هیچی لپ تاپی اپل نمیشهنقل قول:
به شرطی که بتونید دل از ویندوز بکنید
هیچی لپ تاپی اپل نمیشهنقل قول:
به شرطی که بتونید دل از ویندوز بکنید
تاریخ دقیق عرضه لیون مشخص شد
همون جور که حدس زده میشد ۵ شنبه ی هفته ی اینده برابر با ۱۴ جولای
تو فوروم مک رومرز نوشته که 6 جولای ایر جدید میاد .
سلام
ممنونم از کساییکه در این بحث شرکت کردند.
سلام
کسایی که دونبال استفاده از پورت تاندربولت هستند می تونند کارایی این پورت رو روی وسایل مختلف از جمله هارد اکسترنال تو این کلیپ ببینند.
هارد اکسترنالی که تو این کلیپ می بیندید مربوط به شرکت LaCie هست که قراره بزودی وارد بازار بشه، هارد اکسترنال این
شرکت با پورت Esata+ Firewire هم تو بازار پیدا میشه (ولی من تو ایران ندیدم). پس اگه دنبال هاردهای با پورت تاندر هستید
بهتره یکم صبر کنید البته اگه قیمت واستون مهم نیست.!!
حجم کلیپ: 27Mb
زمان: 3 دقیقه
کد:http://www.4shared.com/video/hudKGp4T/Gadgets_-_Electron_blog.html
اگر دی وی دی Mac OSX رو خواستید به من پ.خ بدید.نقل قول:
شما هاردتون رو باید Repair کنید تا مک دیگه در حالت Safe mode بوت نشه.
دوستایی که 723 دارن نقاط ضعف این دستگاه چیه؟
راستی من منتظرم شیر بیاد بعد برم بخرم یا حداقل مطمئن شم میشه دانلودش کرد.
عزیزم 723 هیچ نقطه ضعف و ایرادی ندارهنقل قول:
احتمال اینکه امثال دوباره سری 2011 وارد شه خیلی کمه و تا چند ماه دیگه هم بری بعیده لپ تاپی با او اس لاین بهت بدن
الان بخر ظرف یه هفته بعد از ریلیز لاین خودم بهت لینک دانلود می دم
البته از نسخه ی او ای ام
معمولا اپل لپ تاپ هاش رو هر سال تو دو ورژن تولید میکنهنقل قول:
یکی اول سال و یکی هم وسط سال.
فکر نکنم هنوز لپتاپ های mid 2011 تو بازار ایران اومده باشه.
ممنوننقل قول:
شیر که تا یه هفته دیگه میاد منم صبر میکنم از شیر که مطمئن شدم حداقل دو هفته دیگه میخرم.
راستی نسخه oim چیه؟
ببین درسته اپل در سال 2 بار خروجی می دهنقل قول:
اما تو ایران دیگه وارد نمی شه
یعنی فروشنده ها وارد نمی کنن
چون اپل به خاطر قیمت بالاش مشتری خاص و محدود داره
و همیشه این نگرانی واسه فروشنده هست که با اومدن سری جدید، مدل قبلی رو دستش بمونه
فقط در یه صورت الان دوباره وارد می کنن که هنوز تقاضا بالا باشه
که اگه این طور بود قیمت این همه پایین نمیومد
به هر حال من که بعید می دونم سری 2011 با او اس لاین وارد شه
OEM یا original equipment manufacturer اون سی دی یا دی وی دی اوریجینالیه که با یه محصول مثل لپ تاپ یا دی وی دی رایتر می دن
شکر خدا او اس مک هم که سریالی نیست و احتیاجی به کرک نداره
پس کپیش هم سالمه و می شه با خیال راحت استفاده کرد
تازه اینم هست که شاید اصلا از لاین خوشت نیومد
اون وقت باید بری بگردی تا یه نسخه از لیوپارد پیدا کنی
مک پرو و مک بوک ایر جدید با شیر این هفته عرضه میشوند اینم لینک:کد:http://www.slashgear.com/mac-pro-and-macbook-air-with-os-x-lion-launching-this-week-11164355/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+slashgear+%28SlashGear%29
همه این اخبار فقط گمانه زنی هست و اپل فعلا سکوت کرده و تاریخ دقیقی رو مشخص نکردهنقل قول:
ولی با توجه به سابقه اپل، احتمال 14 جولای بالاتر از روز های دیگه است.
چیزی که مسلمه اگه ایرها بیان لیون هم میاد ولی عکسش برقرار نیست!!
درسته الان تو همون سایتی که ازش لینک گذاشتم امروز نوشته مک بوک ایر یک هفته دیگر تاخیر میکند!!! من که مک ایر به کارم نمیخوره فقط مک723نقل قول:
دوستان میتونن چند تا سایت برای دانلود نرم افزار (نسخه مک) معرفی کننـــد ، و همچنین فرومهای ایرانی مربوط به اپل و مک :: بـا تــشـــکـــــــر
تو سایت های ایرانی میتونی اکثر برنامه ها و بازی ها رو پیدا کنینقل قول:
فقط کافیه تو گوگل یه سرچی بکنی
انجمن ها :
macs
machelp
iphone
irmug
به گفته اپل ایرها دارای مشکل امنیتی هستند و دارن اونارو رفع می کنندنقل قول:
چند روز پیش هم به دولوپرها ایمیل زده و ازشون خواسته تو قسمت Mac app ثبت نام کنند و به اخرین ورژن Xcod
اپدیت کنند.
یعنی هنوز لیون هم کار داره.
فعلا اکثر سایت ها ادعا دارن یه منبع اطلاعاتی "موثق" تو اپل دارند و هی تاریخ میدن
سلام . .نقل قول:
pro جدید میدونید کی میاد ؟؟
فک میکنید با این مدلهای موجود خبلی متفاوت باشه ؟؟
بعنی بخریم یا ببینیم که جی میخوتد بیاد ؟؟
فک کنم که 4 gb باشه ها . . اون هم update . .نقل قول:
سری جدید pro حدووا معلومه کی میاد ؟؟
به نظرتون باید الان خربد یا منتظر بود که سری جدید جی اضافه داره بعد ؟؟
مگه mid2011 تو ود امریکا اومده ؟؟نقل قول:
جیزی منتشر نکردن . .
:27::27:نقل قول:
سونی هم خوبه ها . .
برای جه کاری میخواهی شما ؟؟نقل قول:
شاید بیشتر از 4 گیگ هم باشهنقل قول:
ولی اگه از لاین خوشت نیومد و خواستی اسنو لیوپاردو دانلود کنی حجمش حدود 7 گیگه
اپل هیچ وقت تاریخ دقیق نمی ده
اما خوش بینانه حساب کنیم تو اسفند سری جدید بیاد
چون تاریخ ریلیز مک بوک پرو معمولا تو اردیبهشت بوده که این دفعه 2 ماه زود تر داد
ولی در هر صورت تا سال 2012 نیاد خبری نمی شه، یعنی بین 6 تا 7 ماه دیگه
تازه اینم در نظر بگیر که الان قیمت به تعادل رسیده ولی اگه بخوای صبر کنی تا سری 2012 بیاد تا 3 4 ماه قیمتش ناباورانه بالا خواهد بود
از من می شنوی الان بگیر
بچه ها آپ دیت 10.6.8 رو دانلود کردین؟
دیشب گرفتم یه چیز جالب اضافه شده، فکر کنم از امکانات لاین بود
قابلیت فول اسکرین کردن داشت که نمی دونم چطور اومد و چطور رفت و دیگه هم پیداش نکردم!
اگه نصب نکردین حتما بگیرینش چیز جالبیه
البته نمی دونم چرا این آپ دیت ها سرعت بوت رو کم می کنن
الان 40 ثانیه فقط رو صفحه ایی که سیب می چرخه طول می کشه
50 ثانیه واسه یه 723 با نرم افزار نصب شده ی متوسط یه کم زیاده
شایعه ها در مورد Mac Book Air جدید دیگه خیلی قوی شدن و به احتمال زیاد اواخر هفته بعد همزمان با اومدن Lion این مک بوک ایر های جدید هم بیاد .
امکاناتی که به احتمال خیلی زیاد اضافه شدن و چند تا منبع هم تایید کردن اینا هست :
Cpu از نوع Sandy Bridge مدل i5 و i7 های کم مصرف
استاندارد شدن 4 گیگ رَم
اضافه شدن نور پس زمینه کیبورد
پورت Thounderbolt
128 گیگابایت هارد دیسک SSD به عنوان استاندارد کم ترین ظرفیت
کیوان جان اگه اینها همه یکجا باشه که قیمتش میره بالای 1500 دلار امریکا . خیلی گرون میشند.
سعید جان بعد آپدیت باید تو disk utility قسمت verify disk و repair disk permission رو بزنی تا آپ رو تصبیت کنه و سرعتش به حالت اول برگردهنقل قول:
فول اسکرین کردن نرم افزار؟نقل قول:
مطمینی؟
قراره تو لاین بیاد
این کاری که گفتی کردمنقل قول:
از 55 ثانیه به 45 ثانیه رسید
اما هنوزم 45 ثانیه خیلی زیاده
نه به احتمال زیاد این مدل جدید با همین قیمت فعلی جایگزین مدل قدیمی میشه مثل Macbook Pro ها. بالاخره بازار رقابتی همینه دیگه. اگر قبلا فقط به نوعی سونی رقیب اپل در لپتاپ های خیلی سبک محسوب میشد , الان سامسونگ و Asus هم اضافه شدن و ممکنه برند های دیگه هم اضافه بشن. همه این برند ها هم تمام این چیزایی که بالا گفتم رو به صورت استاندارد روی محصولاتشون دارن.نقل قول:
====================
امروز خبر اومده که به احتمال زیاد هم Lion و هم Macbook Air جدید چهارشنبه صبح در امریکا, برای فروش عرضه میشن.
آره فول اسکریننقل قول:
تو توضیحات آپ دیت 10.6.8 نوشته که بعضی از امکانات لاین رو اضافه می کنه
یه بار اومد اما نمی دونم چطور اومد
ولی خیلی چیز جالب و لازمی بود
منم وقتی به 10.6.8 آپ کردم کند شدنقل قول:
شما هر سه گزینه رو زدی؟
من که ندیدم خوش به حالت
با سلام خدمت تمام دوستان
من تا حالا هیچ کدوم از محصولات اپل نداشتم ولی دیوونه ی اپلم:خیلی هم از لپتابش خوشم میاد،یه استفاده کننده ی معمولی هستم.نظرتون در مورد مک بوک ایر چیه؟میشه یه توضیح کامل ازش بدین یا یه جا معرفی کنید در موردش بحث شده باشه.و این مک بوک ایرها لمسی هستند؟
دستتون درد نکنه
فعلا تا امشب صبر کن ببینیم سری جدید ایرها همراه با lion میاد.؟نقل قول:
بعد امکاناتش رو خواهی دید:8:
و بالاخره ایر جدید...با بک لایت کیبورد .هوریاااااااااا
مک مینی جدید...
LED display...
هوریا...
حوصله ندارم مشخصاتش رو بگم ... دیشب تا الان نخوابیدم سر این ایر لعنتی :دی
به نقل از نارنجی:
اپل سعی می کند تا محصولاتش را در زمان بندی های یک ساله آپدیت کند، ولی این نظم را چند ماهی بر هم زده است و آپدیت شدن مک بوک ایر را پس از ۹ ماه انجام داد، تا نازکترین لپ تاپش از بازار PC عقب نماند.
نسل جدید مک بوک های ایر مجهز به پردازنده های Sandy Bridge شرکت اینتل، درگاه پر سرعت تاندربولت و روشنایی زیر کیبورد می باشند. این لپ تاپ های باریک همانند نسل قدیمی به دو دسته ۱۱ و ۱۳ اینچی تقسیم می شوند، که مدل های عمومی آنها با رم ۲ گیگابایت برای مدل های ۱۱ اینچی و رم ۴ گیگابایت برای مدل های ۱۳ اینچی عرضه خواهد شد.
این لپ تاپ ها به خاطر وجود SSD از سرعت نسبی خوبی برخوردارند و شما می توانید آنها را در مدل های ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی خریداری کنید.
فراموش نکنید که کارت گرافیک آنها Intel 3000 می باشد و آنها به همراه آخرین ورژن سیستم عامل مک او اس Lion عرضه می شوند.
قیمت پایه لپ تاپ برای ارزان ترین مدل ۱۱ اینچی ۹۹۹ دلار و برای مدل ۱۳ اینچی، ۱۲۹۹ دلار می باشد و می توانید بسته به نیاز خود از بین پردازنده های i5 و i7 یکی را برگزینید
اما به همراه مکبوک ایر جدید، مک مینی جدید هم از راه رسیده است. آنهایی که دوست دارند یک کامپیوتر کوچک اما قدرتمند مک در خانه داشته باشند می توانند سراغ مک مینی جدید اپل بروند. تغییرات عمده شامل پردازشگرها Corei5 و Core i7 به همراه پورت تاندربولت و کارت گرافیک AMD Radeon HD است. و البته مک مینی های جدید همراه با سیستم عامل جدید شیر اپل ارایه می شود.
هنگام سفارش هم می توانید تا 8 گیگابایت رم روی آن اضافه کنید و SSD را هم با هارد دیسک جایگزین کنید. اندازه اش بسیار کوچک است اما پورت های لازم را مانند کارت شبکه گیگابیتی، فایروایر 800 ، HDMI ، SDXC و چهار پورت یو اس بی 2.0 روی آن پیدا می کنید. قیمت مک مینی های جدید از 599 دلار آغاز و از همین امروز وارد بازار می شود.
خوب بالاخره Lion و مک بوک ایر و مک مینی همه با هم ریلیز شدن
جالبه که تو سایت Apple قسمت مشخصات نوشته که مک بوک ایر جدید بلوتوث ورژن 4 داره !!(Bluetooth 4.0 wireless technology) , تا اونجاییکه من میدونم و برای مثال روی معدود گوشی های موبایل جدید بلوتوث ورژن 3 هست. حالا یا اشتباه تایپی هست یا اینکه روی لپ تاپ با گوشی فرق میکنه یا اینکه خیلی پیشرفته اس !
توی سایت engadget.comهم زده بلوتوث ورژن4:5:نقل قول:
خب حالا نوبت خرید مک بوک من رسیده:8: کسی لینک مستقیم برا شیر پیدا کرد بده من بزودی 723 رو میخرم :11:خیلی منتظر شیر بودم واقعا امکانات فوق العاده ای پیدا کرده
دیگه گفتم به کل اپل ای بشیم. آواتار و امضا رو هم عوض کردم.
سلام دوستان...
یه سوال خیلی خیلی فوری...
امروز یکی از دوستام iphone4 گرفت!
از من خواسته یه کم کمکش کنم...میگم کلا بگم چکار هایی بکنه؟ به چه سایت هایی سر بزنه؟
کلی بگید چکار کنه؟ ممنون...
من خودم یکمی واردم...بگید خودم حلش میکنم...راستی جیلبریک کنه یا نه؟!
ممنون...
عالی بود
استاندارد سازی رم ۴ گیگ - بک لایت - پورت تاندر - و سی پی یو واقعا قویتر + شیر
و امیدوارم حالا که واسه ایر ها ۴ گیگ یه استاندارد شده پس در اپدیت بعدی شاهد رم های ۸ و یا حداقل ۶ واسه پرو ها باشیم + استاندارد شدن SSD که دیگه واقعا وقتشه
راستی من خیلی امیدوار بودم اپل بعد ۵ - ۴ سال یه دستی بع دیزاین بزنه که نزد ، خدا کنه واسه پرو ها این کار رو بکنه چون اصلا دوست ندارم لپ تاپ ایندم که میخوام ۳-۲ سال داشته باشم دقیقا عین قبلی و قبل تریش باشه . :)
مکبوک ایر هم ریلیس شد من همین الان دیدم { سعید جان کجایی :دی}
خوب آپشن هاش دیگه چیزی کم نداره
نقاط قوت :
بک لایت کیبرد
سی پی یو سندی بریج
4 گیگ رم استاندارد
نقاط ضعف :
گرافیک Intel 3000 Hd
نقاط بی اهمیت :
پرت تاندربلت
البته کسی که ایر میگیره انتظار سیستم گرافیکی خفن نداره
من قیمت ایر سال قبل یادم نیست ولی تو مک رومرز نوشته شده بود که قیمت کاهش داشته حاله نمیدونم درست میگن یا نه
من که بی صبرانه منتظرم