دکمه کم و زیاد کردن صدا رو بزنی زوم میکنه.....
Printable View
دکمه کم و زیاد کردن صدا رو بزنی زوم میکنه.....
سلام...من یه مشکل جدید پیدا کردم...
وقتی تنظیمات بلوتوث م رو میذارم رو فون مموری میگه فول هست و الان دو روزه وقتی که رو مموری کارت هست تنظیماتش...مثلا یه اهنگ رو تا 80% میاد یهو. قطع میشه...
نمیدونم چرا...قبلا اینطوری نبود...یعنی دریافت نمیکنه فایل ها رو...کسی میتونه کمکم کنه؟:41:
help
salam
man ba opera mini raftam internet vali be yek moshkel barkhordam onam ine ke kalamate farsi joda az ham miyad.
mamnon misham age kasi komakam kone
به نظرم فیلم برداریش بهتر از عکاسیش هست...
تو عکاسیش هم از پانوراماش خوشم میاد...چون اینا دوربین خاصی دارن ولی این گوشی داره این امکان رو:27:
اخرین قیمت استار بدون گارانتی با کیف و قلم 151000تومان-بدون کیف و قلم 144000تومان
اخرین خبر:صنف موبایل فروشان تهران اعلام کرد در دی ماه پرفروش ترین گوشی,استار اعلام شد.
با توجه به این خبر با توجه به تقاضای زیاد احتمالا این گوشی کمیاب خواهد شد.
استار=زیبا ارزان فوق العاده بشتابید(حراج زمستانه):31:
دوستان فريموري هست كه عربي داشته باشه و از اين فارسيه كه ما (S523AJPIE9) داريم جديدتر باشه؟
به قول يكي از بچه ها اومدن فارسيش كنن زدن همه چيزشو خراب كردن.
سلام...لطفا بگيد آخرين فريمور گوشي چيه و اگه لينك دانلودشو بزاريد خيلي ممنون ميشم...آموزشش تو اين تاپيك هست؟حوصله گشتن ندارم..اگه هست كه دنبالش بگردم..
سلامنقل قول:
يعني با ايرانسل هيچ كاريش نميشه كرد؟ حتما بايد سيم كارتم رو عوض كنم:18::18:
با فلش كردن يا عوض كردن سريال و از اين جور كارها نميشه درستش كرد؟
از دوستان كس ديگهاي هم اين مشكل رو داشته؟
اين جديدترين فريمور گوشي رو هم اگه كسي ميدونه بگه چيه كه مثل اينكه غير از من خيلي هاي ديگه ميخواند بدونند. هممون دعاش ميكنيم!:31:
يه سري ويدجت هم يكي گذاشته بود من ريختم روي گوشيم ولي هر كاري كردم نتونستم نصبشون كنم اگه كسي نصب كرده يه كمكي بكنه
راستي يه سوال ديگه: اين بلك تم چيه؟ يه توضيحي ميديد؟
سلام
من دیروز این گوشی رو از علایدین خریدم 165 تومن.
چند تا سوال داشتم.
1-محافظ صفحه ضروری هستش یا نه؟
2-این ویدجت ها چی هستن؟ اگه ممکنه مختصر توضیح بدین.
3-برای سنسور شتاب این گوشی بازی وجود داره؟من قبلا N95 داشتم یک بازی داشت که باید با تکان دادن گوشی یه توپ رو هدایت میکردی و به انتهای مسیر میرسوندی. میخوام بدونم برای این گوشی هم از این فبیل بازیها هستش؟
1- برای جلوگیری از خش خوردن ال سی دی ضروریهنقل قول:
2-البته درستش ویجت هستش. ویجت ها در واقع یه نوع ایکون shortcut هستن. برای دسترسی سریع تر به بخش های مختلف و حتی دسترسی سریعتر به امکانات مختلف(مثل دسترسی سریع و راحت به گوگل یا یو تیوب و....) هستن. به اون ایکون هایی که در دسکتاپ گوشیتون قرار داره (مثل ساعت ، رادیو، پلیر و....) ویجت میگن.
3- بله بازی هست.تو. همین فروم 10-15 صفحه قبل یه بازی گذاشته شده. نرم افزار ی که با شتاب سنج کار می کنه (ترازسنج) هم گذاشته شده.
دوستان جدیدا" موقع فیلمبرداری توسط گوشی صداها ضبط نمیشه یعنی فقط تصویر رو ضبط میکنه ولی صدا نداره :41:
جایی تنظیم خاصی داره ؟
راهنمایی کنید
فریمور جدید استار :
اینو بریزید ببینید باگاش حل میشهکد:http://uploadhyper.com/file/17160/S5230XPIK5.rar.html
اين فريمور نه عربي داره و نه فارسي. درسته؟؟نقل قول:
درضمن لينك دانلود مشكل داره
اون لینکه آره مشکل داره، این یکی دیگه (یکم قدیمیتره فیرمورش):
S5230XEII4
فارسی مارسی هم خبری نی! :دیکد:http://www.megaupload.com/?d=KNGWPSE2
لااقل يه دونه پيدا كنيد كه عربي داشته باشه حالا فارسي پيشكش
عربیاش اولشون چیه ؟
مثلاً XE هست ... عربیش چیه ؟
فكر كنم AR باشهنقل قول:
نه اینجوری نیستنقل قول:
اکثراً اولشون x هست
فک نمیکنم عربی گیر بیاد
ای بابا این همه سایت برا آپلود، طرف بیکار بوده اینجا آپ کرده!؟ نمیشه با رپیدباز هم دانش کرد! :دی
firmware S5230MREIL2__2010 europe
[HTML]http://www.4shared.com/file/193407910/fdb5c584/S5230MREIL2__2010.html[/HTML]
اخرین قیمت استار بدون گارانتی با کیف و قلم 151000تومان-بدون کیف و قلم 144000تومان
اخرین خبر:صنف موبایل فروشان تهران اعلام کرد در دی ماه پرفروش ترین گوشی,استار اعلام شد.
با توجه به این خبر با توجه به تقاضای زیاد احتمالا این گوشی کمیاب خواهد شد.
استار=زیبا ارزان فوق العاده بشتابید(حراج زمستانه)
جون من یکی جواب بده :(
دوستان جدیدا" موقع فیلمبرداری توسط گوشی صداها ضبط نمیشه یعنی فقط تصویر رو ضبط میکنه ولی صدا نداره
جایی تنظیم خاصی داره ؟
راهنمایی کنید
سلام
برنامه sh messenger و اپرا 5 روی این گوشی نصب می شه؟
کسی هست که نصب کرده باشه؟ مشکلی ندارن؟
والا نميدونم. يه بار روشن خاموش كن ببين تغييري ميكنهنقل قول:
نقل قول:
چرا کسی به سوالم جواب نمیده؟:18:
شما احتمالا فون مموري پر شده. اين روي مموري كارت تاثير ميذاره.نقل قول:
شما فون مموري رو خالي كن درست ميشه.
وقتي غون مموري پر باشه اينجوري ميشه چه بلوتوث روي مموري كارت بره چه روي فون مموري.
نقل قول:
من باهاش کار میکنم و عالیِ در فریم وری که قرار دادم به صورت اتومات نصب میشه
سلام و درودنقل قول:
دوست عزیز چرا اینقدر حجم فایل زیاده ؟
خودتون نصب کردین ؟مطمئنن هم فارسی نداره
نحوه نصب رو هم توضیح بدین ممنون میشم
free-touch جان از راهنماییت ممنونم.
این گوشی مثل ایکه با ایرانسل مشکل داره. درسته؟
من ایرانسل دارم روشنش که میکنم آنتن میده ولی وقتی میرم جایی که آنتن نداره وقتی بر میگردم دیگه به صورت اتوماتیک آنتنش بر نمی گرده. باید خاموش و روشنش کنم یا اینکه برم روی آفلاین و دوباره برگردم روی حالت نرمال تا آنتن بیاد. خیلی حالمو گرفت
اگه یک 919 بگیرم مشکلم حل میشه؟
سلامنقل قول:
منم این مشکل رو دارم
از بقیه ی دوستانی که ایرانسل دارند کس دیگه ای هم هست که این مشکل رو داشته باشه . میخوام بدونم از ایرانسله یا گوشی مشکل داره؟
یه بار فلاش بکنم درست میشه؟
من یه جا بردم میگفت که گوشی قاچاقه و سریالش توی مخابرات نیست برا همین این مشکل رو داره:13:ولی من فکر نمیکنم اینجور باشه نظر شما چیه؟
سلام . من ميخوام يا اين گوشي استار رو بخرم يا F480i به نظرتون كدوم يكي بهتره. ؟ و چه تفاوت هايي با هم دارن؟
دوستان اگه این 5233 رو با فرمویر 5230 فلش کنیم دوباره می تونیم با یه فرمویر 5233 فلش کنیم ؟
نه من این مشکلو ندارم...نقل قول:
از بقیه ی دوستانی که ایرانسل دارند کس دیگه ای هم هست که این مشکل رو داشته باشه . میخوام بدونم از ایرانسله یا گوشی مشکل داره؟
طرف حرف مفت زده.نقل قول:
من که این مشکلو ندارم.
شاید فریم ور گوشیتون ورژنیه که این مشکلو داره.
فریم ور گوشیتونو بنویسید تا ببینیم چی میشه.
این که احتیاج به پسورد داره لطفا پسورد هم بنویسید .یا کد در هر صورت بدون پسورد
سلام آقا میشه بکین چطوری باید ویجت هارو نصب کنم رو گوشی:2:
گوشی منم مشکل آنتن داره ولی جالبه که تو بعضی نقاط کور وقتی میرم ،دیگه بر نمیگرده مثلا یه جا هست هر وقت میرم اونجا آنتن وقتی میره بر نمیگرده..:5:
ورژن گوشیمم S523AJPIG3 هست
این که احتیاج به پسورد داره لطفا پسورد هم بنویسید .یا کد در هر صورت بدون پسوردنقل قول:
فريم ور گوشيم S523AJPIH3 هستش . بدون گارانتي هم خريدم.نقل قول: