بچه ها من دمو رو دانلود کردم ولی این جا زو گیر میده ولی درایو E من 12 گیگ خالی داره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بچه ها من دمو رو دانلود کردم ولی این جا زو گیر میده ولی درایو E من 12 گیگ خالی داره .
منتظر هستیم تا شما یک مقایسه عالی انجام بدید.
آقا حسین شما هم فراموش نکنی ها !!! باشه؟!
به نظر من خیلی نسبت به 2010 بهتر شده.
مشاهدات من.
توی پرتاب اوت دستی دیگه دایره نداریم و ضبدر رو هرچی بچسبی بیشتر پرت میکنه
پاس ها عالی شدن ..سانتر ها باید به دقت و به اندازه باشند.
حرکات تکنیکی نسبت به بهتر شده یعنی راحتر البته همشون رو تست نکردم. (اگه کسی اون دریبلی که با پشت پا توپ رو از بالا سر خودت رد می کنی هونی که سوباسو تو فوتبالیستها میزد رو بلده به منم بگه.)
روی شوت که من نتونستم گل بزنم بر خلاف دوستان :13: ولی روی تک به تک خیلی خوب گل میزنم نمی دونم چرا برعکس هستم .شاید به خاطر تخصص خودم توی تک به تک ها باشه ...
دربازبان ها بهتر شدن حرکات طبیعی تر و بهتر شده شیرچه های خوب و واقعی و همچنین دفع توپ ها رو کناره ها....
واقعا عبور از دفاع سخت شده....
توی گیم پلن روی به صورت موس میتونی نشان گر رو حرکت بدی /....
فعلا دیگه چیزی یادم نمیاد....
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------
درایو ویندوزت رو خالی کن.....نقل قول:
این جور که معلومه این pes هم pes بشو نیس
کسی لینک نسخه 360 رو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب به خوبی نصب شد الان چندتا عکس قشنگ از بازی میزارم تا 1 ساعت دیگه ام یه نقد حسابی.
خوب بالاخره دمو هم اومد
لینکهاش رو توی سرورهای مختلف پیدا کردم
ولی خود konami به صورت مجانی با لینک مستقیم نگذاشته که دانلود کنیم؟
اگه گذاشته که بدید (با قابلیت ریزوم)
اگر هم که نه از همون رپید میگرم البته با کمک رپید باز
ممنون
سلام این لینک مال خود کونامی هستنقل قول:
کد:http://dl.pes2011.konamionline.com/pes2011/package/PES2011_Demo.exe
این که هزارتا انیمیشن اضافه کردن اما هیچ کدوم مال حاشیه های بازی نیس جای بسی تعجبه یعنی واقعا هزارتا انیمیشن اضافه کردن یا صدتا
ممنون
گذاشتم برای دانلود حدود 3 ساعت دیگه تموم میشه
اگه شد فردا چند تا عکس از داخل بازی براتون میگذارم
ایول مثل اینکه دمو بالاخره اومد
تازه شروع کردم به دانلود.
شش ساعت دیگه تموم دانلود میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
up??????????????????????????:46:نقل قول:
پس چرا زلاتان هنوز توی بارساست؟!
فکر کنم دوباره باید دنبال پچی چیزی باشیم تا نقل و انتقالات رو آپدیت کنه
تماشاچی ها به نظر من جالب نیستن...اکثرا یک نوع لباس پوشیدن یعنی در اصل مدل های کم طراحی شده و اون مدلها چندین بار تکرار شده و جلوه قشنگی به استادیوم نمیده
شاید هدف کنامی این بوده که هرچند زلاتان از بارسا رفته و اما روح و قلبش با بارساست!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
محتوای مخفی: سی
اقا واقعا متاسفم با این گرافیک چهره های مزخرف که ادم تا یک ساعت خندش میگیره. قیافه مسی بیشتر به سرجیو راموس شبیه هست تا خود مسی!
دوتا سوال ، دمو دو نفره میشه ؟؟ و دوم اینکه به جز تیم اسپانیا و ژاپن دیگه چه تیمی اضافه شده ؟؟ آیا این تیم های اضافه رسمی هستند از طرف خود کونامی ؟؟؟
----------------------
اگه کسی لینک از رپید میخواد ::
محتوای مخفی: لینک دانلود 7 پارت 200 مگی از رپیدشیر
دوستان اگر تکنیک خوب و جدیدی پیدا کردین اطلاع بدین اگر هم گل خیلی زیبایی زدین بفرستین ممنون
آره 6 تا تیم ایجاد شده که ژاپن و اسپانیا همخفی هستند با اون برنامه میشه نمایش داد اونها رو و ازشون استفاده کرد. البته بگم موقتا جایگزین می کنه و شما هر دفعه که بخوای از تیم ملی اسپانیا استفاده کنی باید از اون برنامه استفاده کنینقل قول:
Krauser جان لینک فیفا 11 که گذاشتی معتبر هست یا نه دانلود کنیم؟ ارزش داره فیفا رو برای pc بگیریم منظورم مثل کنسول است ؟
منم امروز دو گیگ ترافیک خریدم گذاشتم برا دانلود فقط دوستان ارزش داره به نظر شما من وقتمو برا این صرف کنم
دوستانی که عکس گذاشتین
بازی رو روی چه گرافیکی انجام میدید اخه لباس توی عکسهایی که گزاشتین خیلی مصنوعیه اما توی این عکس ها خیلی قشنگ تره
کد:http://www.gamingaccess.com/download/images/big/46574-21069399.jpg
خب من هم چند تا بازی انجام دادم. بازی واقعا پیشرفت قابل قبولی داشته! چند تا نکته بود که نظر من رو خیلی جلب کرد:
اول سیستم پاس که از حالت اتوماتیک که پاس رو به هر سمتی می فرستادی، خودش به یه بازیکن می رسوند در اومده و باید دقت زیادی به خرج بدی تا پاست به مقصد برسه. این باعث شده پاس دادن و به طبع اون گل زدن خیلی سخت بشه. البته خیلی هم انعطاف پذیرتر شده و با این آزادی عمل میشه حرکت های تیمی بسیار زیبایی رو انجام داد!
نکته دوم واقعی شدن حرکت 360 درجه س که تو نسخه قبلی خیلی ضعیف بود. الان واقعا حساسیت جهت حرکت بازیکن زیاد شده، و دیگه به سختی میشه توپ رو لب خط بندازی و بری!
نکته دیگه برخوردهای بازیکناس که واقعا عالی کار شده. به خصوص در تکل ها، واقعا انیمیشن ها زیبا و واقعی هستند، بر خلاف نسخه قبل که بازیکنا اغلب غیر مرتبط با ضربه ای که بهشون خورده بود روی زمین می افتاد! درگیریهای شونه به شونه بازیکنا هم خیلی خوب شده.
در مجموع گل زدن خیلی سخت شده، دفاع خیلی بهتر عمل می کنه، برای من در مورد دروازبان صحنه خاصی پیش نیومد که بتونم قضاوت کنم، اما اون حالت بی تفاوتی داور نسبت به تکل های خشن از بین رفته. البته یه بار هم تکل سالم من رو پنالتی گرفت!
در مجموع باید بگم این بازی از اون چیزی که انتظارش رو داشتم واقعا بهتر در اومده، و به سمت یه فوتبال واقعی حرکت کرده. PES همیشه تو القای حس فوتبال واقعی برتر بوده، و حالا می تونه برتریش رو تثبیت کنه. البته من الان دارم دموی فیفا رو دانلود می کنم و خوشحالم که امسال دو تا فوتبال خوب روی سیستم دارم، اما با این PES ای که بازی کردم، باز هم انتخاب اولم فوتبال تکاملی حرفه ای خواهد بود!
آقا دانلود کردیم
سه تا بازی زدم روی Top Player
دوتا باخت یک مساوی :دی
همه چی فرق کرده پاس هام درست نمیرسن به مقصد :دی
راستی بعد هر بازی که میام بیرون یه فیلم نشون میده از قسمت های بازی نمیشه کنسلش کرد
مال شمام همینطوریه ؟
یکی به ما میگه چطوری میشه تیمهای مثل ژاپن یا اسپانیا رو آورد ؟؟؟
از توی ستینگ یه گزینه داره Disable video با همچین چیزی. اونو بزن.نقل قول:
بازی پیشرفت زیادی داشته و خیلی طبیعی تر شده تا حدی که به فوتبال واقعی نزدیکتر از قبل شده :
-بازی گرافیک قشنگتری داره نسبت به نسخه ی قبلی ولی زیاد محسوس نیست و بیشتر خودش رو تو استادیوم و چمن نشون میده
-صدای تماشاچیا بسیار خوب شده ولی بدیش اینه که وقتی با بارسلونا با بایرن بازی میکنی و میزبانی فقط صدای تماشاچیای بارسا رو میشنویم و اصلا صدای تماشاچیای بایرن وجود نداره.
-صدای زدن ضربه به توپ خیلی طبیعی تر شده و بستگی به این داره که با کجای کفش به کجای توپ ضربه زده بشه و هرکدوم صدای خاصی رو داره.
-منوی اصلای بازی قابلیت عملکردی بالایی داره و قشنگ طراحی شده .
-زدن ضربات ایستگاهی خیلی راحت تر وبهتر شده و احتمال زدن گل خیلی بالا رفته.
-دروازه بانها روی شوت ها هنوز هم مشکل دارنو تقریبا میشه گفت هیچ شوتی رو خوب مهار نمیکنند و در بیشتر اوقات توپ گل میشه که البته زدن شوت از پشت محوطه با دفاع سرسخت تیمی خیلی سخته.
-تدافع و دفاع کردن خیلی خوب شده و هیچ وقت نمیشه گفت من 3 تا بازیکن رو پشت هم دریبل میدم چون همون اولی اینقدر سرسخته که اصلا راه نمیده
-سانتر کردن و سیستم پاس دهی خیلی خیلی خوب شده و میشه گفت نحوه ی پاس دادن به کل با PES های قبلی فرق کرده و سیستمش بعد از چند بازی تو دستتون میاد. سانترها هم خیلی خوب شدن و حتی در صربات ایستگاهی راه دور میشه به سانتر و ضربه ی سر هم اطمینان کرد.
-داوری هم پیشرفت خوبی داشته و دیگه سوت های الکی نمیزنه و خوب بازی رو کنترل میکنه و با اون میکروفن هم خیلی بهشون میاد.
-بدی نسخه ی دمو نبود بازیکن های با عملکرد خاص مثل بکهام و کاکا و رونالدو که بشه با مسی مقایسشون کرد.
-هوش مصنوعی بازی هم پیشرفت خوبی داشته.
-از همه ی قسمت ها اون قسمتی که نیاز بیشتری برای کار کردن داره تا درش قوی بشین نحوه ی چینش بازیکن ها در Game Plan ه که به کلی تغییر کرده و یکم جابه جایی درش ایجاد شده ولی بهینه تر شده.
دوربین بازی هم خیلی خوب طراحی شده که به بازی حس خیلی خاصی میده و اون رو نسخه های قبلی به کل متمایز میکنه.
-بازی درحالت دونفره هم وجود داره و ازبازی با کامپیوتر خیلی قشنگ تر ازآب درمیاد.
درکل بازی کردن این پادشاه دنیای بازی رو به همتون توصیه میکنم.
اون فایل رو تو پوشه بازی کپی و اجرا می کنی. بعد ازت شماره دو تا تیم رو می پرسه. مثلا می خوای بارسا و اسپانیا باشه، می زنی 2 و 6. بعد یه فایل از فایل exe بازی کپی می کنه تو همونجا که شامل این دو تیمه!نقل قول:
فکر کنم تایپک فیفا دو تا کوچه پایین تر باشه؟؟؟؟؟؟؟ :6:نقل قول:
وای چه عکسهایی!! بابت عکسها واقعا ما رو شرمنده کردید باشه در اولین فرصت جبران کنیم. دمت گرم:3:نقل قول:
خوده بازی از این عکسی که شما گذاشتید قشنگ تره ولی نمیدونم چرا وقتی ازش عکس میگیری کیفیت به شدت افت میکنهنقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: ax
سلامنقل قول:
من همیچنی چیزی ندارم !!!
وقتی وارد بازی میشم گزینه بازی دوستانه و لیبرتادورس و خروچ دارم
setting داخل فولدر بازی نه خود بازی
اگه این تیک رو بزنی مشکلت حل میشه.نقل قول:
اگر امكانش هست از داور بازي يه عكس بزاريد (فكر كنم ميكروفونش جالب باشه:31:
گذاشتم همون بالاست تو اسپوی..نقل قول:
دوست عزیز میدونم تاپیک بازی 3 تا کوچه بالا تره اما این دوست ما اینجا لینک فیفا رو گذاشت منم اینجا ازش سوال کردم اگر تاپیک فیفا سوال مطرح می شد حتما اونجا سوال رو مطرح می کردم خلاصه اگر مشکلی پیش امد شرمندهنقل قول:
آقا منم یه 3-4 ساعتی بازی کردم
در کل بازی خیلی خوب تغییر کرده و دیگه از حالت Arcade دراومده و Simulation خیلی خوب کار شده
یه چندتا نکته ای که تو بازی دیدم رو بگم:
+:
حرکت 360 خیلی چسبید واقعا برام جالب بود دیگه اصلا نمیتونم بازی بدون 360 رو تصور کنم.
سیستم پاس خیلی خوب تغییر کرده و با قدرت داشتن و 360 بودن راحت میتونید هرنوع پاس تودری بندازید هوایی و زمینی از بین دفاع یا از کنارش . فقط تمرین زیادی میطلبه
درگیری دفاع ها با مهاجمین خوب کار شده. غیر از بعضی از حرکات تکنیکی ساده ای که دفاع وایمیسه تا تموم بشه بعد توپ رو بگیره بقیه عالی کار شده. تکل ها درست باید به توپ بخورن و تنه به تنه دفاع با مهاجمین خیلی جالبه - همچنین Block کردن دفاع ها که باعث میشه مهاجمین سرعتی مثل بازیهای قبل ازشون راحت جلو نزنن (مخصوصا پویول )
شوت ها خوبه فقط خیلی سخته زدنشون. یعنی شرایط شوت اگه فراهم نباشه مثل بازی قبل نیست که یهو برگردی سمت دروازه بشوتی بره سه گوش دروازه ولی اگه شرایط فراهم باشه زیاد گل میشه (که به نظر من طبیعیه) . بعضی دوستان گفته بودن با مسی راحت شوت رو گل میکنن این واسه اینه که دقت شوت مسی 98 و ماکزیمم بازیه و دروازه بان روبه رو هم یه دروازه بان شش دونگ نیست.
داور به نظر من خیلی خوب کار شده (تو بازی واقعی هم کمی اشتباه دارن داورا و درصد اشتباهات داورا تو این بازی به نظرم با واقعیت فاصله کمی داره)
-:
مهمترین نکته منفی به نظرم تکنیکای بازی هست که تقریبا همه ی بازیکنا (حتی Demichelis ) هم میتونن راحت انجام بدن و این خیلی ضایس یعنی رونالدو و مسی با فن بویتن و فن بومل یه تکنیکو میزنن (البته سرعت انجام و احتمال موفقیت فرق میکنه ولی نه زیاد) و این به همراه تکنیکای Right Stike باعث میشه هر بازیکنی پشت سر هم جرکت تکنیکی انجام بده و گند بزنه به بازی
گرافیک بازی از بالا اصلا به خوبی گرافیک از نمای پایین (Repaly , ... ) نیست. مخصوصا اگه آفتاب رو زمین بزنه گرافیک داغونه
دوربین یکم اعصاب خورد کنه نزدیک محوطه جریمه ها
دروازه بانا چالاک نیستن یکم اسلو موشن عکس العمل نشون میدن ولی خیلی خوب میان بیرون انصافا. ولی رو شوتا کندن (البته دروازه بان هر دو تیم دروازه بان شش دونگ مثل کاسیاس یا سزار نیستن شاید مشکل این باشه)
بازی دیگه باعث رفع خستگی نمیشه چون باید کاملا ذهنتون رو متمرکز بازی کنید و کلی هم خسته میشید بعد بازی (تازه هنوز دریبل ها رو کاملا یاد نگرفتم وگر نه باید بشینین مثل Mortal Kombat رمزاشو حفظ کتید)
دفاع ها تو موقعیات های سخت عکس العملای خیلی خوبی نشون میدن ولی بعضی پاس های ساده ی حریف رو نمیگیرن مثلا صب میکنن مهاجم بیاد بگیره و جلو نمیرن
کلا ضعف آنچنانی تو بازی نمیبینم
پیشنهاد میکنم حتما دمو رو دانلود کنین چون باید تا اومدن نسخه اصل بازی رو یاد بگیرید چون بازی جای کار زیادی داره (مخصوصا کسایی مثل من که تجربه FIFA NEX GEN ندارن حتما دانلود کنن تا آروم آروم یاد بگیرن )
فعلا دارم FIFA رو دانلود میکنم
خداحافظ به امید برد امشب رئال با گلای کریس و اوزیل:5:
مرد حسابی خجالت بکش عکسهات اینا بود.اه چی شیه اینا؟ :31:
شوخی کردم دمت گرم بهادر جان خیلی سالاری همیشه به گردن بچه های تایپک حق داشتی و داری.
قضیه پارسال و حالی که به بچه ها دادی رو فراموش نخواهیم کرد. مرسی:10:
نمیدونم چرا این منو بین دونیمه رفته رو مخم.بچه ها هنوزم در پایان مانند سریهای قبل به بازیکنا نمره میدن!!!!؟؟؟:20:
دوستان یه سوال برام پیش اومد:
چرا کونامی تیم های اسپانیا و ژاپن رو ساخته ولی تو بازی نیست؟و باید حتما با پچ بیاریش؟
تیم اسپانیا که همه چیزش عالی بود.فیس ها عالی بودند.تازه یه ستاره هم روی لگوشون اضافه کرده بودند(به خاطر جام جهانی)