نقل قول:
اینا مشکلات نسخه دمو بازی هست و شکی نداشته باش که در نسخه نهایی این مشکلات اصلا وجود نداره
Printable View
نقل قول:
اینا مشکلات نسخه دمو بازی هست و شکی نداشته باش که در نسخه نهایی این مشکلات اصلا وجود نداره
چند نکته جالب:
اگر دقت کرده باشین وقتی خطایی صورت میگیره بعضی مواقع بازیکنان به تصمیم داور مبنی بر اعلام خطا یا نشان دادن کارت اعتراض میکنند. داور به بازیکنی که اعتراض میکنه هم یک کارت میده.من داشتم با یوونتوس بازی میکردم که روی پای بازیکن این تیم تکلی رفتم و خطا شد و داور کارت زرد داد. بعد محمد سیسوکو اعتراض کرد که چرا کارت زرد باید داور قرمز میداد که داور به اون هم کارت داد.
توی یک بازی بود که خطایی اعلام شد و پنالتی شد زاویه دوربین از سمت زمین به اسمون بود برای همین شد من نمایشگر ورزشگاه یا همون اسکوربرد رو ببینم.دیدم درست همون اتفاقاتی که در زمین میفته داخل اون نشون داده میشه و مثل سابق یک تصویر ساده نیست.
اگر دقت کرده باشین تیم حریف در صورتی که بازیکنیش کارت قرمز بگیره به سرعت یک بازیکن جاینشین میاره و تغییر تاکتیک میده.یا مثلا در زمانی که عقب هستند و یا جلو با اواردن بازیکنان تهاجمی یا تدافعی و با تغییر تاکتیک تلاش در تغییر و یا حفظ نتیجه میکنند. بهترین جاش اینجاست که مثلا وقتی بارسا عقب باشه و ابراهیموویچ رو جای ابیدال بیاره . ابراهیموویچ دفاع بازی نکمیکنه بلکه میره مهاجم وایمیسه و تیم تغییر تاکتیکی میده. در فوتبال های سابق من یادم نیست که اینطوری بوده باشه.
و خوب داور ها هر چقدر خوب افساید میگیرن بعضی مواقع اشتباه هم میکنند و اشتباه در افساید گیری هم داریم بعضی مواقع افساید رو رد میکنیم و بعضی مواقع به اشتباه درش قرار میگیریم.
نقل قول:
امروز 3 مهر و فروشگاه سايت مثل سالهاي قبل براي فروش بازي عمل نكرده. هرسال چند روز زودتر بازي روي سايت براي فروش ميومد.
مديران عزيز فروشگاه چه خبر!؟:46:
لینک نسخه 360 بازی ( پال ) اومده . اما مثل اینکه میگن زبان بازی انگلیسی نیست . کسی در این زمینه اطلاعی داری ؟
فکر کنم همشون فیک باشن تا تایید نشدن اصلا دانلود نکنید.هنوز به زمان انتشار بازی وقت باقی مونده!!!
فیک نیست کاملا درسته .نقل قول:
همچین زمانی هم تا انتشار بازی نمونده . فقط سه روز !! اصولا نسخه 360 خیلی زودتر از این حرف ها میاد .
نسخه 360 بازی Dead Rising2 قراره با فیفا 11 منتشر بشه ولی از یک هفته پیش لینک هاش اومده
اینم لینک :
[HTML] http://www.irfree.com/2010/09/24/fifa-11-pal-multi3-xbox360-dnl/#more-59688[/HTML]
نقل قول:
اگه اینطوره که چه بهتر :20: بالاخره انتظارات داره به سر می رسه ... به زودی شاهد بهترین بازی ورزشی تاریخ خواهیم بود:8:
We Are 11
We Are 11
We Are 11
We Are 11
We Are 11
بچه ها تا بحال دقت کردین ؟ سرعت بازی توی تلویزیون نسبت به مانیتور خیلی کمتره . همینطور زمان پاسخ دهی مثلا اگه شما دکمه پاسو فشار بدین بازیکن دیرتر اقدام به پاس دادن میکنه . من هم روی مانیتور امتحان کردم و هم تلویزیون . به نظر من سرعت بازی توی مانیتور خیلی زیاد و غیر واقعیه حتی اگه سرعت بازیو روی slow قرار داده باشیم .
به نظر شما میشه مانیتور رو طوری تنظیم کرد که زمان پاسخ دهی توی بازی مثل تلویزیون بشه ؟ من فکر میکنم علت اینکه سرعت بازی توی تلویزیون کمتره اینه که تلویزیون رفرش ریت کمتری داره . حالا اگه ما رفرش ریت مانیتور رو کم کنیم به چشم آسیب نمیزنه ؟
در ضمن کسی میدونه رفرش ریت تلویزیون چقدره ؟
راستی تورنت xbox 360 pal multi هم اومده:31:
سرعت بازی اصلا برای من ایده آل نیست
من دوست دارم بازیکن زمان بیشتری پا به توپ باشه.در اینجا پرسینگ خیلی زیاد و غیر طبیعی صورت میگیره که باعث میشه بازیکنا بسرعت توپو لو بدن.در عرض چند ثانیه هم میشه از دروازه خودی به زمین حریف نزدیک شد.انگار زمین کوچک بنظر میاد.
البته این روی مانیتور بیشتر به چشم میاد.میشد در قسمت تنظیمات درجه های بیشتری برای تنظیم سرعت بازی میذاشتن.مثلا 4 نوع سرعت بازی تعریف میشد.
مانیتور من LG 2261VP
دوستان این نسخه که واسه x360 امده متاسفانه زبان انگلیسی درش موجود نمی باشد و گرنه از بقیه لحاظ نسخه امن و درستی محسوب میشه........ .
در نتیجه وایمیسم تا نسخه انگلیسیم هم لیک بشه:31:
این مساله پرسینگ زیاد یکی از معایب این بازیه که بارها و بارها گیمرها ازش شکایت داشتن . با توجه به اینکه سیستم جدید نفس و همینطور خستگی بازیکنان قراره توی نسخه نهایی ( کنسولی ) اعمال بشه احتمالا کمی فشار پرسینگ کمتر بشه چون بازیکنان اینجوری نفس کم میارن .نقل قول:
درمورد اندازه زمین هفته پیش همین بحث بود یکی از مسئولین فیفا اومد گفت از فیفا 8 به این ور توی هیچ نسخه ای اندازه زمین تغییر داده نشده و اندازه زمین توی بازی فیفا بر اساس میانگین اندازه زمینهای فوتباله . اما امین جان درمورد اینکه میگی راحت میشه ظرف چند ثانیه به دروازه حریف نزدیک شد میشه بیشتر توضیح بدی چون سیستم دفاعی توی این نسخه بهتر از نسخه قبل شده اما AI توی حمله فشار و قدرت نسخه قبلو نداره که خیلیا میگن بخاطر اینه که این دمو هستش . شاید علت این حرفت این باشه که مثل نسخه های قبل فشار زیادی روی بازیکنات وارد نمیشه . یک مقدار اینو بیشتر توضیح بده .
علت اینکه میگی این توی مانیتور بیشتر به چشم میاد اینه که توی مانیتور من امتحان کردم زمان پاسخ دهی نسبت به تلویزیون خیلی کمتره یعنی وقتی پاس میدی بازیکن زودتر پاس میده بنابراین بازی راحتر میشه و سریع تر میشه به دروازه حریف نزدیک شد .
اگه راهی وجود داشته باشه که بشه سرعت بازیو توی مانتیور به سرعت تلویزیون نزدیک کرد عالی میشد چون به این شکل هم سرعت بازی واقعی میشد و هم زمان پاسخ دهی مانیتور رو داشتیم . من فکر میکنم این کار شدنی باشه .
حسین این مورد در ادامه همون بحث سرعت زیاد بازی و کوچک بودن زمین هستش که آدم حس میکنه راحت به زمین حریف نزدیک میشه وگر نه CPU ماشالا با اون پرسینگی که میکنه به سختی اجازه نفوذ رو میده.همچنین فضای خالی کمتری نسبت به نسخه قبل به ما میده.نقل قول:
اما امین جان درمورد اینکه میگی راحت میشه ظرف چند ثانیه به دروازه حریف نزدیک شد میشه بیشتر توضیح بدی
تو این نسخه میشه با تغییر جهت هم دریبل کرد که بنظر من طبیعی تر شده مثلا در فیفا10 برای جا گذاشتن حریف حتما باید حرکات فریبنده انجام داد که در واقعیت همیشه اینطور نیست.ولی اینکه این موضوع باعث راحت تر شدن بازی میشه یا نه رو هنوز نمیبتونم نظر بدم چون وقت بازیها خیلی کمه.
راستی به غیر از اعمال سیستم خستگی بازیکنا در نسخه نهایی چه چیزهای دیگری به نسخه نهایی اضافه میشه یا بهبود پیدا میکنه؟
یعنی شما میگی سرعت زیاد بازی این حسو به آدم القاء میکنه که زمین کوچیکه ؟نقل قول:
پرسینگ بازی که نسبت به نسخه قبل زیادتر نشده !
در مورد تغییر جهت برای دریبل کردن کاملا باهات موافقم علتش میدونی چیه ؟ علتش اینه که امسال سیستم درگیری و حرکت 360 درجه رو به بازی اضافه کردن و به این شکل بازیو به فوتبال واقعی نزدیک تر کردن . با این سیستم راحت تر میشه توی زمین مانور داد و از لابلای بازیکنان عبور کرد . منم زیاد با نوع دریبلینگ نسخه قبل موافق نبودم چون توی فوتبال واقعی بازیکنان اکثرا با حرکات ساده و تغییر جهت دادن از بازیکن حریف عبور میکنن و کمتر میشه دید یک بازیکن با استفاده از یک مهارت تکنیکی اقدام به دریبل زنی کنه . شاید این نسبت 90 به 10 باشه یعنی در 90 درصد حرکات بازیکنان حرکات ساده و تغییر جهت به چشم میخوره و فقط در 10 درصد موارد ما میبینیم بازیکنان از مهارت تکنیکی خاصی استفاده میکنند .
غیر از مساله Stamina و همینطور Fatigue قراره یک مقدار تاثیر عواملی زمینه ای رو توی دقت پاسها بیشتر کنن اما پترسن میگفت نباید انتظار یک تحول اساسی رو توی این مورد داشته باشید .
کاش یکی کمک میکرد حداقل این همه زحمت کشیدم با دمو ی بازی میکردم :31:نقل قول:
دیگه بازی میاد دق میخورما :31:
دقیقا برای من هم این اتفاق افتاد. بادمه دوبار پشت سر هم Start رو زدم طوری که یک لحظه ی خیلی کوتاه منوی بازی اومد و رفت ولی توی بازی همچنان اون موزیک ه منو پخش میشد. یک بار دیگه که Start رو زدم و رفتم داخل بازی درست شد :31:نقل قول:
کی این بازی میاد تو ایران مردیم تو کفی......
با سلام.نقل قول:
28 سپتامبر مصادف با 6 مهر ماه تاریخ عرضه فیفا و تاریخ 30 سپتامبر مصادف با 8 مهر ماه PES عرضه خواهد شد.
به نقل از Mostafa NBA عزیز
سپاسگذارم.
شما توی doucument پوشه fifa11 رو پاک کن درست می شه.نقل قول:
اگه درست نشد .بازی رو پاک کن و پوشه fifa11 توی doucument رو هم پاک کن 100 % اوکی میشه.
من پستت رو ندیدم وگرنه زود تر کمکت می کردم...
سلام
من بازی رو روی کامپیوتر روی high روون بازی می کنم ولی رو لپ تاپ روی low هم میزارم بازم روون نیست
اطلاعات لپ تاپ :
processor : intel core i3 cpu m350 @ 2.27GHz 2.26 GHz
Ram: 4 Gig
Graphic : ATI mobility radeon HD 5470
تازه واسه کامپیوترم از اینا کمتره مثلا رم 2 گیگ هست
مشکل از کجاست ؟
راهی هست ؟
مرسی
یه بار پوشهFIFA رو پاک کردم نشدنقل قول:
منظورتون رو از بازی پاک کردن نمیفهمم ینی دوباره نصب کنم؟
اومد بازی برم بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
نه داخل پوشه داکیومنت فایل سیوم Fifa 11 هست اونارو پاک کن.نقل قول:
من این مشکل رو فقط در یک صورت دارم اونم وقتی که باتری بدون شارژر باشهنقل قول:
نه من موقعی هم که به شارژ هست همینطوریهنقل قول:
نه برادره من .نقل قول:
اگه 3-4 تا پست عقب تر رو میخوندی متوجه میشدی که اومده یا نیومده !
28 سپتامبر انشاا...
سپاسگذارم.
This folder is emptyنقل قول:
کلا از اول هیچی توش نیست
بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی بازم ...
نقل قول:
http://uploadbaran.com/images/bsexgczifnhrs5xqr5xr.rar
این برای خودمه. اکسترکت کن بازر تو فولدر مای داکیومنت:11:
بی صبرانه منتظره این بازی شاهکار هستم اول روی pc بازی می کنم.بعد که یه tv full hd خریدم می رم روی ps3 بازی میکنم.خیلی ذوق زدم :8::27:نقل قول:
مشکل CPU و Ram نیست مشکل لپتاپ شما گرافیکتونه که ضعیفه .گرافیک شما از جمله گرافیکای درجه 3 لپتاپ هاست که بازیها رو رو Low خوب اجرا میکنه ولی تو Med و High قدرتش به شدت افت میکنه . اینم لینک :نقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
دوست عزیز نیاز به تلوزیون Full HD هم نیست چون تصاویر PS3 و XBOX360 کیفیت 720 دارن و اگه تلوزیون HD Ready هم باشه کافیهنقل قول:
راستی نسخه PC که با نسخه کنسول فرقشون زیاده و تقریبا همون FIFA 10 شمام اگه FIFA 10 بازی کردی دیگه نیازی به این نیست.
یه سوال مهم داشتم
کسی فیفا آنلاین بازی کرده ؟ چه اینترنتی میخواد ؟ پینگ باید زیر چند باشه ؟ حتما باید ارجینال باشه یا نه ؟ خیلی دلم تنگ شده واسه یه چند دست کل کل حسابی فوتبالی با طعم FIFA
سلام تو این فیفا تیم ملی ایرن هست یا نه؟
دوست عزیز نیاز به تلوزیون Full HD هم نیست چون تصاویر PS3 و XBOX360 کیفیت 720 دارن و اگه تلوزیون HD Ready هم باشه کافیه
راستی نسخه PC که با نسخه کنسول فرقشون زیاده و تقریبا همون FIFA 10 شمام اگه FIFA 10 بازی کردی دیگه نیازی به این نیست.
tv من الان av داره .گفتم حالا که می خوام بگیرم بزار full hd بگیرم.بعدشم من fifa 10 بازی نکردم آخه خیر سرم من فقط pes میزدم امسالم تغییر عقیده دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها من با گرافیک 9500 gt یک گیگ مجبورم بازی را روی حالت low بازی کنم؟به نظرتون مشکل از گرافیکمه؟من تمام بازی های جدید و با گرافیک سنگین را تا الان بدون مشکل بازی کرده و میکنم؟به نظرتون مشکل از کجاست؟
vga:1gig9500gt
ram:2gig ddr2
cpu:1.80 core2 dou intel e2160
نشد اررور میدهنقل قول:
این فایل ها رو که ریختم بازی هم بالا نمیاد. دو تا فایل هم که آرمین تو 100 پست قبل گفته بود رو هم پاک کردم بازم نشد. در کل اولین باره من تو یه بازی گیر میزنم. حداقل با دو پست حل میشد. من تمام پست ها رو تو این تاپیک میخونم ولی کسی مشکل من رو نداشته تا حالا
کاش کنسولی رو میگرفتم :دی ولی دیگه خودش میاد اگه مثل لول آپ بازی خوش قول باشن. حسرت این دمو هم موند به دل من تا یه روز به سر گری پترسون بیارمش نامرد :دی
حسین جان چون نزدیک انتشار بازی هست لطف کنید با توجه به فرقهای عدیده نسخه کنسول با PC تاپیک مجزایی برای این دو ایجاد کنید.
نه دوست عزیز ایراد از گرافیک شما نیستنقل قول:
من با کارت 256 بازی رو با بالاترین تنظیمات گرافیکی اجرا میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم
مطمئن باش از گرافیک نیست
این فایل رو دانلود کن...نقل قول:
کپی کن توی محل نصب بازی پوشه Game.... پوشه ی :کد:http://www.4shared.com/file/2K_luEDF/rna.html
FIFA 11 Demo\Game
یه سری مشکلات مربوط به کارت گرافیگ ATI رو بر طرف می کنه....
مقادیری عکس از قیافه بازکنان در بازی:(حتما حتما حتما نگاه کنید زیبان...البته شاید برای بعضی ها تکراری باشه)
کد:http://www.megapic.ir/viewer.php?file=y7d52zpxpwcjz47xlrox.jpg
کد:http://www.megapic.ir/viewer.php?file=rwg5iu0m1j5fxfjmwr73.jpg
کد:http://www.megapic.ir/viewer.php?file=hred5mfaxx9oa4fv8ax3.jpg
کد:http://www.megapic.ir/viewer.php?file=hojfk7bi9gxbmsr9tdmj.jpg
کد:http://www.megapic.ir/viewer.php?file=fnsr9k34x6kaa6quk5wv.jpg
نقل قول:
خوشبختانه فیفا توی بخش آنلاین خیلی خوب کار کرده و اگه کانکشن متوسطی هم داشته باشید میشه آنلاین بازی کرد بعنوان مثال توی ایکس باکس اگه پینگی حدود 200-240 داشته باشین هیچ مشکل و لگی توی بازی نخواهید داشت .
در مورد pc نمیدونم چون هنوز نیومده اما ایکس باکس احتیاج به بازی اریجینال نیست فقط باید از امسال 800 پوینت بپردازین برای بخش آنلاین که فکر میکنم حدود 8 تا 10 هزار تومن میشه . علتشم تصمیم EA برای بازار دیسکهای دسته دومه . امسال این شرکت تصمیم گرفته برای هر بازی یک کد اختصاص بده که این کد میره رو گیمر تک و یکبار مصرفه بنابراین یکی دیگه نمیتونه ازش استفاده کنه مگر اینکه اون پوینتها رو داشته باشه .
فکر نکنم مدیر انجمن اجازه بده . نمیدونم بنظرتون این کار لازمه ؟نقل قول:
100 % لازمه.......نقل قول:
فکر نکنم مدیر انجمن اجازه بده . نمیدونم بنظرتون این کار لازمه ؟