سلام
دو تا سوال داشتم:
1-آیا تاچ این گوشی از S83000 بهتره؟
2-نمایندگی میتونی با تعویض فریمورش مشکل تاچ و فارسی رو تون این گوشی حل کنه ،طوریکه توی صفحه مجازیش بشه از فارسی هم استفاده کرد.
Printable View
سلام
دو تا سوال داشتم:
1-آیا تاچ این گوشی از S83000 بهتره؟
2-نمایندگی میتونی با تعویض فریمورش مشکل تاچ و فارسی رو تون این گوشی حل کنه ،طوریکه توی صفحه مجازیش بشه از فارسی هم استفاده کرد.
با این برنامه میتونی بریزی.فقط تو رو خدا نپرس چجوری.:31:چون نه گوشی دستمه نه یادمه.:31:نقل قول:
کد:http://www.interupload.com/files/1CGE8ZEM/TkFileExplorer_2.2.rar_links
8300 از این بهتره.چون خازنی هست.نقل قول:
تا جایی که من میدونم کیبورد مجازی فارسی نداره.(حتی با جدیدترین فیرم ویر).
البته مطمئن نیستم.بهتره دوستانی که آخرین فیرم ویرو نصبیدن راهنمایی کنن.:11:
منم به مشكل خوردم!!
با اينكه ظرفيت اس ام اس هاي فون مموريم پر نشده اما به خاطر اينكه ظرفيت سيم كارتم كه 50 تام بيشتر نيست هي ميگه ظرفيتت پر شده قبلا اينطوري نبود چي كار كنم؟
شما برای اینباکس + my folders میتونید 250 اس ام اس داشته باشید و برای سنت باکس 250 تا . ضمن اینکه بعضی از اس ام اس ها بیش از 1 عدد هستند .
نقل قول:کد:http://forums.tmonews.com/index.php?PHPSESSID=6c7e3b7bf2dd7dd5b90356c957122b00&topic=6058.msg92664#msg92664
این مشکل "invalid format" مثل اینکه فراگیره و هیچکی براش جواب نداره ! هر چی من تو گوگل سرچ کردم بی جواب بود ! یعنی یه چند تا آدم خیر خواه پیدا نمیشه یه پچی کوفتی بنویسه که این ارور مسخره رو نده ؟
کارمندای سامسونگ که من نمیدونم چه غلطی دارن میکنن . به جای اینکه بیان آپدیت بدن جاوای گوشی رو درست کنن میرن هزار تا زلم زیمبو به گوشی اضافه میکنن ! واقعا سامسونگ تر زده با این گوشی درست کردنش . فقط همین گوشی نیست خیلی از گوشیهاش مورد دارن . عوضه اینکه بیاد یه گوشی درست درمون تحویل بازار بده میره چهار تا چیز دهن پر کن به گوشی اضافه میکنه ملت رو گول بزنه از جمله خوده من ! آقا جان حداقل تو spec گوشیت ننویس ساپورت java تا من تکلیفمو بفهمم ! واقعا که ! پشت دستمه داغ کردم دیگه از این برند گوشی نگیرم !
دوستی که میگی برنامه کاربردی زیاد داره لیست برنامه هایی که تست کردی رو بنویس ما بدونیم محدوده انتخابمون چقدره ؟
:19:
ميدونم كه inbox و sentbox اون چه قد جا داره مسئله اينه كه اونا هنوز پر نشدنن كلي جا داره اما چون ظرفيت سيم كارتم كه 50 تا بيشتر نداره پر شده .و هي ارور ميده كه پر شده بايد خالي كنينقل قول:
اقا کسی میدونه چرا گوشیه من فایل های متن و تکست فارسی رو که میریزم تو گوشی حروفشو جدا جدا نشون میده ؟
به خاطر فریمورت هست فارسی رو ساپورت نمیکنه.نقل قول:
ببر نمایندگی فارسی واست بریزن.
مطمئنی ؟نقل قول:
چون Sms فارسی و مشکل نداره و خودمم میتونم فارسی تایپ کنم!
منوشم بدون مشکل فارسی میشه !
پس فریمورت درسته.نقل قول:
با چه برنامه ای بازشون میکنی؟؟
ورژن جدید این مسنجر اومده 3.2.7
بهترین مسنجر موبایلی که من دیدم اینه ..... دوستاتون اینویزیبل هم باشن براتون نشون میده
اول برید تو سایتش اسم نویسی کنید :
بعد برای جت اینو نصب کنید :کد:http://shmessenger.ro/en_US/
مال من توپ جواب داد تو این ورژن یه کی بورد باحال اومده که تایپ رو برای لمسی ها راحت تر میکنهکد:http://shmessenger.ro/files/v3.2.7/signed/generic/shMessenger.jar
یادتون نره قلبش حتما باید تو سایت عضو بشید
دوستان من می خوام S8003JPJB2 رو دانلود کنم نسبت به s8003jpif4 تغییراتش محسوسه؟ ضمن اینکه لینک دانلود که کسی دانلود کرده باشه و کار کرده باشه براش کسی داره؟ من یه بار دانلود کردم و فایل rar پسوورد داشت و باز نشد !!!!
آیا آیکن های منو قابلیت جابجایی پیدا می کنند؟
برنامه خود گوشی دیگه !نقل قول:
اسمش Access هست فکر کنم !
درود بر دوستان
چه جوری میشه یعنی چه کدی هست که وارد کنی و یه سری اطلاعات درباره ی گوشی بهت بده
میشه سرعت پردازنده ی جت رو دستی زیاد کرد و روی 800 گذاشت ؟ ( فکر باتری رو نکنین اگه هست بگین )
نقل قول:
سلام
این پسو امتحان کن ببین جواب میده اگه کار کرد بگو این ورژن چه طوریه
جاوا روش کار میکنه
pass=samfirmware.com
pass=samfirmware.com
تبدیلشون کن به PDF تا درست نشون بدهنقل قول:
ستاره مربع0 ستاره مربع برای اطلاعات درمورد گوشی و درمورد پردازنده هم میشه اینکارو کرد ولی الان کدش رو یادم نیست پیدا میکنم بهت میگمنقل قول:
برنامه ای برای این کار هست ؟ ؟ :دینقل قول:
تبدیلشون کن به PDF تا درست نشون بده
کد:http://www.4shared.com/file/l4kvZuLh/S8003JPJB2.html
این کد برای من کار نمی کنه !نقل قول:
آره اون کد برای فریمورهای قدیمیه این رو بزن:نقل قول:
ستاره مربع 5239870 ستاره مربع.
و برای master key هم این کد رو بزن: ستاره مربع 7092463 ستاره مربع
آندو اومد؟:19:
دوستان یه نکته جالب :
ما رفتیم سایت opera mini برای دانلود نرم افزار ... رفتم تو بخش sumsung jet و دیدم براش opera mini 4.2 رو گداشته و ورژن جدید رو نداشت و منم گفتم حتما ساپورت نمی کنه ولی دیروز اتفاقی گفتم مال N82 رو دانلود کنم و در نهایت تعجب دیدم که نوپ این ورژن حدیده 5.1 حواب داد و چه عالیه :8: از اینجا دانلود کنید :
کد:http://mini.opera.com/download-5/opera-mini-latest-advanced-en-us.jar?no_redir&ismobile=false
باسلام
دوستان من میخوام برم این گوشی ( 8000 جت ) رو بگیرم ، از گوشی چیزی سر در نمی یارم ، به نظر شما موقع خرید به چه
چیزهاش توجه کنم ؟؟؟ باید چیزی همون موقع بگم نصب کنم یا نه؟؟؟ و موارد دیگه >>>
بینهایت ممنون
شما راست میگینقل قول:
من که 4 ماه پیش گوشیمو گرفتم ، همون روزای اول رفتم تو سایت opera mini و اتفاقآ ورژن 5 برای جت ساپورت شده بود
دقیقآ مثل اپرای آیفون میمونه همه جاش تاچه و کل صفحه هم هست
ولی چند روز پیش که رفتم تو سایتش ببینم ورژن جدیدی اومده یا نه با کمال تعجب دیدم که نوشته 4.2 رو دانلود کن
این قدر ورژن 5 اپرا باحاله که قابل مقایسه با 4.2 نیستش
به علامت استاندارد و برچسب انرژی :31:نقل قول:
یه سری کده که باید وارد کنی ببینی وضعیت گوشی چه جوری
#06#* مربوط به همه ی گوشی هاست که وقتی وارد می کنی یه کدی میاد که این کد باید با شماره ی پشت گوشی و روی جعبه ی گوشی یکی باشه
#1234#* که ورژن نرم افزار گوشی رو نشون میده
#*0#* که تست قابلیت های گوشیه ( دوربین و صدا و سنسور و ... )
بعدش هیکل خود گوشیه که باید برق بزنه از تمیزی ، بوی کارخونه بده ، ضربه دیده نباشه
حالا خود گوشی رو امتحان کن مثلآ یه عکسی بگیر یه آهنگی پخش کن
بعد رو قیمتش تا می تونه چونه بزن
منم رفتم صداي هنسفريمو زياد كردم فقط يه مسله اي هست اين صدا رو كه زياد ميكنم با هنسفري سره valume هاي زوج صداش مياد بالاتر سر فردها كمتر ميشه يعني 3 از 2 صداش كمتره يا مثلا 13 از 12 كمتره البته توي تنظيمات كه داشتم صدا رو درست ميكردم فقط زوجها رو ميشد عددشو عوض كني فكر كنم مشكل همينه چي كار ميشه كرد؟؟نقل قول:
آره عددهای زوج صدارو میبره بالا و فرد کمتره و کاریش هم نمیشه کرد چون سیستمش اینجوریهنقل قول:
این جت هم کم کم داره میشه مثل 5800...یعنی خز میشه!!!:41:
آقایون خانوما
من دیروز با این کده صدای گوشی رو زیاد کردم
بعد مرضم گرفت و تو بقیه گزینه ها که می چرخیدم یه تنظیمی رو روی high قرار دادم بعد گوشی ریست شد و دیگه بالا نیومد رو صفحه ی اولش گیر کرد
راهی هست گوشی رو نجات بدم ؟
آقا این لینک رو یه جای دیگه آپ می کنی من تو این رپید عضو نیستم و دور زدنشو هم بلد نیستمنقل قول:
این جوری تا دانلود شه یه شبانه روز باید صبر کنی
فریبرز جان فک کتم راهش اینه که باید فلش کنی گوشیتو البته شاید راه دیگه ای داشته باشه ولی من بلد نیستمنقل قول:
دور زدن نمیخواد سرعتش هم خوبه زود هم دانلود میشه در ضمن برای چی عضوو بشی همین جوری هم میتونی دانلود کنینقل قول:
بالاخره داستان اين آندروئيد چي شد؟
خبر جديدي نيست؟
طبق اخبار بعضي سايت ها جت با سيستم عامل آندروئيد ساخته شده!با قيمت 470 يورو.
حالا اگه اين اخبار صحيح باشه در آينده روي گوشيهاي جت كه جاوا هستند هم ميشه نصبش كرد؟
این گوشی در حالت خاموش ریست نداره ؟
دفترچشو بخون ببین جایی برای ریست با سوزن نداره.(مثل مودم یا ماشین حساب ها)نقل قول:
سه تا دکمه کم کردن صدا+دوربین+روشن/خاموش رو فشار بده ببین چیزی میاد.اگه اومد میتونی خودت فیرم ویر بریزی.وگرنه باید ببری سرویس سنتر برات درستش کنن.فقط اگه بردی نگو که چی کارش کردی اینطوری شده.اینجور موارد خارج از گارانتیه.
کدوم سایت این خبر رو نوشته؟نقل قول:
---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
دوستان جدیدا سامسونگ اقدام به مبارزه با فریم ویرهای -- شده خودش در اینترنت کرده جدیدا هم سایت Samsung-firmware رو بسته این سایت هم اعلام کرده که با نام جدیدی دوباره شروع به کار خواهد کرد.
---------------- Now playing: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] via [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستانی که سرعتشون بالاست یه لینک پیدا کردم احتمالا فریمور s8003jpil1 هست
لطفا یه تست کنن ببینن هست یا نه جای دوری نمیره
کد:http://rapidshare.com/files/362892372/B7320-Arabic.rar
این که نوشته برای B7320 هست شما کجا دیدی نوشته باشه Jpilنقل قول: