-هنوز خبري نيست عزيز :46:نقل قول:
-هنوز خبري نيست عزيز :46:نقل قول:
سلام میگم این چه جور کنترلیه،کاربردش چیه،تو سایت . . . زده واسه فروش(راستی دوست دارم نظرقطعی تون رو در موردc7000بیان کنید c6900(اگه 1روز زودتر رفته بودم الان تو خونه بود)دیگه گیرم نمیاد مثل این که کمیاب شده(اصلا بزار از اول بگم به نظر شما با (با یخورده بالا و پایین)2000000بدون گارانتی یا با گارانتی تو سایز46-42-47بهترین انتخاب چیه واسه tv ایران اصلا فرض کنید به هیچ مارکی هم علاقه ندارم،البته از ال ای دی خوشم میاد))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-سلام عزيز يك كنترل گرد وفانتزي هست كه روي بعضي مدل ها بوده در قديم
راستی tvهایی که فول ال ای دی هستند،بازم این مشکل رو که کناره هایه تصویر نسبت به مرکز روشنتره باشه رو دارند:11:
-خوب در full led ها ميشه گفت اين مشكل رو نداريم چون led ها در تمام نقاط پشت پنل چيده شدندنقل قول:
سلام
یه تلویزیون 52 اینچ سونی هست به مدل 550A فکر کنم کاملش میشه این : 52KLV-550A
از یه آشنا میخوایم بخریم (قیمت و .. مطمئن هست)
ولی چند نکته:
1.کیفیت این سری با توجه به اینکه ظاهرا کمی قدیمی شدن چجوری هست؟ ظاهرا ساخت مالزی هستند.
2.به لحاظ امکانات خود من (البته واسه یکی دیگه س) ترجیح میدم تاپترین باشه و از امکاناتی مثل پورت شبکه و بیسیم و ... هم استقبال میکنم ولی سوال من اینه آیا میشه خیلی از قابلیت های تلویزیون های جدیدتری مثل EX700 یا NX700 رو با خرید مثلا یه سینمای خانگی (اونم نه خیلی گرون حداکثر 300) یا با خرید یه دی وی دی پلیر یا وسایل جانبی دیگه مرتفع کرد؟
3. شما توی رنج قیمت حدود 2 تا 2.5 و شاید با ارفاق 3 (ولی فکر نکنم با 3 تومن چندان راضی باشند....) چه مدلی از سونی رو پیشنهاد میکنین؟ با توجه به مواردی که از (2) گفتم (یعنی جبران یه سری کمبود ها با وسائل جانبی) آیا همین سری V550 مناسب هست؟
پی نوشت: یه دلیل انتخاب این تلویزیون اینه که طرف اینو 300 تومنی زیر قیمت بازار میده و 52 اینچ هم کمی ( و فقط کمی) با شرایط و فضای خونه جور تر هست تا مدلهای متداول 46 اینچ....
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
اگر هم از مزیت یا معایب خاصی ازین سری یا مدل دارین لطف کنین بگین...
این که خیلی خوبه،به جز شارپ le700 کدوم مدلها از این روش استفاده میکنندنقل قول:
نقل قول:
سلام
یه تلویزیون 52 اینچ سونی هست به مدل 550A فکر کنم کاملش میشه این : 52KLV-550A
از یه آشنا میخوایم بخریم (قیمت و .. مطمئن هست)
ولی چند نکته:
1.کیفیت این سری با توجه به اینکه ظاهرا کمی قدیمی شدن چجوری هست؟ ظاهرا ساخت مالزی هستند
-من رويو كاربران عادي رو ميخوندم توي تصاوير sd گويا خوب عمل نميكنه مثلا:
[HTML]http://www.hifivision.com/television/6743-sony-bravia-klv-550a.html[/HTML]
-سال 2009 هست و قديمي هم نيست پنلش از نوع s-pva هست
-اگه منظورتون اجراي فايل هاي تصويري هست كه سري هاي جديد هم اين قابليت رو ندارند بجز موارد محدودي از فرمت هانقل قول:
2.به لحاظ امکانات خود من (البته واسه یکی دیگه س) ترجیح میدم تاپترین باشه و از امکاناتی مثل پورت شبکه و بیسیم و ... هم استقبال میکنم ولی سوال من اینه آیا میشه خیلی از قابلیت های تلویزیون های جدیدتری مثل EX700 یا NX700 رو با خرید مثلا یه سینمای خانگی (اونم نه خیلی گرون حداکثر 300) یا با خرید یه دی وی دی پلیر یا وسایل جانبی دیگه مرتفع کرد؟
-كه تنها راهش خريد يك hd media player هست نه سينماي خونگي چون سينماي خونگي هم اين قابليت رو نداره حداقل در رنج قيمت شما
-در مورد اماكانت ديگه نظير وايرلس باز هم بهترين راه خريد يك دانگل نهايت 30 اوماني براي مثلا wd live تون هست
نقل قول:
3. شما توی رنج قیمت حدود 2 تا 2.5 و شاید با ارفاق 3 (ولی فکر نکنم با 3 تومن چندان راضی باشند....) چه مدلی از سونی رو پیشنهاد میکنین؟ با توجه به مواردی که از (2) گفتم (یعنی جبران یه سری کمبود ها با وسائل جانبی) آیا همین سری V550 مناسب هست؟
-خوب مدلهايي مثل ex500 وبهتر ex700 هستند
-به نظر خودم بستگي به اين داره كه چقدر قيمت پايينتر هست اگه 300 كه نميارزه بهتره سري هاي جديد بگيرين
full led توي برندهاي ديگه هم موجوده مثل :نقل قول:
lg led 3d lx9500
ممنون قیمتی که واسه V550 میگیره چیزی حدود1900 تومن هست ولی مشکل اینه که این آشنامون گیرداده به 52 اینچ و 46 اینچ نمیخواد....واسه همین فکر کنم v550 نسبت به 52 اینچ EX700 (اگه گیر بیاد) بالای 1 تومن فکر کنم فرقشه.....
راجع به تصاویر SD هم کلا روی LCD ها چیز خوبی ندیدم...........همون CRT یا حتی پلاسما ازین نظر خیلی بهترن....
بهرحال بازم ممنون خیلی کمک کردین:11:
من یه تلویزیون ال ای دی 40 اینچ میخوام که بیشتر فرمت ها رو از رو یو اس بی ساپورت کنه کیفیت صدا و تصویر عالی داشته باشه لطفا زودتر راهنمایی کنید چون میخوام بخرم.
-samsung 40c6900نقل قول:
این مدلی که پیشنهاد دادین در مورد ساپورت فرمت با سری 7 فرقی نداره؟
اگه با همین مشخصات ال سی دی بخوام چی پیشنهاد میدین؟
-نه منتها فكر ميكنم در پخش usb براي فيلمهايي كه صداي dts دارند در سري هاي جديد c ديگه مشكلي نيستنقل قول:
-samsung c650
در برند ال جي هم وجود داره مدل هايي كه usb قابليت پخش فيلم داشته باشند با رنج وسيع فرمت مشابه سام
سلام
یه سوالی برام پیش اومده و اون اینکه چرا مدل 46سام c6960 با اینکه دارای کنتراست 1:7000000 است قیمتش پایین تر از مثلا مدل47 ال جی lh 900 با کنتراست 1:5000000 هستش و حتی پایین تر از مدل 46سام b8000 هستش به نظر شما به چه دلیله؟؟
-اولا كه مهدي جان همونطور كه بارها عنوان ميشه مقياس عددي در كنتراست ها باعث افزايش قيمت نيست صرفانقل قول:
-يكي از علتهايي كه به نظر خودم مياد اينه كه:
-خيلي از مدل هاي قديمي تر مثل همين lh90 كه يكي از شاهكارهاي فراموش نشدني ال جي هست و همينطور b8000 بدليل خارج شدن از خط توليد قيمتهاشون ثابت مونده تا حدودي
نقل قول:
سلام دوست گرامی
شما بین مدل سام c6960 و ال جی lh90 کدوم رو انتخاب می کنین و به چه دلیلی ؟؟
-هر چند lh90 مدل قديمي تري هست منتها چيزي از ارزش هاي اين پنل كم نميكنهنقل قول:
در مقايسه بايد بگم شما كنتراست lh90 رو نميتونيد روي c6960 داشته باشين به همون علت تفاوت در نوردهي بك لايت ها يكي lcd و ديگري led حاشيه اي
-lh90 كنتراست فوق العاده خوبي داره ودقت در رنگ هاي بي نظير
-منتها مشكلاتي نظير زاويه ديد كمتر و گران قيمت بودنش مطرح بود
نه عزیزم، علاقه مند نیستم که هیچ، بدم هم میاد.نقل قول:
ولی وقتی محصول خوب باشه برند رو میتونم تحمل کنم. ببینید چه محصولی (از هر برندی که میخواد باشه)، بهترینه و اونو بهم معرفی کنید.
فقط قیمت رو تا 5 میلیون در نظر بگیرید (یکم بالا یا پایین تر موردی نداره). متشکرم
-3d بودن مهم براتون؟نقل قول:
led ويا plasma چطور؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين بررسي رو بخون در مورد V20 پاناسونيك
بهترين تلوزيون پلاسماي غير سه بعدي موجود در بازار هست:
مدل V20 بدون قابلیت پشتیبانی از تصاویر 3D پاناسونيك يك مدل بالاتر از سري G20 و يك مدل پايين تر از سري VT20/25 سه بعدي است. اين مدل رنگ مشكي عميقي را به نمايش گذاشته و كيفيت تصوير بسيار عالي به شما ارائه خواهد داد. آيا پرداخت هزينه بيشتر و خريد V20 به جاي G10 به صرفه تر است؟ برای مقایسه V20 و G10 به ادامه مطلب مراجعه بفرمایید.
بررسی ظاهری
تلویزيون های پلاسماي پاناسونيك در دو سايز 42و 50 اينچ موجود بوده و نام اين مدل ها TX-P42V20E و TX-P50V20E مي باشند. V20 داراي قاب نقره اي رنگ و لبه گرد است و ظاهري مشابه مدل VT20/VT25 دارد. پاناسونيك ظاهر شيشه اي جلوي صفحه تلوزيون را حذف كرده تا ازبازتاب نور در اين مدل بكاهد.
ادامش رو در لينك زير ببينيد چون اجازه ندارم كل مطلب رو كپي كنم
کد:http://www.zoomit.ir/video-audio/television/item/16-v20-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C%DA%A9%D8%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D8%A7-g20
يه تلوزويون ديگه هم داره وارد ميشه به نام كواترون كه يه تكنولوژي جديد در آن استفاده شده. RGBY
ميتوني مشخصاتشو اينجا ببيني: به زودي توسط ماديران وارد ميشه
اگر براي خريد عجله داري v20 بهترينه ولي اگر خيلي عجله نداري براي كواترون صبر كن چون واقعا چيز جالبيه. قيافش شبيه گوشي اپلهکد:www.quattron.tv
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
ال جي هم يه مدل داره . البته اين مدل سه بعدي كه t-tanhayam گفته نه. يه مدل ديگه هم هست.نقل قول:
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
نه هنوز. معلوم نيست دارن چي كار مي كنن اين شركتا. بهتره از وبلاگ ماديران پرسيدنقل قول:
ارزان ترین 32 که میتونم بگیرم چی هست ؟
فقط امکان پخش usb ش کامل باشهdivx و dts و mkv رو پشتیبانی کنه
یا اینکه hd media player باید بگیرم ؟
-با قابليت usb و فرمت هاي مذكور سامسونگ c475 و c550نقل قول:
تشکرنقل قول:
ولی چرا رویو خارجی براش پیدا نمیکنم
اینو پیدا کردم
ولی این دوتا نبودکد:http://www.amazon.co.uk/Samsung-LE32C450-32-inch-Widescreen-Freeview/dp/B003DNSJAO
ایران نیستم تو شمال اروپا مثکه نیست !
محبت کن اگر لینک داری برام بذار
-خواهش ميكنم خوب اين اسامي مربوط به ايران ميشهنقل قول:
اينها رو ببين:
c550:
[HTML]http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/lcd-tv/LA32C550J1RXXM/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=[/HTML]
c450:
[HTML]http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/lcd-tv/LA32C450E1XXM/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=[/HTML]
-توصيه من خريد c550 هست
سلام دوستان
من v20 پاناسونيك ميخواهم بخرم بانيان و كوفرد كه اين هفته اون هفته ميكنند با اين تفاسير منتظر گارانتي بمونم يا از بانه ومغازه ها بدون گارانتي تهيه كنم آيا در مورد گارانتي اطلاعي داريد يا اين شركتها نيز مانند بسياري از گارانتيها در ايران فقط براي دلخوشي است؟اگر در تهران كسي مغازه و تلفني دارد كه v20موجود دارد راهنمايي نماييد.
با سپاس
3d اهمیتی نداره.نقل قول:
اما چون شنیدم lcd کیفیت بهتری داره و چون معمولا تو نور تلویزیون نگاه میکنم، lcd رو ترجیح میدم.
ميتونيد سراغ مدل هاي زير برين البته غير برند سوني كه معرفي شدنقل قول:
lg lx9500 3d
lg le8500
samsung c8000 3d
samsung c6900
philips 9705 3d
philips 9704
با سلام
ببخشید که این سوال و اینجا میپرسم من میخوام لب تابمو وصل کنم به ال سی دی پورت hdmi هم داره ولی نمیدونم ورودی هست یا خروجی بوسیله کابل hdmi وصل میکنم به ال سی دی تنظیمات مربوط به پورت hdmi که روی شماره چند هست انجام دادم اما تصویری روی ال سی دی ندارم مشکل از کجاست ایا تنظیمات خاصی میخواد مشکل از شناسایی نشدن کابل نیست اخه وقتی فلش رو میزنم به ال سی دی یه گزینه روی صفحه مینویسه usb شناسایی شد اما در مورد کابل گزینه ای نمیاد در ضمن مدل ال سی دی سونی w550
-پورت hdmi لپ تاپ شما خروجي هست ونه وروودي و همينطور نبايد مشكلي داشته باشين در اتصال به w550نقل قول:
-حتما گزينه هاي مربوط به كارت گرافيك لپ تاپتون رو ست نكردين مخصوصا قسمتي مربوط به خروجي كه انتخاب ميشه خروجي تون تنها باشه يا جفتي باشه كمي دقت كنيد
-در مورد پورت hdmi هيچ پيغامي نميياد نگران اين مطلب نباشين پورتتون درست هست
سلام چند روز پیش واسه وبلاگ مادایران در مورد تاریخ ورود tv sharp rgby سوال کردم که دقیقا در جواب این پیغام رو واسم فرستادند
با سلام خدمت شما دوست عزيز
سايز 40 و 46 تلوزيون هاي كواترون RGBY شارپ قبل از پايان هفته آينده، در بازار موجود خواهد بود.
با تشكر از پرسش شما
به نظر شما قیمت 46این مدل چنده؟
واسم دعا کنید مشکلم حل بشه
سلام عزيز خوب خبر خوبيه براي دوستان تا بتونند اين مدل خوب رو هم از نزديك ببينند
-اميدوارم بدقولي نكنند :46:
-در مورد قيمت نميدونم شايد 2.5-3
-مخصوص سلام ميديم خدمت اقا :10:
شارپ تلویزیون هایی با طراحی زیبا و با رنگ هایی با کیفیت خوب داره منتها تنها مشکلش سرعت پایین و بلوری شدنش موقع تماشای فیلم های سریع و مسابقات ورزشی است، امیدوارم در سری جدید این مشکلو حل کرده باشند.
اگه این مشکل رو حل کرده باشند و قیمت معقولی داشته باشه میتواند گزینه ی خوبی در بین FullHD ها بشود.
با سلام به دوستان
من می خوام برای یه بنده خدای tv بگیرم نمی دونم lcd c650 بگیرم یا led c6960 .یکی می گه تصویرشون یکیه.یکی میگه lcd c650 تصویرش بهتره .یکی میگه کیفیت lcd بعد از مدتی افت می کنه.یکی میگه رنگ led طبیعی نیست........... نمی دونم چی بخرم .بعضی ها اصلا ممکنه تا به حال اون مدلم از نزدیک ندیدن بعد نظر می دن .باید حرف کیو قبول کرد..
- اگه می شه معایب و محسنات این دو مدل بگین .
- راسته کیفیت lcd بعد از مدتی افت می کنه اگه جواب مثبته led اینجور مشگلی داره؟
- می خوام رنگی طبیعی رو نشون بده همین..........
با تشکر
دوست عزیز در تاپیک سامسونگ این سوال چند بار پرسیده شده است، آخریش خودم بودم.
-در مورد اين دو تا مدل نميتون نظر قطعي بدم چون كمي متفاوت c6900 با بقيه مدل هاي led سري c مثل c6200نقل قول:
-فكر ميكنم تصوير نزديكي داشته باشند و البته ديزاين زيباي c6900
-به هر حال هر hdtv ها عمر مفديدي دارند چه پلاسما و چه led وlcd
-منتها در مورد كم وزيادش ديگه فكر ميكنم تا اون موقع بعنوان يك اتيغه به hdtv تون نگاه كنيد :46:
-به هر صورت c650 سواي ديزاين چيزي كم نداره از c6900
آها این دوستمون در مورد 6900 پرسیدن من فکر کردم منظورش 6200 ه، خدا نگذره از این شرکته که این همه اسمارو قرو قاطی میکنه که موجب میشه ما هم قرو قاطی کنیم.
به نظر من با توجه به نگاه کردن از دید خودم 6900 اندکی بهتر و با رنگهای طبیعی تر و با کیفیت تر اومد ولی قیمتشم بهتر و 500 بالاتر است.
mehdi t،
قبل اینکه تلویزیونت فرسوده بشه دیگه کلی مدل های جدید اومده و ممکنه خودت یکی دو سال دیگه بخوای از فناوری های روز سود ببری.
اگر خيلي عجله نداري صبر كن تا اين كواتروني كه دوستمون هم گفته بيادنقل قول:
مدل خوبيه
از نزديك بايد ديده بشه. ضمنا سري اوليش كه بايد اصل ژاپنه و احتمالا خيلي خفنه كيفيتش. چون معمولا ماديان چند سري وارد مي كنه و بعد هم خط توليد ميزنه. البته خط توليد هم همون پنل و دستگاهه. فقط خط توليدشو مياره تو ايران
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
اينم عكسش:
مشخصاتشم تو وبلاگ زير
.کد:www.maadiran.mihanblog.com
عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من قصد خرید LED 46 . 42 دارم ,
اگ دوستان من در مورد برند و مدلش راهنمایی کنند ممنون میشم
(حول و حوش 2میلیون در نظر دارم ) ولی باز هم اگر مدلی بالاتر یا کم گرونتر که نسبت به قیمتش دارای مشخصات خوبی هست را راهنمایی کنید
تقدیر و سپاس دادیار
-كمي از سليقه و اينكه ايا برن خاصي رو مد نظر دارين يا نه هم بگيننقل قول:
-SONY EX700
-SAMSUNG C6900
-SHARP LE700
-LG 5600