مرسی دوست عزیز
Printable View
مرسی دوست عزیز
من چون از سوالتت خوشم اومد جوابشونودادم :11::46:نقل قول:
دوستان عزیز میشه بدونم بحثتون در مورد چیه تا من هم نظر بدم البته اگه ممکنه؟
بحث درمورد رفتارخانم هاست البته تااونجايي كه من اطلاع دارم فكرميكنم سوالات karin جالبه ميشه روش بحث بشه
خیلی جالبه حدود سه صفحه تاپیک پیشرفته فقط دو نفر بحث کردند
اینجور نمیشه باید یه فکر اساسی کرد تا یه تاپیک قانونمند داشته باشیم.
تا الان سه تا موضوع داریم باید بین این سه تا الویت بندی بشه که دوستان ناراحت نشند و به ترتیب در موردشون بحث کنیم
1- رفتار مناسب خانمها که باعث حفظ احترام وشخصیتشون میشه
2-به نظر شما می شه به صرف جنسیت بعضی رفتارها رو درست یا نادرست دونست؟
یعنی درسته که بگیم این رفتار، این شغل، این طرز صحبت کردن و ... برای یه خانم مناسب نیست به صرف این که خانم هستش؟
یا بگیم دختر خوب دختری است که ...
و یک سری المان مشخص کنیم که مختص خانم ها باشه
یعنی اگه فرد مورد نظر پسر باشه این المان ها نادرست بشه؟
3- حجاب
منتظر نظراتتون هستم دوستان
خوب الان از رفتار مناسب خانوم ها شروع میکنیم بس نظر بدیم؟ تایید شد؟
رفتار مناسب برای خانما توی کشوری مثل ایران لازمه
چون
1 - مردم خیلی بدی داریم و خیلی دوست دارن پشت سر یه دختر حرفایی که درست نیست بزنن با کوچک ترین حرکتی
2- برای داشتن یگ زندگی اجتماعی خوب باید کمی از آزادیمونو کم کنیم . چون برای مثال شما اگه وقت خرید چیزی فقط یک کلمه اضافه تر با مغازه دار بگی . اوشون به خودشون خیلی راحت اجازه مزاحمت و زدن حرف های بی ربط هم میدن
متاسفانه توی کشور عقب افتاده با مردم سنتی مثل ایران کاری جز این نمیشه کرد. ولی باید کم کم این طرز فکر های مسخره رو عوض کرد
یک دختر هم میتونه توی خیابون با دوستاش بخنده . بلند حرف بزنه .... ولی جاهای بسته همه اینا رو بد میدونن و لقبای نادرست روی اون دختر میزارن که اصلا درست نیست.
کشورای دیگه دخترا خیلی ازادن. اگه با همون مغازه دار شوخی کنن دلیل بر سبکی نیست. میگن شوخ طبعه و خوشرو. اگه توی خیابون بلند حرف بزنه یا بخنده . نمیگن میخواد توجه پسرارو به خودش جلب کنه . میگن خوش به حالش که اعتماد به نفس بالایی داره .
ولی توی ایران که این قدر دم از مسلمونی میزنن همه به راحتی به هم تهمت میزنن . و نمیدونن شاید با همین حرفی که زدن زندگی اون دختر از هم بپاشه.
خوب نظر ت خیلی جالبه ولی یک سوال چه جوری این فرهنگ غلط رو ریشه کن کنیم؟من که خیلی از دست بعضی از این مردم حرص می خورم.نقل قول:
باهات موافقم در بعضی قسمتها ولینقل قول:
1- بعضی مواقع بی ربط هم نیست و خانمها خودشون باعث میشند همچین حرفهایی در موردشون باشه
2- این مورد که شما گفتی عزیزم مربوط به ظرفیت شخص هست فرقی نمیکنه ایران یا خارج از ایران
ولی حتی در شرایط اینگونه یه خانم میتونه با صراحت تذکر بده که با ایشون شوخی نداره با این حرکت هم ثابت میکنه ازادی خودشا داره هم ثابت میکنه حق ایجاذ مزاحمت را به کسی نمیده
ولی متاسفانه هستند که با رفتارشون خلاف اینها را ثابت میکنند
ودر مورد خندیدن و حرف زدن
رز عزیز بستگی به مکان و زمان و نوع حرفها هم هست مسلما ظاهر خوبی نداره یه دختر خانم مثلا تو اتوبوس یا یه مکان رسمی با صدای بلند با دوستش شوخی کنه و به طرز مضحکی بخنده .
عزیزم فکر کنم زمان خودش حل کنهنقل قول:
تو ایران تا حدودی این مشکل حل شده .
1
3
2
اینم اولویتهای منه
باهات موافقمنقل قول:
در مورد خنده با صدای بلند خود من هم هیچ وقت دوست ندارم با صدای بلند بخندم . چه اینجا چه ایران
منظور من این بود که طرز فکر ها فرق میکنه هر جا.... و اینجا هیچ کس به خودش اجازه نمیده که با یک حرکت کسی در موردش قضاوت کنه
ممنون سما جان فعلا بحث در مورد اول یعنی رفتار خانمها هست تا دو روزنقل قول:
خوب به نظر من هم خندیدن بلند در حضور دیگران برای یک خانم زشت هست ولی نمی تونه برای یک پسر هم زشت باشه؟
به نظر من درکشورهای دیگه اگه شوخی میشه برای جلب توجه بقیه نیست ولی در کشوری مثل ایران که اینقدر بایبند مسائل اخلاقی هستن و البته خوب هم هست چون نمیتونن این خندیدن ها رو جلویه خانواده انجام بدن بس ببخشید عقده ای میشن و برای جلب توجه دیگران مخصوصا اقایون این اجاز ه رو به خودشون بدن که هم خودشون به گناه آلوده بشن هم اون اقا
فرشته خانم راست میگی یکی از عواملش خانواده ها هستند
من خودم 10 سال ژاپن بودم. سال اولی که برگشتم ایران، خیال میکردم اینجام مثه اونجاس:31:کلی قانونو رعایت می کردم.نقل قول:
اما بعده چند وقت شدم مثه خود مردم :27:
برای ریشه کن کردن عادات و فرهنگ نادرست، باید از خونه و خونواده و مخصوصن مدرسه شروع کرد
باید پدر و مادر رعایت کنند همه چیز رو تا بجه هم یاد بگیره و به بچه ی خودش یاد بده و این تا آخر یعنی نسلها و نسلها ادامه پیدا می کنه
وظیفه ی مدرسه هم که آموزش صحیح برای زندگی بهتر !!
به نظر من وقتی خانواده به اون دختر خانوم زور میکنه که باید همون تر که ما میگیم لباس ببوشی بس در نتیجه دختر عقیده ای میشه و به به این فکر میکنه که چجوری خودشو خالی کنه بس با جلب توجه به خاستش میرسه
درسته در مدرسه باید اموزش داده بشه ولی متاسفانه در ایران همه چی با زور هست در مدارس برای مثال برای حجاب میگن اگه حجابتو رعایت نکنی از مدرسه اخراجی بنابر این اون دختر زده میشه
خوب خانواده صلاح بچه هاشو می خواد اگه نگه پس فردا بعد تر از اینا می شه تکلیف خانواده ها این وسط چیه؟
درسته قبول دارم پدر و مادر باید اول مراقب بچه ها باشند ولی مشکل اینه که یه خانم و اقا بعد از بچه دار شدن و یا حتی بعد از ازدواج یادشون میره یه روز جوان بودند و شروع میکنند الگوی پدر و مادرشون را به خود بگیرند که بله خاطر اختلاف نسلها این میشه یه مشکل برای بچه نسل سوم. و نتیجه اش چیزی نیست جز بعضی از رفتار دور از چشم خانوادهنقل قول:
مدرسه هم وظیفه اموزش و پرورش بچه ها را داره ولی متاسفانه تو ایران شده محلی برای سپری کردن وقت و بعد نمره گرفتن نه معلمها نه معاونها نه مدیرها توجه به شرایط سنی و خواسته های بچه ها دارند
دقیقانقل قول:
آره با این موافقم یعنی مدرسه جای یادگیری هست مهد علمه اون وقت با این کار بچه ها حتی از درس هم زده می شونندنقل قول:
خانه از پای بست ویرانست !!
ببین خانم گل صلاح یه چیزه امر و نهی یه چیز دیگهنقل قول:
یه مادر میتونه به دخترش یاد بده چطور تو محافل و مجالس مثل یه ستاره بدرخشه بدونه جلب توجه و حرکات جلف
میتونه با تذکرهای دوستانه به دخترش بفهمونه این رفتار و ارایش و لباس پوشیدن مناسب تو نیست حداقل تو یه سن خاص
ولی اگر با توپ و تشر مدام به دخترشون گیر بدند و سرکوفت بزنند این دختر چی کار میکنه برای ارضای خواسته قلبیش تو کوچه یواشکی ارایش میکنه . تو مهمونیای دوستانه سعی میکنه با لباسهای دلخواهش که محدود شده برای استفادش ظاهر بشه مواقع دور بودن از خانوادش سعی میکنه تا میتونه خودشا نشون بده به هر روشی
موافقم و این بر میگرده به سیاست پدر و مادر !!
بحثتون جالبه ولي الان حال ندارم توبحثتون شركت كنم ترجيح ميدم پستاتونو بخونم
مهراریا جون باهات موافقم عزیزمنقل قول:
به نظر من غیر از لباس و ارایش وخندیدن و جلف بازی کارای دیگه ای هم هست که باعث می شه از ارزش یه دختر کم بشه
یکیش غرور نابه جا هست لیلا جان
بهضی از خانمها به خاطر یه فاکتورهایی که تو ذهنشون برای خودشون به وجود اوردن دچار خود برتربینی و تکبر میشند
به نظر من غرورمیتونه همونجور که سازنده شخصیت هست باعث ویرانی شخصیت یه خانم هم بشه
درستهنقل قول:
بعضی ها به خاطر غرور بیجاشون مورد تمسخر افراد جامعه قرار می گیرن
و این حس خود برتر بودن که غرور بیجا توی اونا به وجود میاره باعث میشه رفتار هایی بکنن که باعث تزلزل شخصیت بشه
يه نكته جالب وسط حرفاتون بگم وبرم
مامان من هميشه ميگه زن اونه كه بتونه بين 100 تامرد خانم باشه و درست كاركنه نه اينكه اصلا" با اقايون حرف نزنه ...
به نظر من رفتار مناسب رفتاریه که تعادل تو همه ی زمینه ها رعایت شده باشه
مثلا یه خانم می تونه شوخ طبع باشه، وقتی با دوستاش می ره بیرون با هم بگن و بخندن ولی در عین حال جلف بازی در نیارن. نه ساکت و صامت تو خیابون راه برن نه صدای خنده هاشون گوش فلک رو کر کنه.
یه خانم می تونه وقتی می ره تو اجتماع، با افراد مختلف (خصوصا آقایون- آقایون رو روش تاکید کردم چون رابطه ی یه خانم با یه آقا اصولا بیشتر زیر ذره بینه و بیشتر تو چشمه-) رابطه ی خوبی داشته باشه و خوش برخورد باشه. می خواد این فرد همکارش باشه، همکلاسیش باشه، فروشنده ی مغازه باشه یا ....
می تونه خوش برخورد و اجتماعی باشه و در عین حال رفتارش لودگی هم نباشه و هیچ کس این اجازه رو به خودش نده که براش مزاحمت ایجاد کنه و یا بهش بی احترامی کنه.
یه خانم می تونه خیلی خوش تیپ باشه و شیک پوش و به زیباییش اهمیت بده ولی متعادل باشه. نه کلا بی خیال ظاهرش بشه و سال به سال هم خودشو تو آینه نگاه نکنه نه خیلی بیش از حد به این موضوع بپردازه و یا پوشش و آرایش جلفی داشته باشه.
تنها مساله ای که می مونه اینه که ایجاد اون تعادله یه کم سخته.
راه کویر جان از جوابت ممنون:11:
سلام خانمیا موضوع چیه؟
عزیزم موضوع در مورده جلب توجه خانوم ها در خیابان هست و اینکه چه رفتاری برای یک خانوم متشخص خوبه
حق با مامان شماست گلم .نقل قول:
با کارین جان موافقم . ولی خانمی کار سختی هم نیست ایجاد این تعادل فقط کافیه یکم به فکر خودمون و اینده و رفتارمون باشیمنقل قول:
الان هرکی یه چیز می گه ولی هیچ قانون و برنامه ای نمی تونه به ادم شخصیت بده هر کس باید با رفتار و لباس پوشیدنش شخصیتشو نشون بده این قانون جدیدشون واقعا مسخرستنقل قول:
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41:
عزیز جان بحث ما کلی هست و در مورد خودمون نه حکومت و قانون جامعه
ما میخواهیم ببینیم خودمون چه طور میتونیم شخصیت مناسب برا خودمون بسازیم با رفتار و حرکاتمون تو اجتماع
آره عزیزم صحبت شما کاملا درسته ولی من بعضی موقع ها یه کم سختمه رسیدن به اون تعادله ولی سعیمو می کنم :46:نقل قول:
یه مورد دیگه هم که مهمه دوستان هستند که روی رفتار و کردار یه خانم تاثیر بسزایی میزارند که گاهی اثرات جبران ناپذیری هم هست
خواهش ميكنم عزيزمنقل قول:
خب سلام دوستان...
یه چن وقت بود نمیتونستم شرکت داشته باشم تو بحثا.. ولی فعلا درخدمتم.
خب میریم سر نظرات من..
من هم مثل مهرآریای عزیز از دخترایی که بلند بخندن، آدامس میجون خوشم نمیاد.. خندیدن رو شاید بتونم یه جورایی کنار بیام، ولی آدامس جویدن به نظر من حتی آروم جویدنش یه خانم رو سبک میکنه. این چیزا خوبه وقتی آدم تو خونشه استفاده کنه تا بیرون از منزل.
آرایش های غلیظ میتونه یه خانم رو سبک نشون بده.
از شلوارای کوتاه و مانتوهای خیلی تنگ و این چیزام خوشم نمیاد، چون به نظر من این چیزا باعث میشه اون فرد یه جور خاص جلب توجه کنه و همه ی حرکات اون فرد زیر نظر باشه، به خاطر همینم درست نیست آدم طوری باشه که وقتی یه خیابونی میره همه نگاه ها پرت اون فرد باشه.
از اینکه بعضی دخترا تو خیابون به پسرا هم متلک بگن موافق نیستم، چون اینطوری آدم فکر میکنه این دخترا از بعضی جهات کمبود دارن.
راستی بچه ها یه سوال..
من وقتی تنها بخوام جایی برم خیلی سریع راه میرم.
خودم نمیدونم این سریع راه رفتنم درسته یا نه، معمولا دوستام همشون میگن ما هم سریع راه میریم، ولی خودم میگم شاید خیلی ضایع باشه اینطوری نه؟
از خیلی آروم راه رفتن هم البته زیاد خوشم نمیاد.. چون فکر میکنم میشم مثه آدمایی که مقصد خاصی واسه راه رفتنشون ندارن.
ولی وقتی تنهام همش دوست دارم تند تر از حده متوسط راه برم.
اما خب اگه با مامانم.. خواهرم.. یا یکی دیگه بریم بیرون، آرومتر راه میرم.