سلام
اين نتيجه كنكور كارداني به كارشناسي كي مياد؟؟؟
Printable View
سلام
به زودی!نقل قول:
سلام
تا هفته دیگه حتما میاد...
پذيرش دانشجوي بدون آزمو ن در چند واحداز دانشگاه هاي آزاد اسلامي کشور
گروه آزمون وسنجش :واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي با هدف بالا بردن سطح علمي در نيمسال دوم سال تحصيلي 89-88 بدون کنکور در مقاطع مختلف دانشجو مي پذيرند.
به گزارش "ايسکانيوز" از گرمسار، دانشگاه آزاد اسلامي واحد گرمسار در نيمسال دوم سالتحصيلي 89-88در مقطع کارداني پپوسته و ناپيوسته دانشجو مي پذيرد.
به گفته دکتر عليرضا لادن مقدم معاون آموزشي دانشگاه آزاد اسلامي واحد گرمسار اين واحد دانشگاهي در 19 رشته تحصيلي شامل : نرم افزار کامپيوتر ، سخت افزار کامپيوتر ، برق قدرت ، برق الکترونيک ، برق مخابرات ، برق الکتروتکنيک ابراز دقيق ، تکنولوژي توليدات گياهي ، تکنولوژي توليدات دامي ، آموزش و پرورش ابتدايي ، حسابداري ، آموزش زبان انگليسي ، آمار ، دامپزشکي ، الکترونيک ، الکتروتکنيک ، نقشه کشي عمومي ، امور زراعي و باغي ، کامپيوتر و امور دامي دانشجو مي پذيرد.
ضمنا آموزشکده سما» دانشگاه آزاد اسلامي نيز در رشته هاي الکترونيک ، الکتروتکنيک ، کامپيوتر ، حسابداري و تربيت بدني نيز دانشجو مي پذيرد.
علاقه مندان مي توانند حداکثر تا تاريخ بيستم بهمن ماه جهت ثبت نام به واحد دانشگاهي مراجعه و يا با شماره تلفنهاي12-4225009 -0232 داخلي 204 تماس حاصل کنند.
مهندس محمد نريماني راد رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد هريس هم اعلام کرد: دانشگاه آزاد اسلامي واحد هريس براي نيمسال دوم سالتحصيلي 89-88 بدون کنکور دانشجو مي پذيرد.
مهندس محمد نريماني راد گفت: اين واحد دانشگاهي از کارکنان ادارات و دانش آموزاني که داراي مدرک پيش دانشگاهي و ديپلم قديم يا هنرستان و فني و حرفه اي و کاردانش مي باشند در رشته هاي کارداني ناپيوسته: 1-کامپيوتر2-الکترونيک 3-حسابداري 4-تکنولوژي توليدات دامي 5-آموزش ابتدائي 6-امور بانکي و در رشته هاي کارداني پيوسته: 1-کامپيوتر 2-الکترونيک 3-الکتروتکنيک 4-حسابداري 5-ساختمان، دانشجو پذيرش مي کند.
وي در خاتمه افزود: علاقه مندان و متقاضيان جهت کسب اطلاعات بيشتر به وب سايت دانشگاه آزاد اسلامي واحد هريس به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و يا با شماره تلفنهاي 17-6124914-0432 تماس حاصل کنند.
منبع::آفرینش
پس ثبت نام آزمون سراسری دانشگاه آزاد کی شروع میشه؟همیشه که اواسط آذر شروع میشد.
کسی خبر داره؟
نقل قول:دو صفحه ی قبل پاسخ سوالتون رو می تونستین پیدا کنید!نقل قول:
دو صفحه قبل نوشته که پارسال بهمن ماه بود.میخاستم بدونم الان کی هست نه سال پیش.پارسال بهمن بودنقل قول:
ولی پیارسال آذر بود.
خب الان که هیشکی دقیقا نمی تونه بگه کی شروع میشه!نقل قول:
تنها راهش برای اینکه بفهمی ثبت نام دقیقا از کی شروع پر کردن فرم لینکی بود که برات گذاشتم که چند روز قبل از ثبت نام تاریخ دقیق ثبت نام رو واست SMS می کنن.
با سلام به دوستان محترم.من میخوام کارشناسی دانشگاه ازاد ثبت نام کنم.زمان ثبت نام و خرید دفترچه کی هست؟به نظر شما بسیج فعال تو قبولی موثر هست؟س÷اسگزارم.
بسیجی فعال یعنی شما باید 100 امتیاز داشته باشینقل قول:
بله که هست
کسی میتونه دفترچه دانشگاه ازاد 1387 و 88 رو بزاره؟ کارشناسی
لازم هست نممنون
:41::41::41::41::41:نقل قول:
امروز ورقه ی منو به خاطر 3 ثانیه تاخیر! مراقب نگرفت و دنبالش رفتم و تو قسمت امتحانات گذاشتم رو میزش و از ما اصرار و از ایشون انکار....کلی هم تهدید کرد که صورت جلسه میکنم و از این حرفا و گفتن که بررسی میکنیم و خلاصه اینکه جواب درستی ندادن و بنده رو هم به بیرون هدایت کردن!
احتمالش هست که واقعاً قبول نکنن؟یا سرکاری بوده؟ من شنیدم اگه دانشجو مشکلی داشته باشه موقع صورت جلسه حتماً باید ازش امضا بگیرن و جلسه تشکیل بدن.درسته؟
به نظر شما من از کجا پیگی کنم؟
اگه دانشگاه آزادی که خیالت راحت هیچ کاری نمیکنننقل قول:
مسول امتحانات از من تقلب گرفته گفت بهم بی خیال ادامه بده :27:
اره ،ازاد هستم.ولی با من خیلی بد برخورد کردن.نقل قول:
امکانش هست که برگه من رو تحویل استاد ندن؟
اگه تخلف داشته باشی باید مدرکش ضمیمه پرونده ات تو بایگانی بشه، در غیر اینصورت فاقد اعتبار و قابل پیگیری هستش، من خودم تجربه دارم. :21:نقل قول:
سلام
دوستان معلوم نشد ثبت نام کنکور آزاد (کارشناسی 89) کی شروع میشه؟
این دانشگاه آزاد چرا اینقدر اطلاع رسانیش ضعیفه یه سایت درست و حسابی هم که ماشا... نداره
والا میگن این تاخیرا به خاطر یه تغیر کلیه که میخوان تو دفترچه ها بدن حالا شایعه شده که میگن انتخاب رشتش میخواد مثل دولتی بشه که خیلی عالی میشه البته در حد شایعسنقل قول:
سلام
دوستان معلوم نشد ثبت نام کنکور آزاد (کارشناسی 89) کی شروع میشه؟
این دانشگاه آزاد چرا اینقدر اطلاع رسانیش ضعیفه یه سایت درست و حسابی هم که ماشا... نداره
برای انصراف از دانشگاه ازاد چقدر باید پول داد؟
یک ترم بیشتر نخوندیم.
چه قانون هایی! برای انصراف هم باید پول بدی.
شهریه ثابت؟
انتقالی چقدر هزینه داره؟
کارت ورود به جلسه منو بخاطر دست دادن با یکی از دخترا بیرون دانشگاه نگهبانمون که همه ی دانشجو یان لاهیجان میشناسن گرفت چهار شنبه گرفت هرکاری کردم نداد گفت برو شنبه بیا
برای اولین بارم بود
کارتو از تو سایت هم بخاطر 5 تومن بدهی نمیتونم چاپ کنم
اگه هم برم دنبال کارت هی میگه اون دختره کی بود نمیخوام پای اون باز بشه
بنظرتون برم کارتو بگیرم یا برم دفتر دانشکده بگم از بهم کارت بدین ؟ اولین بار از خود دفتر از ارشیو برام پرینت کردن
اون کارتم دستش باشه چیکار میتونه بکنه ؟
چه گیر مسخره ای :41:نقل قول:
برای انصراف از دانشگاه ازاد چقدر باید پول داد؟
یک ترم بیشتر نخوندیم.
چه قانون هایی! برای انصراف هم باید پول بدی.
شهریه ثابت؟
هزینه انتقالی چطوری هست؟
از کارت اعتباری بانکی خودت 5 تومن به حساب دانشگاه بریز و خودت پرینت بگیر کارتتو.نقل قول:
هزینه انتقالی چطوری هست؟
براي انصراف بايد پول ترم رو داد . انتقالي هزينه چنداني نداره .البته اگر بتونيد موافقت ها رو كسب كنيد
نقل قول:
میخوام بدونم اون کارت دستش باشه چیکار میتونه بکنه ؟ بعد یجایی بخاطر اینکه کارتم دستشه کارم گیر نکنه ؟
اون کارت که ارزش نداره.نقل قول:
ولی بستگی داره طرف چه جور ادمی باشه.زیاد پی گیر قضیه نشو.چون قضیه گنده میشه.اگه خیلی ادم پیله ای باشه به حراست گزارش میده.اونها هم کاری نمیکنن فعلا،تو پرونده وارد میکنن بعداً ممکنه مشکل ساز بشه.ولی خودتو نگران نکن.
ولی خیلی بی احتیاطی کردی.
اصلا به حراست چه
نمیدادی کارت رو
رو به حراست ندید بابا
ناظم دبیرستان که نیست
3تا دیگه امتحان دارم ممکنه ازم کارتو بخوان؟نقل قول:
بنظرتون فردا بدونه اینکه به نگهبانه بگم برم یه کارت دیگه از دفتر دانشکده بگیرم؟
اخه من چیکار کنم بیرون دانشگاه دست دادم چه ربطی به این داره اخه ؟
سلام
من سوالي داشتم در مورد تغيير رشته و تطبيق واحد
من الان كارداني به كارشناسي رشته برق - شبكه انتقال و توزيع قبول شدم مي خواستم بدونم اگر من 2 ترم بخونم و سال ديگه برق - قدرت توي همون دانشگاه قبول بشم مي تونم تغيير رشته بدم و اين دو ترمي كه خوندم تطبيق واحد بدم؟؟؟ اگر مي شه تغيير رشته داد چه واحدهايي تطبيق داده مي شه كه من ديگه الاف نشم دوباره
با تشكر
باي
بستگی به خودشون داره.ممکنه بخوان ،ممکنه نخوان.واسه ما که بگیر نگیر داره.ولی اگه بخوان و همرات نباشه بد از بد تر میشه.نقل قول:
همونکه خودت از سایت دانشگاه بگیری بهتره.به کسی مراجعه نکن.
برای ترم یک و دو فقط تصفیه حساب نیاز است(برای انصراف)نقل قول:
سلام دوستان
لطفا به من بگيد كه دفترچه كارشناسي پيوسته دانشگاه آزاد كي مياد؟؟؟
اگر دقيق مشخص نيست بگيد كه حدودا كي مياد
با تشكر
باي
یه موردی بود که چند نفر دنبال جوابش بودن
سوال: اگه یکی نتونه تا شهریور 89 مدرک پیش دانشگاهیش رو بگیره و در دانشگاه آزاد قبول بشه میتونه بره دانشگاه ثبت نام کنه یا نه؟
جواب: بله میتونه بره ثبت نام کنه و یک ترم مرخصی بگیره و واحدهاش رو پاس کنه ولی باید تعهد بده که مدرک رو بیاره اگه نیاره اون شهریه ثابتی رو که داده برای ترم اول دیگه از بین میره.
بودن کسانی که سال سوم تو دانشگاه آزاد قبول شدن ولی چون هنوز پیش رو نخونده بودن رفتن دانشگاه ثبت نام کردن و مرخصی گرفتن و سال دیگه مدرک پیش رو دادن.
حالا اگه کسی نظر دیگه ای هم داره بگه. البته تو سراسری نمیشه و این فقط برای آزاد است.
من دانشگاه آزاد قبول شدم ولي چقدر اين شهريه گرونه اين جوري باشه كه نميشه نامردا
دفترچه کارشناسی ناپیوسته فقط یه بار تو سال میاد؟
با تشکر
همه کنکور ها فقط یک بار در سال هستنقل قول:
دفترچه کاردانی به کارشناسی رو کی باید بگیریم؟
تو داشگاه آزاد میشه کسی که قبول شده یه ترم اسمشو رزرو کنه یعنی مرخصی نگیره
تراز علوم تحقیقات تهران پایین تره یا تهران مرکز یا شمال یا جنوب؟ معمولا قبولی تو کدوم راحت تره؟ رشتم زبانه و واسه ارشد