خیلی بد بازی کردیم،فقط برای احسان ناراحتم ....:41:
Printable View
خیلی بد بازی کردیم،فقط برای احسان ناراحتم ....:41:
همانطور که بنده بار ها گفته بودم عیار بازی ما تو این بازی مشخص میشه، عیار بازی ما مشخص شد... تیم ما هیچ حرفی برای گفتن نداشت هیچ حرفی ، حتی به فکر وقت کشی هم بود... من ااصلاً ندیدم توپی رو به مهاجم برسونن چون نه ابزارشو داشتن نه بر نامشو .... در هر صورت باید از این بچه ها والخصوص قطبی تمجید کرد که حداقل تو گروه آبروداری کردن چیزی که خیلی ها از فکر میکردن تو گروه هم بالا نمیان
اما بدترین بازیکنان کل تو رنومنت از نظر من
1- نکونام
2- شجاعی
( تو هر 3 بایز خیلی خیللی بد بود وتمام توپها رو لو داد- تو این بازی ه مروی پاس اشتباه نکونام گل خوردیم )
بهترین بازیکنان تورنومنت
1- سید جلال حسینی
2- سید مهذدی رحمتی
3- هادی عقیلی
دیگه بازیکن خوب نداشتم ..
شما كه بعد از نيمه اول به نيم دوم اميد داشتي...بعد از نيمه دوم هم ميگقتي كه به اكسترا ! تايمز اميد داري..چي شد پس؟نقل قول:
برم امضامو عوض کنم... یارو کره ایه تعویض کرد، تعویضش تبدیل به یه گل شد! امپراتور ما هم شجاعی نا آماده رو آورد که خودشو بزنه زمین، اکستراتایم اول یه دقیقه زیاد بشه تا گل بخوریم... اه اه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------
خاك بر سر عقيلي و حسيني كه يه جو عقل نداشتن...تيم داشت حذف ميشد اينا 2دقيقه تو دفاع پاسكاري ميكنن بعدش هم ميكشيدن زيرش كه شانسكي به يكي برسه !!
شجاعي هم كه كلا معلوم نبود براي چي تو زمينه....گند زده بود به بازي !! بيخودترين ادم همين شجاعي بود...!
ارزوي قهرماني اسيامون رفت كه 38 ساله بشه...:2::13:
خاک بر سرشون اعصاب نذاشتن واسه ما .
خدایی فقط یه سری بازیکن تو این تیم ملی هست که حقشون تو تیم باشن.
قطبی هم تو این بازی خیلی ترکیب بدی گذاشت،باید رضایی یا خلعتبری رو نیمه دوم میاورد،اون جنگلی رو هم بازی نمیداد(پزمان نوری)
بیخیال بابا حالا تقصیر داور بود ما باختیم ؟!! :18: شما هم که شدی مثل مربی های لیگ برتری ....نقل قول:
دمت گرمنقل قول:
نکونام وشجاعی بدترین بازیکنان تورنومنت به خصوص نکونام افتضاح بود افتضاح
فکر کنم دیگه از شر قطبی خلاص شدیم..
تاييد ميشهنقل قول:
پست مفيد و به حقي دادي
من داشت خوابم ميگرفت از بازي تيم ملي
جالب اون 77 تايي كه گفتن قهرماني !
خاک تو اون سر این افشین قطبی حیف که نمیشه اینجا فحش ناموسی داد.
اینجا هم که شده چت روم:18:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 66 (63 کاربران و 3 مهمان)
من...بخورم دوباره فوتبال ملی نگاه کنم...
دلم میسوزه که الان زبون کسایی مثل عزیزی و مظلومی و ناصر ابراهیمی و .... درمیادش دوباره.
دلایل باخت:1.نکونام2.نکونام3.شجاعی
ای سرم خداااا یعنی چی آخه
دستام میلرزه نمیتونم تایپ کنم:41:
خوشم میاد مثل همیشه بازار انتقاد داغه داغه !!
ولی انصافا باید گفت نکونام و شجاعی تیم ملی رو به گند کشیدن !! دلم برا رضایی و حاج صفی و حیدری و و و می سوزه
عملکرد مربیان کره ای هم از ایرانیا بهتر بود
سلام/ واقعا متاسفم که به این تیم امیدوار بودم و جوگیر شده بودم/ در ضمن تاکتیک تیم ما هم مشخص شد: "بکش زیرش"نقل قول:
این باخت رو به افشین قطبی بخاطر تعویض های زیباش و جواد نکونام بخاطر بازیسازی های عالیش رضایی بخاطر شوت های دقیق و عدم خودخواهیش و مسعود شجایی بخاطر بازی باغیرتش و همینطور سعیدلو و کفاشیان و دارو دستشون بخاطر مدیریت هایی که از دل جان دارند و همینطور ما مردم جوگیر تبریک میگم
ترس کره ای ها کاملا از بازیشون مشهود بود و قطبی کاملا درست گفته بود
خوب ظاهرا سنت دیرینه یکی درمیون هم شکسته شد
ظاهرا پیشبینی ما هم درست در اومد پیشبینی که به نظر من احساسی نبود مثل بیشتر مابقی پیشبینی ها که بخاطر بازی های قبلی کاملا از روی احساسات داده شد
من موندم این نکونام چه گلی به سر فوتبال ما زده که اینجور تیم رو بهم ریخته ...شما بازی اول واین بازی نکونام رو ببینید از یک بازیکن آماتور هم آماتور ته
از اونور هم شجاعی ماشالله فقط خودش رو گیج می کنه
بازيكن مفت خور و پول پرست و شكم پرست بيشتر از اين نمي شه
----------:31:نقل قول:
فكر نكن مطمئن باش !نقل قول:
دلایل باخت:1.نکونام2.نکونام3.نکونا 4. نکونام 5. نکونام 6. نکونام 7.نکونام 8. نکونام 9. نکونام 10. نکونام 11. شجاعی
ما که تو نظر سنجی گزینه درست رو انتخاب کردیم :دی
دفاع ایران این بازی واقعا واقعاً عالی بود . رحمتی هم که واسه تیم ملی نعمته ! همیشه باید چوب مهاجم و خط میانی رو بخوریم !
بچسبیم به همون فوتسال حداقل هر سال قهرمان آسیا میشه :دی
-----------------------------------------------------------------------
این هم جواد و شانس آوریش برای ایران:[/QUOTE]
نقل قول:
با اجازه اینو با اسم خودم اسمس کردکم:8:
یعنی وقتی خوشحالی دخترهای کره ای رو میدیدم اعصابم داغون می شد نمی دونم چی شد تی وی ایران که پیرزن 90 ساله رو تو لیگ اروپا نشون میده سریع سانسور می کنن قشنگ گذاشتن پخش بشه این تصویر خوشحالی
کفاشیان چی کار کرد تو این فوتبال به گند کشیدن لیگ برتر عدم صعود به جام جهانی از دست دادن کرسی اجرایی AFC به خاطر سعیدلو که اونم رای نیاورد و حالا حذف در یک چهارم جام ملتها اگه وجود داشته باشی همین امشب استعفا میدی مزدور
این حرفهایی بود که ما از 6 ماه پیش میزدیم منتها یه عده عقب افتاده ذهنی میان میگن طرف منافع سیاسی داره تخریب می کنه سیاه نمایی می کنه ببینید اقایون فوتبال ایران داره کاملا نابود میشه سرتونو نمی تونید بکنید زیر برف کره جنوبی امارات و عراق نیست که ببریم بشیم قدرت آسیا!!!
ولی بازم به اون عزیزانی که رای به قهرمانی و یا صعود به مرحله بعد داده بودن تبریک میگم برای حس میهن دوستی و غرور ملیشون اما تا کی با احساسات مردم میشه بازی کرد!؟تا کی یک شو من بیاریم یک میلیارد بدیم برای اینکه به مردم قول قهرمانی بده و بعد یواش یواش بزنه زیرش و در آخر هم فقط از گروه بیاد بالا !؟تا کی پشت اسم مربی ها قایم بشیم اصلا فردا مارادونا بشه سرمربی فوتبال ایران مشکلی حل میشه بی کفایتی های عزیزمحمدی و کفاشیان درست میشه؟
مبعلي => پژمان نوري
خاک بر سر اون دوتا لژیونرمون کنن
ولی کره رو هم میزدیم از ژاپن میخوردیم
دوستان عزیزان به اعصاب خودتون مسلط باشید!:31::31:
هیچ اتفاقی نیفتاده !فقط یه کوچولو ایران باخته!! :31::31:
فقط بدی این باخت اینه که امثال کفاشیان همچنان سر جاشون باقی می مونن اون وقت تمام کاسه کوزه ها سر افرادی مثل قطبی ( قبول دارم امروز خوب نبود) که حداقل یه جون تازه ای به فوتبال ما داد شکسته میشه
آفرین به شما که از همون اول ناامید بودی... اگه یه خورده دقت کنی من پیش از مسابقات به حذف تیم ملی تو این مرحله رای دادم... اما از شروع جام ملت ها امیدوار بودم که رایی که منطقا قبولش داشتم، به حقیقیت نپیونده... از همون روز اول هم خوب تیم ملی رو گفتم هم بدشو...نقل قول:
حالا مشکل شما چیه... اینو نمیدونم!
پول يامفت مي ريزن تو شكمهاي اينها بهتر از اين نمي شه
وقت کشی کجا بوده
اون شجاعی پرمدعا که اشتباهات خودش با زمین زدن میخواست توجیه کنه
پارک تو منچستر بازی میکنه و تقریبا همه تیمشون دارن تو اروپا بازی میکنن خودشون برای تیم ملیشون میکشن
اون وقت این 2 بچه رفتن تو اوساسونا بازی میکنن انقد ادعا دارن و با غرور تو زمین راه میرن
تو این تاپیک و همه جا صحبت از حذف تیم ملی بود
تا 2 تا بازی خوب کردیم توقع ها رفت بالا
بازم دست قطبی درد نکنه که فوتبال ایران از اون وضع داغونش درآورد
الان تكليف مردم چيه ؟!
به چي دلمون رو خوش كنيم...!؟
ایول...حرف حساب همینه !نقل قول:
وقت کشی کجا بوده
اون شجاعی پرمدعا که اشتباهات خودش با زمین زدن میخواست توجیه کنه
پارک تو منچستر بازی میکنه و تقریبا همه تیمشون دارن تو اروپا بازی میکنن خودشون برای تیم ملیشون میکشن
اون وقت این 2 بچه رفتن تو اوساسونا بازی میکنن انقد ادعا دارن و با غرور تو زمین راه میرن
خب دیگه ...
تاپیک افتاد دست اقایون "من می دونستم", ما بریم دنبال زندگی مون
دقیقا این دوتا گ....ه زدن به تیمنقل قول:
البته از حق نگذریم تیموریان خیلی مردونه بازی کرد درود به غیرت همچین بازیکنایی
جون ماردتون با فونت درشت ننویسین کور شدم !!!! :18:
پرچم سوريه ميان هواداران كره اي در جريان بازي ديده ميشد.
خاک بر سر فوتبال ما که دلمون به لژیونر هامون خوش بود... خاک ب رسرشون ...بی غیرتهای مفت خور... حتی نون دادن به شما حرام هست .... بابا من نمیدونم چرا وقتی این نکونام وشجاعی بازی رو داغون کردن به خصوص نکونام چرا بازیشون میدن.... نکونام ننگ بر تو
ذلایل باخت که نکونام و شجایی نیستش.کلا تیم تاکتیک نداره هیچ برنامه ای برای حمله نداره ندیدین که رضایی با این که میدونست توپش گل نمیشه توپ شوت کرد .تا کره مارو تحت فشار قرار میداد ایران سوتی میداد همشم که میزدند زیر توپ فکر کنم بهترین چیزی که بازیکنان به دست آوردن همین گالاکسی تب ا بود فکر کنم اصلا واسه همین رفتن قطر.:31:
بنده الان از زمانی که بازی تموم شده، همش دارم رفرش میکنم تا ببینم که صحبت های احساسی دوستان کی تموم میشه تا بتونم یه تحلیل عقلانی از بازی بذارم.
درسته. حق دارید. اما فکر کنم دیگه کافی باشه.
این حرفهای فحش میخوام بدم و خاک تو سر ... و مفت خور و پول پرست و .... دردی رو دوا نمیکنه.
(راستی پیش بینی ام درست دراومد، در یک چهارم حذف شدیم.):41:
همچنان منتظریم.