تنظیمات پلیرتون رو چک کنید ببینید تنظیمات تصویرتون رو حالت wide هست یا نه.نقل قول:
Printable View
تنظیمات پلیرتون رو چک کنید ببینید تنظیمات تصویرتون رو حالت wide هست یا نه.نقل قول:
بنده به زودی یه ریویو از panasonic PT-875 میذارم
نقل قول:یعنی چی بدون پلیر ؟نقل قول:
مگه خود دستگاه پلیر نداره دیگه برای چی پلیر بخرید ؟
یا اینکه پلیر خود دستگاه را نخرید ؟
من متوجه نمی شم یعنی چی بدون پلیر
سلام
من تصمیم دارم برای تلویزیون HD به جای سینمای خانگی، یک HD Player وسترن دیجیتال (wd tv live) به همراه یک اسپیکر مجزای 5.1 بگیرم.
برای این منظور لطف کنید و چند تا اسپیکر خوب که بشه ازشون این استفاده رو کرد معرفی کنید.
فکر کنم حتما باید اتصال optical داشته باشه درسته؟
این مدل سینمای خانگی که دوستمون خریداری کردند شامل پکیج بلندگو و آمپلی فایر و پلیر هستش که هر کسی به پلیر نیازی نداشته باشه می تونه فقط آمپلی فایر و بلندگو هارو خریداری کنه.نقل قول:
سلام.نقل قول:
اول لطف بفرمایید که تا سقف چه بودجه ای می خواید هزینه کنید.و خروجی های صدای دستگاهتون هم بگید.
اگر hd player وسترن دیجیتال رو بگیرم خودش خروجی اپتیکال داره، تلویزیون هم اپتیکال داره ولی 5.1 رو ساپورت نمیکنه احتمالا (چون هنوز TV رو هم نخریدم و مدلش قطعی نیست)نقل قول:
سلام.
اول لطف بفرمایید که تا سقف چه بودجه ای می خواید هزینه کنید.و خروجی های صدای دستگاهتون هم بگید.
من رو این حساب کردم که WESTERN DIGITAL- WD TV LIVE اسپیکر 5.1 رو از طریق خروجی اپتیکالش ساپورت میکنه، درسته؟
سقف بودجه اسپیکر حدود 300 ، 400 تومان،البته تا 500 هم اگر مورد خیلی خاصی باشه شاید بشه فکر کرد
با تشکر
مرسی خیلی مشتاق بودم این مدل رو تست کنم ولی تازگی ها اصلاً فرصت ندارم. امیدوارم ریویو شما بتونه مفید واقع بشه.نقل قول:
از بقیه دوستانی هم که اطلاعاتشون رو به اشتراک می ذارن هم ممنونم.
شما میتونید با این قیمت یه سینما خانگی بگیرید با توجه به اینکه پلیرتون دیسک نمی خونه می تونه از اون جهت هم مفید باشه. در ضمن اسپیکر و آمپ بدون پلیر به تنهایی گرونتر از سینما خانگی در میاد.نقل قول:
اسپیکرهای کامپیوتر که ورودی اپتیکال داشته باشند هم خیلی گرونند (بالای 400 هزار تون تقریباً)
در مورد اینکه چه سینمای خانگی بدردتون می خوره میتونید تاپیک رو مطالعه کنید.
سلام خدمت همه ی بچه های با حال p30world
از دوست عزیزمون آقا پیمان که rs30 گرفته و همه ی بچه های دیگه که اطلاعاتی دارن سوال دارم
من یه کارت صوتی creative xfi elite pro دارم میخوام ببینم میشه اون re30 pioneer رو بهش وصل کرد و از این سیستم صوتی به عنوان اسپیکر واسه pc استفاده کرد یا نه؟چون اینکه بدون پلیر میفروشن خیلی عالی
لطفا اگه ممکنه توضیح بدن بچه های گل که اطلاعاتی دارن
ممنون
یا حق
:31:نقل قول:
خواهش می کنم شما استاد مایی:31:
من قبلا یه فیلیپس 3378 هم خریدم(البته هم این پاناسونیک هم فیلیپس برای آشناهامون خریدم)
من با هم یه مقایسه میکنم(درحد آماتور:31:ما حرفه ای نیستیم)شاید کمکتون کنه
من نتیجه رو تا دو سه روز دیگه میذارم.
فعلا فقط قیمت رو میگم
پاناسونیک pT-875 :600
فیلیپس3378:400
موفق باشید.:20:
با درود
اساتید محترم کابل اپتیکال چیه ؟ همون کامپوننت و a/v را میگن اپتیکال ؟
در مورد مدل های مختلف شما مدلی را میشناسید که یا بلندگو هاش یا پلیرش بشه بهش جک 3.5 را زد که بتونیم موبایل یا پلیرmp3 را بهش وص کنیم و همچنین پلیرش کدک 264 را بخونه
با تشکر
بله می شه شما هم می تونید از خروجی SPDIF کارت صداتون و هم از خروجی های آنالوگ صدا بگیرید و به ریسیور RS30 وصل کنید و به عنوان اسپیکر PC استفاده کنید در ضمن همزمان می تونید چند تا وسیله صوتی دیگه هم بهش وصل کنید. کارت صداتون هم فوق العادست کیفیت صدا و تنظیماتش بی نظیره می تونم بگم یکی از بهترین هاست.نقل قول:
خیر کابل اپتیکال متفاوت از کامپوننت و یا AV است. یه نوع خروجی صداست که توسط سونی و فیلیپس اختراع شد و به همون نام SPDIF هم معروفه و دو تا ورژن داره اپتیکال و کواکسیال که توی اپتیکال از فیبر نوری برای انتقال دیتا استفاده می شه و توی کواکسیال از سیم های معمولی.نقل قول:
به نظر اپتیکال هم بهتره چون به علت اینکه فیبر نوریه امواج الکترومغناطیس روش بی تاثیرن و یا به عبارتی نویز نمیگیره و در ضمن پهنای باند بالاتری هم داره.
SPDIF (Sony/Philips Digital Interconnect Format) is a digital audio format
سلام و خسته نباشید
آقا پژمان ممنون از اطلاعاتت.فقط یه سوال آیا rs30 ورودی اپتیکالم داره یا فقط اون cable spdif بهش میخوره؟
چون من بیشتر میخوام از خروجی اپتیکال creative xfi به ورودی اپتیکال rs30 بزنم اگه بشه.به نظرت اینجوری میشه دیگه؟
بله ورودی اپتیکال داره و می تونید استفاده کنید.نقل قول:
آقا من میخوام یه تلویزیون Samsung led c6200 بگیرم
و میخوام همراه باهاش یه سینما هم بگیرم
بودجم هم حدودا 350-450 هستش
شما چی پیشنهاد میکنین؟؟؟؟؟؟
3378 فیلیپس.البته خیلی کمیاب شده.اگه گیرت نیومد بودجت رو یخورده افزایش بدی می تونی 787 پایونیر بگیری.نقل قول:
چون تلویزیونم سامسونگه بهتر نیست سینما هم سامسونگ باشه؟
یا اینکه تاثیری نداره؟
این امر سلیقه ای هستش.نقل قول:
اگر تمایل به خرید سینماهای سامسونگ دارید بهتره که حتما از مدل های 2010 انتخاب کنید چون مدل های 2009 اصلا چنگی به دل نمی زنه و برای خرید مدل های 2010 باید 100 تومنی بودجتون رو افزایش بدید.
سلام دوست عزیز . ممنون از توضیحات خوب و کاملتون. من یک خواهشی داشتم. میشه لطفا از پشت آمپ و ورودی و خروجی هاش عکس بگیرید و تو انجمن قرار بدید ؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من یه سینما خانگی lg گرفتم (مدلش lh768hts). اونیکه از طرف شرکت اومد وصل کنه گفت تلویزیونتون خروجی صدا نداره اما یه جورایی میشه برای وصل کردن xbox به سینما خانگی با کابلا ور بریو از این حرفا. الان صدای سینمارو از گیرنده دیجیتال گرفته. مدل تلویزیونم 42ld460 هست. ممنون میشم راهنمایی کنید.
اساتید یک راهنمایی میخواستم راجع به آمپلیفایر های پایونیر
مخواستم دقیق بدونم تفاوت دو مدل
VSX 919 و VSX 1019
تو چه چیزهایی هست
ممنون
خروجی اپتیکال چه شکلی هست ؟
دوستان عزیز اگه بتونید یک عکس از خروجی اپتیکال بذارید ممنون میشم
اینه عزیزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از شما دوست عزیز
اتفاقا داشتم میگشتم ببینم اپتیکال چیه این عکسم دیدم ولی چیزی نفهمیدم این مربعه که بیشتر شبیه کلیدِ که
یه عکس واضح تر ندارید منه اپتیکال ندیده حالیم بشه بعد کاربر و کارش مثل خروجی و وردی a/v و hdmi انتقال داده بین tv و دستگاهه دیگه ؟
mr_rayan
لطفا چند مدل سیستم صوتی 5.1 (اسپیکر یا سینمای خانگی بدون player) در حدود 500 تومن معرفی می کنید؟
همونطور که گفتم برای wd tv live می خوام که خروجی optical داره
چیزی که برام مهمه اول از همه کیفیت صدا و sub woofer هست و دوام این کیفیت.
زیبایی ظاهری خیلی مهم نیست.
ممنون
سینما خانگی هایی که در محدود 500 تومن هستند بیشترشون دارای ورودی اپتیکال هستند و البته پلیر هم دارند.نقل قول:
اگر هم فقط نظرتون روی اسپیکر هست باید تو این رنج قیمت برید سراغ اسپیکرهای کامپیوتر مثل مدل Edifier S550 و یا Logitech Z5500 .
ولی بهتره که سینما خانگی تهیه کنید که پلیر هم داره چون بلاخره به کارتون میاد.و البته صدای بهتری هم داره.
مدل D7 از شرکت JVC .
مدل 787 از شرکت pioneer
مدل 3569 از شرکت philips
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
اون مربعی که شما دیدید یه درپوش روش داره که هنگامی که می خواید کابل رو وصل کنید باید اون درپوش رو بردارید و اگه دستگاه روشن باشه میبینید که نور قرمزی از اون ساطع میشه.کابل اپتیکال هم یه نوع کابل فیبر نوری هست که امواج رو از طریق همون نور قرمز انتقال میده.نقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم مهمترین تفاوتشون اینه که مدل 1019 upscaling انجام میشه ولی مدل 919 این قابلیت رو نداره.نقل قول:
بقیه تفاوتهاشون بر میگرده به ورودی هاشون مثلل مدل 1019 چهارتا ورودی hdmi داره و 2 تا ورودی کواکسیال ولی مدل 919 سه تا ورودی hdmi داره و یکی کواکسیال.
ولی قیمت هاشون حدود 100 تومن اختلاف داره که بخاطر upscaling دستگاه هستش.
این اطلاعات من بود.شاید تو قسمت چیپست و پردازنده و .. هم تفاوتی داشته باشند ولی من اطلاعی ندارم.
mr_rayan
jvc و pioneer که گفتید رو در سایت فروشگاهی چاره دیدم ولی philips فقط مدل 3578 رو داشت که 515 تومن گذاشته
چند سوال جدید برام پیش اومده:
1- به یک jvc برخوردم که 4Channel front Soundbar داشت (TH-BA1) این front surround soundbar که یک تیکس چیه و تا چه اندازه صدای فراگیر رو شبیه اسپیکرهای مجزا که اطراف چیده شدن ایجاد میکنه؟
2- این مدل فیلیپسی که من نوشتم در مقایسه با مدلی که شما گفتید کدومشون بهتره؟
3- اگر برای خودتون قرار بود انتخاب کنید از بین 3 مدلی که گفتید کدوم رو برمیداشتید؟
4- بورس فروشگاههای سینمای خانگی در تهران کجا هست؟ اگر دقیق بگید ممنون میشم.
سلام به همه دوستان
بنده از نزدیک مدل panasonic pt-875 را تست کردم(البته به صورت آماتور).با فیلیپس 3378 یه مقایسه میکنم.
ظاهر و ریبایی:هر دو زیبا و شیک بودند(سلیقه ای است)
پاناسونیک دو تا اسپیکر وایرلس داشت ولی فیلیپس نداشت.
از نظر صدا هر دو خوب بود و در ولوم بالا افت کیفیت خیلی کم بود.صدای پانا زیر بود و صدای فیلیپس بم تر بود.
در کل از نظر من وضوح صدای هر دو خیلی خوب بود ولیاز نظر من بیس فیلیپس کوبنده تر بود.البته پانا هم خوب بود.
پانا یه ورودی برای ipod داشت ولی فیلیپس نداشت.
upscaling هر دو عالی بود.
سرعت usb پانا یکم بیشتر بود.
از نظر پخش انواع فرمت تصویری فیلیپس خیلی بهتر بود.(پانا دی وی دی به صورت دیتا رو نمی خوند.از روی فلش هم فایل تصویری اونهایی که فیلیپس می خوند رو پخش نکرد.)
از نظر پشتیبانی و گارانتی هم که پانا بهتره.
ولی به نظر شخصی من با توجه به قیمت(فیلیپس:390 و پانا:600 )فیلیپس بهتره.
راستس برای پلاسما و سینمای پانا از یک کنترل میشد استفاده کرد.
امیدوارم به دردتون خورده باشه.
---------- Post added at 04:22 AM ---------- Previous post was at 04:19 AM ----------
دوستان اگه میشه یه آدرس و شماره تلفن از جایی که فیلیپس 3569 داشته باشه با قیمت به من بدید.من شیرازم اینجا نیست میخوام از تهران تهیه کنم ممنون.
1-کاملا فضای سینمایی را برای شما بوجود میاره ولی برای گوش دادن به موزیک چندان مناسب نیست.نقل قول:
2-این مدلی که شما نوشتید بالا بودن قیمتش بخاطر وایرلس بودنش هست و در حقیقت با مدل 3378 فیلیپس به جز وایرلس بودن هیچ فرقی نداره،مدل 3569 صدای بهتری داره و به نظرم توی بیس های سنگین هم کمی بهتر عمل می کنه.
3-این قضیه سلیقه ای هست،هر سه مدلی که گفتم جزو بهترین هاست و سبک صدایی هم که شخص می پسنده مهم هستش ولی در کل من از 787 پایونیر نسبت به بقیه راضی ترم.
4-بهترین بورس لوازم صوتی تصویری خ جمهوری هستش.
---------- Post added at 06:31 AM ---------- Previous post was at 06:29 AM ----------
من شماره تلفنی که ندارم ولی با توجه به اینکه کمیاب شده شما باید به اکثر نمایندگی ها سر بزنید.نقل قول:
یکی از نمایندگی های فیلیپس که در خ ولیعصر کمی بالاتر از تقاطع بهشتی هست تقریبا میشه گفت همیشه جنسش کامله،می تونی اونجا سر بزنی البته اگه تو خود جمهوری گیرت نیومد.
سلام رایان عزیز
این نمایندگی اسم مغازه اش چی هست؟
می خوام یه سینما بگیرم از 3378 بهتر باشه تا 600 تومن.
از قیافه سری rs پایونیر هم خوشم نمیاد.چی پیشنهاد میدی؟لطفا یه جای معتبرهم بگو برای خرید از تهران تا من به یکی از آشنایان آدرس بدم.( شما که استادی هر چی پیشنهاد بدی بدون تست میگیرم)اگه مدلی بود که شیراز هم گیر بیاد که چه بهتر.من 3378 رو از فروشگاه الهام گرفتم.اونجا نمایندگی فیلیپس هست؟ مرسی
---------- Post added at 06:51 AM ---------- Previous post was at 06:49 AM ----------
قیمت 3569 حدود چنده؟
دوستان با سلام یه سوال دارم که شاید خیلی به این تاپیک مربوط نباشه.
هنگام اتصال کامپیوتر به تلویزیون به کابل hdmi تصویر تلویزیون پرش داره و مثلا 2 ثانیه تصویر سیاه میشه و دوباره برمیگرده. مشکل از چیه به نظرتون؟
ممنون از توضیحات کاملتوننقل قول:
در باره موردی که quote کردم باز سوال دارم
با توجه به اینکه 4channel front soundbar در جلو قرار داده میشه، با صداهایی که از پشت سر میان چه کار میکنه؟
و ضمنا 4.1 هست ولی فیلمهای موجود 5.1 هستند، یک کانال کمتر رو باهاش چه میکنه؟
ببخشید اگر احیانا سوالهام نامربوطه. این soundbar برای من پدیده جدید وجالبیه
اسم مغازش رو نمی دونم ولی تو اون آدرسی که دادم فقط یه مغازه صوتی تصویری موجوده.که همون نمایندگی فیلیپس هست.نقل قول:
این نظر لطف شماست ولی بهرحال خودتون هم باید صداش رو بشنوید و بپسندید.
نظرت در رابطه با D7 جی وی سی چی هست؟به نظرم برو صداش رو گوش کن.سیستم خوبی هستش.
اگر مدل 3569 فیلیپس هم با قیمت مناسب گیر بیاری می تونی بهش فکر کنی چون این هم سیستم قوی ای هست و قیمتش باید در حدود 560 یا 70 باشه.
حقیقتش در این مورد زیاد تحقیق نکردم و از نظر علمی نمی تونم براتون توضیح بدم که صدا به چه علت اینجوری به گوش می رسه ولی مثل یه حالت سه بعدی می مونه که بلندگوها صدا را حالتی پخش می کنند که این حس به شما دست میده که انگار از پشت سر داره شنیده میشه.نقل قول:
در مورد 4.1 بودن هم به این علت که کانال های Left و Right هر دو در جلوی شما و کنار یکدیگر قرار دارند وظیفه Center را نیز به عهده دارند.بخ خمین علت کانال Center به صورت فیزیکی حذف شده.
دستت درد نکنه.خیلی آقایینقل قول:
این مدل جی وی سی 810 واته.شما که هم اینو تست کردی هم اون فیلیپس 3378 رو تست کردی به نظرت کدوم بهتره؟من 3378 رو تست کردم میخوام از اون بهتر باشه(رو کم کنیه:31:) میخوام یه مدل باشه که حتما از 3378 بهتر باشه.یه چند تا مدل لطف میکنی؟:5:
---------- Post added at 02:39 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------
راستی نمیدونم اینجا جاش هست یا نه.نماینئگی پانا کابل hdmi دو متری داد 15000 تومن.(مارک مارشال بود کیفیتش هم تقریبا خوب بود).ببخشید
بله قدرت خروجیش 810 وات هستش ولی تفکیک و صدای خوبی داره.نقل قول:
والله در مورد رو کم کنی نمی دونم چی بگم.خب این 810 وان هستش و اون 1000 وات.سبک صداشون هم کمی متفاوت هست.
می خوای 3569 فیلیپس رو بگیر که از 3378 قوی تر و بهتره.
با سلام و درود فراوان به بچه های فعال این سایت
من تقریبا تمام پستهای اینجارو خوندم
من یه DAV-DZ850KW سونی دارم که دیگه جوابمو نمیده چون من با PS3 و XBOX360 بازی میکنم بعضی بازیهای جدید 7.1 ساپورت میکنن من از RS70 خیلی خوشم اومد تقریبان همه ی فرمتای جدید رو مثل DTS HD ساپرت میکنه فقط مشکلش 7.1 نبودنه شه
من هرچی تو نت و جمهوری گشتم نتونستم سینمای خانگی که 7.1 باشه بقیر از DDW7500 که DTS HD ساپوت نمیکنه واینجا هم پیدا نمیشه پیداکنم
2تا سوال از دوستان دارم خاهش میکنم من رو راهنمایی کنید
1- سینمای خانگی که 7.1 باشه و تو ایران بشه خرید وجود داره
2-من اگه آمپلی فایر VSX 1019 پایونیر رو بخرم چه باندی باید باهاش ست کنم تا 1تومن میتونم باند همون مارک پایونیر بخرم
ایا باندهای RS70 جدا میفروشن 2 تا به هش ازافه کنم
من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم ممنون میشم من رو راه نمایی کنید