حسین یادته که من هی بالاجبار تیم عوض میکردم.واسه همون آپشن فایل متفاوت دارم.
شهاب اینیستا رو میدم بعلاوه 20 تا.یا اگه خواستی یه بازیکن دیگه بجای بیست تا انتخاب کن.قیمت خوبی گفتم اگه فکر میکنی کم گفتم میخوای حسین قیمت اینیستا رو بذاره ببین.
Printable View
حسین یادته که من هی بالاجبار تیم عوض میکردم.واسه همون آپشن فایل متفاوت دارم.
شهاب اینیستا رو میدم بعلاوه 20 تا.یا اگه خواستی یه بازیکن دیگه بجای بیست تا انتخاب کن.قیمت خوبی گفتم اگه فکر میکنی کم گفتم میخوای حسین قیمت اینیستا رو بذاره ببین.
ای بابا ، من شکایت دارم !
تورس مال منه ! قبل از اینکه کسی لیورپول رو صاحب بشه من پیشنهاد داده بودم ! به جاش لیورپول 100 میلیون پول اضافه باید داشته باشه
حتمانقل قول:
نه باید برات آپشن فایلی که 8 واحد ازش کم شده بزارم .نقل قول:
هر کارت قهوه ای دو برابر هر کارت سبز قیمت داره . اصلا ولش کن وارد بحث گیم پلی و قیمت گذاری و ... نشید . من کلی وقت گذاشتم تا به این فرمولها رسیدم فقط اینو بدونین که قیمت هر بازیکن بر اساس تواناییهای واقعی اون در این بازیه .
باشه من حاضرم برای معامله .
من که گفتم ناراحت نیستم اما باید قاطعانه برخورد کنم تا مشکل پیش نیاد .
راستي حسين جان به خاطر همه چيز ازت معذرت ميخوام
و اينو ميگم كه ديگه تكرار نميشه
مطمئن باش
فقط جواب ما رو بده كه پامون گيره :31:
الان رو نميگم
كلا ميگم
بازم ببخشيد از همه ي دوستان
اگه با من كاري نداريد ميرم تا فردا
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
اي بابا
من تورس و جرارد رو نداشته باشم چي كار كنم ؟؟
گفتم كه فروشي نيست
تازه محمد! جان مهلت نقل و انتقالات كه تموم نشده بود كه من ليورپول رو برداشتم
براي همين فعلا تورس تو تيمه منه !
دوستان یه چیزی میگم ناراحت نشین. خیلی اشتهای بالایی دارین. دو تا محمدها می خواید تورس و ویا و روبن و ریبری و کاکا و رونالدو و جرارد بهتون داده بشه؟ اگه کم هست بازم بگین.آخه تیم شما دوتا خیلی هم ضعیف هست!!!!!
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
برای شهاب چه قدر کم کرده بودی؟نقل قول:
نه باید برات آپشن فایلی که 8 واحد ازش کم شده بزارم .
فقط خواهشا هر کاری می کنی منشور اخلاقی برای لیگ درست نکن:20:نقل قول:
من که گفتم ناراحت نیستم اما باید قاطعانه برخورد کنم تا مشکل پیش نیاد .
من بازیکنایی که نیاز دارم رو می خوام.یه بودجه برابر با شما هم دارم.شما هم میتونی بری جرارد رو بخری.که البته شهاب ندادش.اشکال نداره چیزی که زیاده بازیکنه.فقط باید بگردی...:20:
شهاب آخرین پیشنهاد:
جرارد در قبال اینیستا + مارکز + بویان
گول قیمت جرارد رو نخور.داری ضرر میکنی ها.تازه جرارد برای من ده تا کم میشه و این بازیکنان به اندازه تیمت کم میشن.می خوای از حسین مشورت بگیر.فقط الان جواب نهایی رو بده.
خوب به خاطر اینه که بیخودی تاپیک رو شلوغ کردید ، وگرنه اگه حسین سرش شلوغ نبود تا الان تورس تو تیم من بود ! اگه عادلانه برخورد بشه و به درخواست ها به ترتیب رسیدگی بشه تورس میاد تو تیم من ، چون فبل از اینکه کسی لیورپول رو در خواست کنه من تورس رو خواسته بودم
البته حسین جان یه وقت فکر نکنی قدر شناس نیستم ، کل زحمت های لیگ روی دوش تو هست و خیلی زحمت کشیدی
زامبروتا رو صد در صد می خوام خودت گفتی یه دونه توی این پست می خوای بفروشی. سیدورف رو چه جوری راه میای؟ فلامینی هم میخوامنقل قول:
باشه من حاضرم برای معامله .
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
من حاظرم 100 میلیون خودم رو بهت بدم تیمم رو با تو عوض کنم.نقل قول:
خوب به خاطر اینه که بیخودی تاپیک رو شلوغ کردید ، وگرنه اگه حسین سرش شلوغ نبود تا الان تورس تو تیم من بود ! اگه عادلانه برخورد بشه و به درخواست ها به ترتیب رسیدگی بشه تورس میاد تو تیم من ، چون فبل از اینکه کسی لیورپول رو در خواست کنه من تورس رو خواسته بودم
البته حسین جان یه وقت فکر نکنی قدر شناس نیستم ، کل زحمت های لیگ روی دوش تو هست و خیلی زحمت کشیدی
برای شهاب 5 واحد کم کردم چون بازیش در حد بقیه بچه ها قوی نیست و بیشتر برای این توی لیگ شرکت کرده که فقط توی مسابقات حضور داشته باشه .نقل قول:
صبر کن آپشن فایلتو برات بفرستم .
منشور اخلاقی چیه پسر نود زیاد نگاه میکنی ؟
حسین ندادی هم عیب نداره خودم یاد گرفتم چه جوری کم می کنی.فقط از تاپ اسپید و شتاب چه قدر کم کنم؟نقل قول:
برای شهاب 5 واحد کم کردم چون بازیش در حد بقیه بچه ها قوی نیست و بیشتر برای این توی لیگ شرکت کرده که فقط توی مسابقات حضور داشته باشه .
صبر کن آپشن فایلتو برات بفرستم .
منشور اخلاقی چیه پسر نود زیاد نگاه میکنی ؟
راستی آره نود زیاد نگاه می کنم ولی ربطی به اون نداشت گفتم یه دفعه من هم مثل عمران زاده به خاطر این منشور یه دفعه 6 ماه محروم نشم:31:
راستی اون بازیکنان که گفتم نظرت چیه؟
وحید این آپشن فایل بایرن :
کد:http://www.multiupload.com/Z7UOTPSQK6
شهاب رفت.سه بازیکن از سه پست در قبال یه دونه.چرا شما هرپیشنهادی که بهتون میشه رد میکنین.تا الان فقط یک نقل و انتقال صورت گرفته بین بچه ها.اونم بین من و حسین.اینجوری یه هفته هم اضافه کنیم هیچ تغییری صورت نمیگیره.
حسین جان لطفا اینهارو برای من ثبت کن:
Upson 9.6$
Totti 42$
روی هم 51.6 که از 110 کم میشه.
-------------------------------------
محمد! جان.اینو جواب ندادی:
والدز + پویول + 10 میلیون === چک + تری
سیدورف و زامبروتا رو نمیدم . فلامینی رو چرا حاضرم معامله کنم .نقل قول:
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------
نقل قول:
محمد تمام خریدو فروشات رو با قیمت بگو تا پوشه نقل و انتقالاتت رو تنظیم کنم . توتی دقت شوتهاش واقعا بی نظیره بندرت شوتاش هوایی میره من چند سال توی مستر لیگ باهاش کار کردم .
سیدورفو با کی عوض میکنی ؟
چه قدر اونو می فروشی؟نقل قول:
فلامینی رو چرا حاضرم معامله کنم
حسین 2-2 مساوی !
صاحب منچستر کیه ؟ رونی رو می خوام آنلکا + مالودا + 100 میلیون میدم
فکر کنم قیمت بازیکن ها + 100 میلیون روی هم میشه حدود 180 میلیون !!
هر چی بیشتر بهتر من کلا از پول بدم نمیاد .نقل قول:
حالا جدا هافبک دفاعی خوبی هستش؟ سیدوروف گفتی می فروشی. من حاظرم با شوان اشنایدر اونو عوض کنم. بعد بهت یه جا یه پولی برای سیدوروف و فلامینی میدم.فقط یه قیمتی بگو.نقل قول:
رونی واقعا خطرناکه در واقع خیلی تیز و سرعتیه انصافا محمد بازی نسبت به دیفالت خود کونامی جذاب تر نشده ؟ توی دیفالت بازی یک طرفه بود از حریف که اصلا گل نمیخوردیم هیچی 2-3 تایی هم حوالش میکردیم . حالا درسته که توی آمار تواناییهای بازیکنان نقص هایی وجود داره اما در مجموع گیم پلی خیلی بالانسه و بازی مثل دنیای واقعی حسابی درگیرانست .نقل قول:
منم قبول دارم. ولی جدا نباید تعداد بچه ها این قدر زیاد می شد. من همون اول چلسی رو برداشتم نمیدونم چرا یه دفعه برای محمد شد. میگم اگه تعداد زیاده می خوای من این دوره انصراف بدم:20:نقل قول:
رونی واقعا خطرناکه در واقع خیلی تیز و سرعتیه انصافا محمد بازی نسبت به دیفالت خود کونامی جذاب تر نشده ؟ توی دیفالت بازی یک طرفه بود از حریف که اصلا گل نمیخوردیم هیچی 2-3 تایی هم حوالش میکردیم . حالا درسته که توی آمار تواناییهای بازیکنان نقص هایی وجود داره اما در مجموع گیم پلی خیلی بالانسه و بازی مثل دنیای واقعی حسابی درگیرانست .
محمد! جان.اینو جواب ندادی:
والدز + پویول + 15 میلیون === چک + تری
حسین 3-2 !نقل قول:
تو لیگ جبران می کنم
وحید من سیدورفو به تو نمیدم فقط بخاطر خودت تا تیمتو بهتر از این تقویت کنی .نقل قول:
ببین سه فاکتور قدرت بدنی , دریبل اسپید و شتاب برای یک مهاجم بسیار مهمه .
برای مدافع سه فاکتور سرعت , قدرت بدنی و دفاع از بقیه فاکتورها مهم تره .
و برای هافبک سرعت پاس کوتاه , دریبل اسپید و اگیلیتی یا همون چالاکی از بقیه فاکتورها مهمتر هستن .
جدای از این تواناییها کارتهای بازیکنان خصوصا کارتهای قهوه ای یا همون تخصصی برای یک بازیکن بسیار مهمه اینو که خودت بهتر از من میدونی .
نه!نقل قول:
تو خریدار نیستی ، فروشنده هم نیستی :31:
همین کاروالیو رو میزارم دفاع آخر کار پویول رو برام انجام میده
راستی ابراهیمویج فروشی نیست ؟
بخدا خیلی داری بی انصافی میکنی.خودت چه پیشنهادی میدی؟رد نکن.پیشنهادت هم معقولانه باشه نه مثل وحید که یکی میده پنج تا میخواد.:31:نقل قول:
نه ابراهیموویچ رو جایگزین براش ندارم.
نقل قول:
محمد من تعجب میکنم داری اینجوری پویول رو مفت به حراج میذاری . این بازیکن در مجموع جزء 4-5 مدافع برتر این بازیه . میدونی با کارتهاش چه کارها که نمیتونی انجام بدی . توی بازیهای رو در رو که تیمتو کامپیوتر هدایت میکنه قدر کارتهای این بازیکن رو خواهی دونست البته اگه درست ازشون استفاده کنی .
من دارم می گم می خوام تری و پویول رو کنار هم داشته باشم ! تو صاف دست گذاشتی روی ترینقل قول:
من بسته به نوع بازی خودم به یک سری بازیکنان نیاز دارم.مثل همون رونادینیو که من باهاش از مسی بهتر بازی میکنم.از پویول هم خبر دارم ولی این محمد این چیزها رو درنظر نگرفته.میبینی چه پیشنهادهایی میدم؟اون از شهاب که جرارد رو نداد این هم از بقیه.اصلا نقل و انتقالات نمیذاشتیم بهتر بود.نقل قول:
خب تری رو نده.چک رو با والدز معامله میکنی؟یک بازیکن متوسط هم میدم.دیگه از این بهتر؟نقل قول:
محمد چی شد بازیکن از من میخوای یا نه ؟ حالا غیر از نستا
منم تعجب می کنم !نقل قول:
یا واقعا اینجوری فکر می کنی یا می خوای بچه گول بزنی ! که احتمالا دومی درسته
بچه گول بزنی چیه؟بهش میگن نقل و انتقال.خب پیشنهاد دومم رو جواب بده.
حسین جان از تیمت نستا رو بیشتر میپسندم.کی رو میخوای؟
محمد اون جور که تو اسلحه به طرف ما گرفتی کی جرات گول زدن پیدا میکنه . راستی از تیم من بازیکن نمیخوای ؟نقل قول:
پیشنهاد دومت که جالب تر شد ! من می گم پویول رو می خوام تو می خوای والدز رو بدی ؟نقل قول:
نقل قول:
میگم گردش مالی تیمها چقد کمه اصلا همه انگار میترسن پول خرج کنن . اگه کمی بچه ها جرات به خرج بدن کلی جابجایی پول میشه صورت داد و از این طریق بچه ها بازیکنان مورد نظرشون رو خیلی راحت تر میتونن بدست بیارن .
در مورد نستا حقیقتش توی خط دفاعی فقط همینو دارم اما توی هافبکها میتونیم جابجائی هایی داشته باشیم .
نقل قول:
محمد تمام خریدو فروشات رو با قیمت بگو تا پوشه نقل و انتقالاتت رو تنظیم کنم . توتی دقت شوتهاش واقعا بی نظیره بندرت شوتاش هوایی میره من چند سال توی مستر لیگ باهاش کار کردم .
سیدورفو با کی عوض میکنی ؟
من هر پیشنهادی بدم یه جوری ردش میکنی.پویول رو اونجوری پیشنهاد دادم نخواستی.نقل قول:
اگه پویول رو میخوای منم چک رو می خوام.پیشنهاد اولم برای این بود که هردومون به خواستمون برسیم.پیشنهاد خودت چیه؟چک رو چند میدی ؟پویول رو چند میگیری؟
-------------------------
حسین جان.نستا رو گفتم میخوام.مارکز رو بدم با بوبان که تقریبا مثل پاتو هستش قبول میکنی؟
--------------------------------------
منم همینو میگم.هیچ کس به طرف مقابل اعتماد نداره.خوبه بازیکنان رو همه میتونن ببینن چجوریاست.
نقل و انتقالات من تا اینجا:
مسی === رونالدینیو + بکهام + 10 میلیون
خرید ها:
Upson 9.6$
Totti 42$
موجودی فعلی من: 58.4
والا من اسلحه رو به طرفت نگرفتم ، برعکس تو این کارو کردی !نقل قول:
از وقتی که گفتی خودمو معرفی کنم و من برای اینکه جو تاپیک عوض بشه به صورت طنز جوابتو دادم رفتارت تغییر کرده !
اگه توجه کنی من به صورت طنز کاملا خودمو معرفی کردم ، 22 سالمه ، دانشجوی آی تی هستم ، در کرمانشاه زندگی میکنم ...
قیمت دروازبان استون ویلا رو که خیلی وقت پیش خواسته بودم ندادی ، البته اینو قبول دارم که به خاطر این بوده که سرت شلوغ بوده
سر قضیه لیورپول و تورس هم هیچ توجهی به پست های من نکردی ! یه جورایی احساس کردم عمدا این کارو کردی
محمد میلتو رو با نستا عوض میکنم چقدر سر میدی ؟
---------- Post added at 01:35 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
نقل قول:
نه بخدا محمد جان الان اینارو نوشتی واقعا تعجب کردم راستش این جملاتت منو حسابی غافلگیر کرد . اینجور سوء تفاهمات توی محیط سایبر پیش میاد اتفاقا من با کسانی شوخی میکنم که بیشتر باهاشون خودمو صمیمی میدونم . اگه به پستی جواب ندادم میبخشی باور کن سرم خیلی شلوغه خیلی .
درمورد تورس باور کن من چاره ای نداشتم چیکار کنم .
---------- Post added at 01:38 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
من منظورم از اسلحه اونیه که توی آواتورته نه اینکه جبهه گیری کرده باشی .
حسین جان.اون بازیکن دکوریه.فروشی نیست!دقت کنی از نستا سرتره.بجز قدش که با جامپی که داره حسابی جبران کرده.میلیتو چیز زیادی از پویول کم نداره.من فقط یه مدافع بلند قد میخوام.واسه همین نستا یا تری رو نشون کردم.وگرنه مدافعام خیلی خوبن.
محمد! من چک رو بخوام با کی یا چه قیمتی میفروشی؟
من اشتباه کردم ، عذر خواهی می کنم :11:نقل قول:
---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
محمد جان میگم چک رو بیخیال شو یه نگاهی به دروازبان استون ویلا بنداز !
پویول رو چند می فروشی ؟
---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------
حسین پاتو فروشیه ؟
محمد خیلی بی رحمی خداییش . من توی هر نقل و انتقالی سعی میکنم سر طرف مقابلم کلاه نره تازه اگه بتونم جوری باهاش معامله میکنم که به نفعش بشه هر چند که کمی به ضرر خودم بشه اونوقت تو اینجوری طی میکنی بابا ایولا .نقل قول:
خواهشا تو دیگه برداشت بدی از حرفای من نکن به هیچ وجه . هر چند که میدونم تو تقریبا منو خوب میشناسی .
خب پس قید خط دفاع رو باید بزنیم توی هافبکها حاضری معامله کنی ؟
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------
نقل قول:
خواهش میکنم دوست گلم . بازم میبخشی اگه حواسم به پستی ازت نبوده . الانم اون دروازه بان رو میخوای ؟
پاتو ؟ اگه اینو بدم اونوقت با بقال سر کوچه مون گل بزنم ؟
نه دیگه تصمیم گرفتم چک رو نگه دارم ، دروازبان لازم ندارم
ولی به بقیه توصیه می کنم این دروازبان رو از دست ندند