از قطعی شاتل بنالیم یا از دزدی پارس آنلاین ؟
Printable View
از قطعی شاتل بنالیم یا از دزدی پارس آنلاین ؟
من قطعی رو میتونم تحمل کنم چون بعد تلافیش رو در میارم ولی دزدی:4:نه.نقل قول:
شاتل که تو ساعات رایگان افتضاح تر هم شده!خیلی وقتها اصلآ قطع میشه:42:نقل قول:
اگه مثل ما سرویس اکو داشته باشی چجوری تلافی میکنی؟یاد ما هم بده بلا...!:21:نقل قول:
من زیاد با ترافیک رایگان اگه قطعی بیاره مشکل ندارم توی دانلود منیجر 2 تا تنظیم queue گذاشتم که اگه توی 3 ساعت اول قطعی داشت کامپیوتر خاموش نشه تا توی 3 ساعت دوم دانلود رو شروع کنه البته ریترای ارور هم تنظیم کردم روی 5 اگه زودتر از 2 و 3 دقیقه وصل شه خودش ادامه دانلود رو میده.نقل قول:
خوب ترافیکت میمونه بعد که وصل شد استفادش میکنی ولی اگه بدزدن چی.:41:
دیشب چیزهایی که برای 3 ساعت اول گذاشته بودم برای دانلود, دانلود نشد ولی مال 3 ساعت دوم کامل دانلود شد.:46:
oooooooooooooooook
دوستان كسي روي فيبرنوري ADSL گرفته ؟ قطعي هاش زياده؟
من نگرفتم ولي يكي از دوستام گرفتهنقل قول:
مركز چمران - از نيماد گرفته ...
نيمادم كه ميشناسين ديگه . تو اين روزا قطعي هاش ركورد داره ......
سلام دوستان
من میخام از فن آوا اشتراک بگیرم ولی اطلاعی ندارم که کیفیت خدماتشون تو چه مایهاست
خواستم کمک کنید
مخصوصا کسایی که ازشون اشتراک گرفتن
پیشا پیشم از جواباتون ممنون
کدوم منطقه هستید؟؟؟ همه مناطق اهوازو مثل گلستان واطرافشو ساپورت نمی کنن:11::11:نقل قول:
بیاین دیگه همتون مسافرت گیر کردین؟
تو این مدت شاتل تا دلت بخواد قطعی داشت الا دیشب
شما چطور؟:31:
بچه ها ميدونم اينجا جاش نيست ولي ميپرسم .. :دي
كسي بلد نيست قالب وي بولتين رو اديت كنه ؟
مسافرت خوش گذشت ؟
دوستان میتونن سرویس هاشون و مبلغ پرداختیشون رو بنویسن؟
نمایندگی پارسنقل قول:
128 3گیگ برای 3ماه(هر ماه یک گیگ)
هزینه کلی 25000 تومن
هزینه نصب هم ندادم
البته سرعت اتصال 1 مگ هستش(روی 1 مگ شیر شده)
داتلود شبانه 1 تا 7 ق.ظ
800 تا 1300 مگ دانلود (البته بجز سند)
نقل قول:کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/ecopricelist/
این مال 2 شرکت شاتل (نیماد) صبانت (فارا)کد:http://www.sabanet.ir/images/tarefe-saba.jpg
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
من که نمیدونم اصلا چی هست؟نقل قول:
سلام دوستان
سال نو مبارک امیدوارم سال خوبو خوشی داشته باشین:11:
من سرویسمو از 1mb به 128k کاهش دادم فعلا که دارم با ریت 100k دانلود میکنم بابا بیخیال او کلاهبردارا شین بیان صبانت نه قطعی داره نه گیگ میخوره !قیمتاشم که مفتن!من تعجب میکنم که ملت میرن پیش اون شرکتا البته تقصیر صبانته که هیچ تبلیغ نمیکنه......
دانلود شبانت هم همین 100 ریته الان؟نقل قول:
سلام دوستان . من دوشنبه 16 رفتم نمایندگی پارس آنلاین تو کیانپارس ساعت 1 ثبت نام کردم . امروز 17 ساعت 2 وصل شد .
سرویس 128 5GB گرفتم . کل هزینه هم شد 36600 تومان .
هزینه نصب هم 10 تومان گرفت .
سرعت هم از 100 پایین نمیاد . تا 150 160 هم رفت .
موفق باشید.
سلام . من داییم اهواز است . در آپارتمان است . شرایط برای خرید چیست !؟
چه شرکت هایی دارد ؟!؟!
کجای اهواز خوشتیپ؟!نقل قول:
اهواز - کیان آباد - 3338
پس مرکز مدرس هستند.فکر میکنم همه شرکتها این مرکز رو پوشش بدند:12:
اگه خطش pcm نباشه میتونه از این 3 شرکت که فعلآ از بقیه بهتر هستند سرویس بگیره:
پارس آنلاین:
برج کیانپارس طبقه ٣ واحد ۶ تلفن :٣٣٨٣٨٣٠
صبانت:
طالقانی بین مسلم و 30 متری پاساژ طالقانی تلفن :2211609
طلوع رایانه لقمان:
طالقانی بین نظامی و خوانساری روبروی بازار زرگرها پاساژ بهپوری طبقه دوم تلفن :2230040
كيان آباد كه مركز چمرانه ......نقل قول:
ولي مطمئني كيان آباد ؟
چون اين پيش شماره كه ماله كيان آباد نيست ...
من خودم كيان آباد هستم با پيش شماره 3371
كيان آباد عمدتاً 337 هست و تك و توكي 338 ...
خطهاي جديدم كه 391
دوستان من یه مشکلی از ظهر که ADSL وصل شده دارم . چراغ لینک مودمم خاموش میشه بعد اگه دلش خواست دوباره ثابت میشه . تلفن هم خش خش داره ( همون نویز :دی ) . حالا چکار باید بکنم ؟
راستی وقتی تلفن مستقیم بدون اتصال هیچ سیمی به مودم و اسپلیتر میزنم به برق اصلا نویز نداره !!!!
خونه ما هم 2 تا پریز داره . به نظرتون اون یکی پریز هم امتحان کنم ؟
ضمنا من اسپلیتر دارم ولی میکرو فیلتر ندارم !!!!
مگه شما الان تلفن رو چطوري وصل كرديد ؟ زديد پشت مودم ؟نقل قول:
اين مشكل هم ميتونه از سيم كشي داخلي خونتون باشه و هم اينكه از مخابرات ...
اون پريزم يه امتحاني كن ضرر نداره .
مودم رو يه چند ساعتي بزن به اون پريزتون ببين ثابت ميمونه چراغ مودم يا نه
كدوم منتطقه هستيد ؟
از چه شركتي سرويس گرفتيد
مگه ميكرو فيل تر با اسپيليتر فرق داره ؟! :18:
دوست عزیز الان من سیم اصلی زدم به اون پریز درست شد !!! من از پارس آنلاین سرویس گرفتم همین امروز ظهر وصل شد.
منطقه رجایی هستم . دوست عزیز تلفن رو وقتی مستقیم بدون هیچ اتصال سیمی به اسپلیتر میزنم تو پریز خش خش نداره . پس بنابر این مشکل از سیم کشی داخلی نیست .
فعلا که تو اون یکی پریز زدم درسته تا ببینم بعدا چی میشه .
بله دوست عزیز میکرو فیلتر با اسپلیتر فرق داره !!! میتونید تو سایت پارس آنلاین فرقشو ببینید .
موفق باشید.
با سلام
من مودم adsl onlivel wbr-6600 وایرلس دارم
از طریق کامپیوتر به اینتر نت وصل میشه
از طریق گوشی موبایل بصورت بیسیم هم وصل میشه
ولی از طریق بیسیم لپ تاپ ویندوز 7 و xp وصل نمیشه
دوستان راهنمایی کنن
با تشکر فراوان
وایرلس لپ تاپت رو روشن کن.همون کنار ساعت روی آیکنش کلیک کننقل قول:
مودمت رو به عنوان Access Point پیدا میکنه و بسادگی کانکشن میسازی
همین کار را کردم ولی نشد
راهنمایی دیگه ای ندارید
با تشکر از جواب شما
---------- Post added at 10:42 PM ---------- Previous post was at 10:39 PM ----------
در ضمن ویندوز من ویستا هست
متاسفانه الان لپ تاپ ندارم که کمکت کنمنقل قول:
منتظر بمون بقیه دوستان هم پستت رو ببینند...
برای گرفتن پاسخ سریعتر سوالت رو در بخش مرتبط مطرح کن
سلام . ممنونم . راستش دقیقا اطلاع ندارم . یا کیان آباد هست یا کیان پارس
دایی من رفته و پرسیده - از مخابرات گفتن چون آپارتمان است باید یک هزینه جدایی پرداخت کنید .
2. به نظر شما صبا نت خوب است !؟
سلام دوستان .
من کل پست های شما دوستان رو خوندم حدود 70 صفحه آخرو و حالا میخوام به پاس تشکر از شما که باعث شدین من بهترین انتخاب رو برای adsl2 بکنم منم تجربمو بنویسم .
با توجه به تعریفی که بچه ها از جمله پوریا و میلاد و بقیه دوستان:40::40::40: از پارس آنلاین کردن منم دلمو زدم به دریا و از مشترکین فهیم .....(نمیخوام تبلیغ بشه) بیرون اومدمو منم دوشنبه صبح رفتم از پارس آنلاین البته شعبه اصلیش ( چونکه از دوستام شنیده بودم نمایندگی پارس آنلاین که تو خیابون طالقانیه پولو میگیره بعد دوماه میزارتت تو نوبت :13:و خلاصه کلی قرو فر میاد و اینا و پشتیبانیشونم همچین تعریفی نداره و ...:2:)
پس رفتم اون شعبش که تو برج کیانپارس یه اشتراک سه ماهه گرفتم و تازه چون خودم مودممو کانفیگ کردم هیچ پولی بابت نصب و راه اندازی ازم نگرفتن (فک کنم طرف یادش رفت:21: ) که هزینش 10 هزار تومن برای نصب در محل بود و 5 هزار تومن برای نصب تلفنی .
باورم نمیشه که من ساعت 11 روز دوشنبه پول و قرار داد رو تحویل و چون قبلا خط از رانژه درآومده بود طرفای ساعت 4:20 عصر همون روز تلفنمون حدود 30 دقیقه ای قطع شد و بعدش چراغ معظم status مودمم روشن شد .:18::18::18:
از خوشحالی:40: فوری زنگ زدم پشتیبانی با کلی ذوق و شوق که پسوردم چیه!!!! :40::10::40:
( چون پارسال که از ...... اشتراک گرفتم 13 روز طول کشید تا خط رانژه شد و تازه نصاب با کلی ناز اومد و مودمو خیره سرش کانفیگ کرد:2: )
خلاصه سرتونو درد نیارم که من ساعت 5:30 عصر همون روزی که اشتراک گرفته بودم به اینترنت کانکت شدم .
و خییییییییییییییییییییلییی ییییی از دوستان به خاطر این پیشنهادشون ممنونم.:11:
از سرعت اینترنت هرچی بگم کم گفتم در حد بندس لیگاس . خدا کنه همیشه اینطوری باشه و فقط بخاط دون پاشیدن سرعتشونو باز نگذاشته باشن . اینم از سرعتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یه سوال هم از دوستانی که از پارس آنلاین اشتراک گرفتن دارم و اونم اینه که من نمیتونم وارد حساب کاربریم بشم و اینکه توی برگه ای که به من دادن نوشته 2 شب تا 6 صبح رایگان اما دوستان گفتن 1 صبح ؟ حالا کدومش درست و چرا من نمیتونم وارد حساب کاربریم تو سایت parsonline.com بشم پشتیبانی میگه نباید مشکلی داشته باشی اما وارد نمیشه میگه عدم شناسایی کاربر .ممنون از پاسختون
با عرض سلام خدمت شما همشهریان عزیز
از شما میخوام منو راهنمایی کنید...
من الان حدودا یک ساله که از شاتل سرویس میگیرم ، دیگه در رابطه با شاتل چیزی نگم ... .
میخوام ISP ایم رو عوض کنم ، متاسفانه صبانت منطقه ما رو سرویس نمیده ( مرکز علامه ) .
به نظرتون از کدوم شرکت بگیرم ؟ آسیاتک خوبه ؟( من شرکتی میخوام که ping time اون پایین باشه )
از راهنماییتون تشکر میکنم
با تشکر درست شد
بنظرم برو پارس آنلاين نمايندگي اصليش توي برج ......نقل قول:
ميگن خوبه سرويساش ....
از 1 شب رایگانه...خوش به حالتون...ما که اومدیم این ماه 256 رو گرفتیم سرعتش خوب که نشده هیچی...پایینترم اومده...زنگ زدم نمایندگی گفتن کلا اهواز سرعتش مشکل پیدا کردهنقل قول:
سلام
یک مدت نبودم. امروز متوجه شدم نمایندگی های پارس آنلاین تو اهواز دوتا شدن.
تفاوتی هم کرده سرویساشون؟ قیمتها چطور
پوشش مناطق مخابراتیشون یکی هست؟
منابع آگاه لطفا توضیح بدن!
دوستان، من هم همین سوالو دارم.نقل قول:
قیمتهاش از رفاتک ارزونتره؟ سرعت و کیفیتش خوبه؟
من الان از دنیانت سرویس میگیرم. سرعتش خیلی خوب شده ولی شبانه رایگان نداره، منم دانلودم زیاده برام صرفه نداره. البته پشتیبانیش مزخرفه. چند بار خواستم ترافیک اضافه کنم، پولو که میریزم 4 روز بعد شارژ میکنه. منشیش هم همیشه میگه پنلش خرابه، نمتونه شارژ کنه!!!
اتفاقا من هم همین سوال رو دارم...نقل قول:
یه سوال دیگه هم اینه که دوستانی که از پارس آنلاین گرفتن سرعتشون رو چنده؟(شبانه رو چنده؟؟)
االان شاتل دارم به معنای واقعی میشه گفت افتضاح
چند روزه که dc هم میده
سرعت شبانه هم کم و زیاد میشه(یه شب 10-12 یه شب 60)
دوم دورم تموم میشه
اگر پارس بهتره برم از پارس بگیرم...
ممنون:11:
خدمت دوستان بگم که سرعت من تو دانلود شبانه 1680 کیلو بیت با اینترنت دانلود منیجر و 1380 کیلو بیت بدون دانلود منیجر شب و روزم هم سرعت تقریبا یکیه.
2.تا حالا هم اصلا دی سی نداشتم.
3. 26 گیگ در 6 روز دانلود کردم. روز و شب
4.والا همونطور که در چند پست قبلی گفتم من شنیده بودم رفاتک پشتیبانیش ضعیف اصلا سمت پارس آنلاین نمی خواستم برم ولی وقتی فهمیدم خود پارس آنلاین اومده تو اهواز تو برج دفتر زده و اینجا هم دوستان رفتن اشتراک گرفتن راضین . منم رفتم:31:
5. پشتیبانی این دفتر تو برج خیلی خوب . من وقت و بی وقت زنگ زدم . با حوصله کارمو راه انداختن و تا حالا سنگ قلابم نکردن :10:
6. سرعت هم که : :40::40:7.شرکت اصلی پارس آنلاین تو برج تقریبا همه جای اهواز رو ساپورت میکنه .کد:http://www.speedtest.net/result/773694813.png
8.قیمتاشون که خوبه و سر نصب و کانفیگ هم اگه بلد باشین که یا پول نمیگیره یا تلفنی راتون می ندازه.
امیدوارم مفید بوده باشه:11: