البته از راه منم میشه.!:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
البته از راه منم میشه.!:31:نقل قول:
مرسی از هر دو تون می شه یه سوال دیگه بپرسم؟
شما با استفاده از چه برنامه ای ریاضی ها رو می نویسید؟
سلام
میخواستم ببینم چه طوری میشه باقی مانده یه عدد در تقسیم بر یه عدد دیگه رو به دست آورد؟بدون تقسیم.برای عددهای کوچیک مثل 2 و 4 میدونم اما مثلا باقی مانده یه عدد بر 125 چه جوری به دست میاد؟!
با استفاده از نرم افزار Mathtype وقتی که برنامه رو از وب دانلود و نصب کردید ، وارد برنامه میشید و تنظیمات زیر رو انجام میدید:نقل قول:
< ==preference ==>Translators ==>Translation to other text =
گزینه Tex--AMS--Latex انتخاب و در نهایت ok
حالا در محیط نرم افزار فرمول مورد نظر رو تایپ کنید . برای اینکه فرمول رو بتونید ذخیره کنید(در فرمت GIF) نیاز دارید وارد سایت با این آدرس بشی:
[HTML] http://www.artofproblemsolving.com/LaTeX/AoPS_L_TeXer.php [/HTML]
و در صفحه ای که باز میشه ، گزینه Texer (بالای صفحه) رو انتخاب کن. تا اینجا مشکلی که یست.
حالا تمام فرمول رو کپی کن(از نرم افزار Mathtype ) و در صفحه باز شده و در کادر مستطیلی paste کن .حالا محتویات فرمول بصورت tex وارد این صفحه آنلاین شده . فقط توجه کن که یه مقدار کد اضافی با اون وارد شده شما هر چی کد بجز کدهایی که بین % قرار گرفته رو پاک کن .یعنی از ابتدای برنامه (کادر مستطیلی) تا اولین % و همچنین انتهای برنامه ،بعد از % رو پاک کن(این کدها بطور عدد مشخص هستند و از برنامه اصلی قابل تفکیک هستند) حالا گزینه submit رو کلیک کن . اگه تمامی این مراحل رو درست انجام داده باشی ، فرمول در پایین کادر نشان داده میشه . حالا رو فرمول نمایش داده شده کلیک راست کنید و اونو در فرمت gif ، ذخیره کنید .
بعد وارد یک سایت آپلود شوید و عکس رو آپلود کنید . اینم دو تا سایت آپلود برای فایلهای کم حجم :
[HTML] http://upload.--------.com/Index.php [/HTML]
[HTML] http://www.freezpic.com/ [/HTML]
البته آپلود عکس دیگه نیازی نیست میتونی همون عکس پایین رو روش کلیک راست کنی بری تو properties و لینکش و کپی پیست کنی.:20::46:نقل قول:
منظورتون از عکس پایین چیه؟نقل قول:
همون فرمول که در کادر پایین نشان داده میشه.نقل قول:
کسی از دوستان میدونه که چطور میشه بدون استفاده ماشین حساب و نرم افزار log² را بدست اورد ؟
اگه میشه جوابو تو pdf بذارید !
سوالاي هندسه هم بايد اينجا بذاريم؟؟
مثلث ABC در راس A قائمه است. از Aَ دو خط AD و AE را طوري رسم مي كنيم كه داشته باشيم :BD=DE=CE و مي دانيم Dو E روي BC قرار دارند. اگر داشته باشيم:AD=cos x و AE=sin x ، مقدار BC را محاسبه كنيد.
قانون کسینوس ها رو برای 2 مثلث ABDوACE مینویسمنقل قول:
سلام دوستان
خیلی خوبه که اینجا زود به جوابی که می خوای می رسی
یه سوال داشتم؟
با فرض اینکه G محل تلاقی میانه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد نشان دهید:
نقل قول:
داریم(خواص نقطه برخورد میانه ها رو در نظر بگیرید.!):
ye soal ????kasi mitoone bege farghe x^2/2 ba x chiye?che az lahaze tabe va che az lahaze nemoodar!!!mer30
سلام!!نقل قول:
ye soal ????kasi mitoone bege farghe x^2/2 ba x chiye?che az lahaze tabe va che az lahaze nemoodar!!!mer30
اول چرا فینگلیش؟!!!!!
بعد خدمت شما عرض کنم که من فک می کنم هیچ فرقی نداشته باشن!
برای اطمینان هم نمودار اون رو با یه برنامه کشیدم و دیدم که دقیقا برابر همون ایکس شد!
ولی :
اینی که شما نوشتی میشه رادیکال ایکس به توان دو که وقتی از زیر رادیکال بیاد بیرون می شه قدرمطلق ایکس که خب هم نمودارش با ایکس فرق داره هم بردش!
حالا دوستان نظر بدن بهتره!
اولا یا آدم انگلیسی مینویسه یا فارسی.البته من sms فینگلیش میدم ولی چون امکانات نیست.:31::20:نقل قول:
حالا من که نفهمیدم سوال چی میگه . این 2 تا تابع که نوشتی فک کنم x به توان 2 بر روی 2 و اونیکی هم x که کاملا با هم فرق میکنن.
منم با chessmathter موافقم این دوتا کاملا باهم تفاوت دارن نمودار هاشونم اولی سهمی رو به بالا و دومی یه خط راست به شیب 1 هستشنقل قول:
سلام .
یه سوال از تساعد دوم دبیرستان داشتم .
حاصل جمع جمله های زیر که تشکیل تساعد میدن چنده ؟
A1^3+A2^3+A3^3+A4^3+A5^3+...+An^3
ازخط اول تا \[ (خودش رو نه ) هر چی هست ، پاک کن یعنی تبدیلش کن به:نقل قول:
\[
\int {\frac{{dx}}
{{1 + x^4 }}}
\]
اونوقت submit رو کلیک کن
خود برنامه word و excel قابلیتی به نام equation editor یا ویرایشگر فرمول داره و نیازی به استفاده از این نرم افزار نیست . اگه هم بخواهید مستقیما از این نرم افزار استفاده کنید ، باید ابتدا برنامه mathtype رو از حالت کد latex خارج کنید و فکر کنم به text تبدیل کنید . بعد فرمول رو تایپ کرده و محتویات اونو در محیط word یا excel ، کپی نمایید.(به تنظیمات preference باید مراجعه کنید و خودتون امتحان کنید)
:5:
درسته...x^2/2 یعنی رادیکال x^2 که وقتی میاد بیرون میشه قدرمطلق ایکس ....در صورتی که در نگاه اول 2/2 همان 1 است و با x اشتباه گرفته می شود.نقل قول:
یه سوال دیگه..... اگه گفتین زمانی که یه نقطه بازگشت مثل رادیکال x^2 با فرجه 3 در ایکس =0 یا نفطه زاویه دار با خط y=0 مماس میشن نوع ریشه چیه؟:5:
سلام نامساوی رو در شکل زیر ببینید.
مگه نباید بعد از اضافه کردن n^2 به طرفین و حذف یک از طرف چپ نامساوی، مساوی >= رو برمیداشت؟
من از استادم سوال کردم. گفت هم میتونین بردارین و هم میتونین برندارین خللی در مساله پیش نمییاد!!! ولی آخه وقتی n کوچکتر یا مساوی k هست مگه نبایدn-1 حتما و حتما فقط کوچکتر از k باشد. n یک عدد طبیعی هست. دیگه مساوی برای چی؟ استاد این مثال رو آورد 2 کوچکتر یا مساوی 3 هست. گفت ارزش کوچکتر یا مساوی True بوده و در نهایت ارزش عبارت هم درست هست. من این آخری رو قبول دارم ولی اون نامساوی رو اصلا نمیتونم درک کنم. دوستان اگه بتونن من رو قانع کنند ممنون میشم.
خط y=0 همون محور x هاست و نمودار تابع با محور افقی هیچوقت مماس نمیشه (در نقطه x=0 ،نمودار از حالت تقعر به تحدب تغییر شکل میده )نقل قول:
اما اگه منظورتون خط x=0 (محور y ها) هست، چون قبل و بعد از x=0 ، دو تابع و نمودار با شکل متفاوت داریم که در نقطه x=0 مشترکند ، ریشه از نوع مزدوج هست .
:46:نقل قول:
قسمت اول مساله شما:
در قسمت دوم ،توجه داشته باشید که از k سیگما گرفتیم نه از n بنابر این در طرف راست و چپ نامساوی کلیه روابط n ضرایب ثابت به حساب میان .نگاه کنید:
نقل قول:
جواب منو کسی نمیدونه؟
اگر تصاعد هندسی باشه:نقل قول:
جملات a1,a2,a3,...,an با هم تصاعدی هندسی با قدر نسبت q میدهند .مجموع این جملات هست:
حالا اگر جملات a1^3,a2^3,...., an^3 یک تصاعد جدید تشکیل بدهند ، قدر نسبت جدید هست:اگر مجموع جدید s1n بشه :
نقل قول:
تصاعد حسابی
:46:اگه تصاعد حسابی باشه:نقل قول:
البته اگر جملات r1 رو بسط بدیم به رابطه زیر میرسیم:
خط سوم ( a(n-1 به توان دو رسیده که اشتباهی نوشته شده ( a(n به توان دو
این راه حلش یه کم پیشچیده است .
فکر کنم از دوم دبیرستان بالاتر باشه
الان r , r1 چین ؟
پس قدر نسبت یا همون d چی شده؟
بخشید d همون r هستنقل قول:
r یا d قدر نسبت و sn قدر مجموع جملات تصاعد پایین هست:
a1,a2,a3,...,an
و r1 یا d1 قدر نسبت و s1 n قدر مجموع جملات تصاعد پایین هست:
a1^3,a2^3,a3^3,...,an^3
اصلا با r,r1 کاری نداشته باشه از فرمول s1 n استفاده کن .رابطه بین sn وs1n رو بنویس کافیه
من چند تا تصاعد حسابی ساده رو مثال زدم
ولی وقتی با دست حساب کردم با وقتی گذاشتم تو فرمول عددش جور در نیومد
خودت هم یه حساب بکن
نه منظورم همون y=0 می باشد.نه مزدوج نیست...:11:نقل قول:
جملات تصاعد جدید(قبلی به توان 3 )رو با اندیس پریم نشون دادم . به حل زیر نگاه کن:نقل قول:
امیدوارم مساله برای شما واضح شده باشه:46:
در مورد قدر مجموع :
همونطور که در قسمت بالا دیدیم ،قدر نسبت جملات مقدار ثابتی نخواهد بود
رابطه ی زیر درست است ؟ در صورت درست بودن آن را اثبات کنید .
می دونم که درسته ممنون می شم اگه اثباتی برای اون ارائه کنید:11:
ویرایش شد...
سلام
فکر کنم طرف راست رابطه پایینی باید ضرب خارجی باشه
از رابطه یکی مونده به آخر نتیجه میگیریم تفاضل دو بردار صفره یا بر بردار a عموده.
از رابطه یکی آخر نتیجه میگیریم تفاضل دو بردار صفره یا با بردار a موازیه.
از ایندوتا نتیجه میگیریم که تفاضل دو بردار صفره و با هم برابرند.
این راه حل قطعی هست . اگه مجموع جملات رو خونده باشید(سیگماگیری):نقل قول:
یادآوری:
ادامه حل:
این هم آدرس عکس اگه دانلود نشد
[html] http://upload.--------.com/1/1236526375.gif
[/html]
2مثال:
لطفا جواب منم بدین!
:headphone بهترین کار استفاده از قوانین همنهشتی هست.اول همنهشتی و قضایا و لم های اونو با هم مرور میکنیم و بعد چند مثال ........نقل قول:
بر گرفته از سایت ویکیپدیا:
گوییم عدد a به هنگ(پیمانه یا سنج) m با b همنهشت است و مینویسیم
- تعریف
- قرار داد: از این پس حروف m و n بیانگر اعداد طبیعی و حروف ...,a,b,c بیانگر اعداد صحیح خواهند بود مگر آنکه خلاف آن صریحاً تصریح شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرگاه m | (a − b).
از آنجا که با توجه به این تعریف هر دو عدد طبیعی به هنگ m=1 با هم همنهشت میباشند، هنگ را معمولاً عدد طبیعی بزرگتر از یک در نظر میگیریم. بعلاوه برای سهولت در نوشتار گاهی نماد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را برای نمایش همنهشتی به هنگ m استفاده میکنیم.
اگر a و b به هنگ m همنهشت نباشد مینویسیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عنوان مثال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا که 14 | 38 − 14 ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
همنهشتی به عنوان یک رابطه
همنهشتی به هنگ دلخواه m یک رابطه را روی مجموعه اعداد صحیح تعریف میکند. این رابطه را به صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نشان میدهیم و به به صورت برای هر دو عدد صحیح a,b به صورت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعریف میکنیم.
با کمی دقت متوجه می شویم این رابطه یک رابطه هم ارزی روی مجموعه اعداد صحیح است.
خواص همنهشتیها
قضیه1 طرفین دو رابطه همنهشتی به یک هنگ را میتوان باهم جمع یا در هم ضرب کرد. به عبارت دیگر اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنگاه:قضیه فوق را می توان به بیش از دو رابطه همنهشتی نیز تعمیم داد. به عبارت دیگر به سادگی به استقرا ثابت می شود اگر برای هر i=1,2,3,..,n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنگاه:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه 2 طرفین یک رابطه همنهشتی را میتوان در عددی ثابت ضرب کرد. به عبارت دیگر اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و c عددی صحیح ثابتی باشد باشد داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . قضیه زیر بیان میکند در تقسیم طرفین یک رابطه همنهشتی بر یک عامل مشترک طرفین هنگ دچار تغییر میشود.
کاربرد : زمانی که بخواهیم باقیمانده را در مراتب پایینتر بدست بیاوریم
قضیه3 فرض کنید c عددی صحیح ناصفر باشد و (d=(c,m (ب م م ) در این صورت اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنگاه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس اگر c عددی صحیح ناصفر باشد که (m,c) = 1، اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آنگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همانطور که اشاره شد رابطه نزدیکی میان رابطه همنهشتی و نظریه بخش پذیری وجود دارد. در حقیقت نظریه همنهشتی را میتوان به عنوان پالایشی برای نظریه بخش پذیری دانست. قضایای زیر به خوبی این رابطه را نشان میدهد.
قضیه4 اگر r باقیمانده تقسیم عدد a بر m باشد آنگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قضیه5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر و فقط اگر باقیمانده تقسیم a و b بر m برابر باشد. کاربرد قضیه 1و2:
1-باقیمانده تقسیم 9979 بر 30 ؟!!!
جواب:19
2-باقیمانده تقسیم 1000 بر 21 ؟!!!
جواب:13
کاربرد قضیه 3:
باقیمانده تقسیم 2400 بر 35 :جواب:20
در واقع محاسبات را تا جایی ادامه میدهیم که باقیمانده کوچکتر یا مساوی m و بزرگتر از صفر شود
:11:
سلام
ببخشید ، کسی با معمای 64=65 آشناست؟؟
:31:توی یک پست دیگه هم مطرح کرده بودند که 0=1 و 64=65 هم به همین نتیجه میرسه .این رابطه در واقع ساده شده این معادله هست x=x+1 یعنی نقطه تلاقی دو خط y=x (نیمساز ربع اول و سوم)و خط y=x+1 .همونطور که میدونیم دو خط با هم موازیند و نقطه تلاقی دو خط موازی در بینهایت هست!!!!!!!!!!!!!! (میشه بگیم جواب نداره یا جوابش بینهایت هست):11:نقل قول:
آقا من یه چند تا سوال داشتم از دوم دبیرستان
هر کی هر کدومشو بلده لطف کنه
*یکی دامنه این دو تابع
*یکی حل این نامعادله
من تا فردا هستم و فردا باید برم سفر تا هفتم
اگه فردا دادین که دستتون درد نکنه وگرنه بازم دستتون درد نکنه ولی باید هفتم بیام ببینم
خلاصه ارحمنی ترحمنی