بله دارای خروجی Component , Composite , HDMI هست .نقل قول:
البته کابل های Component , Composite هم همراه خود دستگاه ارائه میشه .
Printable View
بله دارای خروجی Component , Composite , HDMI هست .نقل قول:
البته کابل های Component , Composite هم همراه خود دستگاه ارائه میشه .
فریمور هایی رو که قبلا نصب می کردیم روی دستگاه جز یه سری موارد جزئی و یک سری سیستمی قابلیت هایی رو کم یا زیاد به این دستگاه کوچک اضافه می کرد .
اما یه سری از دوستان خارجی ما ، به این تغییرات راضی نبودند و دست به کار شدند و خودشان تغییراتی رو ایجاد کردن .
برای نمونه عکس هایی رو از آخرین ورژن دست کاری شده ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این تغییرات چشم شما رو هم گرفته و می خواهید دستگاه خود رو دچار تغییرات زیادی کنید . پس مرحله به مرحله این پست رو بخونید تا با هم این ورژن رو نصب کنیم .
قبل از اینکه شروع کنیم : -- این فریمور ، یک نسخه دستکاری شده از فریمور پایه 1.02.21 هست و قابلیت زیرنویس فارسی آن به درستی کار نمی کند . البته فقط چند تا از حروف رو جدا از هم نشان می دهد .
-- از آنجائیکه هیچ شرکت تولید کننده ای توصیه نمی کند که فریمور ای غیر از فریمور های اصلی که توسط شرکت ارائه می شود استفاده شود ، شرکت WD هم از این قائده مستثنا نیست و توصیه نمی کند که این کار رو انجام بدهید .
-- نصب کردن فریمور های غیر اصلی ممکن است به دستگاه شما آسیب برساند و از گارانتی هم خارج شود .
اگه موارد بالا هنوز شما رو از ادامه کار منصرف نکرده پس حالا وقت تغییرات هست .
در ابتدا باید دستگاه خود رو به فریمور WDLXTV 0.4.7.3 آپدیت کنیم .
از این آدرس ها دانلود کنید :
Media Fire :کد:http://ul.to/cwctg01k
بعد از دانلود یاید فایل ها رو از حالت فشرده خارج کنیم ، سه فایل اصلی رو در دایرکتوری فلش دیسک کپی می کنیم . ( درون هیچ فولدر ای نباید باشد ) .کد:http://www.mediafire.com/?v3v5j4z953339i8
حالا باید فلش دیسک خود رو به WD Tv Live خود وصل کنیم . با زدن کلید Home روی ریموت کنترل و رفتن به منوی Setting باید گزینه New Frimware رو مشاهده کنید .
در صورتی که این گزینه وجود نداشت ، و نتوانستید آپدیت کنید . فقط کافیست این فایل رو جایگزین فایل موجود در فلش دیسک خود کنید :
دانلود کنید این فایل رو از آدرس زیر :
کد:http://www.mediafire.com/?vlp6e1jrunmbxfk
خوب بعد از جایگزین کردن این فایل ، شما باید بتوانید عملیات آپدیت رو انجام بدهید .
توجه داشته باشید که این عملیات خیلی بیشتر از آپدیت های اصلی طول می کشد . بعد از این گه عملیات Rebooting انجام شد . دستگاه زمانی حدود 2-3 دقیقه برای بالا آمدن و آپدیت شدن نیاز دارد . پس اگه دستگاه شما در همان لحظه بالا نیامد نگران نباشید . صبر کنید و به آن دست نزنید .
با بالا آمدن دستگاه و مشاهده منوی آپدیت و کامل شدن آن دستگاه شما دوباره Reboot می شود و بعد از بالا آمدن شما می توانید تغییرات رو مشاهده کنید .
اما همان طور که می بینید آیکن ها به صورت قبل هستند و فقط شاهد تغییراتی در زیر منو ها و تغییر تصویر Background هستیم .
برای تغییر دادن آیکن ها و حتی تعویض تصویر Background به تصاویر دلخواه ادامه این پست را دنیال کنید .
تعویض شکل آیکن ها و منو ها و تغییر دادن آنها به تصاویر دلخواه به یک فایل دیگه نیاز خواهید داشت که این فایل رو می توانید از آدرس زیر دانلود کنید
دانلود از Media Fire : حجم فایل حدود 20 MB
کد:http://www.mediafire.com/?thu7y0xffc3efw2
بعد از دانلود کردن این فایل و قرار دادن اون در فلش دیسک خود ( درون خود فلش کپی کنید نه فولدر)
فقط این فایل و فولدر رو کپی کنید
برای قرار دادن تصاویر دلخواه خود به عنوان تصویر زمینه باید فایل عکس شما با فرمت JPG و سایز های استاندارد 1920x1080 , 1200x800 , باشد . البته توصیه من استفاده از رزولوشن 1920x1080 هست چون واقعا کیفیت تصویر شما در منو ها افزایش چشم گیری پیدا می کند . توجه داشته باشید که حجم عکس ها هم زیاد نباشد . در حد معمولی 300kB تا 500kB سعی کنید بیشتر نشود .
باید عکس مورد نظر را در کنار فایل قبلی که دانلود کردید و با نام villa_bg قرار دهید .
حالا نحوه اعمال کردن این تغییرات به شکل است :
قبل از هر کاری دستگاه خود رو از برق جدا کنید . ( بذون اینکه با ریموت خاموش کنید )
فلش خود رو به دستگاه وصل کنید
آدابتور رو به برق وصل کنید ، دستگاه اتوماتیک روشن خواهد شد شما به هیچ چیز دیگر دست نمی زنید و منتظر می مانید تا دستگاه بالا بیاید . بعد از اینکه بوت شد . شما مشاهده می کنید که عکس انتخابی شما به عنوان تصویر زمینه قرار گرفته . و منو ها هم به صورت بالا تغییر کردند .
حالا شما دستگاه ای رو در اختیار دارید که با بقیه کاملا متفاوت هست .
در اینجا هم میتوانید فایل های زمینه رو برای دستگاه خود دانلود کنید .
کد:http://www.mediafire.com/?ai8d83d2pippa13
من چند تا سئوال داشتم که نمیشه از مشخصات فهمید و واقعا نمیشه این همه صفحرو خوند.
این دستگاه زیرنویس فارسی srt رو پخش میکنه؟ sub رو چی؟
اگه میکنه میشه سایز و نوع فونت رو تغییر داد؟
به شبکه هم وصل میشه؟ وایرلس
بله زیر نویس فارسی رو پشتیبانی می کنه هم SRT و هم SUB رونقل قول:
سایز رو میشه تغییر داد ولی هنوز قابلیت تعویض فونت رو نداره . ( فکر نمیکنم دستگاهی هم به صورت پیش فرض داشته باشه )
بله قابلیت استفاده در شبکه های LAN و Wifi رو هم داره . البته در صورتی که بخواهید از Wireless استفاده کنید باید Wifi USB خود رو از از بین این لیست انتخاب کنید .
کد:http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3805/session/L2F2LzEvc25vLzEvdGltZS8xMzA4NDU3ODI4L3NpZC8tOUJBWFN3aw%3D%3D
سلام دوستان گرامی ، من به دنبال اين مدل WDBABZ0010BBKL WD TV Live Hub مديا پلير هستم ، به نظر شما قيمتش تو ايران چقدر ميتونه باشه و اينکه اصلاً اينجا موجود است يا نه ؟ از کجا ميتونم تهيه کنم ؟
محصولات Western Digital ، نمایندگی اون شرکت سازگار ارقام هست ، و هنوز هم توسط این شرکت این محصول وارد نشده ،نقل قول:
مدیا پلیر واقعا خوبی هست ، دارای امکانات زیادی هست و اگه مانند مدل قبلی اش LIVE دارای قیمت مناسبی باشه ، به محصولی بی رقیب می تونه تبدیل بشه .
اگه دسترسی به خارج از کشور دارید می تونید از آنجا تهیه کنید ، وگرنه من توصیه می کنم منتظر وارد کردن اون توسط سازگار باشید .
نقل قول:WDTV Elements Play موجودهکد:http://www.hdmedia.ir/shop/index.php?route=common/home
دوستان این دستگاه زیرنویس هایی که muxed با فایل هستن رو نشون میده؟(زیرنویس هایی که داخل خیلی از فایل های mkv هست و قابلیت on و off کردن هم دارن)
بله نشون میده ،نقل قول:
ممنونم از راهنماییتون.نقل قول:
ولی نمیشه. و بدجوری اعصابم را ریخته به هم! همون ورژن آخر را هم دوباره ریختم ولی نشد. تا قبل نصب این ورژن به راحتی می شد downgrade کنم ولی الان نه.در واقع اصلا گزینه New Firmware Found که باید در گزینه setting بیاد اصلا نمیاد.! رو هر فلشی هر ورژنی را ریختم و وصل کردم نشد که نشد.
شما این فایل رو دانلود کن و جایگزین فایل ای که دانلود کردی کن ببین جواب میده یا نه !نقل قول:
البته قبلش از zip خارج کن
کد:http://www.mediafire.com/?vlp6e1jrunmbxfk
سلام بر دوستان گل
یک سوال اینکه آیا مشکل پ ژ گ چ توی فرمتهای srt حل شد یا نه و اگر شده فریمورش اصلی هستش یا خیر
یه لطفی هم کنید اگر درست شده چه رسمی چه غیر رسمی یه لینک دانلود هم بدید ممنون میشم .
سلام.
من هم دوتا سوال دارم !
1- من مدل معمولی این دستگاه رو دارم (همون سری های قبلی که live نداشت) میخوام ببینم با آپدیت جدید زیرنویس فارسی هم پخش میکنه ؟
2- در صفحات قبل گفته شده که با آپدیت به فریمور جدید، دستگاه دچار مشکل میشه، هنوز این مشکلات باقی هست ؟ یا حل شد !؟
بله این مشکل حل شده ،نقل قول:
آخرین ورژن رو می تونید از اینجا دانلود کنید : ( ورژن 1.05.04 دارای یک باگ کوچک هست ، فقط روی کلید option نوشته ها رو کمی جابه جا نشون میده و برای تعویض کردن صدا و زیر نویس کمی با مشکل مواجه می شید )
اما این نسخه 1.04.31 هستش ، در این ورژن هم مشکل زیر نویس حل شده ، و مشکل ورژن جدید رو هم نداره !کد:http://download.wdc.com/wdtv/wdtvlive_1.05.04_V.zip
البته توصیه می شه همیشه به آخرین ورژن آپدیت کنید ، اما اول به 1.04.31 آپدیت کنید ، اگه مشکلی با هاش نداشتید و راضی بودید نیازی نیست که با 1.05.04 آپدیت کنید .کد:http://download.wdc.com/wdtv/Rollback_wdtvlive_1.04.31_V.zip
سپاسگذارم دوست عزیزنقل قول:
اینها رسمی هستند دیگه
و اینکه میشه نحوه آپدیت با فلش رو بگین ممنونتون میشم .
نقل قول:
بله نسخه های ارائه شده توسط خود شرکت سازنده هستند .
نحوه آپدیت هم ، بعد از دانلود فایل ها باید آنها رو از حالت فشره خارج کنید یا به اصطلاح Extract کنید . فایل ها رو درون فلش می ریزید ( توجه کنید درون پوشه نباید باشد )
فلش رو به دستگاه وصل می کنید
دستگاه رو روشن می کنید
بعد از بالا آمدن دستگاه دکمه Home رو می زنید و بعد وارد منو Setting می شوید .
گزینه New Firmware Found رو انتخاب می کنید
از شما سوال پرسیده می شود که میخواهید آپدیت رو انجام دهید یا خیر تایید می کنید .
از اینجا به بعد دیگه هیچ کاری رو انجام ندهید دستگاه یک بار Reboot می شود و بعد از بالا آمدن به صورت اتوماتیک شروع به آپدیت می کند . بعد از اینکه عملیات آپدیت کاملا انجام شد . شما می توانید از دستگاه استفاده کنید .
توجه کنید در هنگام انجام عملیات آپدیت از جدا کردن دستگاه از برق یا جدا کردن فلش جدا خودداری کنید
آقا دمت گرم با این فایلی که فرمودید و البته مال ورژن costum هست مشکلم حل شد. ممنونم ازت. ولی کلا نمی دونم دستگاهم چی شده که حتی پس از درست شدن دستگاهم فقط با همین فایلی که دادید می تونم به ورژن های قبل برگردم؟نقل قول:
البته پس از این کار در About ورژن فایل آپدیت را درست می نویسه و نه ورژن اون فایلی که شما دادید که این خوبه.
و تا حالا هم از بابت این فایل VER جدید، مشکلی در دستگاه ندیدم.
باز هم ممنون از شما.
پشتیبانی نسل ۱ و ۲ بدون این که مشکلاتش کامل رفع بشه به پایان رسید و مدل لایو وارد بازار شد.نقل قول:
نه این فایل تغییری در دستگاه شما ایجاد نمی کنه ، چون توی حالت استاندارد و طبق توصیه شرکت شما نمی تونید به ورژن های قبلی دانگرید کنید ، این فایل فقط ورژن های قبلی رو به عنوان ورژن جدید به دستگاه می شناساند و شما گزینه New Firmware Found رو می تونید ببینید و Downgrade کنید به ورژن های قبلی !نقل قول:
نگران نباشید .
ممنون این ورژم 1.04.31 خیلی خوبه
ولی یه مسئله که من موقعی که فایل رو دان کردم و ریختم توفلش میزه ورژنه 2.04.31 قضیه چیه آپگریدش هم که کردم به ورژن1.04.31 آپدیت شده ولی دوباره new frimware میده به ورژن 2.04.31 کسی به این قضیه برخورده ؟
دوست عزیز این ورژن برای کسانی هست می خواهند دانگرید کنند ( البته هیچ فرقی ندارد )نقل قول:
فقط به خاطر دستکاری شدن فایل VER آن شما پیغام ورژن 2.04 رو می بینید .
هیچ مساله ای نیست نگران نباشید .
در ضمن می تونید به ورژن 1.05 هم آپدیت کنید . این ورژن هم یه سری امکانات خوبی به آن اضافه شده . البته اگه اون مشکل کوچک براتون مهم نیست .
میشه یه محبتی بفرمائید لست تغییراتی که از 1.4.31 به بعد انجام شده رو بذارید ممنونتون میشم . یعنی خود 104.31 -- لیستش رو بذارید بازم سپاسگذارم .
در چند پست قبل بهش اشاره شده ،
این هم لیست تغییرات کل ورژن ها البته از زبان خود شرکت سازنده :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6161987&postcount=1747
کد:http://support.wdc.com/download/notes/WDTV_Live_Release_Notes_1_05_04_V.pdf
سلام به همه
من تاپیکتون رو خوندم و خیلی اطلاعات پیدا کردم به جز چند چیز!
می خواستم بدونم مدل جدید این پخش کننده WD TV Live HD به اینترنت وصل میشه(چون تو خود سایتش گفته که وصل میشه، می خواستم بدونم کسی اینجا امتحان کرده)؟ دوم اینکه بیشتر فیلم هایی که توزیع میشن با فرمت 720*1280 هستند! خوب اگه از طریق این پخش کننده روی یک تلوزیون 40 یا 50 اینچ اونارو پخش کنیم، تمام صفحه نشون میده یا کوچیک نشون میده؟
یه سوال دیگه اینکه فرمت های فارسی srt رو این مدل جدید پخش می کنه یا درهم برهمه؟
ممنون می شم اگه جواب بدید
من برای وصل کردن کابل شبکه که بخوام پخش کننده رو به کامپیوتر وصل کنم یه جا فقط پشت کیس دارم که اونم زدم به ADSL
حالا چجوری اون یکی رو یزنم؟
سلام
من به یک مشکل برخوردم این که قبل از آپدیت به راحتی با کابل کامپوننت رزولوشن 1080p رو میگرفتم ولی بعد از آپدیت فقط 1080i روی 60h میده قضیه چیه ؟ کسی به این مشل برخورده ؟
در مورد وصل شدن به اینترنت بله وصل میشه و هم تو ایران هم کار می کنه البته من با اینترنت 2Mb/s این کار رو انجام دادم و با V**P-V و سرویس های youtube , Pandora , Live365 , Facebook به راحتی کار می کرد .نقل قول:
خوب در مورد فیلم های 720p باید بگم بله به صورت تمام صفحه نشون میده . اما تمام صفحه کردن فیلم ها، همون طور که قبلا گفتم برای فیلم های با نسبت 4:3 باید تنظیمات Video رو از حالت WideScreen به حالت Normal تغییر بدید تا فیلم به صورت Full Screen نشون داده بشه .
این آخری رو که خیلی بهش اشاره شده ، شما چه طور متوجه نشدید :31: بله زیر نویس های SRT رو هم به صورت کامل نشون میده و با رنگ سفید ، قابلیت تغییر سایز هم داره .
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
خوب دوست عزیز شما می تونید از یک Switch استفاده کنید و کابل ADSL و کابل ای که از دستگاه میاد رو به Switch وصل کنید و یک کابل هم از کامپیوتر به سویچ ، اونوقت هم اینترنت توی کامپیوتر دارید هم توی دستگاه ، ضمن اینکه از قابلیت شبکه ای که در اختیار دارید می تونید فایل های رو سیستم تون رو هم روی دستگاه Share کنید .نقل قول:
بله این تغییر در آپدیت جدید به وجود آمده ، اما این تغییر بیشتر برای بهتر کار کردن در این حالت هستش ، چون با این حال بیشترین جزئیات ای که می تونه ارسال کنه در حد 1080i هستش ، و بهترین حالت کار کرد در حالت 1080i هست .نقل قول:
و در بسیاری از دستگاه ها کابل کامپوزیت خروجی اون به صورت 1080i هستش .
در واقع شما عملا تفاوتی رو در حالت 1080i با 1080p در کابل کامپوزیت احساس نمی کنید .
آقا چرا برق دستگاه که قطع میشه تنظیمات گرافیکی میپره عین اول میشه دوستان کسی هست لطف کنه این مشکلو واسه WD ایمیل کنه.
ممنون بابت پاسخ سریعتون. فقط چندتا سوال دیگه:
1- میشه صفحه ای که اپدیت ورژن 1.04 این دستگاه رو تو این بخش بدین؟ اینطور که تو چند صقحه اخر خوندم همه میگن اپدیت ورزن 1.04 از 1.05بهتره!این نظرات درست هستن؟
2-چجوری از V**P**N استفاده کنم؟ یعنی باید کامپیوتر رو روشن کنم V**P**N رو اجرا کنم بعد از طریق دستگاه وارد سایت ها بشم؟
3- به نظر شما میشه به سایت چاره که این پخش کننده رو با قیمت 125 میده اطمینان کرد؟ یعنی دستکاریش نمی کنن؟ چیزی از توش ورنمیدارن؟ البته اینجوری نیستن یعنی وجدان ادم نمیزاره، ولی خوب بعضی ادما.....
من دو تا از چاره تا حالا خريدم عالي است هيچ دستكاري نمي كنن گارانتيش هم همرا هش است:10:نقل قول:
میشه بگید بهترین اپدیت این ورژن رو از کجا بگیرم؟ بهترین نسخه اپدیت. چون میگفتن 1.4 از 1.5 بهتره. چون 1.5 اگرچه جدیدتره ولی باگ زیاد داره.
اگه لطف کنید لینک بذارید ممنون میشم
لینک پست دانلود ورژن 1.04 .نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6202088&postcount=1774
اینکه ورژن 1.04 از ورژن 1.05 بهتر هست یا خیر !
مزایا و معایب ورژن 1.05 رو بیان کردیم ، حالا تصمیم با خودتونه ( من خودم از ورژن 1.05 استفاده می کنم )
استفاده کردن از اکانت v-p---n ، با اجرا کردن اون شما فقط توی سیستم خودتون دارید ، و طبیعتا دستگاههای دیگه از این استفاده نمی کنن
مگر اینکه اینترنت رو از روی کامپیوتر share کنید ، نحوه share کردن اینترنت هم میتونید با یک جستجو توی همین انجمن یا جاهای دیگه پیدا کنید .
---
در مورد خرید از سایت چاره ، من هم بار ها و بارها از این سایت خرید کردم و همیشه هم راضی بودم.
محصولات با گارانتی و بدون دستکاری در اختیار مشتری قرار داده میشه .
این محصول رو هم سایت چاره با گارانتی سازگار ارقام ارائه میکنه و کارت گارانتی هم در جعبه وجود داره . با خیال راحت خرید رو انجام بدید.
ممنون از همه بخاطر پاسخ های سریعتون
بسیار سپاسگذارم
آقا چرا برق دستگاه که قطع میشه تنظیمات گرافیک میپره عین اول میشه دوستان کسی هست لطف کنه این مشکلو واسه WD ایمیل کنه.
نقل قول:
قبلا هم اعلام شده بود ، ولی ظاهرا براش کاری نکردن ، مثل اینکه خواستند این شکلی باشه ، زیاد هم اذیت نمی کنه ،
شما اگه برق رو کامل قطع نکنی تنظیمات حفظ میشه ،
خیلی از وسیله ها این شکلیه !
باطری موبایل رو هم اگه در بیاری بعد از چند لحضه ساعت و تاریخ اش بهم میریزه ( توی بعضی مدل ها )
تلویزیون خونه رو هم اگه از برق بکشی ساعت اش بهم میریزه !
باطری روی مادربرد کامپیوتر رو هم اگه بیرون بیارید باز هم تمام تنظیمات BIOS به حالت پیش فرض بر می گرده !
و ....
آخه توی فیرم ویرای قبلی اینطور نبود این آپدیت ها غیر از زبان فارسی انگار روز به روز بدتر میشهنقل قول:
یه لطف میکنی ایمیلشون رو واسم بزاری
---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
یکی از مشکلای بزرگش اینه که کنترلش با سیستم ماهواره و کولرهای دوتیکه تداخل داره و اونا رو خاموش و روشن میکنه
اره من هم با شما موافقم ، آپدیت ها همچین آپدیت آپدیت نیست ،نقل قول:
البته به نظر من فکر نکنم دیگه خیلی روی این مدل مانور بدن ، چون دستگاه جدید اش WD TV Live hub هم مدتی هست که اومده تو بازار ،
به هر حال شما میتونید از طریق لینک زیر با هاشون تماس داشته باشی ، هم به صورت Email و هم تماس تلفنی !
کد:http://support.wdc.com/contact/index.asp?wdc_lang=en
دورود به همه
می خواستم بدونم این دستگاه فرمت mp4 رو با کیفیت تصویر 1080p قبول میکنه؟ تا 720p با فرمت mp4 رو تو دفترچه نوشته قبول می کنه، می خواستم ببینم تا 1080p رو که سایت هایی مثل پخش می کنن، این دستگاه پخش می کنه؟ منظورم آنلاین نیستش! دانلود کنیم بعد با فلش وصل کنیم ببینیم!
ممنون می شم کسایی که دارن امتحان کنن و کسایی که اطلاع دارن ان سوال رو جواب بدن
آرزوی موفقیت برای همتون
بدرود
اگه منظورتون فایل های 1080p که روی Youtube هست رو ، بله پخش میکنه .
اگه فایل خواص دیگری رو مد نظرتون هست لینک اش رو بدید تا تست کنم