ببین سجاد جان من خودم از اون دسته از آدماییم که میگم Crysis 1 گرافیک زیباتری نسبت به Crysis 2 ارائه داد.
ولی به نظر من مقایسه این 2 نسخه نمی تونه زیاد جالب باشه! Crysis 1 محیط های سندباکس و بازی داشت، برعکس اون Crysis 2 محیط هاش بسته تر و خطی تر بود. ما الان نمی تونیم بیایم 2 تا عکس بزاریم بگیم نگا... کرایسیس 1 چقدر قشنگ تر بوده!
چرا؟ چون اولین چیزی که تو از یه گرافیک خوب تو ذهنت معیار قرار میدی زیبایی اون هست! پس 100% کرایسیس 1 اینجا برنده میشه! برای اینکه محیط های فوق العاده زیبا و تو جنگل های زیبا قرار داشت...
پس بهتره بیایم دارایی های این 2 تا بازی رو با هم مقایسه کنیم! یعنی قابلیت هایی که این 2 تا بازی به ما ارائه دادن رو مقایسه کنیم! به این شکل:
محیط بزرگ: Crysis 1
گرافیک بصری: Crysis 1
فیزیک: Crysis 1
کیفیت تکسچر: Crysis 1
جزئیات بیشتر: Crysis 1
محیط کوچک: Crysis 2
گرافیک تکنیکی: Crysis 2
تسلیشن: Crysis 2
نورپردازی: Crysis 2
سایه گذاری: Crysis 2
و ... انواع و اقسام تکنیک های DX11 :ا Crysis 2
پس نگاه کنید! هر کدوم از این 2 تا عنوان یه جا قدرت خودشونو نشون دادن. و نمیشه دقیق گفت کدوم گرافیک بهتری ارائه داده! و این که بیایم بگیم نسخه 2 نصف نسخه اول هم گرافیک نداشت واقعاً ستم ـه !
کلی بخوایم حساب کنیم Crysis 1 تو محیط های بزرگ و از نظر بصری برتری داره و Crysis 2 هم تو محیط های کوچک و از نظر تکنیکی برتری داره.
حالا این که شما محیط های بزرگ و زیبای کرایسیس 1 رو بیشتر ترجیح میدی و کرایسیس 2 رو ضعیفتر از نسخه اول جلوه میدید یعنی وارد بحث سلیقه شدید و این یه نظر شخصیه! چون داری گرافیک بصری رو می سنجی.
برای این که حرف های بالا رو هم ثابت کنم عکسای زیر رو میزام:
صجنه هایی از Crysis 2 که نظیرش در Crysis 1 دیده نمیشه!
از یه طرف صحنه هایی از Crysis 1 و Warhead که نظیرش در Crysis 2 دیده نخواهد شد!
در آخر نکته ای رو لازم میدونم که بگم! کرایسیس 1 تو زمان خودش انقلابی در گرافیک به پا کرد! که باعث شد ما تا الان بعد از 5 سال از اون به عنوان یکی از بهترین گرافیک ها یاد کنیم و حتی اون رو با بازی های روز مقایسه کنیم! توجه داشته باشید که نسخه اول چندین نسل از رقبای خودش از نظر گرافیک جلوتر بود.
اما از طرف دیگه کرایسیس 2 نتونست اون گرافیکی که همه انتظار داشتن رو به نمایش بزاره و در واقع انقلابی دوباره به پا کنه. همین که ما داریم این نسخه رو با نسخه 1 که 5 سال پیش عرضه شده مقایسه می کنیم خودش بیانگر عدم پیشرفت مناسب و بر آورده نکردن انتظارات این نسخه هست.
تو این پست به نحوی خواستم بگم که هر 2 عنوان از جهات مختلف ویژگی ها و نکات مثبتی داشتن و هر کدوم تونستن تو زمان خودشونو تجربه خوبی به بازیباز بدن (از نظر گرافیک)