شما اينجا هم پست زدين:41:نقل قول:
جوابتون هم همونجا گزاشتم:31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5656796&postcount=1672
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5657005&postcount=1673
Printable View
شما اينجا هم پست زدين:41:نقل قول:
جوابتون هم همونجا گزاشتم:31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5656796&postcount=1672
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5657005&postcount=1673
دوستان من هميشه از طريق نمايندگي اهواز پول ماهيا نه رو پرداخت ميكردم الان ميگه از طرف شركت دستور دادن به حساب خود شركت پرداخت كنيد من كه نميدونم كسي تا حالا اينجوري پرداخت كرده ممنون ميشم!!!!! درباره اون 300 مگي هم كه ازم خوردن هي زنگ زدم گفت درست ميشه اخر هم نشد 1بار هم با هام تماس گرفتن گفتن درست شده به حسابتون برگشه كه همش كشك بود .اما ئيشب دانلود كردن خدا رو شكر محاسبه نكرد
بچه ها فکر کنم تو فروم خود مبین نت سوالهاتون رو بپرسین راحت تر جوابتون رو بگیرین .
الان کسی توش نیست اونها هم جواب نمیدن .
wimaxnews.org
فکر کنم اینجا بشه پدرشونو درآورد :))
مودمو گذاشتم روی حالت Bridge اما کار نمیکنه اولش خیلی طول میکشه وصل بشه بعد وصل میشه بعد از دو دقیقه یک لحظه قطع میشه و.. بعد کلاً قطع میشه. کسی تا حالا از حالت Bridge استفاده کرده. به پشتیبانی میگم گفت فقط باید از حالت Router بگذاری روی حالت Bridge تنظیمات خاصی هم نمیخواد اما نشد. بعد فردا زنگ میزنم میگن باید آیپی Static داشته باشی! جداً اینطوریه؟ هرکدوم یک چیزی میگن.
دوستان لطفاً راهنمایی کنید.
چند روز پیش ایمیلی برام اومد که در نوع خودش جالب بود:
با احترام
مشترک گرامی با کد اشتراک -------------شرکت ارتباطات مبین نت به استحضار می رساند که سرویس اینترنت شما فردا مورخ 08/09/1389از ساعت 08:30صبح تا09:00 صبح با اختلال احتمالی همراه خواهد شد.لطفاً جهت کسب اطلاعات بیشتر با مرکز تماس شرکت ارتباطات مبین نت به شماره 83869999-021 تماس حاصل فرمایید.باتشکرامور مشترکین شرکت ارتباطات مبین نتآدرس پست الکترونیکی زیر آماده دریافت انتقادات و پیشنهادات شما می باشدCustomercare@mobinnet.net
------------------------------------------------------------------------
یعنی سرویسشون تا حالا عالی بوده این نیم ساعت رو به بزرگی خودتون ببخشید
احتمالاً یادشون رفته سرویسشون چقدر قطعی داره.
یک پیشنهاد !
اینکه دوستانی که مشکل دارند CINR و RSSI و همینطور Signal Strength خودشون رو قراربدن تا مقایسه کنیم
البته میشه بصورت screen shot از پنل CPE هم باشه (که بهتر هم هست)
چون تصور میکنم تمام مشکلاتی که کاربران دارن از قبیل کاهش سرعت و قطعی فقط مربوط به ضعف سیگنال دریافتی هست.
این رو برای این می دهند چون طبق مصوبه تنظیم مقررات اگر قطعی سرویس برای ارتقاء باشه و قبلا به مشترک اطلاع داده شده باشه مشترک نمیتونه طلب خسارت بکنه.نقل قول:
ایمیل گرگ بی طمع نیستنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
مودم من روی حالت Router خوب کار میکنه مشکلم Working Mode در حالت Bridge است
سیگنالمم که عالیه: RSSI -52 CINR 28
اگر کسی از این روش استفاده کرده لطفاً راهنمایی کنه
کسی تازگی با تورنت مشکل پیدا نکرده؟ مثل اینکه محدودش کردند, لینک مستقیم عالی دانلود میکنه ولی تورنت داغونه. :41:
آقا میگن مبین نت برای 512 هم معرفی نامه نمیخواد!!
درسته؟
برای من درست آپلود نمیکنه و نمیشه Seeder باشمنقل قول:
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
نه مبین نت و غیر مبین نت نداره.نقل قول:
سلام...
برای تمدید اشتراک از طریق اینترنتی و سایت باید چکار کنیم؟وقتی وارد ecare شدیم بعد باید کدوم قسمتها بریم؟
سلام
تعرفه های سرویس وایمکس چه جوریه؟مودم وایمکس قیمتش چنده؟هزینه هاش برای سرویس 128 سه ماهه چقدر میشه؟سرعت دانلود چنده؟شبانه رایگان داره؟
نقل قول:
:46:کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=4&ContentID=48
نقل قول:
:31:کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21
سلام دوست و همشهری!نقل قول:
شما وارد Ecare بشید
Query Business Info >> Richarge Payble Amount
اونجا مقداری رو که باید برای شارژ مجدد پرداخت کنی رو نوشته ( در صورت خواستن همون سرویس قبل)
please pay at least <<Pool Be Rial>> for your next period
مقداری هم که توی حسابتون پول هست نوشته
You balance is ------
و شناسه پرداخت ( یا شناسه پرداخت کننده که هشت رقمی است)
Your Payment Id --------
حالا در صورتی که عابربانک عضو شبکه شتاب و رمز خرید اینترنتی دارید به صفحه ی پرداخت اینترنتی میری
اطلاعات خواسته شده رو وارد میکنی و روی شروع عملیات پرداخت اینترنتی کلیک میکنی. یک PopUp میخواد باز بشه. بهش اجازه میدی و صفحه پرداخت اینترنتی بانک ملت باز میشه و بعد از پرداخت موفقیت آمیز باز یک صفحه از مبین نت باز میشه که اطلاعات پرداخت توش نوشته. این صفحه رو هم Save میکنی.کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=4&ContentID=48
بعد حسابتون بعد از یک مدت شارژ میشه.
اگر هم عابر بانک نداری زنگ بزن پشتیبانی قسمت فروش راهنماییت کنن.
البته اگر ایمیلتون رو داده باشین شماره حساب رو هم براتون ایمیل کردن.( هفت روز قبل از اتمام دوره)
یعنی چی؟نقل قول:
نه مبین نت و غیر مبین نت نداره.
بالاخره میخوان یا نه؟
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
یعنی چی؟نقل قول:
نه مبین نت و غیر مبین نت نداره.
بالاخره میخوان یا نه؟
نقل قول:
....... میخوان
من هنوزم میگم برید تو فروم خودشون مشکلاتتون رو بگید و پدر پدر سوختشون رو دربیارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجای این سایت مال مبین نته؟؟؟مرد حسابی داری تو روز روشن تبلیغ میکنی دیگه!!نقل قول:
مدیران بخش برخورد کنند:41:
والا من غلط بکنم .نقل قول:
خوبی هم نمیشه کردا :19: دیدم توش مسیولاش پلاس بودن .
به من چه اصلا ؟
این سایت رو از نمایندگی گرگانشون گرفتم . گفت بررسی میشه توسط مسئولان مبین نت
زنگ زدم میگم من مودم ایرانسل دارم میخوام از مبین سرویس بگیرم میگه نمیشه
یه سوال:این مبین نت تو غرب تهران(مرزداران) خوب جواب میده؟ البته indoor
كسي از دوستان اگه از طريق بانك ملت به صورت حضوري پول واريز كرده به حساب مبين نت بگه چطوري تا ما هم بدونيم
من همیشه حضوری پرداخت میکنم.نقل قول:
فیش بانکی را پر میکنی یه قسمتم داره بنام کد شناسه که حتما باید شناسه پرداخت خودت را اونجا بنویسی.
از موقع پرداخت هم معمولا بعد از 1 الی 4 ساعت اگر اینترنتت قطع باشه وصل میشه
آقا من وقتی میخوام برم توی صفحه ی e-care نمیتونم!!!
صفحه میاد ولی اولا نمیدونم URI رو بزنم؟
دوما هم وقتی login رو میزنم هیچی نمیشه.
چیکار باید بکنم؟
جدید گرفتم . هن.ز آشنایی ندارم
راستی اینم یه تست از اسپید تست
خوبه؟
512 محدود-تهران
با اینترنت اکسپلورر برو.نقل قول:
من با فایرفاکس امتحان میکردم نمیشد ولی با اینترنت اکسپلورر درست بود.
uri هم که تو ایمیل برات فرستادن.
وقتي رفتم بانك ملت فيش مبين نت جداگونست يا فيش عادي منظورم اينه كه بانك ملت براي پرداخت ماهيانه مبين نت فيش هاي جدا گذاشتهنقل قول:
پس بالاخره بعد از این همه تاپیک و پرسجو مبین نت رو گرفتید خوب مبارک باشه. شما از سرور باکو هم یک تست بگیرید. شبانه رو هم تست کردید سرعت دانلود جنده؟ اگر مودم داخلی گرفتید چند چراغش روشنه؟نقل قول:
نه فیششون یکیه.نقل قول:
تمام فیشهای بانک ملت جا برای کد شناسه دارن. حتی اگرم نداشت خودت بالای فیشت شناسه پرداختتو بنویس خود بانکیه وارد میکنه.
بله مبین نت گرفتم و خیلی هم راضییم ممنون.نقل قول:
هنوز شبانه نرفتم
مودم داخلی جواب نداد بیرونی گرفتم که چراغ 4 روشنه توی دفتر چه راهنما زده خوبه
اینم از سرور باکو:
فکر کنم اشکال داره
چون خیلی فرق داره![COLOR="Silver"]
سلام
توسنتم وارد Ecare بشم
ولی هر موقع نگاه مکینم ببینم چه قدر حجم مونده همیشه یخ چیز ثابت نوشته
حتی یه فایل 10 مگی دان کردم ولی بازم همون بود
توی ecare menu
میرم توی قسمت Query Business Info
بعدش هم ُSummary Usage Record
درست میرم دیگه؟
آقا برای چی سرور باکو و کویت اسپدی تست این قدر فرق داره؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bakoo
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] kuwait
تعرفه های مبین نت همیناست ؟:
خیلی داغونه که !کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21
یعنی مثلا من بخوام 512 با حجم 6 گیگ بگیرم نمیتونم ؟! یا مثل ایرانسل با حجم 4 گیگ !!؟؟؟
این Ecare اطلاعات رو به صورت لحظه ای ثبت نمیکنه. ارتباط رو با BS قطع کن یا مودم رو ریبوت کن اون موقع احتمالاً اطلاعات به روز میشه.نقل قول:
یه بار کامپیوتر رو ریست کردم و آداپور رو هم از برق در اوردم و ... تا الان که رفتم دیدم زده 82 مگ(آخه تازه گرفم و گفتن یه روز کاری طول میکشه تا 40 گیگ رو بدیم فعلا 128 تا دارم)نقل قول:
این Ecare اطلاعات رو به صورت لحظه ای ثبت نمیکنه. ارتباط رو با BS قطع کن یا مودم رو ریبوت کن اون موقع احتمالاً اطلاعات به روز میشه.
من کلی دانلود کردم ولی فقط 2 مگ ازش کم شده
جریان چیه؟
احتمال داره این اکانت تست باشه که سرعتش بالاست ولی speedtest هم اشتباه میکنه. شما تو سایت زیر برید و یک تست بندازید و نتیجه رو بگید.نقل قول:
speedtest.ir
سلام دوستان من میخوام وایمکس مبین نت بگیرم.
کسانی که دارند، از سرویسشون راضین؟
مرسی :46:
نقل قول:
همین تاپیک رو مرور کنید نظرات دوستان رو میتونید ببینید
--
نکته مهم اینه که جایی که هستید خوب ساپورت میشه یا نه
نقل قول:
من شخصا تابحال هیچ وقت با speedtest.net به نتیجه نرسیدم
با خیلی جاها ( تقریبا همه جای دنیا! ) تست گرفتم و سرعت من رو که 1mb هست 0.116 mb محاسبه میکنه !!!
یا ping رو که در بدترین حالت 330 هست 680 میزنه !!!
ولی speedtest.ir بسیار منطقی تر کار میکنه و منم توصیه میکنم ازش استفاده کنید.