داستان کامل بازی:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4862179&postcount=1984
Printable View
داستان کامل بازی:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4862179&postcount=1984
بعد از اینکه هیدن بلید رو برات نصب میکنه
یکی میاد در میزنه و سراغ اتزیو رو میگیره و شروع میکنه به زدن لئوناردو داوینچی
بعد باید بری اون سرباز رو با هیدن بلید بکشی
ببین من برام هیدن بلید رو نصب میکنه بعد میاد میگه هیدن بلید رو انتخاب کن بهد همونجا گیر میکنه دیگه صفحه تکون نمیخوره.
چه زوووود تموم شد !:41: نصب بازيش سخت تر از خود بازيش بود:31:
یکی کمک کنه ما داستان بازی بفهمیم . فقط میریم جلو هیچی نمی فهمم که اینها کی هستند .
شما يه سرچ بزنيد داستان بازي رو توي همين تاپيك پيدا ميكنيد ...نقل قول:
يكي از دوستان كامل نوشته كه جريان چي هست ...
ای خدا بازم مشکل ...
انجا که میاد به دوران جدید بهد سش گیج میره برمیگرده به دوران قدیم!! بعد دونبال اون دختره میرم میره تو قلعه درو میبنده بعد انگا که باید برم بالایه قلعه میرم نصفشو ولی باید اون چوبه رو بگیره که نمیگیره ؟؟؟؟!!!
مشکل از چیه ؟؟ اگه باید value رو عوض کنم بگین ؟؟؟ یا اگه راه حل دیگه ای تو بازی هست لطف کنین بگین؟؟؟
ممنون
واسه گرفتن چوبه همینطور که رو لبه حالت نشسته داره باس بپری تا چوبه بالا سرشو بگیره.(یعنی سر جات بپری بدون جهت گیری)
بچه ها من اینجای بازی گیر کردم . چون هرچی دکمه پرینت اسکرین رو زدم اسکرین شات نمیگرفت مجبور شدم با گوشیم از صفحه عکس بگیرم
اینجاش گیر کردم که تو خاطرش الطیر رو به یاد میاره و دنبال یه یارو میکنه وقتی یارو رو تقیب میکنم میره توی یه قلعه ای درو میبنده و دوربین بازی بالا رو نشون میده حتی از قلعه هم بالا میرم راهی نداره تا برسم به اون بالا از حالت دید عقاب هم که استفاده میکنم اون چون بالای سرم و آبی نشون میده ولی هرکاری میکنم روش نمیپره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا رو همه ی بچه ها از جمله خودم مشکل داشتن
فقط یکم بد قلقه ، باید نوک چوب رو بگیرید ، مثل همون حالتی که توی عکسه ، روی لبه بایستید و بپرید بالاخره چوب رو میگیره
دیوار بالا رفتن رو بلدی روی در بالا برو بعد بپرنقل قول:
چه ها من اینجای بازی گیر کردم . چون هرچی دکمه پرینت اسکرین رو زدم اسکرین شات نمیگرفت مجبور شدم با گوشیم از صفحه عکس بگیرم
اینجاش گیر کردم که تو خاطرش الطیر رو به یاد میاره و دنبال یه یارو میکنه وقتی یارو رو تقیب میکنم میره توی یه قلعه ای درو میبنده و دوربین بازی بالا رو نشون میده حتی از قلعه هم بالا میرم راهی نداره تا برسم به اون بالا از حالت دید عقاب هم که استفاده میکنم اون چون بالای سرم و آبی نشون میده ولی هرکاری میکنم روش نمیپره
نه فقط راهش رو دیوار راه رفتن (در) و پریدن هستنقل قول:
اینجا رو همه ی بچه ها از جمله خودم مشکل داشتن
فقط یکم بد قلقه ، باید نوک چوب رو بگیرید ، مثل همون حالتی که توی عکسه ، روی لبه بایستید و بپرید بالاخره چوب رو میگیره
ولی من همینطوری که توضیح دادم ردش کردم ;)نقل قول:
ممنون میرم تست کنم ببینم چی میشه ولی یادم روی دیوار هم بالا میرفتم کلش میخورد به چوب می اومد پایین . یا وقتی روی لبه می ایستادیم هرکاری میکردم نمیپرید . تست میکنم ببینم چی میشه .
دوستمون درست میگن. وقتی روی دیوار بدویی میره بالا و یه دفعه لبه چوبو میگیره. (رایت-کلیک + اسپیس + جلو)نقل قول:
اما اگر باز هم نشد روی لبه همون سکو بیا سمت دیوار (حالا چپ یا راست) بعد روی دیورا بدو برو بالا. وقتی به اوجش رسیدی یه دفعه اسپیس رو با جهت چوب بزن. بعبارتی راست-کلیک + جلو ... وفتی رسید به اوج رو دیوار راه رفتن اسپیس + جهت چوب.
آقا شد ایول رفتمش . اینقدر پرش کردم تا چوب گرفت . ولی در کل ارزشش رو داشت الطیر این همه تلاش کنه و از قلعه بالا بره تا برسه به اون زنه :31:
از اینجایی که هستی برو روی یه لبه مثلا لبه سمت چپی . از دیوار برو بالا تا جایی که میشه و قبل از اینکه بیوفتی یه پرش به سمت راست بزن تا از چوبه بگیره .نقل قول:
یادم میاد توی نسخه یکش هم توی همین برجک همچین مشکلی بود . خیلی باحال همه چیز رو برگردوندن به زمان قبل . حتی باگ رو :46:
بچه ها من تمام کد ها رو گیر اوردم!همه ی 30 تا رو. حالا برگشتم به قلعه و همه ی دوستان هم هستند.کدها رو روی دیوار گذاشتم.حالا با کدها چکار کنم.هرچی ور میرم نمیفهمم چی میخواد.کمک فوری
آقا من تازه بازي را خريدم رسيدم به اون مرحله كه مادرم و اون نامزدما ميبرم بعد ميرم تو يك زمين تميرين نميدونم بايد چكار كنم؟
نامزد؟نقل قول:
خوب خوبه زنم واسش گرفتی دی:
دوست عزیز حداقل یه عکس بذار اینجوری که نمیشه راهنمایی کرد
عمو ماریو رو دیدی هنوز یا نه؟
برو پشت اون گویی که وسط دوستات هست وایسا و بگیرش بعد دکمه e کیبورد را نگه دار تا بری چشم برزخی !!!! و بعد نقشه جهان را کامل کن .نقل قول:
بچه ها من تمام کد ها رو گیر اوردم!همه ی 30 تا رو. حالا برگشتم به قلعه و همه ی دوستان هم هستند.کدها رو روی دیوار گذاشتم.حالا با کدها چکار کنم.هرچی ور میرم نمیفهمم چی میخواد.کمک فوری
:20:
نامزد چیه رفیق اون خواهر اتزیو ه . :46:نقل قول:
آقا من تازه بازي را خريدم رسيدم به اون مرحله كه مادرم و اون نامزدما ميبرم بعد ميرم تو يك زمين تميرين نميدونم بايد چكار كنم؟
ولی اگه تازه خریدی خوب پیش رفتی ها.اونجا داییت بردتت بهت فنون پیکارو یاد بده.
سمت چپ تصویر دکمه های ترکیبی ای که باید بزنی رو مینویسه.4 - 5 تا فنه.درست یادم نیست.مثلا گرفتن شمشیر از دست حریف .
:27:نقل قول:
برو پشت اون گویی که وسط دوستات هست وایسا و بگیرش بعد دکمه e کیبورد را نگه دار تا بری چشم برزخی !!!! و بعد نقشه جهان را کامل کن .
سلام خدمت همه ی دوستان ... بالاخره اوون مرحله که چوبه رو باید رد میکردم رد شد ... اینقدر رفتیم و رفتیم تا رسیدیم به سکانس 15 !!!!!!!!!!!
اینجا دوباره رسیدم به این ساختمونه که جلوش میدون مبارزس که تو تمرین میکردیم یه زمانی :31:
حالا به بعضی بخش ها نمیشه رفت و از اونجایی که انگلیسیمون بدک نیست دختره میگه که codex page هات کافی نیست و همون طور که تو نقشه برات نمایش داده شده باید بری تکمیلش کنی ولی من تو نقشه چیزی نمیبینم !!!!!!!!
مشکل چیه ؟؟؟ مشکل از value هست که تو نقشه نشون داده نمیشه ؟؟؟ اگه اینجوریه لطفا اون value لازمه رو آپ کنید بذارین اینجا ممنون!
نه اینکه کودکسا تو همون ویلا باشه که. :20: حالا تمام کودکس هایی که جا انداختی (تو هر شهری) تو مپ روشن شده. الان یه سر به هر شهر بزن و مپ رو نگاه کن. هر جا یه آیکون دیدی که مثل طومارای قدیمی میمونه تو مپ دیدی یعنی یه کودکس اونجاس.نقل قول:
وقتی همه رو گیر آوردی بیا تو ویلای عمو جونت و کارو تموم کن. :31:
قربونت میدونم که تو ویلا نیست!! شکل کدکس هم میدونم چجوریه و بعد از اتمام مکالمه خودش توضیح میده ولی اثری از اون داخل نقشه (مپ!) نیست !!!نقل قول:
حالا باید چیکار کرد؟
شما همه ی نقشه ها رو نگاه کردید و نبود!؟ چندتا کدکس مونده؟نقل قول:
منظورم همه ی شهرهاست. معمولا یکی دوتاش جا میمونه ، باید همه ی شهر ها رو به دقت بگردید.
15 تاش مونده!!!!!!!!! این که میگین همه ی نقشه ها متوجه نمیشم ؟؟!!! چجوری میشه نقشه ها رو عوض کرد یا شهر ها رو؟؟؟!!!!!نقل قول:
کدکس ها توی همه ی شهر های بازی پراکنده شدن.نقل قول:
اگر میخواید شهرتون رو عوض کنید باید از شهر خارج بشید ، نزدیک دروازه های ورودی شهر ها معمولا جایی هست که شما رو با 200 تا 300 تا به شهر های دیگه جا به جا میکنه (توی نقشه علامت دو تا فلش داره)
منم الان بازیو تموم کردم.
ساعت 5:50 دقیقه ی صبح.
این موفقیتو اول مدیون خدا بعد خوانوادم هستم.
خودمم به نام خدا هستم. :D
تبریک میگم تو سمبل افتخار ایران و ایرانی هستی وامیدواریم شاهد موفقیت های شما در تمام زمینه های آدمکشی باشیم
باتشکر
یکی ازمقامات عالی رتبه کشوری
امیدواریم شاهد موفقت روز افزون شما در زمینه مافیا2 باشیم..:دینقل قول:
منم الان بازیو تموم کردم.
ساعت 5:50 دقیقه ی صبح.
این موفقیتو اول مدیون خدا بعد خوانوادم هستم.
خودمم به نام خدا هستم. :D
من 3ماهی هست تمومش کردم اما یک سئوالایی داشتم که می خواستم پیش از آغاز دوباره بازی بپرسم
با اجازه
1-درقسمتهای پایانی بازی مرحله ای که خارج شهر بدنبال برادرشریر(دوبرادری که می خواستند اون خانم نویسنده محقق شهیر رو بقتل برسونند با گروگان گرفتن بچه هاش)
من نزدیک کلیسا بعد از کشتن اون خبیث توسط خود نامردش زخمی شدم و گوی افتاد دست کشیش فاسد بعد از چند ماه از بستر بیماری اومدم بیرون و تو نقشه محله به نام memoryدرست یادم نیست به معنای حافظه درست جایی که برج فانوس دریایی یا برج نگهبانی بود جایی که دختر بچه رو از چنگال برادر اولی پست فطرت نجات دادم قرار داشت وقتی رفتم یک دایره نورانی بود روش رفتم یکچیز بی معنا نوشت بعد هیچی همین هر وقت از شهر بیرون میرفتم دوباره می اومد چندین بار بطرفش رفتم آخرش نفهمیدم چی بود خدایا خودت به دادم برس به تو پناه میبرم
2-درقسمت اول میشد مراحل رو دوباره تکرار کرد اما قسمت جدید چرا لجه باما بعضیاش میره جانبیاش یک دوتا اصلی بعدازچندی اون دوتا اصلی هم نمیره راهی هست که دوباره انجامشون داد دوباره
باتشکر
آقا یکی به ما بگه واسه بازی کردن Assassin’s Creed II باید نسخه یک بازی رو تموم کرده باشیم؟ یا میشه بدون نصب شماره قبل بازی Assassin’s Creed II رو بازی کرد؟
سئوال هوش که ندادم
هرکی بهشون جواب بده یک ultimate assasinبحساب میاد
احتمالا شما فیلم های بخش واقعیت که در مورد آدم و حوا هست نگرفتید.نقل قول:
وقتی این شکلک های عجیب غریب رو دیدین باید E رو بزنین و به قدر کافی بهش نزدیک بشین بعد میره داخل حافظه و یه سری سوالات میپرسه که با جوابش یک ثانیه از کلیپ آزاد میشه!!!
قسمت خوف بازی اونا بود . تقریبا میشه گفت نصف عمرتون بر فناست.
این شکلک ها همه چای بازی هست و وقتی E بزنید رنگ قرمزش روی در و دیوار اگه باشه مشخص میشه!!!
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
یه سری رابطه هایی هایی داره ولی زیاد مهم نیست. منم یک رو ندیده بودم تمومش کردم بعد یک رو بازی کردم:31:نقل قول:
ممنونم من زیاد وقت صرف بازیها نمیکنم و ازبه بطالت گزراندن اوقات شریفم بشدت رنجیده خاطر میشم اما الان میتونم رونکات به صورت ظریفترتوجه کنم
اما سئوال دوم بی جواب موند باتشکر فراوان
سلام. يه مرحله هست كه بايد 9 نفرو كه دارن كتاب اتيش ميزنن رو بكشيم. يكي از اونا داخل كشتيه. اونو چجوري بايد بزنيم؟؟؟ هر جور كه ميرم مامورا منو ميبينن.
اینو خیلی وقت پیش توضیح داده بودن بچه ها چون خیلی ها اینجا گیر کرده بودن!!نقل قول:
شما اول میری از یه طرفی و میپری تو آب . اون یارو سربازه که داره قدم میزنه بغل کشتی رو باید بری بقلش توی آب و با چاقو بکشیش تو آب.
بعد بری پشت کشتیو اونا که قدم میزنن رو تا میرسن بهت بندازی تو آب .
بعد بری وسط اون دوتا که مثل دکل وایسادنو جلو رو نگاه میکنن . بری وسطشون و چاقو رو بزنی که با دوتا دستاش گلوی دوستان رو پاره کنه .
بعد هم میپره پایین و دخل طرف رو میاری!!!:31:
من اینجا رو شدیدا گیر کرده بودم و با یه روش ابداعی گذروندمشنقل قول:
اول پیستولتو پر کن(6 فشنگ)
بعد شروع کن به کشتن نگهبانای جلو کشتی , فکر کنم 3 تا شونو که بکشی خود هدفت از کشتی میاد بیرون
اون وقت خودشون هم میتونی با پیستول بکشی
پ.ن:فقط دقت کن که دیده نشی
این بازی رمز داره؟
اگر داره بگذارید
سلام. اين كه نوشته codex page foundيعني چي؟؟ من از 30 تا 14 تاشو پيدا كردم. بقيشو چجوري پيدا كنم؟؟؟