وضعیت بسیار بدتر شده. 4 ساعتی که سرعت رو 4 مگابیت محدود میشد. الان اون 4 تبدیل شده به 2 مگ.
سرعت دان 256 کیلو هست!!!!!!!!!!!
Printable View
وضعیت بسیار بدتر شده. 4 ساعتی که سرعت رو 4 مگابیت محدود میشد. الان اون 4 تبدیل شده به 2 مگ.
سرعت دان 256 کیلو هست!!!!!!!!!!!
من امروز صبح درخواست تخلیه خط رو دادم.بعد از ظهر تماس گرفتن گفتن چرا؟دلیلش رو گفتم(کم شدن حجم)گفتن که خب ما یه سرویس براتون فعال می کنیم که نیازتون رو برطرف کنه و سرویس 8 مگابیت | 200 گیگ بین الملل معادل 600 گیگ داخلی همراه با 100 گیگ شبانه| 1 ماهه رو برام فاکتور کردن با قیمت 51 هزار.من هم چون این سه ماه گذشته واقعاً از سرویس دهیشون راضی بودم ،تمدید کردم
من قبلاً شاتل هم داشتم که اون هم خیلی خوب بود ولی گرون کرد
فکر کنم منطقه مخابراتی که هستم تاثیر به سزایی روی این سرویس دهی خوب شرکت ها داره
به هر حال من که یک ماهه تمدید کردم...
مشکلی که من با داتک داشتم رو تو این تاپیک اون موقع نوشتم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید یه بررسی کنید ببینید الان وضعیت چطوره با شبکه داخلی؟
ممنون میشم
خیلی کارشون عجیبه پس اینترنت هم مثل بوتیک میشه چونه بزنی :laughing:نقل قول:
این چیز خاصی نیست ، توی تعرفه هاش هست دیگه ، این سرویسی که شما گرفتید من قبل از تخلیه میگرفتم ۴۲ تومن ، گرون کرد منم تخلیه کردم اومدم داتک راضی ترمنقل قول:
چیز خاصی نیست توی تعرفه های سایتش هست ، توی سرویس های vip ، کلا پیشگامان شرکت داغونی هستنقل قول:
در اصل شما اینترانت از پیشگامان میگیرید نه اینترنت! بنده تازه 8 مگ گرفتم گفتم شاید با کم کردن حجم کیفیت بهتر شده باشه هیج تفاوتی نکرده
حالا مجبورم حضوری برم تخلیه کنم از خیر پولمونم بگذریم
توی تاپیک داتک جواب دادم ، نه هیچ مشکلی ندارم من با وجود این که سرویس سرعت بالایی خریداری نکردم و سرویسم ۲ مگ هست ، همه چیز راحت باز میشه حتی چیز شکن ها و سایت های چیزشکن نیازدارنقل قول:
بله دقیقا اینترانت داره میفروشه موندم چجوری بعضی ها هنوزم طرفداری این شرکت رو میکنننقل قول:
تو 195 شکایت کنی احتمال زیاد تخلیه میکنن
امروز زنگ زدن واسه همین قضیه محدودیت. یارو هر کاری میکرد و هر لینکی رو تست میکرد سرعت محدود شده بود رو 2 مگ و داخلی هم که نرمال بود. میگه کارشناس میفرستیم و اینجا مشکلی نداریم.نقل قول:
من قهوه ایش کردم و گفت برسی میکنیم تماس میگیرم
سلام
یه سوال داشتم .
من دیده بان دارم وقتی کانکشن L2TP میسازم تو ویندوز ، pre shared key رو هم میزنم کانکت میشه اما جایی رو باز نمی کنه ، مال شما هم همین طوره ؟
علت اینکه اینجا مطرح می کنم اینه که آی پی ها دیده بان بیشترش پیشگامانه ، لطفا اگه میشه یه اطلاع بدید اگه یوزر و پس ندارید تو مسیج بگید بهتون بدم تست کنید .
نه مشکلی ندارهنقل قول:
شما تو کانکشن اصلی اینترنت dnsست کنید
حالا چرا pptpنمیزنی l2tpزدی
خواستی پیام خصوصی بفرست برات چکش کنم
نه مشکلی نداره و سایتها باز میشن ... dns رو تو مودم تغییر بده اینا رو بذار 1.1.1.1 و 1.0.0.1 دوباره یه تستی بزننقل قول:
نقل قول:ممنون از هر دو ...نقل قول:
نه مشکل چیز دیگه ای هست مربوط به dns نمیشه ...
l2tp سرعتش بهتزه ، من چون توی روتر استفاده می کنم اگر pptp ست آپ کنم سرعت یک سوم میشه ...
سمت من نمی دونم چیه، مشکل mtu دارم رو l2tp همه سایتا باز میشه جز یوتیوب و تلگرم ، با ریبوت درست میشه بعد از مثلا 7-8 بار باز برمیگرده ..
روی ۴ مگ vip بزن هست همون مقدار حجمی که به شما داده و همون مقدار پولنقل قول:
الان تست کردم برای منم همین مشکل وجود داره و یوتیوب و تلگرامو باز نمیکنه وقتی l2tp میزنم تو مودم ...با open vpn مشکلی وجود نداره سرعتش هم برای من بهتر از l2tp هست مودم من asus dsl-n16 هست... از سرور uk نورد استفاده میکنم سرعتش بد نیست سریع کانکت میشه .فقط چون خطم نویز داره نمیدونم حداکثر سرعتش چقده ... اما زمانی که ریت خطم 6.5 مگ بود تست سرعت که گرفتم حدود 5.2 مگابیت سرعت میداد با وایفای...نقل قول:
امشب درست در این زمان سرعت اینترنت (بین الملل، گفتنش هم مسخره است) تقریباً 1 م.بیت است. با پشتیبانی صحبت کردم گفتن مشکل هست و سعی در رفعش دارند. دقیقاً همین جمله بیشتر از دو هفته است که داره به من گفته میشه. باز باید توو سایت 195 شکایت ثبت کنم.
نقل قول:
پیشگامان داری شما هم ؟
پس معلوم میشه اینا مشکل اساسی mtu دارن چون با ایرانسل اصلا اینجوری نیست ...
تمامش سر mtu بین مسیری هست اگر چند بار ریبوت کنی شاید درست شه ولی این راهش نیست و باید پیگیری کنم بیشتر از قبل ...
نه ovpn سرعتش خیلی بده شما چون ریت خطت پایینه متوجه نمیشی من 16 دارم و بیشتر از 500 کیلو نمیده با نورد ، حالا با چیز پی ان های دیگه بسته به شدت رمزنگاریش تا 1مگابایت دانلود هم میده که ولی نورد همون 500-600 .....
L2TP راحت تا 1700 گیلو به من میده ولی لنتی اذیت می کنه این آی پی هایی که ما داریم ...
من الان ریبوت کردم چند بار درسته به محض اینکه نت قطع و وصل شه همون آشه ...
اینجوری نمیشه یا باید جمع کنم یا درست کنن
---------------------------------------------------------
من قبل دیده بان پیشگامان داشتم از اون فرار کردم اومدم اینجا نمی دونستم قراره دوباره همون داستانا تکرار شه برام نتش برای من خیلی بد بود .
بله فعلا pishgaman دارم اما قصد جمع اوری دارم ... pptp که میزنم کانکت نمیشه اصلا فقط l2tp و ovpn وصل میشن ..که l2tp هم یوتیوب و تلگرامو باز نمیکنه ...نقل قول:
آره درسته ولی توی فاکتور نوشته 8 مگ.یعنی دوتا تعرفه رو با هم قاطی کردن؟؟!!نقل قول:
حالا اینو که شما به من گفتی و من فهمیدم.چطور خودم از روی خطم می تونم بفهمم.منظور از روی پینگ یا سرعت یا پارامترهای مودم میشه فهمید؟آخه الآن سرعت دانلودم توی IDM مثل قبله.یعنی مثل همون موقع که پنل 8 مگ واقعی رو داشتم.صفحه هم بدون مشکل و کم شدن سرعت باز می کنم.پینگ هم تایم اوت نداره
8 مگ قبلا 200 گیگ با 100 گیگ شبانه بود 42500 بدون 9% الان به شما همون رو دادن یه کم گرون تر، یه مدت قبل داخل لیست بود حذف شده 4 مگ VIP سرعت نصف و شبانه نداره.نقل قول:
متوجه شدم.یعنی اگه شما و اون دوست قبلی نگفته بودن نمی فهمیدم.سوالم اینه که من الآن پنل هشت مگ رو دارم ؟یا چهار؟می خوام بدونم اونی که برام فاکتور کردن و 52 هزار گرفتن پنل هشت واقعی هست ؟نقل قول:
سرعت دانلودت مگه نمیگی مثل قبل هست ؟ پس برات ۸ بستن ، سرعت دانلودت چنده ؟نقل قول:
البته من قبل تخلیه سرعت ۴ رو داشتم برام سرعت رو باز گذاشته بودن حالا الان وضعیت رو نمیدونم چطوریه هنوز باز میزاره یا نه ، شایدم مراکز خلوت باز میزاره ، درمورد شبانه قبلا فقط توی پنل کاربراش شبانه رو نشون میداد و توی سایت اصلی نشون نمیداد ، نمیدونم هنوز اینطوریه یا نهنقل قول:
سلام بعد از گذشت یکماه بالاخره محدودیت 4 مگابیت برای من بر طرف شد بقیه دوستان هم چک کنن ببینن درست شده یا نه
تست سرعت تک کانکشن هلند
من بر خلاف بقیه کلا محدود بودم و محدودیتم مربوط به ساعت خاصی نبود
امیدوارم پایدار بمونه دوباره محدود نشم :|
اگه دوباره محدود شدم همینجا خبر میدم
تو IDM از سرورهای داخلی تا 1300 کیلو بایتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیروز تقریباً از ساعت 7 بعدازظهر تا 1 بامداد سرعت (بین الملل) من تقریباً 1 م.بیت بود که با پشتیبانی تماس گرفتم و حرف های تکراری که در طول دو هفته پیش شنیده بودم رو شنیدم ( این علاوه بر محدود شدن بر سرعت 4 یا 2 م.بیت است ). امروز با بخش شکایات پیشگامان صحبت کردم و به من گفته شد که مشکل وجود داره و در حال پیگیری هستند و هیچ تاریخ دقیقی برای رفعش مشخص نیست و گفت که در صفحه حساب شخصیم در وبسایت پیشگامان درخواست جبران خسارت (SLA) بکنم. پیشگامان مشکل کمبود پهنای باند داره و گویا خیلی زیاد کاربر گرفته (برای دزدیدن بیشتر) و نمی تونه این مشکل رو حل کنه. در این خدمت اینترنت یک ماه اخیر خودم من تقریباً 2 برابر بیشتر پرداخت کردم و کیفیت اتصال واقعاً چند برابر کمتر شد. پیشگامان خوب داره دزدی می کنه. فکر کنم در یک ماه گذشته پول خیلی خوبی به جیب زده. این از اون روشهاست که کلاهبردار میاد یه بار اساسی دزدی می کنه و بعد برای مدت طولانی گم و گور میشه. پیشگامان هم پول خوبی به جیب زده احتمالاً بعدش هم مهم نیست کاربراش کم بشن.
من که باید به فکر ISP جدید باشم.
اگر servco بود 195 تا الان هزاران باره جریمه اشون میکرد. ولی با fcp ها اصلا کاری ندارن. در واقع شرکت های کوچیک شکایت زود پیگیری میشه و واسشون عواقب داره. برعکس شرکت های بزرگ هست.
محدود شد رو 1 مگ :angry::angry::angry:نقل قول:
راه و روش مدیریت شرکت همینه یعنی کلاهبرداری ، میاد گاهی جشنواره جذاب میزاره و شدیدا مشترک میگیره و بعدش که مشترک شدی دیگه از هیچ جشنواره ای خبری نیست ، حجم رو هم کم میکنن با همون قیمت ، یا هم محدود میکنن سرعت رو ، و حتی نت تایپ ۳ میدن دست مشترک ، ولی یچیزی واسم سواله ، اینا اگر اینقدر مشترک زیاد دارن چرا وقتی میخواستم تخلیه کنم التماس میکرد که تخلیه نکنم ؟نقل قول:
خوب وقتی سرعت دانلودت ۱۳۰۰ هست یعنی سرویست ۸ مگ ، البته من اون زمانی که پیشگامان داشتم سرویس ۴ مگ داشتم و برام سرعت رو باز گذاشته بودن ، وضعیت الان رو نمیدونم ، در کل شرکت شدیدا مزخرفی شده معلوم نیست چی میگذره داخلشنقل قول:
اشغال شده پیشگامان .. پارسال لذت میبردم از سرویسش همین موقع .. امسال حالمو بهم زده .. یه صفحه وب بزور باز میشه . خیر سرم سرعت 16 مگ دارم . هر روز محدودیت سرعت ... شرف و مردونگی ندارن :devil:
نقل قول:
زنگ زدم الان پیشگامان گفتم من از دیده بان دارم از آی پی های شما استفاده می کنه و مشکل MTU دارم چیکار باید بکنم تو دیده بان که کسی نمی توه مشکل رو حل کنه گفت من نمی تونم کاری کنم چون کاربر ما نیستی دسترسی ندارم ، شما اگه شد یه زحمت بکش چون مودم-روتری داری که L2TP ساپورت می کنه یه تماس بگیر بهشون بگو اینجوریه بگو که همه سایتا باز میشن به جز تلگرم و یوتیوب ...
مال من که فقط با چند بار ریبوت حل میشه با ریبوت بعدی بازبرمیگرده ...
سلام بهشون گفتم ...جوابشون این بود که ما به دلیل غیر قانونی بودن vpn هیچ گونه بشتیبانی در مورد vpn انجام نمیدیم هر چقدر گفتم راهنمایی کنید مشکلش چیه هیچی نگفتننقل قول:
اینا انقدر احمقن به کانکشن L2TP میگن فیلترشکن ...نقل قول:
ولش کن درست نکنن جمع می کنم
جشنواره نمیذارن!! بابا چقدر لفت میدن اینا :thumbsdow
امروز درخواست جمع آوری دادم. چند روز پیش هم درخواست sla داده بودم امروز درباره sla از پیشگامان جویا شدم گفتن sla یعنی چند روز به قرارداد ماه بعدتون اضافه می کنیم. آیا جبران خسارتی که توو قرارداد هست همینه! یا اینا دارن منو می پیچونن. من گمان می کردم باید یه مبلغی به من برگردانده بشه. تقریباً در نیمی از یک ماه گذشه، پهنای باندی که به من می دادند نصف یا یک چهارم و حتی کمتر از مقدار 8 م.بیتی بوده که باید در اختیار من قرار می گرفت.
پیشگامان واقعاً تبدیل به یه ISP آشغال شده.
اگر کسی درباره این موضوه اطلاع داره پاسخ بده.
sla شما شامل اضافه شدن چند روز بیشتر به اشتراک ماه بعد هستنقل قول:
وقتی isp پهنای باندت رو عمداً کاهش میده برای اینکه به چند نفر بیشتر اینترنت بفروشه و پول بیشتری دربیاره، خوب مشترک سرویسش رو جمع آوری می کنه دیگه چند روز بیشتر برای چیه! من درباره این بیشتر تحقیق می کنم. اگه اینجوری باشه که این قانون بیشتر شبیه یه جوکه.نقل قول: