سپاس ازت.نقل قول:
فقط مورد شماره 2 رو نفرمودی.:11:
Printable View
سپاس ازت.نقل قول:
فقط مورد شماره 2 رو نفرمودی.:11:
من این سرعتو امتحان نکردم اما برای من که 128 بیته سرعت دانلود عموما 14 خورده ای کیلو بایت هستنقل قول:
نکته :
128 بیت باید 16 کیلو بایت بدن که 14 بهم میدن (مثلا بخاطر ترافیک یا دلایل دیگه)
اما یک مگابیت که دقیق تر 1024 بیت هست سرعت دانلودش باید 128 کیلو بایت باید باشه که فکر کنم افت سرعتش تا 120 تا 125 باشه
من حدس میزنم مطمئن نیستما!!!!!!!!!!!!!!!!!
بنده اهواز هستم ... منطقه امانیه یه جورایی مرکز شهر میشهنقل قول:
شما چه شهری هستین؟؟؟ از یو اس بی راضی هستین؟؟ بدون تقویت کننده اش خوبه آنتن دهیش؟؟
از یو اس بی بسیار راضی ام ... کوچیک و بدون دردسر ... با نوت بوک هم sharing کردم بقیه خانواده هم فیض ببرند. من تقویت استفاده نکردم با خود دانگل یو اس بی 3 خط رو پر میکنه توی برنامه نشانگرش و سرعت هم خوبه و بدون قطعی
دوستان شما از كجا ميزان مصرفتون رو ميبينيد؟
میزان مصرف کل رو از اینجا میبینم (من دائمی هستما!!!!!!!!!!!!!!)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها!!! پس یعنی میشه اونم share کرد که مثل وایرلس چند نفر بتونن استفاده کنن؟؟؟نقل قول:
مرسی از پاسختون.....
خیلی ممنون ، بالاخره یک فیدبک از این مودم های USB گرفتیم :20: اگر دوستان استفاده کننده توی تهران هم چند نظر می گذاشتن خیلی خوب بود.نقل قول:
من چندتا سوال دارم که بعضی هاشون مسخرست :31:
من تا حالا چند سال ADSL داشتم ولی یه مدت قطع کردم که حالا می گن پورت ها پره ونمیشه .......
حالا می خوام WIMAX بگیرم ولی هیچی ازش نمی دونم . یا مبین نت یا ایرانسل
1-شما کلا بین مبین و ایرانسل کدوم پیشنهاد می دین مبین نت یا ایرانسل یعنی 256 نامحدود ایرانسل یا 512
40گیگ مبین منطقه ظفر-آفریقا
2- الان مثلا سرعت دانلود 256 تو روز وشب چنده ؟
3- این مودم 99 تومنی که ایرانسل پورت LAN هم داره ویا اینکه حتما آدم باید از این کارت های wireless
که حدودا 25 تومنه بخره ؟
4- قطعی سرویس وپشتیبانیشون چطوره ؟
ممنون می شم جواب بدبد :11:
سرعت شما ها درسته ؟
ماله من دو سه روزه خیلی اومده پایین بین 10 تا 20 اومده
نه مشکلی ندیدم!نقل قول:
1- نمیدونم چون همزمان از هر دوش استفاده نکردم که بگم این بهتر یا اون (تکنولوژی هر دوشون یکی است)، من فکر کنم ایرانسل توی توسعه شبکه جلوتر از مبین نت باشه.نقل قول:
2 - من 256 نداشتم ولی به طور میانگین سرعتش تقریبا اون چیزی هست که باید باشه، گاهی بیشتر گاهی کمتر. چون شبانه رایگان نداره سرعتش تو شب و روز فرق نداره
3- مودم بی سیمش دوتا پورت Lan و دو تا پورت تلفن داره
4- من از اول مرداد مشترکم، قطعی دو یا حداکثر سه مورد بوده، پشتیبانیش هم خوبه، اگر کار را بنداز نباشن حداقل به آدم احترام میذارن.
درود
دوستان وایمکسی 2 سوال.
میخوام ببینم سرعت 1 مگ و دو مگ که ایرانسل ارائه میده سرعت درست حسابی میده یا نه؟؟یعنی مثلا 1 مگ زیر 110 کیلو که نمیاد دیگه نه؟یا 2 مگ زیر 220 اینا؟؟
کلا وضعیت پهنای باندشون چطوره؟
سوال بعدیم اینکه فرق این دو تا مودم تو چیه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مشکلی نداشتمنقل قول:
فقط مال من شبا 4 تا آنتن پر بود روزا 3 تا از دیروز شباهم 3 تا آنتن پره ولی جالبه که سرعت پایین نیومده و پینگ هم بهتر شده!!!من راضیم به شدت
آره سرعتی که میده Dedicate شده هس من خودم الان 512 دارم سرعت دانلود بین 70 تا 65 هستنقل قول:
البته به منطقه ای که هستی بستگی داره شاید سرعتت به خاطر ازدحام بالا کمی کاهش داشته باشه ولی اگر بتونی ADSL بگیری به نطر من جواب بهتری میگیری
فرقشون رو نمیدونم اگر مشخصات تکنیکالش رو بنویسی بهتر میشه تشخیص بدی
دوستان میخوام وایمکس بگیرم.فقط چند تا سوال دارم
برای بازی آنلاین چطوره در مقایسه با ADSL؟
فرق اعتباری با دائمی چیه؟کدومو بگیرم کلا؟
مودم USB مشکلی نداره؟راحت جواب میده؟
بعد به پزشکا 512 میدن؟چون مشترک خانگیش فقط128 داره!!!
همین:)
ممنون
مال شما هم پینگش بالا رفته و سرعتش بعضی وقتا کم میشه؟مال من امروز اینجوری شد نمیدونم بخاطر محرمه یا چون جمعه هست ترافیک بالاست
نظرتون چیه؟
سلام به تمام دوستان
چرا ایرانسل اینترتت 3 گیگ در ماه را افزایش نمیده.
اخه روزی 100 مگ هم شد اینترنت نه شبانه داره
نه حجم اضافه ارزون
به درد تایپیک زدن هم نمیخوره
نظر شما ها چیه
راست میگی ها این موضوع رقابت رو واسش محدود میکنه،البته این بحث ها تو ایران زیاد مهم نیست!
چند روزي است كه مشكل داره و قطعي هم داره با زياد شدن كاربر فكر كنم داره به مشكل ميخوره:41:نقل قول:
گسترش پوشش شبكه EDGE ايرانسل
ايرانسل پيش از اين و براي نختستين بار ايران، در كليه مناطق و جادههاي تحت پوشش شبكه تلفن همراه خود، خدمات اينترنت همراه مبتني بر فناوري GPRS (General Packet Radio Service) و در شهرهاي پرجمعيت كشور، سرويس ممتاز و پرسرعتتر EDGE (Enhanced Data rates for GSM Evolution) را به عنوان گسترهترين شبكه بيسيم ديتاي كشور راهاندازي كرده بود و اکنون پوشش و ارتقاء سرعت خدمات اينترنت همراه ايرانسل بر پايه فناوري EDGE را گسترش داد.
مديركل بازاريابي ايرانسل، با بيان اين مطلب گفت: با استفاده از خدمات اينترنت همراه ايرانسل، تمامي مشتركين سيم كارت هاي دائمي، اعتباري و پيام رسان ايرانسل ميتوانند در هر لحظه بوسيله گوشي تلفن همراه، لپ تاپ، رايانه دستي (PDA) و يا رايانه لوحي خود به اينترنت همراه با سرعت و كيفيت ارتقاء يافته متصل شوند.
اینجا که نوشته همه جا راه اندازی شده چرا همه شک دارن که بعضی جاها نیست ؟ !
دوستان من اعتباری دارم، خواستم بدونم که حجم مصرف نشدم با اتمام ماه، سوخت میشه ؟ یا میشه با فعال کردن یک ماه دیگه اعتبار باقی مونده منتقل میشه و میشه استفاده کرد ؟
ممنون
امیدوارم اینجوری نشهنقل قول:
بقیه هم نظر بدین ببینم بقیه هم این کاهش سرعتو افزایش پینگو مخصوصن شب دارن یا نه
سلام
من ميخوام 512 نامحدود بگيرم ولى نميدونم متن نامه اى كه بايد براى بالاتر از 128 ببرم چى باشه اگر ميشه يه نفر متن دقيق نامه رو بگه كه چى بايد بنويسم
در منطقه ما كه حوالي سيدخندان است قطع و وصل بسيار زياد شده و پينگ اعصاب خوردكن شده . به جايي هم نميتوني شكايت كني!نقل قول:
من گاهي با دايال آپ مجبورم وصل شم. ايرانسل داره خودشو خراب ميكنه . فعلا بعد 6 ماه كار با اين سرويس نمره اين ماه سرويس 12 از 20 است:2:
با سلام
هم هزينش بالاست و پائين نيومده و هم داره كيفيتش هم افت ميكنه.
راستي اگر من بعد از پايان اعتبار يك ماهه هزينه شارژ مجدد پرداخت نكنم و يك وقفه ايجاد شود و دوباره بعد از مدتي بخواهم متصل شوم آيا هزينه اضافي دارد؟
متسفانه همه جا همینطور مشکل داره
من هم تو پونک هستم و مشکل دارم. مدام داره قطع میشه
من در پونک و حوالی خیابان سردار جنگل هستم
دیشب ساعت 1 ، یک دفعه وسط دانلود قطع شد
نیم ساعت بعد دوباره وصل شد اما وارد حساب
ایرانسل هم نمی تونستم بشم و خود قسمت مشترکین ایرانسل error میداد
ساعت 3.5 هم یک دفعه آنتن شروع کرد به پرش و چشمک زدن ، یعنی مدام از 5 می رفت
به 2 برگشت یا خاموش می شد.معمولا اونایی که روی TTLS هستن این
مشکل رو دارن ولی منم دیشب این مورد رو دیدم.فکر کنم خودشون دارن
با سیستم ور میرن.
خیر ، مثلا اگر 512 با ترافیک 4 گیگ دارید فقط برای همان ماه اعتبار داردنقل قول:
و باید در آن مدت مصرف کنید و به ماه بعد منتقل نمی شود.
اگر بسته افزایشی بخرید ربطی به آغاز و پایان ماه نداره و هر زمان که
بسته رو خریداری کنید یک ماه از آن تاریخ اعتبار خواهد داشت.
اگر هم ترافیک ماهیانه شما تمام شد و بسته افزایشی نخرید به
اندازه اعتباری که در حساب شماست می توانید مصرف آزاد داشته باشید
که هر گیگابایت 10000 تومن می شود.
مال من هم امروز قطعه
الان هم با دیال آپ کانکت شدم
تاریخ ویرایش هم اون پایین نوشته 7:45
من از ساعت 10 صبح با وجود روشن بودن چراغ سيگنال قطع هستم دوباره به دايال آپ برگشتم:19:
سيستم رو به tls , bridge تغيير دادم وصل شدم نميدانم چه غلطي دارند ميكنند
من دوباره route كردم روي tls هم جواب ميده ! ولي ttls نه!!!!
اين ttls براي چيه؟ همچنين من اگه برم در حالت روت طبق دستور شركت mtnirancell بزنم باز قطع ميشه !
اين فايل آموزشي ايرانسل به درد خودش ميخوره
بهترين نتيجه را من چه در حالت روت يا بريج با tls , irancell گرفتم و هرگونه تغيير اين دو يا يكي از آنها فعلا باعث قطع ارتباط ميشه:thumbsdow
بازم معلوم نيست آنجا چه خبره!!
اتفاقا منم 35 متری گلستانم که نزدیک پونکهنقل قول:
این TTLS که میگی یعنی چی؟:31:
مال من از 4 شنبه هفته پیش یه از 4 چراغ آنتن به 3 چراغ و از امروز از 3 چراغ به 2 چراغ کاهش پیدا کرده!!!:19:
حالا نمیدونم قضیه چیه
دیشب و پریشب سرعت دانلود نصف شده بود ولی صبحا درست بود الانم درسته هنوز کم نشده
ولی پینگ افتضاح شده چند روزه شده حدود 700-800 قبلش 300-400 بود
شما هم یه تستی بکنین
نقل قول:آره براي من هم امروز از عصر قطعهنقل قول:
اهواز هم امروز بعد از ظهر اختلال پیدا کرده و مدام قطع وصل میشه حتما دارند تغییراتی در شبکه می دهند.
ماله منم قطعه معلوم نیست دارن چی کار می کنن
پشتیبانی چی میگه؟؟
نقل قول:
ttls همون حالتی است که نیازی به صفحه پورتال نیست
اما تو منطقه با با پرش سیگنال رو به رو میشی.
در ضمن من الان با 707 تماس گرفتم گفتند شبکه قطعه
و ایراد از خود ایرانسل است و شاید تا فردا 8 صبح برطرف بشه
و احتمالا مشکل سخت افزاری یا به روز رسانی دارند.
البته من الان با وایمکس وصل هستم ولی نیم ساعت طول کشید
تا صفحه پورتال بالا بیاد.خیلی از سایت ها Load نمی شوند.
نقل قول:
اون mtnirancell.com که به کل الان عوض شده
و باید بعد از آدرس MAC ، این عبارت بیاید:
macaddress@irancell.ir
عجیبه اون فایل راهنما چرا این تغییر رو اعمال نکرده.
کلا چند روزیه حال ایرانسل خوب نیست.
حالا واسه من خوب شد یه دفعه البته هنوز 2 تا چراغ روشنه
دوستانی که 2 تا چراغ براشون روشنه توی نقاط سبز رنگ نقشه هستند؟؟؟ یه توضیحی بدید؟توی نقشه پوشش ایرانسل چه رنگ هستید؟؟ ؟3 چراغ ها چطور؟کجا هستند؟؟نوع مودمتون چیه؟؟