خیلی هم ممنون از هر دوی دوستان :11:نقل قول:
ولی نه, من میخوام sms ها و بقیه چیزها رو هم بکاپ بگیرم که برای اون به spb نیاز داشتم ... :8:
بازم ممنون :20:
خیلی هم ممنون از هر دوی دوستان :11:نقل قول:
ولی نه, من میخوام sms ها و بقیه چیزها رو هم بکاپ بگیرم که برای اون به spb نیاز داشتم ... :8:
بازم ممنون :20:
آقا دو سوال داشتم :
1- آيا كم و زياد كردم سرعت cpu دراين گشي امكانش هست ؟ يعني مثلا اينكه بهش بگيم واسه يه نرم افزار چند درصد از spu رو استفاده كنه .
اگه هست به چه شكل ؟
2 - از كجا ميتونيم حساسيت تاچش رو كم و زياد كنيم ؟
دوستان سلام
من يه سوال دارم.
اين رام 1.66 رو من نصب كردم.با اينكه تنظيمات multilingual رو انجام دادم و digit روي context هست باز يك سري از ايكنهام مثل دوربين به اسم عربيه و گاهي هم قاط مي زنه كلا ميشه عربي كه بايد دوباره تنظيم كنم.
بنظرتون چه كنم؟
نقل قول:کد:http://mypda.mihanblog.com/post/631
سلام دوستان
از همین لینکی که این دوستمون تو پست بالا دادن من اون برنامه رو دانلود کردم, ولی بعد رفتم صفحه اولش گشتم و این رو پیدا کردم که ممکنه بتونه خیلی به کمکتون بیاد :
خودش که نوشته :
بهترین برنامه پاکسازی فضای رم ، افزایش سرعت و خلاصی از Soft Reset
این لینک دانلودش هم درست بود و من ازش گرفتم :کد:http://mypda.mihanblog.com/post/636
یکبار با lvl 1 و یکبار هم با lvl 3 فضای رم رو پاکسازی کردم و در مجموع حدود 20 MB از رمم رو پاکسازی کرد ! :8:کد:http://depositfiles.com/en/files/69t39iw9z
به امتحانش می ارزه :46:
سلامنقل قول:
:20:
spb backup رو از سایت خودش دانلود کنین
تا 5 با میتونین باهاش بک اپ بگیرین مجانی
یا حق
سلام
رفته بودم برای خرید
فروشنده می گفت این گوشی وقتی به شارژه داغ میکنه و سیستم تاچ چون حرارتیه به هم می ریزه
یا گفت وقتی نزدیک بخاری بری اینج.ری میشه.
من کا تو کتم نرفت این حرفا
می خواستم ببینم شما از این مشکلا دارید؟؟؟
من که چنین مشکلی ندارم....تو شارژ رو تست نکردم ولی موقع کار کردن یه کم داغ میشه که طبیعیه.نقل قول:
سیستم تاچ حرارتیه به هم می ریزه یعنی چی اونوقت؟؟؟
حالا منظورش از این حرفا چی بود؟؟؟ می گفت نخر؟؟؟ یا یه گوشی ایراد دار می خواست بندازه بهت؟؟؟
سلام
بچه ها کسی میدونه برنامه های مربوط به این گوشیو از کجا میشه دانلود کرد مجانی ؟
مثلا skype , yahoo messenger و چیزهای دیگه
ممکنه بعضی برنامه های پی سی رو پاکت پی سی نباشهنقل قول:
و یا باشه ولی مثل پی سی نباشه
یاهو مسنجر برای پاکت پی سی هست
من که نتونستم ان بشم باهاش
اما برنامه های زیادی وجود داره که کار میکنه
Nimbuzz خودش خوبه
اکثر این برنامه ها میشه باهاشون هم اهو و هم گوگل و .. را لاگین کرد
برو اینجا سایت اصلی
و از اونجا برنامه مربوط به گوشی خودتو دانلود کنکد:http://www.nimbuzz.com/en/
نقل قول:
آره میگفت diamond2 بخر
تابلو بود میخواد بندازه
آخه HD2 کم شده تو بازار. فکر کنم نداشت و فقط می خواست یه چیز بفروشه
اگه دلت با اچ دی2 هست بخر من که آدم ایراد گیری هستم تا الان هیچ ایرادی به این گوشی نگرفتم:31:نقل قول:
فقط باید با سایزش کنار بیای
فقط حواست باشه اگه فروشنده گفت باید برنامه بریزمو نمی دونم آنلاک کنمو ...فارسی ساز بریزمو ....بدون اینا نمی فروشم بگو منم نمی خرم.
پول اضافه بابت هیچی نده....فقط گوشیو آکبند تحویل بگیر بیا خودم با 100 تومن رات می ندازم:31:
آقاون اساتید مخصوصا اقا مهدی
آیا این گوشی وایمکس هم داره ؟ میشه باهاش از اینترنت وایمکس استفاده کرد ؟
نه نداره.:46:نقل قول:
آقا من يه مشكلي دارم :
چرا هر وقت سوالي دارم بايد حد اقل 4 5 بار پست بدم تا يكي از اساتيد جواب بده ؟
آقا دو سوال داشتم :
1- آيا كم و زياد كردم سرعت cpu دراين گشي امكانش هست ؟ يعني مثلا اينكه بهش بگيم واسه يه نرم افزار چند درصد از spu رو استفاده كنه .
اگه هست به چه شكل ؟
2 - از كجا ميتونيم حساسيت تاچش رو كم و زياد كنيم ؟
سلام دوست گرامی.ببخشید که جوابتون به تاخیر افناد.اولا cpu این گوشی کهsnapdragon هست از یک نسل جدیده که به اصطلاح system on chipe هست.یعنی داخل چیپستcpu علاوه برسی پی یو,GPU+GPS+RADIO+DSP+...هست وچون نسل جدیده وعین اینCPU نبوده واسش نرم افزار اورکلاک یا تنظیم فرکانس CPU فعلا" نیومده.ثانیا"نیازی واسه همچین نرم افزاری نیست چون معمولا"CPU فرکانس یاسرعت خودشو باتوجه به کاری که ازش خواستن تنظیم میکنه.مثلا زمانی که یهMP3پخش میشه زیر400-500MHZهست اما وقتی یه گیم باگرافیک خفن باز میکنید یا یه فیلمHD میبینید CPU به1GHZمیرسه.پس خودکاره.این ازاین.2-اولا حساسیت تاچش بینظیره حتی بهترازآیفونه شک نکن .ثانیا"اگه میخوای رام نشدنی بشه نرم افزار HTC-Touchscreen-v2 استفاده کنید.یا HD2TWeak راستش گزینه آپلود پیدا نکردم که آپ کنم.نقل قول:
ولی من دیدم Toshiba TG01 هم که از همین CPU استفاده میکنه تو تنظیماتش داشت یه گزینه واسه درصد استفاده از CPU.نقل قول:
آقا دست شما درد نكنه
ممنون از توجهتون .
برای تشکر کردن از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کننقل قول:
خواهش:10: این دوست خوبمون که فرمودن یه برنامه ای توtoshiba tg01 دیدن که سرعتcpuرو کم وزیاد میکنه ابدا امکانش نیست خوب حالا شاید این دوست عزیزمون بپرسن چرا؟چون اولا"در سایت مرجع ما کهXDA هست واطلاعاتمونو ازاونجا میگیریم هیچ برنامه ای برای تنظیم سرعت اینcpu رام نشدنی نتونستن بسازن(اگه به این رام نشدنی بگیم پس بهcpu snapdragonجدید کهDual core 1.5GHZ چی بگیم).حتی یکی از کوکرهایXDA ادعا کرده که کلاک اینCPUروHTC عمدا"756MHZگذاشته ومیخواد توWINse7en کلاکشو1ghzکنه وخودشم تازه یه رام ساخته وادعا کردهcpu=1ghz اما اساتبد دیگه حرفشو قبول ندارن.شما ازهمین جا میتونید بفهمید که هنوز هیچ نرم افزاری نیست که بتونه سرعت یافرکانس اینcpu نشون بده یا کم وزیاد کنه والا که اصلا لازم نبود بحث کنن. من احتمال میدم دوستمون درتوشیبا دربرنامه تسک منیجر که نشون میده هربرنامه چنددرصد ازcpuرو استفاده میکنه دیدن که گوشی ماهم داره اما چون درتوشیبا شکلش فرق میکنه فکرکردن تنظیم سرعتcpuهست.فقط درگوشیOMNIA2 فرکانس سی پی یو در 3فرکانس قابل تنظیمه.نقل قول:
سلام دوستان
آيا اين گوشي زيرنويس هاي فارسي فيلم ها رو پخش ميكنه و اينكه موقع ديدن فيلم ريپ نمي زنه؟
با این cpu ریپ بزنه؟!اصلانقل قول:
واسه زیرنویس هم من تا به حال برنامه ای ندیدم.
برنامه برای زیر نویس هست
ولی انگلیسی میاره
فارسی را درست نمیاره
اگه خواستین معرفی کنم
آقا من يه نرم افزاره واسه قفل گوشي نصب كرم ولي وفتي بازش ميكنم بعدش باز بايد اين يارو كشوييه رو هم بكشم يه طرف تا باز شه
از كجا ميتونم قفل خود گوشي رو غيره فعال كنم ؟
دوستان تغییری در قیمت حاصل نشد؟؟ خیلی گرونه لامصب...خیلی هم بالا و پایین داره تو بازار !!! یکی میگه با یاس میدم 760 یکی دیگه میگه میدم 720 یکی با پرشین میده 770 یکی دیگه میگه 730!! یکی میگه بدون گارانتی ببر 700!! ولی جعبش فرق داره!! اصلا این همه تفاوت قیمت واسه چی تو گوشیایه دیگه نیست؟؟ من واقعا به کسی که با خیال راحت 500 تومان میده i8910 16 gb حق میدم ...چون قیمت ارزون و تناوب نداره!!!
زیرنویس رو موقع کانورت به فیلم اضافه کنید بهتره...به همین سادگی به همین خوشمزگی:31:نقل قول:
سلام اگه ميشه دوباره اخرين ورژن Mobidiv رو يك جا اپلود كنيد ممنون ميشم , در ضمن يه سوال ديگه اينكه چرا موقع رجيستر كردن برنامه ها قسمت Owner name هميشه خالي ميمونه در حاليكه من هر اسمي تو قسمت Phone id ميدم نرم افزارا نميشناسنش , حتي كوچيك بزرگيه حروفم رعايت ميكنم بازم فايده نداره و كليديو كه برنامه هاي كرك ميدرو قبول نميكنه اگه كمكم كنيد ممنون ميشم
شما از این ورژنی که خودم استفاده می کنم استفاده کن...من با بقیشون مشکل داشتم:نقل قول:
تو قسمت Start>People>Me هر اسمی وارد کردید همونو باید با رعایت کوچکی و بزرگی حروف تو قسمت Phone id کیجن وارد کنید.کد:http://www.4shared.com/file/226149641/8fd4091e/Mobidiv_417_EN_NoKB_TSD_May26.html
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک ورژن بهبود یافته از برنامه TCPMP که یکی از بهترین پخش کننده های فایل های صوتی و تصویری است. قابلیت ها و پشتیبانی های این برنامه که در نوع خود (Ultra TCPMP) نسخه 0.5 است بسیار افزایش یافته, طوری که سیر گسترده ای از فایل های صوتی و تصویری به پشتیبانی اضافه شده است. همچنین قابلیت پشتیبانی از زیرنویس های فارسی در این نسخه اضافه گشته. در زیر به تغییرات جدید بطور کامل اشاره شده و توضیح داده میشود.
پشتیبانی از فایل های صوتی و تصویری:
فایل های صوتی و تصویری زیر در برنامه ساپورت میشود.
PLS - MP4 - MOV - 3GP - M4A - M4B - K3G - MQV
MPC - TIF - TIFF - WV - PNG - JPG - JPEG - SPX
AVI - DIVX - GVI - SAP - CMC - CMR - DMC - MPT
MPD - RMT - TMC - TM8 - TM2 - MKV - MKA - OGG
OGM - NSV - ASW - WMX - WVX - WAX - MP1 - MP2
MP3 - MPA - M3U - ASF - H264 - AIF - AMR - M1V
M4V - WAV - RMP - AWB - AC3 - AAC - MPEG - MPG
MPV - FLV - HTTP Protocol - MMS Protocol - SRT - AAS - SSA
آیکون جدید برنامه:
آیکون زیر آیکون جدید برنامه است که مخصوصاً برای Ultra TCPMP تهیه شده است. دوستانی که از ورژن های قدیمی این برنامه استفاده میکرده اند میدانند که آیکون قدیم چقدر بی کیفیت بوده است.
نحوه استفاده و پخش زینویس فارسی:
برای استفاده از زیرنویس فارسی حتماً باید فارسی ساز سازگار روی دستگاه نصب شده باشد. در عکسی که در زیر آمده و نشان دهنده زیر نویس فارسی است فارسی ساز هیراد نسخه کامل استفاده شده است. این نسخه از TCPMP تنها زیرنویس هایی با فرمت SRT و AAS و SSA را پشتیبانی میکند, در نتیجه اگر زیرنویس شما دارای فرمت های بالا نیست از برنامه های تبدیل زیرنویس استفاده کنید.
برای استفاده از زیر نویس فارسی روش زیر را پی بگیرید:
حال از منوی Options گزینه View را انتخاب کرده و سپس روی GDI تپ کنید.
برنامه را ببندید و دوباره اجرا کنید
فایل تصویری مورد نظر خود را باز کنید.
برای باز کردن فایل زیر نویس از منوی Options گزینه Subtitles را انتخاب کنید و سپس روی Open تپ کنید تا فایل زیر نویس را انتخاب کنید. (اگر اسم فایل تصویری و فایل زیرنویس یکی بوده و هر دو در یک فولدر قرار داشته باشند فایل زیرنویس بصورت اتوماتیک لود میشود.)
نحوه نصب:
قبل از نصب نرم افزار هرگونه ورژن یا ادیشن TCPMP که روی دستگاه نصب است را پاک کنید.
این برنامه نیاز به 7 مگابایت فضا دارد و میتوانید روی مموری کارت یا اینترنال کارت نیز نصب کنید.
[HTML]http://rapidshare.com/files/353446448/TCPMP-HD2_Sub.cab.html[/HTML]
[HTML]http://www.multiupload.com/91ND1VZF7V[/HTML]
سلام دوستان
:20:
حال و احوالتون چطوره ؟ خوبین ؟ سلامتین ؟ خانواده خوبن ؟ فک و فامیلا و در و همسایه ها و دوستان و آشنایان همه خوبن ؟
:31:
دوستان یک سوالَکی دارم :
من RESCO EXPLORER 2010 رو نصب کردم اما خیلی از امکانات رسکوهایِ قدیمی رو نداره !!!!!!
من نمیدونم چطوری rename کنم
copy رو هم بلد نیستم . هرچه دنبال این دو گشتم پیداشون نکردم .
پس لطفاً کـــمــــــــــــــــــــ ـــــــــــــک
فایلی رو که میخوای Delete یا Rename کنی ،انگشتت رو بزار روش و نگه دار تا یه منو باز میشه ، برو تو منویی File............نقل قول:
سلام به همه...
من تازه واردم تو رو خدا کمکم کنین
خفن عاشق HD2 شدم اما این همه ازش بد میگن موندم که بخرم یا نه.. قیمتش هم خیلی بالاست
تجربه وینمو هم ندارم.. اما بهش نیاز دارم و باید تموم بالا و پایین وینمو رو یاد بگیرم.. آخرش بخرمش یا نه؟
آخه من اگه این همه پول بدم حد اقل 6-5 سال از گوشی کار میکشم. گوشی که الن دارم 5 سالشه بنده خدا..
برای مدت طولانی وینمو جواب میده؟
در مورد HD2 تمام عکسهایی که ازش هست آیکون باتری و آنتن رو با هم آورده تو status bar .. لابد یه جور میشه این کارو کرد دیگه...
لطفا کمــــــــــــککک
این همه که از این گوشی بد میگن، ما چه کار کنیم آخرش..
گوشی به درد بخوری هست که بشه جایگزین کرد؟
مرسیکم جزیلا
سلام دوست عزیز.ببینید اولا"که میگید همه بد میگن به من بگید اولا" کی ازش بد میگه؟ثانیا" چه بدی رو نسبت میدن؟دوست من همه این بدی هایی که میگید درمقابل حسن هاش 1%هم نیست تازه این گوشی هیچ مشکل اساسی یاجدی نداره ومشکلاتش اولا"بسیار ریزه-ثانیا" واسه هرمشکلی(که به نظرمن مشکل حساب نمیشن)یه نرم افزارداره که حل بشه.ثالثا"هیچ گوشی باامکانات بالا وبدون مشکل لااقل تاامروز ساخته نشده وفقط1100نوکیاست که نه مشکلی داره ونه امکاناتی داره.درواقع کارشناسا میگن معمولا"هرقدرامکانات وکارایی یک گوشی بالاباشه مشکلات جانبی بیشتری هم داره.به نظرمن نه سیستم عاملی به ویندوز میرسه ونه گوشی حالا حالاها به پای این گوشی میرسه لااقل تا اواخر2010.من به شما اطمینان کامل می دم که باخریدن این گوشی برای اولین بار معنی داشتن گوشی هوشمندو حس میکنید وبرای اولین بار حس میکنید گوشی فراتراز زمان تودستتونه.معنی سرعت و لذت وقدرت گرافیکی حس میکنید وخیلی زود عاشقش میشید.نرم افزار هم که الحمدولله از پلیر گرفته تا پوشوندن لباس آدمو وآماده کردن صبحونه داره:31::31::27:گوشی که ازلحاظ سخت افزار درحد اینه NEXUSهست که اونم آندروئیده ونرم افزارو گیم خیلی کمتری داره وبه گرد ویندوز موبایل نمیرسه مخصوصا" اگه WINSE7EN رواین هیولا سوارشه.:46:نقل قول:
گوشی که نمیشه گفت ولی کلا اگه زیاد زنگ میزنی و اس ام اس میدی خیلی ازیتت میکنه چون بزرگه و هر لحظه از جیب درآوردنش یکمی سخته و باطریش خیلی کشش نداره و اگه کارت حیاتی باشه شرمندت میشه!! ولی اگه اهل فیلم نگاه کردن و وب گردی و بازیو سیستم عامل و رابط کاربریه خفن هستی رو دستش پیدا نمیکنی و جز این بخری ضرر کردی........................راستی این محل سکونتت رو یه ادیتی بزن (-:
گوشی بدون ایراد که نداریم
اگه خواستی میتونی انتظارات خودت را بگی
تا گوشیهای دیگه ای بهت معرفی بشه
در کل گوشی خوبیه
خوب اومدینقل قول:
راستی این محل سکونتت رو یه ادیتی بزن
دو کلمه اولش که معنی نداره
اخریش هم که معنیشو کم کم از دست داده
آقا من يه نرم افزاره واسه قفل گوشي نصب كرم ولي وفتي بازش ميكنم بعدش باز بايد اين يارو كشوييه رو هم بكشم يه طرف تا باز شه
از كجا ميتونم قفل خود گوشي رو غيره فعال كنم ؟
ولی به نظر من باطریش خوبه ، حداقل میتونم بگم از xperia x1 که خودم داشتم بهترهنقل قول:
سلام , بچه ها خواستم ببينم كسي كيجن يا كرك ديكشنري Lingvosoft dictionary رو داره ؟ من موقع اجرا كرك با كامپيوتر فايلش اصلا باز نميشه و ارور this application not valid 32 ميده , اگه كسي ميتونه كمك كنه ممنون ميشم :) .
باز هم سلام به همه..
مرسی از نظراتتون
مشکلات مهم این گوشی اول از همه همینه که باید برای کلی مشکل نرم افزار پیدا کنیم و بنصبیم..
مشکل دوم مصرف زیاد باتریشه که آدمو یاد باتریای چینی میندازه!!!!!
ایراد بنی اسائیلی هم که زیاد مشه گرفت اما چون کلاس گوشی PPC هست چیزایی مثل کیفیت پایین دروبین یا ساپورت نکردن DivX و ..... رو نمیشه به عنوان مشکل اساسی در نظر گرفت..
در مورد آپگرید به ویندوز7 هم دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم
راستی یکی از بکس خریده، پشت باتریش در حد دست سوزوندن داغ میشه.. ما هم چون بچه گرمسیر هستیم، تابستونا احتمال ذوب شدن گوشی نزدیک 98.75% خواهد بود.
اینم ادیت............
اگه شما هم اینجا زندگی میکردین و عربهای سوسمارخور میخواستن شهر شما رو به نام خودشون ثبت کنن، اینجوری رگ غیرت میهن پرستیتون بیرون میزد و ایران رو بزرگ مینوشتید.. حالا جمهوری بودن یا اسلامی بودنش رو بیخیال.. خود ایران داره از دست میره... بگذریم طبق قانون هم بحث سیاسی ممنوعه. از مدیریت و اعضا هم عذر خواهی میکنم به خاطر نقض قانون.
سپاسسسس