سلام دوستان
بعضی وقتا بخاری رو که روشن میکنم و در حالت عادی یه بوی روغنی حدودا چند ثانیه میادو قطع میشه این مال چی میتونه باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
Printable View
سلام دوستان
بعضی وقتا بخاری رو که روشن میکنم و در حالت عادی یه بوی روغنی حدودا چند ثانیه میادو قطع میشه این مال چی میتونه باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز اشتباه نمیکنید؟ در شهر 7؟نقل قول:
من توی جاده با دور موتور یکم بالاتر از 3000 و سرعت 110(البته سرعت رو دقیق یادم نیست) بین 6 تا 7 لیتر مصرف دارم(البته نزدیک 10 هم مصرف داشتم با سرعت خیلی بالا)یعین یه مسیر 300 کیلومتری هست یه بار با حدود 30 لیتر اومد و باز همون مسیر رو با کمتر از 20 لیتر هم اومدم!. توی شهر هم هر کاری کردم 10 پایین تر نیومده.
نقل قول:
شما درست میفرمایید ولی من با سرعت 140 کیلومتر با بنزین سوپر حدود 9 لیتر سوزدم و اینکه تو شهر 7 لیتر میسوزونم در جاهای که ترافیک روان هست والا خود تو جاده بیرون با سرعت ثابت 90 کیلومتر در ساعت بدون باد از روبرو 6 لیتر هم سوزدم ( با بنزین سوپر ) بنزین سوپر خیلی تاثیر داره هم فیلتر بنزین دیر تر کثیف میشه هم کمتر میسوزه هم ماشین وحشی میشه و هم زیاد فرق قیمتی با بنزین معمولی ندارد .
نه ! عزیزم ... میدونید شما اگر یکباره خودتان شیلنگهای بنزین را چک کنید و تمامی بستهای پرسی کارخانه را با بستهای چرخشی ( نوع خوب پهن تایوانی ) عوض کنی متوجه حرف من میشین شما غیر از مصرف تلافات سوخت رسانی هم دارید !!! :n01:
چک کنید شیلنگ تصفیه روی درب موتور نشی یا پارگی ندارد و در قسمت ورودی تهویه روغن ریخته نشده است ( بغل مخزن شیشه شور فیلتر اتاق قرار دارد ! آن قسمت تمیز است ) :n27:نقل قول:
دوست خوبم ... شما 4.5 لیتر بریز و کمبود را تا 200 سی سی سرریز کن بیشتر از این موتور خفه کار میکند و با ادامه این عمل کم کم روغن اضافه از طریقه رینگهای روغن و بعد رینگهای کمپرس به داخل موتور کشیده میشود و باعث روغن سوزی میگردد اگر مدل ماشین شما مولتی پلکس باشد کم بودن روغن را بر روی صفحه نمایش نشان میدهد ولی اگر زیاد باشد ماشین نمیتوانید تشخیص دهید که روغن اضافه است چون درج ندارد .... :n06:نقل قول:
والا فعلا که بنزین سوپر گشتم نبود نگرد نیست شدهنقل قول:
یه هفته است که خودم در به در بنزین سوپرم گیر نیووردم :n03:
سلام
دوستان ببخشید وقتی خونه های نمایشگر سی ان جی به آخر میرسه و داره تموم میشه یه صدای خرخرازطرف شاگرد میاد
مشکل ازچیه ؟؟!!!
صدای رگولاتور گازه.نقل قول:
سلام
دوستان ببخشید وقتی خونه های نمایشگر سی ان جی به آخر میرسه و داره تموم میشه یه صدای خرخرازطرف شاگرد میاد
مشکل ازچیه ؟؟!!!
میخوام بگم وقتی گاز میزنم خوب میشه .
آیا این مشکل حادهستش ؟؟:n28:
میخوام بدونم علائم سوختن واشرسرسیلندر چیه ؟؟
علائم ایرادات دسته موتورها چیه ؟؟
اویل ماژول دقیقا کجاست ؟؟ میخوام بدونم نشتی داره یا نه ؟؟
ببین دوست عزیز وسواس نباش!ماشین شما مدل 89 هست و کیفیت خیلی خوبی داره ولی یه مقدار زیاد راه رفته!نقل قول:
اون مورد صدا مربوط به رگولاتور گاز هست.(چون ماشینم گاز سوز نیست نمیدونم مشکلی داره یا نه) شما ببر یه مرکز cng یا نمایندگی ببینن مشکلی داره یا نه، البته میتونی صبر کنی دوستانی که گازسوز دارن بیان جواب بدن شاید مشکلی نداشته باشه.
علایم سوختن واشر هم مشخصه.
اول اینکه افت کشش پیدا میکنین و ماشین مثل قبل نیست.
اب روغن قاطی میکنه و وقتی درب رادیات رو باز کردین توش لکه روغن دیده میشه. وقتی ورودی روغن روباز کنین روغن شیری رنگ میشه و پشت همون درب هم بخار اب دیده میشه.
از اگزوز بخار اب در میاد(البته همیشه یه مقدار بخار اب هست ولی موقع واشر زدن بیشتر میشه)
یه سری روش دیگه هم هست که اسونترین روش اینه بری کمپرس سیلندرهاتو بگیری.درضمن موقع تست تراکم باید دریچه گاز کامل باز باشه.تراکم طبیعی موتور 190 هستش.
یه تست دیگه هم هست که میشه تست کوئل (ولی میگن برا ای سی یو ضرر داره)
اول موتور رو روشن کنید.
سوکت کوئل سیلندر 1 رو از رو کوئل جدا کنید.
لرزش موتور بیشتر میشه. به مقدار لرزش موتور توجه کنید
سوکت کوئل 1 رو وصل کنید.
این کار رو برای 3 تا کوئل دیگه هم تکرار کنید.
باید با قطع کردن سوکت هرکدوم از کوئل میزان لرزش موتور به یک مقدار بیبشتر بشه.
اگه دیدید که با قطع کردن سوکت یکی یا دو تا از کوئل ها لرزش موتور افزایش آنچنانی به نسبت بقیه نکرد میشه به واشر سر سیلندر شک کرد.
نقل قول: bijan darbari در tt
دسته موتور هم بیشترین خرابیش همون دسته موتور بالا هست که اون اگه پاره بشه مشخصه و اینکه موقع نیم کلاچ و حرکت یه تغه به بدنه میزنه و بدنه هم دچار لرزش همیشگی میشه.
اویل ماژول هم یه قطعه مستطیل شکله که پایین و سمت راست فیلتر روغن قرار داره.
در کاپوت رو بزن بالا و برو سمت شاگرد دستت رو ببر زیر فیلتر روغن و یه قطعه هست که همونجوری هم دیده میشه، زیرش رو دست بکش ببین روغنی هست یا نه.
شما کدوم شهر هستین ؟!!!:n04:نقل قول:
اراک هستم ولی تهران هم زیاد میرمنقل قول:
توی تهران هم چند جا سر زدم که نداشتند
من همیشه اولین پمپ بنزین بعد از بلوار کاوه در خیابان دولت بنزین سوپر میزنم البته پمپ بنزین سراج در تهرانپارس و پمپ بنزین پاسداران پایینتر از چهارراه پاسداران و هر دو پمپ بنزینهای بالا و پایین چهاراه فرمانیه در خیابان پاسداران بنزین سوپر دارنند و یکی هم پمپ بنزین جردن !:n26:نقل قول:
دوستان پایه گازسوز سلام
وقتی خونه های نمایشگر سی ان جی به آخر میرسه و داره تموم میشه یه صدای خرخرازطرف شاگرد میاد
مشکل ازچیه ؟؟!!
بنظرتون حاده؟!؟!
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه دوروز درمیون از رادیاتم باندازه 5یا6قطره آب چیکه میکنه وچند قطره کمترضدیخ هم میریزه بنظرتون مشکل از چی باید باشه
اگه سوراخه برم عوض کنم یا تعمیر کنم
من خودم هفته ای یه لیوان آب میریزم
مال من این مشکل رو نداشتنقل قول:
ولی این صدا از ژیگلاتور گازه که چیز خاصی نیست به خاطر اینکه انتهای مخزن که میرسه بهش فشار میاد به خاطر فشار کم گاز داخل مخزن
اگر خیلی حساسیت زودتر و قبل اینکه گازش تموم بشه گاز بزنید
از کجاو کدوم قسمت چیکه میکنه؟
از در رادیاتور یا زیر؟
اگر از زیرشه رادیاتورت باید عوض بشه مال یکی از دوستان(مدل88) قسمت پایینی نزدیک به تسمه دینام سوراخ شدگی ایجاد کرده بود
که بخاطر بستی بودن رادیاتور نمیشه تعمیرش کرد و باید عوض بشه
ازجایی که سوراخ شده آثارش معلومه ازطرف بالا سوراخ شدهنقل قول:
کلا سوراخ شه باید عوض بشه ؟؟
این رادیاتورها معمولا سوراخ نمیشند بلکه به خاطر فشار بالا و حرارتی که روشون هست از قسمت بست ها از قسمت پلاستیکی (که نباید پلاستیکی باشه)جدا میشندنقل قول:
و راهی جز عوض کردنش نیست .
باز هم دقت کنید شاید از درب رادیاتور باشه
قیمت رادیاتور چنده ؟؟
قیمت ها که مدام در حال تغییرهنقل قول:
اگه درست یادم باشه توی تابستان حدود 90 بود
الان خیلی بالاتر از این حرفاست,به طور مثال بلبرنگ هرزگرد تایم برای ef7 شده 125 تومن
دسته موتور بالا شده 360 تومن
و.......
رادیاتور خریدم با دستمزد
165
اگه دسته موتور معیوب تعویض نشه چ اتفاقی میوفته ؟؟
دوستان ماشین ما هم از محل اویل ماژول در کیلومتر 4000 به روغن ریزی افتاد.از بالای اویل ماژول که نگاه می کنی خیلی تمیزه و حتی روغن ریزی اینقدر کمه که روی سینی هم نریخته.اما با دوربین از زیر اویل ماژول عکس گرفتم و دیدم بله چند قطره روغن آویزونه.جوری که مشخصه از محل اتصال اویل ماژول به سیلندر نشت کرده به نظرتون طبق عکس همینطوره؟اگر اینجوریه طبق بخشنامه فقط باید واشر عوض بشه.حالا به نظر شما زنگ بزنم امداد خودرو یا بزارم تو سرویس 5000 به نمایندگی بگم درست کنه؟آیا نیازی به اضافه کردن روغن هست؟مشکلی که ایجاد نمیکنه؟
از بالا که تمیزه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پایین که چند قطره روغن دیده میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی تاپیک قبلی جوابتون را دادمنقل قول:
باعث ضربات شدید به اتاق ماشین می شود ونقل قول:
لرزش هایی هم توی موتور ایجاد میکند.
یه راهنمایی لازم دارم می خواهم روغن گیربکس را عوض کنم به نظرتون چی بخرم وبریزم و در ضمن به چه قسمت ها هم باید توجه کنم ماشینم هم 700000تا کارکرده 1388؟
واسکازین گیربکس رو میخواین عوض کنیدنقل قول:
کاری نداره ببر تعویض روغنی برات انجام میدن و الان مارک خوب کاسپین هست
من خود همون وقتی که ماشین را تحویل گرفتم عوض کردم اگر بنزینی 75W80 میریزی ولی اگر گاز سوزه 85W90 میریزی من خودم ادینول 85W90 ریختم ماشینم بنزینیه ! الانم هم خیلی نرم کار میکنه با اینکه زمستون هوا سرده .... روغنی هم که تعویض کردم روغن فابریکش روغن ایرانول 40 معمولی ( بگفته تعویض روغنی روغن موتور بجای واسکازین ) بود و کاملا" سیاه انگار 100.000 تا باهاش راه رفتی .نقل قول:
گریبکس بنزینی با گازی هیچ فرقی نداره که واسکازینش فرق کنه! در ضمن جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به احتمال زیاد واسکازینی که ریختید ادینول75w90بوده نه 85w90!چون فکر نکنم بااین ویسکوزیته دنده ها نرم بشه!
اگه واسکازین ادینول با ویسکوزیته 75 90 گیر اوردی حتما بریز چون به خاطر 75 بودنش در سرما دنده راحت جا میره و به خاطر 90 بودنش هم صدای گریبکس (که خیلی از افرادی که واسکازین 75w80ریختن صداش در اومده به خاطر جنس اشغالش) در نمیاد.
اگه گیر نیاوردی و نرمی دنده برات مهم بود و صدای گریبکس هم برات مهم نیست esso 75w80 بریز
اگه هم میخوای یه چیزی از الان بهترش بریزی یه واسکازین با ویسکوزیته 80w90بریز چون واسکازینی که الان توش هست 85 هست( به خاطر همون صدای گریبکس که از خیلی از مکانیکها نمایندگی ها شنیدم) واسکازینش هم بشکه ای هست و اسمی هم نداره به رنگ سیاه و بوی خیلی بدی هم میده.
من که فعلا با سفتی دنده ساختم چون صدای گریبکس برام خیلی مهمتره، البته اesso خریدم ولی به خاطر صداش نریختم.
در کل بهترین واسکازین 75w90 که مارک ادینولش رو میدونم موجوده ولی کمه و المانی هم هست.
در مورد به صدا افتادن هم برای خانوم برادرم اتفاق افتاد ماشینش پارس سال هست و براش یه واسکازین 75w80ریختن.بعد یه مدت گریبکسش به صدا افتاد و از دور موتور 3000 هم که رد میشی صداش بیشتر میشه
راستی اقا حامد تسمه تایم رو هم اگه عوض نکردید عوض کنید که مشکل ساز نشه براتون.
دوستان ببخشید ی سوال دارم سمندهای قدیمی یادمه وقتی درب خودرو باز بود خانمه هشدار میداد
تو این سمندها موجود نیست ؟؟ برا من که چیزی نمیگه فقط میگه چراغهاراخاموش کنید !!!!!!!:n13:
و بهترین ضد یخ برای EF7 چی هستش ؟؟
وقتی در خودرو باز باشه و سرعت خودرو به 20 کیلومتر برسه(زمان قفل شدن درها) پیغام باز بودن در فعال میشهنقل قول:
البته اگه نگفت اطمینان حاصل کنید که کلیدهای لا دری سالم باشن و زیاد جمع نشده باشن(چون اونجوری همیشه فکر میکنه در بستس و نه چراغ لای درب روشن میشه و نه چراغ سقفی و نه علامت باز بودن در روی صفحه کیلومتر.
دوستان من سمند EF7 رو خرید نقدی کردم ، قرار هست 20 روزه تحویل بدن !
حالا آیا این اتفاق میفته ؟ دیر یا زود نمیشه ؟
یه 405 دوستمون گرفته بود 2 ماهه ، 4 ماه طول کشید..
آیا این فروش نقدی ها هم بد قولی میکنن ؟
بهترینش ضد یخ ضد یخ آلی است که هنگام خرید توجه کنید ونباید با ضد یخ معدنی قاطی بشه چون کف می کنه وضدیخ آلی سه سال طول عمر داره.نقل قول:
بهترین مارک تسمه تایم وتسمه دینام وهرزگرد چییه هرفروشنده یه مارکی می گه بهترینش کدومه و بهتره از کجا بخرم از نمایندگی ایساکو بخرم یا از فروشگاهای داخل شهر ,ودر ضمن روغن گیربکس75w90می خواهم بخرم امیدوارم ادینول گیر بیارمودر ضمن می گن والوالین80در90هم خوبه؟
دوستان سلام
رادیاتور عوض کردم هواگیری کرده ولی امروز صبح درب رادیاتو بازکردم فیسسسسسسسسسس صدا داد !!!
چرا؟؟
احتمالا هنوز هوا داخلش بوده و با کار کردن اومده پشت درب رادیات.اگه بازم تکرار شد بعد نگران شو.
دوست عزیز تنها مشکلی که پیش میاید فقط در هوای صفر یا زیر صفر درجه در ابتدایی حرکت کمی دنده ها بد جا میرود که آن هم روزهای اول است زیر از یک کارشناس روغن پرسیدم ایشان برای این نوع گیربکس این واسکازین را توصیه کرد و اون روزی که من دنبال ادینول 75W90 بودم خیلی ها برای این نوع گیربکس مناسب نمیدانستد و این نو ع واسکازین را برای گیربکس 206 و ریو مناسب میدانند ضمنا" دوست عزیز من که نوشته بودم که هیچ مشکلی ندارم نه تو سرعت پایین و نه تو سرعت بالا ( 160 کیلومتر ) .من نگفتم که گیربکس بنزین با گازی فرق دارد گفته بودم که ماشین بنده بنزینی است ( فقط حرارت در نوع گازی کمی بالا است ) .نقل قول:
ضدیخ بهران مهر - اگر پیدا کردی لطفا" آدرس بده ! :n26:نقل قول:
من دو روز زودتر هم تحویل گرفتم .... دیر و زودیش فقط بستگی به تولید داره !:n10:نقل قول:
امروز توی روزنامه خوندم که تا پایان 91 ، کلا خودرویی تحویل داده نمیشه !
یعنی منی که خرید نقدی کردم و خود نمایندگی قید کرد که مشکلی واسه شماها پیش نمیاد ، امکان داره دچار مشکل بشم ؟
به نظر شما قضیه ما چی میشه ؟ :n05: