سلام به همه .
این تابلو هارو واسه هر شهر بایدکامل بخری ؟
من واسه شهر عمو رو کامل خریدم و یه جا با چشم عقاب قرمز شد رفتم کلی حرف زدن بعد یه صفحه اومد که باید تابلو ها رو مرتب می کردی .
لطفا ترتیب تابلو ها رو بگید .
ممنون
Printable View
سلام به همه .
این تابلو هارو واسه هر شهر بایدکامل بخری ؟
من واسه شهر عمو رو کامل خریدم و یه جا با چشم عقاب قرمز شد رفتم کلی حرف زدن بعد یه صفحه اومد که باید تابلو ها رو مرتب می کردی .
لطفا ترتیب تابلو ها رو بگید .
ممنون
دکمه پایینs کایت رو میبره بالا w هم کایت رو میبره پایین. در ضمن از رو اتیش برو:46:نقل قول:
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
:18::18::18:نقل قول:
کجا چطور چجوری؟ codex رو نمیگی؟:31:
نقل قول:
باید از یه server دیگه استفاده کنی...
نه کدکس رو نمی گم .نقل قول:
از رو نقشه اگهبری به قلمو (مغازه نقاشی) هم می تونی نقشه بخری و هم تابلو .
من وقتی تمام تابلوها رو واسه شهر عمو خریدم این جوری شد .
یه صفحه باز شد .
اصلا وایسا تا برم عکسشو بذارم .
اقایون advanced wall jump رو که توی مقبره باید اجراکنید چجوری ؟
وقتی دسته رو میکشم نمیدونم چجوری بپرم روی میله چون خیلی دوره.
نقل قول:
من کله تابلو هارو نخریدم ولی هرچی تو ونیز و ویلاش بود خریدم نصفه فلورانس رو هم خریدم.
ممنون میشم
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
وقتی از یک لبه اویزونی با گرفتین دکمهw پرش رو بزن بپره بالا بعد شیفت رو بزن که لبه رو بگیره.نقل قول:
سلام
مشکل بنده حل شد، ولی نمیدونم چرا بازی با Xfire اصلا سازگار نیست. تا میام با Xfire بازی رو Detect کنم اینترنت کلا به هم می ریزه!
شما برو رو به دیوار وایسا راست کلیک رو نگه دار بعد اسپیس بزن از دیوار می کشه بالا (همونچند قدم) بعد دوباره اسپیس رو بزن و سمتی که می خوای بپری رو بگیر .نقل قول:
بعد می پره رو میله .
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
اینو می گم
وقتی کل تابلو ها رو می گیری .
این آرم تو یه جایی از شهر میاد . (همون ارم بارکد رو می گم.)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد که دکمه ی تب رو می زنی این صفحه میاد و چند نفر حرف می زنن . که می تونی زیرنویسش رو ببینی + صداشون .
و بعد هم این صفحه که باید بین 10 تا تابلو 5 تاشو درست انتخاب کنی .
تو این قسمت چشم عقابش کار نمی کنه .
نقل قول:
حالال بابا سانسور نکن همه دیدیم دیگه:31: اون عکسایی که دستشون سیب هست یا توی عکس سیب هست رو انتخاب کن:46:
نه دوست عزیز اینم عکسش اونی که میگی میدنم کجا باید استفاده کنم.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز این علامت ها ربطی به تابلوها ندارند. وقتی این علامت ها رو با eagle vision می بینی باید در چند مرحله یه سری کد رو باز کنی و در نهایت یک قسمت از فیلم های مربوط به the truth باز میشه. در کل بازی 20 تا از همون نشانه ها هستش که در هر کدوم از اون ها یک فیلم از the truth باز می شه.
کسی بازی رو تموم کرده بگه آخرش چی میشه :19:
نقل قول:
موقع اجرای سرور به اینترنت نباید وصل باشین.
والا نمی دونم چی بگم؟:41:
نقل قول:
خوب از دیوار مستقیمت برو بالا وقتی ری دیوار ثابت شد و دیگه بالاتر نرفت دکمه سمت راست به علامه پرش رو بزن میپره:13::46:
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
نمیشه گفت داستانش لو میره:46:نقل قول:
یه سوال فنی ... ما حتما به هر 20 تا علامت بر خورد می کنیم یا نه باید حتما دنبالشون بگردیم ؟!
ببخشید این مراحل آخربازی،من دنبال 30تا کدکس هستم.
29 تا رو پیدا کردم ولی آخری تو هیجکدوم از شهرا نیست.خواهشا یکی کمک کنه.
من یه سوال پرسیدم هیچ کس جواب نداد
هنگام اجرای server سریع خارج می شه
در نوار استارت هم همه گزینه ها را exit کردم امابازم نمیشه و server فورا بسته میشه
در کنترل پنل هم کارهای لازم را انجام دادم
چه راهی هست؟
نقل قول:
رو رو خدا کمک کنید دیگه اعصابم به هم ریخت اینقدر باهاش ور رفتم و نسخه های دیگه رو نصب کردم :(( همین نسخه ای رو که من دارم بقیه دارن راحت بازی میکنن !!! کامل کامل هم هست !! ولی وقتی سرور رو باز میکنم و بعد فایل exe بزی رو اصلا تو اون صفحه داس سرور هیچیزی تغییر نمیکنه و تا آخر هم وایمیسن یه پیغام از game luncher بازی میاد میگه به اینترنت وصل باید بشی !!! چکار کننننننننننننم ؟ :(:19:
بیشتر تو ساختمون های مهم شهر این علامات هست. باید خودت پیدا کنی تو هر شهر:46:نقل قول:
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
چرا مگه میشه.؟ سعی کن بهتر بگردی. البته به view point ها ربطی نداره ولی اون ها رو هم بری بهتر نقشت معلوم میشه:46:نقل قول:
تو قسمت Run میزنم : ipconfig/flushdns ارور میده ؟!!! مشکل از کجاست ؟
تو قسمت Run میزنم : ipconfig/flushdns ارور میده ! اشکال از کجاست ؟!!
ویندوزم هم XP
برو به این سایت و از قسمت Glyphs اسم هر شهر رو که میخوای انتخاب کن تا نقشه ی علامتهاشو ببینی :نقل قول:
کد:http://guides.gamepressure.com/assassinscreedii/guide.asp?ID=8963
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
دوستان خواهش می کنم اونایی که به ورژن 1.01 آپدیت کردند این دوتا فایلشون رو برای دانلود بذارن :
AssassinsCreedIIGame.exe و AssassinsCreedII.exe
خیلی ممنون
عزیز انگار کسی صدای ما رو نمیشنوه:41:نقل قول:
-=-
یه سوال از کجا باید بفهیم که ورژن 1 هست یا 1.1 ؟
می ری توی control panel و بعد add and remove program و بعد assassine's Creed رو پیدا می کنی می بینی و انتخاب می کنی می بینی که جلوش نوشته.نقل قول:
درود بر همه دوستان
من اونجاییش که بر میگرده به الطایر و یه هدف رو دنبال می کنه تا دم برج گیر کردم!
شاید مسخره باشه ولی هر کار می کنم از برج نمی تونم برم بالا!
چه کنم؟
چرا مستقیم برو بالا بعد دکمه سمت راست رو بزن و پرش رو که اون چوب رو بگیرهنقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
اگر پچ مربوط به ورژن 1.1 هم پیدا کنی ممنون تر میشم
:20:
منم به این پچ احتیاج دارمنقل قول:
اگر پچ مربوط به ورژن 1.1 هم پیدا کنی ممنون تر میشم
آقا من چندتا سوال داشتم
1- من قبلا از تو یوتیوب یه دمو گرافیکی دیده بودم که (Eizo) میکنه دنباله یارو بعد میرسه به یه جایی که اون یارو عقب وایستاده منتظره همین ایزو بیاد جلو تا سربازاش که کنار دیوار هستم بکنش ولی از عقب تیر میزنه طرف ر و میکشه ولی من تاحالا ایت دمورو ندیدم اصلا صحنه اول نداشت
2- اقا این جریان کدکسا چیه؟
3- اونجاهای مخفی که شکل شعله هسن میری یه لوح برمیداری به چه دردی میخوره؟ واسه اون لباسیه که تو زیرزمین عموش بود
4- من مموری 10 هستم چقدر تا آخرش هست چندتا مموری هست(خاطره)
ممنون
1-دوست عزیز عجله نکن میرسی به اونجا 2-کدکسا رو باید ببری به لئوناردو برات چیزهای جدید بسازه تا بتونی مراحل رو طی کنینقل قول:
3-خودت جوابشو دادی:31: 4- چهارده تا اگه اشتباه نکنم (ولی کمه نه ؟!!! ):19:
اگه بازی رو اجرا کنین و دست بهش نزنین اون صحنه سینمایی پس از مدتی پخش میشه. البته صحبت کردن هاش برداشته شده.نقل قول:
دوستانی که به ورژن 1.01 آپدیت کردند لطف کنند،بزرگی کنند،آقایی کنند، این دو تا فایلشون :
AssassinsCreedIIGame.exe و AssassinsCreedII.exe رو برای دانلود بزارن ...چون آپدیت برای بعضی ها Error
میده :
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اینم فایلی که دانلود کردیم و errorr میده:
اینم ورژن فعلی :
اینم اون دوتا فایلی که محبت میکنین بذارین دانلود کنیم :
خیلی خیلی خیلی ممنون
باید بعد از تایپ ipconfig و قبل از / یه فاصله بذاری یعنی: ipconfig /flushdns
این برای اینه که باید یه فاصله قبل اسلش بذارینقل قول:
تو قسمت Run میزنم : ipconfig/flushdns ارور میده ؟!!! مشکل از کجاست ؟
ipconfig /flushdns
حالا یکی به داد من برسه
یه بار دیگه سوالم را می پرسم
در نوار استارت هم همه گزینه ها را exit کردم امابازم نمیشه و server فورا بسته میشه
البته یه بار بازی را اجرا کردم ولی وقتی SQL Server و Visual Studio2008 ریختم دیگه نیومد.
آیا راهی هست که همه ی برنامه های اینترنتی و یا تحت داس ها بسته بشه؟
برای کرک کردن بازی باید مراحل زیر رو انجام دهید :
1. ابتدا بازی را نصب کنید .
2. سپس بازی رو به 1.01 ارتقا بدید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. در مرحله بعد کرکی را که با آن امکان بازی بصورت اینترنتی ممکن می شود را کپی کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در نهایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] او در جای خود کپی کنید .
موفق باشید!
جناب siavashjal
لطفا جواب من را هم بدین
این را هم بگم که بازی را یه بار اجرا کردم ولی بعد نصب کامپوننت های Visual studio 2008 و SQL Server دیگه بازی اجرا نشد
آیا از task manager میشه برنامه های مرتبط با اینترنت را غیر فعال کرد ؟ از کجا باید فهمید که کدوم ها را باید end کرد؟
اگه ميشه يه راهنمايي در مورد مراحل بازي بزاريد.
جناب siavashjal
لطفا جواب من را هم بدین
این را هم بگم که بازی را یه بار اجرا کردم ولی بعد نصب کامپوننت های Visual studio 2008 و SQL Server دیگه بازی اجرا نشد
آیا از task manager میشه برنامه های مرتبط با اینترنت را غیر فعال کرد ؟ از کجا باید فهمید که کدوم ها را باید end کرد
سلام
دوستان منم بازی رو تموم کردم البته روی 90 درصد. پر ها و مقبره ها چیزهایی بودند که به طور کامل نتونستم باز کنم. راستی من سرور و ولو خودم رو قرار میدم . من که باش کامل تموم شد.
تو این فایل rar خوده ولو رو هم قرار دادم.کد:http://www.speedyshare.com/files/21950243/DRM-AC2-OFFLINE.Server-v0.3.2.rar
میشه یک نفر کل value هارو بزاره دانلود کنیم ؟