتمال ميدم كه اسمش ميشه 4G:13:
با سلام
دوستان يه سوال داشتم ممنون ميشم جواب بديد
اقا يه ايفون٤ تو يه جشنواره دادن به بابامون اونم داد به من
من تا حدودي پستاي قبليو خوندم
١.اين سيديا كه ميگين من گشتم نداره
٢.من كلا با گوشيم ميرم نت از app stor نميتونم استفاده كنم چون پسورد ندارم نميدونم چجوري عوضش كنم
٣.اين جيل برينگ اصلا نگرفتم چيه
٤.چي كار كنم؟ممنون ميشم توضيح كامل بدين
نقل قول:دوستان دقت کنید صحبت من درباره خریدها درون هر برنامه بود (In-App Purchases) ، نه خرید از iTunes و App Store. از زمانی که iTunes بوده همیشه این قضیه هم بوده. از iOS 4.3 به بعد هر دفعه قصد In-App Purchase داشته باشید باید پسوردتون رو وارد کنید، حتی اگه ده ثانیه قبل هم پسورد رو در App Store زده باشید. این توی هیچ نسخه قبلی نبوده.نقل قول:
معلوم نیست ولی تفاوت ها احتمالا همون 64 و A5 خواهد بود، LTE هم به نظر من بعیده چون هنوز که هنوزه شبکه درست و حسابی LTE ای در هیچ دنیا وجود نداره، Verizon هم گوشیهای LTE اش رو نیمه دوم امسال عرضه می کنه و اون موقع هم پشتیبانی فقط در چند شهر بزرگ آمریکا خواهد بود.. WiMax هم که اصلا جای بحث نداره. من 4G رو برا ششمین آیفون پیش بینی می کنم.نقل قول:
خدایش من که از این خیلی راضی هستم دیگه نمیدونم چی می خوان بدهند بیرو ن
دوستان با عرض معذرت یک سوال کلی داشتم . می خوام آیفون 4 بگیرم و متاسفانه فرصت خوندن کل صفحات رو ندارم , به طور کل توصیه به خرید اون می کنید یا نه ؟ ( دلیل شک من گوشی گالاکسی اس ۲ و یا صبر کردن تا آمدن آیفون 5 است . ) . مشکل خاصی در حال حاضر نداره که از خرید اون پشیمون بشم ؟
ممنونم
نه تنها هیچ مشکلی نداره،بلکه هنوزم که هنوزه بهترین گوشیه بازاره!!(به نظر من البته)
تنها گوشی که می تونه از آیفون 4 بهتر باشه،گوشیه بعدی اپله!!!
Iphone بعدی کی احتمالا میاد؟؟
معمولا اول تابستون :دینقل قول:
تابستون معرفي مي شه ولي معمولا تا اواسط پاييز چنان قيمتي داره كه هر كسي نمي تونه نزديكش بشه .... ! :21:
نقل قول:
هیچ وقت چنین اتفاقی تو برند آیفون نیفتاده و نخواهد افتاد .
همیشه قیمت گوشی قبلی میان پایین و قیمت گوشی جدید میشه قیمت گوشی قبلی .
یعنی مثلا : 3GS 900 تومنه . 4 میاد . 3GS میشه 700 . 4 میشه 900
150 الی 200 تومنم موبایل فروشیها میکشن روش .
خیلی گرون باشه تو ایران ( تهران ) 1 میلیون الی 1 میلیونو 100
ممنون كه سوالمو جواب دادين
هميشه اينجا اينطوري كامل جواب ميدين؟!!!!
يه سوال ساده بودا
گوشی های آیفونی را که سایت چاره آنلاک فکتوری و با نصب کامل برنامه ها می فروشند بهتره بگیرم یا بدون نصب برنامه ؟
نقل قول:
دوست عزیز iphone4 رو در ابتدا بیش از 2 میلیون تومن می فروختن!!! کافیه به صفحات اول همین تاپیک یه سر بزنید و قیمت های آیفون 4 رو در تابستان و اوایل پاییز گذشته چک کنید . قیمت آیفون جدید متعادل خواهد شد ولی حداقل 2-3 ماه بعد از ورود به ایران...باید کمی صبر کرد تا تب بازار فروکش کنه و به قیمت عادی خودش که اشاره فرمودید برسه.
بدون نصب برنامه بگیرید:46::46:نقل قول:
سلام دوستان
من قصد خرید ایفون 4 دارم.شنیدم وقتی دست روی انتن گذاشته میشه انتنش می پره.این واقعیت داره؟
خیر در ورژنهای جدید مشکل برطرف شده :13:نقل قول:
کلا در اون حد نبوده که می گفتن:13:
میشه بپرسم چرا ؟نقل قول:
---------- Post added at 04:37 AM ---------- Previous post was at 04:36 AM ----------
من تازه کار که می خوام بگیرم ورژن جدید اونو چطور تشخیص بدم ؟نقل قول:
مشکل آنتن دهی آیفون 4 خیلی وقت پیش حل شد و به تاریخ پیوست! پس نیازی نیست نگران باشیدنقل قول:
من تازه کار که می خوام بگیرم ورژن جدید اونو چطور تشخیص بدم ؟
سلام دوستان گوشي من جديدا مثه اسب باتري رو ميخوره زيادم بازي نميكنم نهايتا angry birds نميدونم باتريش ضعيف شده يا اينكه از برنامه هاي cydia هست چون يه جا گفته بود sbsetting خيلي گوشي رو درگير ميكنه اگه كسي قيمت باتري رو هم ميدونه لطف كنه بگه.
با تشکر از راهنمایی دوستان , امروز آیفون 4 - 32 گیگ اونو گرفتم . آنلاک فکتوری - میشه لطف کنید بگید بعد از اینکه به دستم رسید چه کارهایی لازمه انجام بدم , من در زمینه آیفون صفر کیلومترم . در مورد نصب برنامه و اینکه از کجا می تونم برنامه ها رو پیدا کنم راهنمایی کنید . بسیار ممنونم
نقل قول:
locatione service رو از setting غیر فعال کنید خیلی موثره :13:
سلام دوستان
عکسهای که با گوشی میگیرم وقتی با آیتونز سیمک میکنم توی کامپیوتر هم ذخیره میشه؟
کجا ذخیره میشه؟
آموزش Jailbreak برای iOS 4.3 :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5938785#post5938785
سلام یه سوالی وضعیت gps آیفون چه طوره؟ شما از کدوم برنامه استفاده میکنید؟
بعد یه سوال دیگه gps آفلاین چیه فرقش چیه؟؟
با سلام
می دونم سوالم تکراریه , ولی چاره ایی ندارم فرصت خوندن کل صفحات رو ندارم . امروز آیفون به دستم میرسه اگه لطف کنید و بگید بعد از باز کردن جعبه اون به ترتیب چه کار هایی را باید انجام بدم ممنون می شم . کافیه فهرست بار کار هایی را که باید انجام بدم بگید خودم داخل سایت دنبال اونا میگردم . در ضمن آیفون من آنلاک فکتوری است .
به نظر من بهترين gps رو گوشي رو آيفون داره (به جرات حاضرم قسم بخورم) چون خيلي سريع موقعيت تقريبي رو با تلرانس نسبتا كم نشون ميده و فكر كنم به همين دليل تا توي فضاي آزاد مياد به ماهواره وصل ميشه چون گوشي هاي نوكيا بايد يه نيم ساعتي صبر كني تا كانكت بشه.سوال بعديت رو نميدونم منظورت چيه برنامه هاي زيادي هست برا نقشه هاي آفلاين ميتوني xgps رو از سايديا نصب كني يه برنامه توپ ديگه هم هست كه امكانات خيلي خوبي برا gps داره نقشه آفلاين نميدونم داره يا نه ولي اسمش gps kit هست خواستي بگو لينكشو بذارم.نقل قول:
اگه ميخواي برنامه كرك شده بريزي اولين كار جيلبريك گوشيه كه بايد ببيني ios گوشيت كدوم ورژن هست بعد طبق آموزشهاي تو سايت گوشي رو جيلبريك كني بعد تو همينجا تاپيكي با عنوان : بعد از نصب سيديا جكار بايد كرد هست اونو بخون همه چيو توضيح داده.نقل قول:
دوستان كسي جواب سوال منو نداد قيمت باتري آيفون 4 رو كسي ميدونه؟
با تشکر , جایی خوندم که اول باید گوشیو اکتیو کرد , یعنی مثل گوشی های دیگه تا پاور اونو بزنم بالا نمی آد؟
نقل قول:
اکتیو کردنش هیچ کاری نداره :13: معمولا خود فروشنده بدون دریافت وجهی براتون اکتیو میکنه :13:
نقل قول:
بعد یه سوال دیگه gps آفلاین چیه فرقش چیه؟؟
یعنی بدون کانکت شدن به نت میتونید از نقشه هایی که داخل گوشی نصب کردید استفاده کنید :46:
من گوشیو از طریق سایت خریداری کردم . ممکنه اکتیو شده نباشد .نقل قول:
نقل قول:
كاري نداره سيم كارتتو بنداز تو گوشي بعد گوشي رو با كابل به كامپيوتر وصل كن برنامه itunes رو باز كن گوشيتو ميشناسه فقط مراحلشو برو جلو منتها بايد به اينترنت وصل باشي.
سلام
دوستان من این سوال سالهاست تو ذهنمه..
آهنربا گوشی رو خراب نمیکنه؟!
.
مثلا رو این کیف ها اهنربا میزارن..
تاثیر نمیزاره؟!
من گوشی قبلیم 8910 سامسونگ بود . کیف اون آهنربا داشت بعد از چند ماهی درست روی جایی که محل آهنربا بود دایره ایی روی صفحه گوشی ایجاد شد , بهتره یا آهنرباشو در بیارید یا عوضش کنید .نقل قول:
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
ببخشید یه سوال دیگه ذهنمو مشغول کرده , بعد از اینکه گوشیو شناخت و تونستم با استفاده از راهنمایی های این سایت گوشیو Jailbreak کنم اگه به اینترنت وصل بشم گوشیو به عنوان ه ک شده نمی شناسه و اونو مسدود کنه ؟نقل قول: