lممنون میشم جواب منم بدیننقل قول:
Printable View
lممنون میشم جواب منم بدیننقل قول:
سلام
دوستان یه سوال من چون فیلمبرداری میکنم و فیلم هام فول اچ دی هستن به حجم زیادی نیاز دارم
تصمیم گرفتم یه هارد 2 ترا اکسترنال 3.5 اینچی بگیرم که دایم به سیستم وصل باشه
میخواسم بدونم چه مدلی رو پیشنهاد میکنی که هم سرعت 7200 داشته باشه و هم برای اینکه مدت طولانی به سیستم وصل باشه واسش مشکلی پیش نیاد؟
حالا اگه 1 ترا بخوام چطور؟
(اگه قیمت هم میدونید بگید ممنون میشم) :n26:
سلامنقل قول:
تا حدود 250 هزار تومن میتونید Seagate barracuda 7200.14 (مدل نامبر ST1000DM003) رو بخرید . 500 گیگ حدود 180 یا 190 هزار تومن هست .
سلام .نقل قول:
هارد اکسترنال Seagate Backup plus Desktop Drive پرسرعته و بنظر 7200rpm هست . مشکلی هم بخاطر کار طولانی پیش نمیاد مشروط بر اینکه از هارد بدرستی نگهداری و مراقبت بشه . دوترابایت هم حدود 380 هزار تومن هست .
وسترن چیز خوبی نداره؟نقل قول:
چون حفاظتشم واسم مهمه و هاردای وسترن خودشون یه نرم افزار امنیتی دارن ولی سیگیت نداره!
از همه نرم افزارهای جانبی هم استفاده کردم و هیچ کدوم امنیت نداشتن و تونستم نفوذ کنم ولی وسترن نه
اصلا این کاری گفتم انجام بدم خوب هست؟!! که از یه هارد اکسترنال 2ترابایتی استفاده کنم؟
WD my book هم خوبه ولی 7200rpm نیست و در مقایسه با Seagate Backup plus Desktop Drive سرعت کمتری داره . در هر حال بین سرعت بالای Seagate Backup plus Desktop Drive و قابلیت Hardware encryption هاردهای اکسترنال WD my book باید یکی رو انتخاب کنید .نقل قول:
مشکلی نداره که از هارد اکسترنال 2TB استفاده کنید .نقل قول:
اصلا این کاری گفتم انجام بدم خوب هست؟!! که از یه هارد اکسترنال 2ترابایتی استفاده کنم؟
هارد دو ترا 2.5 اینچی وسترن داریم؟؟نقل قول:
قیمت؟
ممنون از پاسختوننقل قول:
خوب وسترن جه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟!
WD my passport تا 2TB موجوده ، دوترابایتش حدود 560 تا 580 هزار تومن هست .نقل قول:
اگر آداپتوری مدنظر شماست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه مناسبی هست .نقل قول:
درود
دوستان من خواستم هارد WD my book رو بخرم یکی از دوستان که فروشنده هست می گفت تقلبی ش تو بازار زیاده sunny بگیر
به نظر شما راست میگه ؟ چطوری میشه اصل رو از تقلبی تشخیص داد ؟
سلام .نقل قول:
تقلبی نمیتونه باشه . حداکثر refurbished میتونه باشه . با گارانتی معتبر و از نمایندگی های باسابقه بخرید مشکلی پیش نمیاد .
سلام .
من یه هارد دسته دوم 80 گیگ گرفتم . البته از اون مدل های قدیمی که حداقل 7 کار کرده !
سوالم اینه که مشکلی در اجرای بازی ها که ایجاد نمیکنه ؟!؟ مثلا Call of duty یا جنون سرعت و .... نیاز به هاردهای پرسرعت ندارن که ؟
هاردهای وسترن دیجیتال ضریب اطمینان بالاتری دارند نسبت به هاردهای دیگر
هاردهای گرین عمر بیشتری دارند در مارک وسترن
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
بین سه تا هارد زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟!
Seagate Barracuda Sata3 1TB 32Mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Western Digital Caviar Green 1Tb
Western Digital Cavier Black 1.0 TB
سلام .نقل قول:
اگر فرض بگيرم كه هيچ محدوديتي در ميزان بودجه نداشته باشيد از بين سه مدلي كه گفتيد قطعاً WD Black انتخاب خوبي هست . مورد اولي (سيگيت) در هر حال پيشنهاد نميشه چون از سري قديمي 7200.12 هست توصيه ميشه از سري جديد 7200.14 خريداري كنيد . مورد دوم يعني WD Green هاردي مناسب براي اهداف آرشيو و يا نصب بصورت هارد دوم سيستم هست . ميتونتيد روي هاردهاي WD Green هم os نصب كنيد اما انتظار سرعت بالايي رو نداشته باشيد .
تو لینکهایی که دادم قیمتاشون یکی هستش که!!نقل قول:
اون WD Black كه شما لينكشو گذاشتيد مدل قديمي هست (SATAII و 32MB Cache مدل نامبر WD1001FALS) و به همين خاطر قيمتش پايين هست . مدل جديد (SATAIII و 64MB Cache مدل نامبر WD1002FAEX) حدود 365 هزار تومن هست .نقل قول:
دوستان من همین دیروز سیستم بستم :n03::n03:...هارد WD 2 Tera/64 Mg Buffer گرفتم..الان دیدم توی تاپیک میگن که سرعتش خیلی پایینه و نباید برای ویندوز استفاده میشد..در صورتی که من میخام فایلی در خورد هارد انتقال بدم تا 50-80 مگ در ثانیه منتقل میکنه...ولی از هارد اکسترنال حدود 30 مگ در ثانیه...گاربردم هم بازی و فیلم هست از پی سی..به نظرتون بفروشمش و Seegate بگیرم؟؟؟ توی بازی تاثیری نداره این هارد؟؟
هاردهای WD Green بیشتر مناسب برای آرشیو دیتا و یا نصب بعنوان هارد دوم سیستم و همچنین برای هاردهای اکسترنال هست . برای نصب ویندوز یا هر os دیگر و نصب و اجرای بازیها باید هارد پرسرعتتری میخریدید (قبلاً مشاوره نگرفتید؟) . میتونید Seagate از سری barracuda 7200.14 بخرید (برای دوترابایت مدل نامبر st2000dm001 پیشنهاد میشه) .نقل قول:
یعنی بفروشم و Seegate بگیرم؟؟؟ تفاوت سرعت اینقدر محسوسه؟ و اینکه برای اجرای بازی ها به مشکل بر میخورم؟نقل قول:
برای اجرای بدون لگ بازیها بیشتر گرافیک مهم هست . اگر سرعت پایین load شدن ویندوز یا برنامه ها و بازیها (با اجرای بدون لگ که به گرافیک مربوط هست فرق میکنه) یا سرعت پایین کپی پیست و ... برای شما مهم نیست پس نیازی به تعویض ندارید .نقل قول:
اگر بخام بین Seegate و Western Black یکی رو انتخاب کنم..کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟ سرعت زیاد و صدای آرام هم مد نظرم هست...نقل قول:
اگر بودجه کافی دارید WD Black انتخاب خوبی هست . در غیر اینصورت Seagate کاملاً جوابگوی کار شماست . در هر صورت سعی کنید از جدیدترین سری خریداری کنید .نقل قول:
بسیار ممنون...ولی نگفتید کدومشون صدای کمتری دارن؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان بین SSD ها Intel , western digital , seagate کدوم رو پیشنهاد میکنین؟ (اگر برند بهتری هست لطفا معرفی کنید) و قیمت یک SSD 128 گیگ رو ممنون میشم بگید.
با تشکر
سلام.بنده دوسال پیش یک لپ تاپ hp pavilion dv6 گرفتم که هاردش 1tb بود.متاسفانه چند روزی هستش که بدسکتور گرفته البته در حدی هستش که هاردمو fdisk کردم ولی هنگام بالا اومدن ویندوز eror 301 میده و همش پیغام میده که از اطلاعاتت بک آپ بگیر.اولا میخواستم بدونم تا چه زمانی میتونم با همین هاردم بسازم؟؟؟ دوما اگه بخوام ی هارد بسیار عالی 500gb بخرم بنظرتون چی بخرم؟؟؟آخه نظرات دوستان رو خوندم گیج شدم ولی تا حدی به این نتیجه رسیدم که wd black از سیگیت بهتره.کارم بازی و فیلم هستش.راستی اینم بگم ی هاردی میخوام که وقتی به لپ تاپم ضربه وارد میشه به طور خودکار هارد رو نگه داره تا آسیب نبینه. سپاس
من يك هارد اكسترنال nh92 adata دارم، قصد فروش اون رو دارم و مي خوام يه هارد اكسترنال جديد بخرم(هارد هاي پاسپورتي و همراه بدون آداپتور)
بنظرتون هاردي هست كه از اين مدل بهتر باشه بيشتر از لحاظ سرعت و امنيتش ميگم
هارد خودم حدود ٢١٠ قيمت نو اون هستش چند بفروشمش خوبه؟
لطفا هارهاي جديدي كه اگه بهتر هستن رو معرفي ميكنيد يه بنچ مارك يا مشخصاتي ازش بنويسيد، در ضمن من سيستمم يو اس بي ٣ نداره، پس ملاك اول سرعت يو اس بي ٢ باشه
1. قیمت دست دوم یک هارد کاملاً بستگی به میزان کارکرد و سلامتی آن داره . بدیهی هست که اگر هارد مورد نظر مشکلاتی داشته باشه نمیتونید به قیمت خوبی بفروشید .نقل قول:
2. سرعت بیشتر هارد دیسکهای امروزی در حدی هست که تمام پهنای باند usb2 را پر میکنند . بعبارت دیگر تازمانیکه از usb2 استفاده میکنید تفاوت عملکرد بین هارد دیسکها برای شما محسوس نخواهد بود .
3. برای هارد اکسترنال پرتابل ، WD my passport با Seagate Backup plus پیشنهاد میکنم . نمونه تستها و بنچمارکها را میتونید در این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ببینید . بطور خلاصه نتیجه تست Average sequential transfer rate و همچنین Access time در حالت write در مدل backup plus بهتر هست ولی در حالت Read هارد اکسترنال وسترن کمی بهتر عمل میکنه . البته همانطوریکه قبلاً هم گفتم تا زمانیکه از اینترفیس usb2 استفاده میکنید تفاوت سرعت بین ایندو برای شما محسوس نخواهد بود .
بین هاردهای اکسترنال دسکتاپی دو ترا کدوم خوبه برای ارشیو میخوام مزایا و معایب هر کدوم رو میگین مرسی
سیگیت اکسپنشن
سیگیت بک اپ
وسترن مای بوک
هاردهاي اكسترنال Seagate backup plus و expansion سرعت بيشتري دارند در عوض گرماي بيشتري هم توليد ميكنند بطوريكه گاهي اوقات نيازمند فني جهت خنك سازي هست . تفاوت بين ايندو مدل بيشتر در شكل ظاهري و نرم افزارهاي كاربردي هست بغير از اين موارد تفاوتي بين ايندو وجود ندارد ، حتي تا اونجايي كه ميدونم هر دو از يك مدل هارد اينترنال استفاده ميكنند .نقل قول:
WD my book كندتر ولي خنكتر هست ، ضمن اينكه قابليت hardware encryptuin دارد بطوريكه در صورت نياز ميتونيد هارد را lock كنيد . نرم افزارهاي اين مدل بنظرم كاربردي تر از مدلهاي سيگيت هست .
سلام میخواستم هارد 1 ترابایت بخرم 2 تا گزینه دارم
1)Western Digital Portable My Passport - 1TB با قیمت 300 هزارتومن
2)Seagate Backup Plus - 1TB با قیمت 280 هزارتومن
واقعا گیج شدم. امنیت برام مهم نیست سرعتش خوب باشه بیشتر میخوام فیلم توش بریزم هارد سیگیت قابل تبدیل شدن به اینترنال هم هست حالا به نظرتون کدوم بهتره؟
سلام .نقل قول:
اگر به این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مراجعه کنید و تستها را بررسی کنید متوجه میشوید که در حالت read هارد اکسترنال wd my passport متوسط Sequential transfer rate و همچنین access time پایینتری دارد هرچند که این اختلاف اندک هست . در صورتیکه در حالت write هارد اکسترنال Backup Plus عملکرد بهتری دارد . بنظر من خیلی فرق نمیکنه که کدامیک را انتخاب کنید هر کدام که گارانتی معتبرتری داره و هر کدام که با قیمت ارزانتر میتونید بخرید همان را بخرید .
خسته نباشید.
راهنمایی میخواستم واسه خرید هارد اکسترنال 3 ترا یا بیشتر
تا حدود 1 تومن یه هارد می خوام بگیرم.از نظر امنیتی و سرعت انتقال چه برندی ؟ چه مدلی ؟ گارانتی مادام هست ؟
توی این رنج قیمت چی میتونم بگیرم که USB3 , Lan رو ساپورت کنه . کدوم پورت سرعت بیشتری داره ؟!!
یه مدل دیدم.فکر میکنم بد نباشه : HDD Seagate Business Storage 1 Bay NAS 3TB
اگه مدل خاص یا مورد جالبی رو سراغ دارید که بهتر باشه و نسبت به قیمت بیارزه قیمت تا 2 تومن هم میتونم بگیرم
پیشاپیش ممنون !:n16:
1- می خوام یه هارد اکسترنال همراه بخرم، چه مارکی رو پیشنهاد می کنید ؟ 1 یا 2 ترابایت باشه سرعتش و کیفیتش برام خیلی مهمه
2- از دوستان که پرسید مارک وسترن دیجیتال رو پیشنهاد دادن، من سه مدل از برند رو دیدم اما نمی دونم چه فرقی با هم دارن ؟!!!
لطفا بگید تفاوت این سه مدل با همدیگه چی هست ؟
wd Elements
wd My passport
wd My passport Ultra
سلام .نقل قول:
1. مدلي كه انتخاب كرديد گزينه مناسبي هست . حتي مدل WD my book live / live due از برند وسترن پورت usb3 ندارند مگر اينكه را WD Sentinel DX4000 بخريد كه گنجايش 4 هارد را دارد و فكر نميكنم به بودجه شما بخوره . ضمناً همانطوريكه ميدونيد پورت usb در اين دستگاهها براي اتصال مستقيم به سيستم (pc يا لپتاپ) نيست بلكه براي متصل كردن هارد اكسترنال دوم و يا حتي پرينتر و به اشتراك گذاشتن آن در شبكه هست .
2. بديهي هست كه اين مدلها گارانتي مادام العمر ندارند .
من استفاده ی خانگی دارم. اون مدل که گفتم رو نمی تونم مستقیمآ واسه PC و لپ تاپ استفاده کنم ؟ از پورت Lan ؟
از طریق usb که نمیتونید مستقیم به pc یا لپتاپ متصل کنید . بلکه باید از طریق lan آنهم از طریق روتر مناسب به لپتاپ یا pc متصل بشه .نقل قول:
مهمترین تفاوت ultra با سایر مدلها نازکتر بودن آن هست فکر کنم به خاطر استفاده از پلاتر با چگالی بالاتر باشه که در اینصورت به تعداد کمتری پلاتر نیاز هست . بدیهی هست که اگر 1TB میخواهید و اگر بتونید مدل ultra را پیدا کنید گزینه مناسبی خواهد بود . یکترابایت مدل ultra حدود 15.4 میلیمتر ضخامت و در مدل عادی حدود 19 میلیمتر ضخامت دارد . دقت کنید که در مدل ultra دوترابایتی ندارد .نقل قول:
مدل elements هم هارد اکسترنال ساده و فاقد نرم افزارها جهت بکاپ گیری و مدیریت هارد و همچنین فاقد قابلیت hardware encryption هست و با توجه به اختلاف نه چندان زیاد با سایر مدلهای ذکر شده پیشنهاد میکنم از خرید این مدل خودداری کنید .
میتونید از برند سیگیت هم انتخاب کنید مثل مدلهای expansion و یا Backup plus .
من اگه بخوام یه موردی تهیه کنم که با USB 3.0 هم قابل استفاده باشه و 3 ترا باشه چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟! :n28:
WD my book يا Seagate backup plus يا Seagate expansion .نقل قول:
با تشکر از جواب بسیار خوبتنقل قول:
یه سوال دیگه اینکه این سه مدل از نظر فنی و سرعت هم با هم تفاوت خاصی دارن ؟
منظور از hardware encryption دقیقا چی هست ؟ چطوری رمز می زاره ؟
مدل ultra و my passport تنها تفاوتشون توی اندازه هست و سرعت و سایر پارامتر هاشون فرقی ندازه ؟ اگر تستی از این مدل هم هست بزارید
قیمت my passport و ultra یک ترابایت حدودا چقدر هست ؟