الانم زنگیدن... طبق گفته خودشون لینک های پهنای باندشون وصل نشده و قراره به زودی درست شه... با این حال سرعت در حد 512 واقعی شده باز همینش خوبه!
Printable View
الانم زنگیدن... طبق گفته خودشون لینک های پهنای باندشون وصل نشده و قراره به زودی درست شه... با این حال سرعت در حد 512 واقعی شده باز همینش خوبه!
برا منم همینطوره به خصوص گوگل فکر کنم برا همه isp ها اینطور باشه چون خونه که من مخابرات دارمم همینطور بود.نقل قول:
---------- Post added at 08:22 AM ---------- Previous post was at 08:20 AM ----------
امیر جان من 2 تا 2 تا میزارم تعداد کانکشن ها هم در idm میزارم روی 8 البته به غیر شب اول دیگه 2 گیگ نگرفتمنقل قول:
---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:22 AM ----------
میثم جان الان شبا چقدری دان داری؟نقل قول:
الان سرعتا خراب شده زیاد دان نمیکنم ولی 1 گیگ رو میگیره دیگه چون نزدیکای صبح سرعتش میره بالا
این چند شب دانلود نزدم اصلا تا مشکلش رو پیگیری کنم که الان بهتر شده
منم همین تعداد رو میذارم وحید جان.
ولی دیشب نزدکی 2.1 گیگ گرفتم.
کی ایشالا لینکای پهنای باندشون وصل میشه؟
امروز سرعت لود پیج ها یکم بهتر شده.نقل قول:
وحبد جان فکر کنم چون سرویس شما گلد هستش و سرویسای گلد هم 512 هستن شبا بیشتر از 100ک دانلود نده.
دیشب با اینکه قطعی داشتم تونستم 2.4 گیگ دانلود کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دو شب که تا ساعت چهار اینترنت قطع و وصل میشه.برا شما هم همینطوره؟؟
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
لینک های پهنای باند مربوط به پارس آنلاین.نقل قول:
لایزر ازین کارا بلد نیست!
این حرف تو تو تاپیک پارس هم گفته بودن! طبق چیزی هم که به من گفتن چون پهنای باند کم اومده سرعت ها رو تا حدودی واقعی کردن تا درست شه... :دی معلوم نیست دقیقا!نقل قول:
برای منم همینطوره مسخره بازی لایزره 3 سال پیش هم که لایزر بودم شبا 1 ساعتی قطع و وصل داشت نه 3 ساعتنقل قول:
کمال جان مجموع recive هات رو جمع کنی با مجموعت دانلودی که کردی یکیه؟نقل قول:
برای من 1500 مگ بوده دیشب مجموعش ولی حجم دانلود فایلها 1300 مگ بوده...
نمی دونم مشکل از چیه؟
برا منم 100 مگ با DUMeter اختلاف داره. فکر کنم بخاطره قطع و وصل شدن زیاده که باعث مشه DUmeterحجم بندازه.نقل قول:
سلام مجدد به دوستان لطفا به سوالات بنده هم که در صفحه قبل پرسیدم عنایتی بفرمائید .نقل قول:
سلام.نقل قول:
من مخابرات و لایزر رو امتحان کردم توو این دو مورد مخابرات پینگ پایین تری داشت و ازنظر باز کردن صفحات بهتر بود ولی از نظر دانلود نه.
هزینه مخابرات هم نسبت به شرکتای دیگه به صرفه تره.
منم با کمال جان موافقم پینگ مخابرات خیلی خوبه ولی دانلود ...:41:
اگه فقط وب گردی میخوای بیا مخابرات و دعا کن من از مخابرات خلاص بشم :31:
خود وبگردی هم یه سرعتی میخواد بلخره! سرعت صرفا واسه دانلود نیست، پیشنهاد من اینه که از مخابرات سرویس نگیری و از شرکت ها استفاده کنی!نقل قول:
بین شرکت ها هم پیشنهاد من پارس انلاینه. قبل از این کمبود پهنای باند!! پینگم حدود 210 220 بود با 4.2.2.4 الان شده 280 290
البته پینگ پارس که من دارم با داخل کشور زیاد جالب نیست...
دوستان هم که لایزر دارن و میگن خوبه. مشکلات هم که کم و بیش همه جا هست
میثم جان ازون حرفا بودا!نقل قول:
وبگردی کجاش سرعت میخواد!
من الان سرعتمو لیمیت کردم رو 30ک سایتهارو توو 5 ثانیه لود میکنه!
بعدشم کسی که میخواد وبگردی کنه 128 4گیگ پارس(15000تومن) بگیره بهتره یا 256 8.5گیگ مخابرات(12000)؟؟؟
تازه به غیر از 15تومن رانژه و 5تومن گیگ اضافه!!!!
باز همون دعواهای قدیمی !
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظرم مخابرات با توجه به هزینش بهترین انتخاب برای وبگردی هستش پینگش هم بدک نیست.
من در حال حاضر هم از مخابرات و هم از لایزر اینترنت دارم برا وبگردی اگه یوتیوب زیاد استفاده نمی کنی همون مخابرات بهتره و گرنه سرعت بالاتر از 256 داشته باشی بهتره البته مخابرات بیش تر از 256 ساعات رایگان نداره ولی می تونی 512 رو با 15 گیگ حجم ماهیانه و هزینه 17 تومن انتخاب کنی...
راستی وحید جان شما مخابرات داری سرعت دانلود 256 روزا چقدره؟نقل قول:
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
نه داداش چه دعوایی!نقل قول:
برید وایرلس بگیرید کیفیت رو حس کنید ! گرچه گرونه اما واقعا می ارزه به همه اینها
مخابرات که کلاه برداره واقعیه! بقیه هم کیفیت سرویس ندارند ، فقط پارس سرعت خوبی بهت میده، خوب به طبع قیمت هم گرونتره
نقل قول:
شما احیانا نمایندگی پارس نیستین؟!!
ولی بی مهابا رفتن سمت اینترنت وایرلس اصلا منطقی نیست!!!نقل قول:
باید ارزش و کارایی رو مدنظر قرار داد. چون اگر وایرلس و سیمی برای یه کاربر کارایی یکسان رو داشته باشه، اصلا
عقلانی نیست که با هزینه بسیار بسیار بیشتر از اینترنت سیمی مبادرت به خرید این نوع سرویس اینترنتی منه.
در ثانی با این قیمت میشه سرویسی به مراتب بهتر و کاراتر از وایرلس خریداری کرد.
سرعتش رو 80 ثابتهنقل قول:
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
حامد جان وضعیت دانلود شما شبا چطوریه؟شبی چند مگ میگیرین؟
منم 512 دارم می خواستم ببینم با شتاب متفاوته...
به نظر من ما باید دانلودمان را در یک ساعت خاص و از یک source ثابت بگیریم تا سرعت واقعی مشخص بشه من برای source دانلود صفحه تست سرعت دانلود شرکت پارس رو با آدرس :
فایل شاره 1 رو پیشنهاد میکنم .
منتظر اعلام ساعت دانلود مدیران و اساتید این فروم برای شرکت همه اعضا هستم . تا واقعا بفهمیم کدام isp در همدان برتر است . ممنون از همه
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
درود بر اساتید - من میخواهم عکس دانلودم از صفحه تست را قرار بدم ولی بلد نیستم میشه یه راهنمایی کنید . در ضمن عکس رو هارده . ممنون
وحید جان ادمین مودم رو چک کن ببین آپستریم و دان استریم رو روی چند بستن.اگه داون استریمت روی 2048باشه،نقل قول:
با شتاب هیچ فرقی نداره.من شبی لااقل 1.5گیگ دانلود دارم و در بدترین شرایط به 1.3گیگ میرسه. دیشب برای اولین بار در طول این چند ده روز700مگ گرفتم!!!سرعت من:
نقل قول:
دوست عزیز، اگر قرار باشه این پروسه رو هم شروع کنیم، بهتره که از سرورهای قدرتمندتر و با کیفیتتر از پارس
آنلاین استفاده کنیم. چون در زمانی که من سرویس پارس داشتم، سرعت دانلود فایلم به مراتب بهتر از ISPهای
دیگه بود. پس این اصلا نمیتونه نتیجه دقیقی رو بده! به نظر من برای تعیین سرعت و کیفیت بهترین سایت، سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میشه کیفیت پکیج رو در چند تست با بازه زمانی متفاوت، سنجید.
برای دانلود هم بهتره از سرورهایی استفاده بشه که متعلق به هیچ HSPنباشه تا سرعتهای واقعی تر رو بشه
گرفت. برای این کار هم ئر حال حاضر سرورهای سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت4کگابیت رو هم پشتیبانی
میکنن و محدودیت سرعتی برای تست قایل نمیشه.
در صورت تمایل دوستان به انجام تست و شروع این پروسه جالب، تمامی مراحل توسط من یا دوستان دیگه تنطیم
میشه تا بشه به بهترین نتیجه رسید.
عکسها رو توی سایت زیر آپ کن:نقل قول:
بعدش لینک آپلود شده رو در قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی کن. حالا با راحتی میتونی عکس رو وارد پستت کنی:40:
حامد جان روی 800-2048نقل قول:
پس فرقی با شتاب نداره
همدان شتاب روزانه نداره شبانه لایزر از ساعت 1 تا 4 سرعت نوسان و قطعی داره به همین علت هر شب یه چیزی میشه دان کرد.
بله.هیج فرقی با شتاب نداره.نقل قول:
اتفاقا شتاب روزانه هم داره که از 7صبح تا12یا1هستش. سرویس بدی نیست ولی تا حالا تستش نکردم!
سلام دوست عزیزنقل قول:
تمام isp ها یکی از اون یکی درب داغون ترن و برای یه مدت محدود میشه گفت که هر کدوم یه برتری خاصی رو دارن.اینه به عنوان کسی میگم که 1 سال پارس آنلاین 1.5 سال لایزر و نزدیک 1.5 سال مخابرات و چند ماهی هم شاتل داشتم و اگه مجبور نبودیم هیچ کدوم از این شرکت ها رو انتخاب نمی کردیم.
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
حامد جان مطمئنی شتاب روزانه هم همدان میده؟ امروز زنگ زدم طرف خودش رو زده بود به نفهمی میگفت شتاب روزانه چیه نه نداریمنقل قول:
تا سه شب پیش خوب بود و نوسان زیاد نبود ولی الان دو شبه تا ساعت 4 دی سی میده. فکر کنم یهو یوزرای لایزر زیاد شدن!!نقل قول:
درود بر استاد گرامی حامد عزیز - با اجرای این پروسه دقیقا مشخص میشه هر isp چکاره است و واقعا کدامیک از لحاظ دانلود و سرعت حرف اول رو میزنه اینطوری دیگه دوستان و کسانی که میخواهند adsl بگیرن اینقدر دودل و سرگردان نمیشوند . اگر زحمت بکشید برنامه ریزی های لازم را انجام بدهید . سایت دانلود و بازه زمانی ثابت را تعریف و ابلاغ بفرمائید . مطمئن باشید نتیجه بسیار بهتر و قابل اطمینان تر از این 80 صفحه میشه لطفا برنامه ریزی و ابلاغ بفرمائید . ما آماده ایم .
ممنون از شما :40:
لیست تعرفه های شتاب روزانه رو دارن. به شما ندادن؟نقل قول:
نه به من فقط یه لیست بیشتر ندادن قیمتاش چطوریاست؟نقل قول:
پس حتما برش داشتن.مثه اینکه براشون صرف نکرده!نقل قول:
برات میفرستم لیستشو.
درود - دوستان نظرتون راجع به سرعت دانلود چیه ؟ در همدان گرفته شده
ممنون امروزم تماس گرفتم میگفت شتاب روزانه نداریم.نقل قول:
عجب رونقی گرفته این تاپیک - ممنون از مشارکت همه دوستان
:40::40::40::40::40:
دوست عزیز مشخص شدن سرعت واقعی و بهتر بودن isp به تست سرعت بستگی نداره.و این فقط یه قسمتشه.نقل قول:
منطقه مخابراتی معلوم میکنه که کدوم isp برای شما بهتر جواب میده.
که میشه با پرسو جو این رو فهمید.
شما مشترک خانگی که نیستین!!!نقل قول:
تو این تاپیک چند نفری هستند که پارس آنلاین هستند اونا هم میتونن بیان وارد بحث بشن و از کیفیت پارس آنلاین تو این مدتی که استفاده می کنند توضیح بدن هر چند تو صفحات قبلی به اندازه کافی توضیح داده شده...
نقل قول:
این فایل بر روی سرور پارس آنلاین کش شده و به همین خاطر هست که سرعت دانلود بالاست!
سرویستون چیه؟
کمال جان شما برا کدوم منطقه مخابراتی هستین؟نقل قول:
درود بر استاد neorin - برای مخابرات پاستور کدام isp رو پیشنهاد میکنید .