خب.پس مشکل کجاست؟WIN7-64BIT-ULTIMATEنقل قول:
UP TO DATE هم بود...
خب.پس مشکل کجاست؟WIN7-64BIT-ULTIMATEنقل قول:
UP TO DATE هم بود...
این مشکل رو خودم هم داشتم شما بفرایید که هارد تون رو پارتیشن کردین ؟ بعد اینطوری شد؟؟ و همین که یاهو sing in می شه بعد چند دقیقه هنگ می کنه ؟ جوری که اصلا task manger کار نمی کنه حتما هم باید دکمه پاور رو نگه داری تا خاموش شه ؟ آره؟نقل قول:
من همین که هاردم رو پارتیشن کردم ایطوری شد اون موقع adsl نداشتم با ایراسل وصل می شدم ولی از وقتی که ای دی اس ال وصل کردم دیگه اون مشکل رو نداشتم از اون موقع هم می ترسم ویندوز عوض کنم هنوز هم از ویدوز بک آپ ندارم
بابا بیخیال اگه بابا پولدار داری برو بخر:31: اگه هم این نیست پس از این که نسخه تقلب رو گرفتی عذاب وجدان گرفتی:13: بابا گیتس به اندازه کافی پول داره :8: دلیلت واسه خریدن ویندوز ارجینال چیه ؟نقل قول:
کسی نبود ؟نقل قول:
راستی کسی تا حالا لپتاپشو گارانتی ویستا پخش برده؟راضی بوده؟
DVD writer لپتاپم خراب شده و رایت نمیکنه و هارد گیر میکنه و صدای رگبار میده!!!!!!!!!!!!
من دیروز N82 JQ رو با گارانتی الماس 1.410.000 خریدم .
بر خلاف کاتالوگش کارت گرافیک اینتل رو نداشت اما ویندوز 7 روش نصب بود به همراه کیف و ماوس آسوس
CPU لپ تاپ Corei7 هست و کارت گرافیک جیفورس 335 داره .
سلام.نقل قول:
من یکبار بردم.به خاطرصدایی که حس میکردم موقع کار کردن درمیاد و اضافیه.در هر صورت گفتن مشکلی نداره و در ضمن بایوس آپدیت کرده بودن.کلا بد نیستن ولی لپ تاپ حداقل یک هفته نگه میدارن.یادت باشه بدون باطری ببری و کارت گارانتی فراموش نشه.راستی بگو بایوس هم آپدیت کنن چون واقعاروی سرعت سیستم تاثیر خوبی میذاره:20:.
کسی حدود قیمت برای مدل های N61 و N53 داره؟
دوستان مشکل آپدیت گرافیک من حل شد:20:وpes2011 خیلی عالی اجرا میکنه و راحت بین 2کارت سوییچ انجام میده:5:
خوبه...راحت شدی...AUTOCAD نصب کردی؟نقل قول:
سلام دوستان
کسی میتونه در مورد نصب tv tuner لپ تاپ های asus منو راهنمایی کنه؟ تا اونجایی که میدونم با مدیا سنتر باید جواب بده .
کسی تاحالا استفاده کرده؟
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=5716653#post5716653[/HTML]
سلام.من رشته ام حسابداریه با این نرم افزار کار نمیکنمنقل قول:
سلام دوستان نظرتون راجع به A42 JE چیه ؟
و اینکه ظاهرا" هیچ فرقی من نتونستم بین JE , JR پیدا کنم !!!
اگر کسی می دونه بگه!!!
و اینکه کلا" بهترین لپ تاپ های ASUS که دوستان داشتن و جواب پس داده کدوماست ؟
مرسی !!!
سلام...دوستان...راستش من بعد از پرس و جو فهمیدم که برند اسوس نسبت به بقیه معتبرتر و قابل اعتمادتر هست :20:ولی حالا نیاز به هم فکری دارم از سری N هر کس مدل مناسب با کیفیت خوب(به این زودی خراب نشه:41:)وپردازش خوب و گرافیک قابل قبول وچیزی که سنگین نباشه:5: و باطریش دوام خوبی داشته باشه:46: وداغ نکنه و قیمتش هم تا 1200 باشه پیشنهاد بدین:11:
N82jvنقل قول:
تمام چیزایی که میخواید 14 اینچ باطری 8 سلولی و i5
قیمتش هم 1180000
من راضی هستم
نقل قول:
سلام.ممنون:11:
فقط بگید که با گارانتی چه شرکتی و از کجا خرید کردید
منم n25jv با سی پی یو core i5 560- 2.66~3.02 با گرافیک 325 قیمت:1170 با گارانتی ویستا
2 سال گارانتی الماس گرافیکش هم 335نقل قول:
والا من تهرانی نیستم ولی اومدم تهران نزدیکای میدان ولی عصر یکی از پاساژها بود
ASUS بجز مدل N61JQ چه مدلی با گرافیک ATI داره با مانیتور 15 یا 16 و CPU Core i7 و Blu-Ray و USB 3.0 اگه هست معرفی کنید.
.
.
.
کاملا دیگه N61JQ تولید نمیشه؟؟؟
.
.
هر کی هم داره بالا میگه قیمت رو
دیروز سومین لپ تاپ آسوس رو گرفتم .
X42JV
Core i5
4GiG
500Gig
ATi 5470
14"
1 میلیون تومن
كدوم واسه بازي خوبه n53jf_n61jq_n82jq همچنين باطريش با دوام باشه
سلام بچه ها.... از بین مدلهای n82jv & n61jv & k42jv به نظر شما کدوم بهتره پردازش بهتر مد نظر منه.گرافیک خوب باشه ولی( بازی نمیکنم) و کمترداغ میکنه و دوام باطریش بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنو ن میشم راهنمایی کنید
n61 بهتره ولی باتریش خیلی کمه (حدود 45 دقیقه)نقل قول:
فك مي كنم پيدا شه،به خصوص شما كه ساكن تهران جلس هستي راحت مي توني پيدا كني.اين لينكو ببين:نقل قول:
کد:http://www.amazon.com/s/ref=sr_abn_pp?ie=UTF8&bbn=565108&rh=n%3A565108%2C%3A%2Cp_76%3A1249136011%2C%3A%2C%3A%2C%3A%2Cp_n_feature_four_browse-bin%3A2289792011%2Cp_4%3AAsus%2C%3A#/ref=nb_sb_noss?url=node%3D565108&field-keywords=N61JQ&rh=n%3A172282%2Cn%3A!493964%2Cn%3A541966%2Cn%3A565108%2Ck%3AN61JQ
.نقل قول:
.
.
.
دست دوم میخواستم زیاده نو میخوام با قیمت درست درمون.....الان هرکی هرچی ته باره بالا میگه
kasi az modele jadideee asus N53JF etelati dareeeeeeeeeeeeeee
?
modele khobi bayad basheee ama vga jalebi nadareeeeeeeeeeeeeeeeeee
?
harki ino modelo mishnaseee etelat bedeeeee behemon
asus g53 قیمت کسی داره؟؟ وارد ایران شده اصلا؟؟
تو ایران هست ولی قیمت ندارمنقل قول:
کسی این مدل رو داره؟ k52je
ci3 3m 370 2.53
4gb
5470 512mb
500 gb
کیفیت صفحه نمایشش چطوره؟
چرا ما تو هر تاپیکی پست میدیم اون تاپیک تعطیل میشه!!!!!!!!
این تاپیک چند هفتس تعطیلهنقل قول:
سلام دوستان کسی تجربه ی کار با Asus-Eee-PC-1001PQ رو داره برا کارای معمولی به عنوان همراه و....
ظاهرش که خیلی عالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
من تجربه کار با اکثر مینی هارو دارم.
برای اینترنت، تماشای فیلم های AVI و دایویکس (نه با کیفیت HD و بالاتر)، آفیس 2010، ابزار های ارتباطی کامپیوتر، حمل و نقل بسیار آسان و باتری با طول عمر بالا و...
در این حد خوب هستند.
تجربه کار با مینی ها میگه که LENOVO S10-3 و MSI U135DX عملکرد بهتری داشتند. میدونم قیمت لنوو با رم 1 410 هست و قیمت ام اس ای با رم 1 به همراه دی وی دی رایتر اکسترنال (هدیه) 490 هست.
در مورد اسوس هم تجربه کار با 1015 برام از بقیه مدل هاش بهتر بود.
دقت کن که CPU اتم (نک هسته) زیر مدل 455 نخری چون بقیه قدیمی شدن.
الان این 1001pq سی پی یو توی سایت ایسوز زده Intel® Atom™ Pineview-M N450
ولی مدل 1001pqd زده Intel® Atom™ N455 که البته هاردش هم 250 ایم مدل و مدل بالای 160
پس یعنی شما میگی n450 بدرد نمی خوره؟؟ تفاوتش با 455 خیلی زیاده؟؟؟ (نه فقط روی کاغد یعنی واقعا تفاوت در کار کرد حس می شه؟)
اگه بخوام مینی بگیرم برام ظاهر دستگا خیلی مهم این مدلی که بالا عکسشو گذاشتم خوشم اومد از ظاهرش حالا نمی دونم البته توی برند dell هم طرح های زیادی دیده می شه ولی توی بقیه مدل ها ندیدم
راستی شما که با مینی ها کار کردی پر گرافیک ترین گیمی که میتونن اجرا کنن چی؟
گیم روش نصب نکردم اما توی یوتیوب دیدم که روی U135DX کانتر بازی میکنن. فکر کنم کلیپ اجرای هالو هم بود.نقل قول:
سرچ کنی پیدا می کنی.
نه اون قدر هم محسوس نیست. اگر میتونی این مدلو تست کنی حتما قبل از خرید یه تست 5 دقیقه بکن که بعدا پیشمون نشی.
بهتره توی یوتیوب مدل خودتو بزنی کلیپ های مختلفشو ببینی.
سلام من یه لب تاپ k42jc خریدم خوب کار میکنه فقط وقتی میخوام با اتوکد کار کنم موس خیلی اروم کار میکنه و به صورت پرشی کار میکنه. روش ویندوز 32 بیتی نصب کردم اگه 64بیتی نصب کنم بهتر نیست؟
k42jc من یه
نه ربطی به اون نداره شما اول ببینیدکه آپدیت کارت گرافیک رو نصب کردید یا نه 260.99نقل قول:
بعد هم شاید ویروسی که الکی پردازش سی پی یو رو بالا میبره توی سیستمتون باشه یه ویروس کشی با یه آنتی ویروس آپدیت مثل کومودو انجام بدید
اره خرین اپدیت گرافیکمو نصب کردم. از همون اولم روش nod32 رو نصب کردم بعد cad . سی پی یو خیلی عادی کار میکنه. جاهای دیگه مشکل نداره فقط کد نمیدونم چشه!!
سلام به همگی
من یه لپ تاپ اسوس میخوام
زیاد بازی نمیکنم ولی میخوام قوی باشه تا همون یه ذره هم دارم بازی میکنم اعصابم خورد نشه
همش هم تو اینترنت هستم و فیلم زیاد نگاه میکنم
این مدل G51J چطوره به کارم میخوره ؟؟؟ مثل اینکه 15 اینچه مانیتورش
مدلهای دیگه چی هست ؟؟؟ 17 اینچ هست ؟؟؟
بودجه حداکثر 1.8 تا 2 میلیون
ضمنا 3d هم نمیخوام قیمتش زیاد میره بالا