به من گفتند كه تا 15 شهريور ميبنديم و اين چند روز اضافي تا 15 مرداد را هم روي پول ميكشيم.
Printable View
به من گفتند كه تا 15 شهريور ميبنديم و اين چند روز اضافي تا 15 مرداد را هم روي پول ميكشيم.
sms11 عزیز
1 - اینکه بخوای اینترنت با ترافیک محدود 2.5 از شاتل بگیری یا نامحدود از آسیاتک به استفاده خودت بستگی داره
آسیاتک 128 نامحدود با عوارض تقریبا" 19 تومن میشه ولی 64 نامحدود فقط 10 تومن وعوارض و... نداره
2- در مورد مودمت هم آسیا تک با هر مودمی و که G.lite و G.mdt رو ساپورت کنه مشکلی نداره
3-بیشترین سرعت دانلود هم سرعت رو تقسیم بر 8 کن با یه مقدار نویز و... 64 بین 7-6 و 129 بین 14 تا 12 باید باشه
4 - مودم تو بازار هست منتها بعضی شرکت ها میگن حتما" باید فلان مدل باشه وگرنه در موقع اشکال ممکنه درست جواب ندن ولی آسیا تک اینجوری نیست
5 - واسه کامپوتر هم باید برنامه های اضافی روببندی تا از لحاظ رم و کم نیاری
6 - نه میتونی مودم 56 دایال اپ رو هم داشته باشی
ببین دوست عزیز برای وصل کردن مودم ADSL به کامپوتر اگه سیستمت USB داره مشگلی نداری میتونی یه مودم USB بگیری و اگه نداری باید از کارت شبکه استفاده کنی اگه سیستمت کارت شبکه نداره باید یکی بخری
ومودمت هم حتما" باید پورت شبکه داشته باشه چون وصل شدن به اینترنت هم وصل شدن به یک نوع شبکه است (شبکه جهانی اینترنت) منتها با سرعتی کمتر .
کد:http://www.efeh.com/products/3132.htm
يعني چي؟چقدر ميشه؟نگفتن كي ميان بگيرن؟
يعني چي؟چقدر ميشه؟نگفتن كي ميان بگيرن؟نقل قول:
قراره ؛امروز تا ساعت 9 شب بيان.نقل قول:
سلام.پيك الان اومد.24 هزارو 907 تومان قبض آورد.هزينه نصب را ندادم.راستي عوارض و ماليات را هم بايد به شركت بديم؟
24 هزار تومن دادي؟!!!!!!!بابا بچه ها مگه نميگين 20 تومن؟نقل قول:
مسعود جان احتمالا" جریان این بوده:5:نقل قول:
من 5 هزارتومان نصب را ندادم.
اگه کامپیوترت پرت pci داشته باشه همون سفید رنگ ها ، می تونی از هر فروشگاه کامپیوتر به قیمت اطراف 10 هزار گیر بیارینقل قول:
این کارت شبکه بهتر از usb است
برای هنگ نکردن هم حتما از مرورگر opera استفاده کن و فکر کنم اگه از ویندوز 98 استفاده کنی بهتره و اگر دوست داری 2000 هم می تونی استفاده کنی ولی اکس پی زیاد سنگینه
از انتی ویروس هم استفاده نکن
من اخرم متوجه نشدم اين اسياتك چه قدر ميگيره ماله 128 !!!نقل قول:
مسعود جان یه سری به اینجا بزن کارت راه میفته
_____________________کد:http://www.asiatech.ir/pricetehran.html
:11:اغلب مردم تقریبا" به همان اندازه ای شاد هستند که انتظارش را دارند . قلم و رنگ در اختیار شماست بهشت را نقاشی کنید و وارد آن شوید...>>>>>>>>
کتاب چگونه راه سعادت رو یافتم اثر دکتر آزمندیان
کتابی که فقط یک کتاب نیست بلکه آموزش زندگی کردن است نه زنده بودن
اين و ميدونم...تو اين صفحه ما بايد حدود 20 تومن بهشون بديم..ولي باز بعضي ها ميگن بازدوباره 5 تومن ديگه هم بديم...نقل قول:
اون 5 تومان بابت نصب سیستم است که فکر کنم از هیشکی نگرفته باشن و اونم مثل ماه اول یه اشانتیون باشه
خداروشكر...خيالمون راحت شد...
به سايتنقل قول:برو فكر كنم جديدا اضافه شده منطقه شما 5 تا منطقه اضافه شده بودشکد:www.sabaonline.ir
اسیا تک بد ترین شرکته من 2 هفتس که سفارش دادم مدمو اوردم امروز زنگ زدم یوسر و پس رو نمیدن
کسی اشنا ماشنا نداره
سینا جان وظیفه است که بدن البته پسورد شماره خونتون است و یوزر هم خود شرکت یک عددی رو میده
شما هم باید بگی طبق قرار داد عمل کنند
بچه ها الان چند روزي هستش كه قطع ميشه بعد خطاي 691 ميده زنگ زدم گفتم همون موقع 1 ديقه نشد درستش كردن بااونكه پشتيباني تلفن رو هميشه بر نميداره بايد چند بار زنگ بزني ولي سريع حلش ميكنه. گفت بايد قطع كني كانكشن رو تا اينجوري نشه حالا ديشب قطع شد وصل نشدش گفت شما وصلي گفتم نه گفت من قطع ميكنم مودم رو خاموش كن دوباره وصل شو كه بازم نشد بيخيال شدم نميدونم چرا اينجوري شده گفتن پهناي باند چند جا رو اضافه كرديم شما كه فرد اسدي هستي رو هنوز اضافه نكرديم كه اضافه ميكنيم گفت پهناي باند شما پر شده خوب اين چه وضعي هستش بايد اينا از اول انجام بدن من كار شركت رو انجام ميدم بايد خوب ارائه بدن adsl گرفتم كه هميشه آنلاين باشم دسترسي داشته باشم
جالب اينجاست وزير ارتباطات تو روزنامه ايران امروز باز اعلام كرده پهناي باند نامحدود با قيمت مناسب ارائه ميدن تمام شركتهاي آي اس پي .پهناي باند رو 2 براربر كردن گفته كه ايران بايد از سالي كه به نام فرصت ديجيتالي براي جوانان نامگذاري شده است استفاده كرده و جا نماند heheheheh
من زنگ زدم به خانم پورصائب يهشمارهداد زنگ زدم آقايي برداشت در عرض 2 دقيقه يوزر و پسورد رو بهم دادش مشكلي نداشتش سرشون خيلي شلوغ شده و لي پشتيبانيشون خيلي خوبه صبانت اينجوري نبودش هر وقت مشكل ميخوردم دو ساعت طول ميدادن تازه بعد برداشتن اينا سريع انجام ميدننقل قول:
الان ماله من در مرحله نتظار فعال سازي اوليه هستش ولی من زنگ زدم الان گفتن نمیتونیم بدیم
عزيز اين همون مشكلي هست كه من از اولين روز داشتم چقدر هم توي اين تاپيك بازگو كردم...بايد بسازي...نقل قول:
بچه ها من از صبانت مودم گرفته بودم 60 هزار حالا ديدم زده 45 هزار سرم كلاه رفت هيچ وقت شانس نداشتم.
حالا اين مودم Zte Zxdsl 831 هستش تنظيمات رو انجام دادم ولي باز روشنش ميكنم اتوماتيك كانكت نميشه چي كار كنم كسي اينجا بلد نيستش كمكم كنه من كه سر در نميارم ديگه همه راه ها رو رفتم نشدش اگه ميشه با تصوير كسي توضيح بده ممنون ميشم
نه اين مشكل 2روزه اينجوري شده دائمي نه گفت پهناي باند زياد بشه مشكل حل ميشه.نقل قول:
راستي از كجا بدونم كي تموم ميشه اشتراكم اعلام نميكنن؟؟؟؟ بعد براي 128 بخوام پول بدم چطوري بايد پول داد بهشون به حساب بايد بريزيم؟؟؟؟
تموم بشه ديگه يوزر پسورد ميبندن...بعد زنگ ميزني ميگي اشتراكت تمديد كنن...پولشون هم ميان ميگيرن...نقل قول:
پستهام عددش جالبه...
سرویس دهنده هیاهو قوقایی هست من خودم گرفتم اونم سرعت 384 با ترافیک 5 گیگ قسمتش هست ماهی 15 تومن سرعتم عالیه.حالا اینو چی میگی عزیز
قیمتش خیلی خوبه.ببینم 5 گیگ کم نیست؟میخواستم آسیا تک بگیرم ولی با دیدن این نظرم عوض شد.شما چی میگید؟یه نگاه به قیمتش بندازید؟نقل قول:
کد:http://hayahoo.ir/adsl/price.html
از دوستان گرامی کمک میخوام من یه مودم adsl asus am602 امروز خریدم
حالا در مورد نصب هم کابل lan داره و هم usb - حالا باید به کدوم وصل کنم بعد اگر به usb وصل کنم آداپتور هم میخواد
ممنون - بای
مودمlan بگیرم یا usb
lan بهتره...نقل قول:
وسایل جانبی نمیخواد
ازش راضی هستی ؟نقل قول:
راستی برای مصرف خونگی گرفتی یا شرکتی ؟
خبر ندارم..از كسايي بپرس كه مودم LAN دارن...نقل قول:
فکر کنم به lan وصل کنم بهترهنقل قول:
از خودم تشکر میکنم
البته نباید توقع جواب داشت ولی خودم باشم کسی که در زمینه ای وارد نیست کمکش میکنم (جالبیش اینه که سوالاتم هم خیلی ساده هست )
برای این تاپیک کلا متاسفم
عجبا...از زمان سوالت 3 ساعت گذشته؟نقل قول:
اگر سوالت سادست پس خودت يه امتحان ميكردي تا ايننقدر معطل نشي!!!!
من ديروز كه قرارداد را تمديد كردم ؛ سرعت فوق العاده پايين اومده.اين هم از ترفندهاي آسياتك و شركتهاي ايراني.
نيمدونم چي بگم..نقل قول:
براي من كه اين مشكل پيش نيومده...
خوبيش اينه كه اصلا قطع نميشه.يك ماه گذشته هم قطعي نداشتم.
این مودمتو از بیرون گرفتی یا از شرکت گرفتی؟اگه از بیرون گرفتی میشه آدرس مغازه رو بدی منم میخوام همین مدل رو بگیرم.راستی چند گرفتی؟فقط سریعتر جواب بدی ممنون میشمنقل قول:
برعكس تو من تا دلت بخواد قطعي داشتم در روز 20-30 بار...نقل قول: