سلام به همه دوستان :10:
این گوشی کوفت گرفته اس ام اس نمیفرسته ، با هزار تا سیم امتحان کردم نمیشه ، مسیج سنتر هارو عوض کردم بازم نمی فرسته! دیگه کلافه شدم :19:
کسی میتونه کمک کنه ؟
Printable View
سلام به همه دوستان :10:
این گوشی کوفت گرفته اس ام اس نمیفرسته ، با هزار تا سیم امتحان کردم نمیشه ، مسیج سنتر هارو عوض کردم بازم نمی فرسته! دیگه کلافه شدم :19:
کسی میتونه کمک کنه ؟
12.41 تا الان که 5.25 هستش همه راهارو امتحان کردم ، خلاصه درستش کردم ولی علتشو نمیدونم چی بود ، بنظرتون چه تنظیماتی داشته که بهم خورده ؟ تازه من اصلا تنظیمات دست نزدم یهویی اینطور شده بود .
این ورژن جالبتره . کسی با این chat توی کنتاکت ها کار کرده ؟
احتمالا همون كوفت گرفته بود:31:وگرنه اينجور كه شما ميگي مشكلي نداره ديگه:31:نقل قول:
سلام.من یه مشکلی دارم.وقتی برنامه swupdater رو از گوشی اجرا میکنم میگه ورژن جدید اومده(همون20)تو سایت اصلی نوکیا هم که product code گوشی رو چک می کنم بازم میگه ورژن 20 موجوده.ولی وقتی میخوام از طریق خود گوشی با gprs آپدیت کنم میگه ورژن جدیدی وجود نداره.مشکل از چیه؟در ضمن ورژن گوشی من قدیمیه.
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟ :13:
سلام دوستان
چندتا سوال
-- کردن به گوشی آسیبی نمیرسونه ؟
این گوشی کابل اتصال به تلوزیون همراش نیست ؟
این لقی کشوییش رو نمیشه کاری کرد ؟
نقل قول:
این کلوپ چقدر سوت و کوره:41:
کسی نیست !!!!!
آقا یه سوال دیگه
من حدود 4 ، 5 هزارتا عکس زدم رو گوشی با اینکه 3 گیگ ازش خالی بود ولی کند شده بو د و گاها هنگ میکرد !!!
این طبیعیه یا مشکل داره گوشی ؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون:10:
سلامنقل قول:
اگه گالریتون کمی کند شده که طبیعی هست.5هزارتا عکس:18: بابا مگه چیه این؟ یه گوشیه ساده.
ولی اگر خود گوشی کند شده مشکلی هست که باید رفع بشه.گوشیتون آخرین فریم ور هست؟
آره عزیز فقط گالری کند میشهنقل قول:
21.006 هست
جواب قبلی ها رو ندارید :46:
ممنون از پاسختون :10:
نه هیج آسیبی نمیرسونه.نقل قول:
نه کلا رو گوشیهای نوکیا جدیدا کابل نیست یعنی هست:31:ولی به دلیل رقابتی شدن بازار وارد کننده های عمده لطف میکنن ای چیزارو حتی رو گوشی های دیگه کیف و ... ور میدارن و جدا میفروشن تا سود بیشتری گیرشون بیاد.
والا تو گوشیهای کشویی کلا لقی هست تازه ان86 از اکثرشون که من دیدم بهتره:31:
راستی وقتی اسلاید باز میکنی بیشتر لق میزنه یا وقتی بازه؟
اگه موقع باز بودن هست که هیچی ولی اگه موقع بسته شدن باشه یه روش که خودم اعمال کردم هست.:31:
زمانی که بستس لقیش بیشتره:20:نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز تا به حال از این قاب های گوشی خریدی ؟ ماله هر گوشی که باشه.معمولا یه تیکه پلاستیک هست که نرم و تا حدودی مثل ابر هست و یه طرفشم چسب هست برای اینکه بچسبونی مثلا دور ال سی دی تا از گردو خاک جلوگیری کنه.یه تیکه از این ها میبری : نیم سانت در نیم سانت.
بمیچسبونی پشت اسلاید بالایی و مشکلت برای همیشه حل میشه.برات عکس هم میزارم هم از محلی که باید بچسبونی و هم از اون پلاستیکه.
این از عکس اون پلاستیک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینم از همون جایی که باید بچسبه.من الن 8 ماه هست این گوشی رو دارم همون روزای اول اینکارو کردم هنوزم کنده نشده:
سلامنقل قول:
دمت گرم برادر :10:
امتحان میکنم حتما:20:
موفق باشید :11:
دوستان این ورژن 21.006 واقعا چرته و خیلی باگ داره گوشی خیلی هنگ میکنه قبلا اصلا اینجوری نبود
من نه نرم افزار ریختم و نه کارت حافظه دارم هیچ اما همش هنگ میکنه قفل میشه
بعضی مواقع منو باز نمیشه و با تاخیر باز میشه
بعد شارژ چراغ شارژ روشن میمونه
و .....
سلام آقا امید گلنقل قول:
والا این مشکل هارو که میگی من ندارم.من فقط یه مشکل با ور.زن 21 دارم که وقتی باتری به 5 یا 4 خط میرسه کسی زنگ میزنه یهو باتری خالی میشه و میره رو پاور سیوینگ .اولش گفتم شاید باتری خراب شده ولی حالا فهمیدم اینطور نیست چون وقتی تو همون حالت گوشی رو خاموش روشن کنی دوباره باتری بر میگرده.
امیدوارم این باگ بر طرف بشه.
واسه من زیاد هنگ نمیکنه ، ولی هنگ میکنه گاهی اوقاتنقل قول:
چراغ شارژ هم روشن نمیمونه
البته گوشی من از همون اول 21.006 بوده و من آپدیت نکردم
دقیقا منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
سلام
راستی رو گوشی های شما کابل اتصال به تلوزیون بود ؟؟
منم دقیقا همین مشکلو دارم البته گوشی من از اول ورژنش 21 بود واقعا ضد حال میزنه.پس مشکل از باتری گوشی نیست؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
نه یه باگ هست که تو فریم ورهای بعدی احتمال زیاد رفع بشه.
نه من با گارانتی اصلی گرفتم کابل tv نداشت.نقل قول:
سلام دوستان هنوز هك اين گوشي با هلواوايكس نيومده؟
HelloOX که دیگه کارش تموم شد ولی ممکنه تو فیرمور های بعدی راه نصبشو باز کنن مثل N95، الآن راحت میشه با کوک کردن فیرمور و فلش هکش کرد، من خودم یکی کوک کردمو رام پچر رو اضافه کردم و زبانه اردو و عربی رو هم حذف کردم، بعد از هارد ریست هم فایل های مورد نیاز واسه نصب رام پچر تو Z باقی میمونه
سلام دوستان يه سوال دارم اونم اينكه وجود اف ام ترانسميتر(فرستنده)به غيرازسخت افزار ربطي به فريمورگوشي داره؟من يه ان86دست دو گرفتم كه نداره و ورژن فريمورش 20.115مربوط به تاريخ 21-09-2009 است
سلام
ممکنه مزایا و معایب ان 86 رو بگید ؟ (نه مواردی که تو تبلیغات میاد مواردی برام مهمه که کسانی که داشتن باید بگن)
ممنون
مزایا:نقل قول:
کیفیت صوتی در خور تحسین
درخشندگی صفحه نمایش فوق العاده
پردازنده خرکار و باحال
دگمه های نرم
ساخته شده از مواد مرغوب
دارای فرستنده FM
بکارگیری نسل 9.3 سیستم عامل سیمبین
خوانایی صفحه نمایش زیر نور شدید
وزن متناسب
ساختار کشویی نرم
خوش استیل
امکانات ارتباطی کاملا پیشرفته
کیفیت عکس ها فوق العاده خوب
خروجی تلویزیون
معایب:
ریخت نه چندان جالب ( شما بگو کدوم گوشی نوکیا خوشگله؟! :دی:27: )
اینترفیس کلاسیک و خسته کننده که از سیمبین 8 ( نوکیا N70 , 6600 و 6630 ) به این سو تغییر چندانی نکرده
کارکرد متوسط GPS
امکانات بخش عکسبرداری و فیلمبرداری دوربین در قیاس با محصولات مشابه از کمپانی های دیگه عملا هیچ بوده و فاقد امکانات پیشرفته مانند تشخیص چشمک، تشخیص لبخند، WDR و... است ( تازگی تشخیص چهره براش گذاشته شده )
عدم پشتیبانی از DivX/Xvid
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان پیروز :11:
این دو تا که نوبره!!!نقل قول:
دوستان...
من وقتی x-plore اجرا می کنم این ارورو میده .... واسه شما هم اینجوریه؟؟؟؟؟
ممنون
واسه منم میشد دوباره نصبش کن خوب میشهنقل قول:
چند بار نصبش کردم نشد.....
نمیدونم از چیه.....
کسی یه برنامه واسه قفل کردن فولدرا سراغ نداره؟
ممنون
فکر نکنم ربطی داشته باشهنقل قول:
ولی شاید هم داشته باشه
چون از بچه هایی که w980 دارند میگفتند فرستنده اف ام تو ایران کار نمیکنه
ولی اگه کار نکنه میشه فیرمور گوشی را عوض کرد
اونی که شما گرفتین درب باطری را بز کن
ببین آنتن اف ام داره ؟
یا اصلا گزینه اف ام نداره ؟
این گزینه را میتونی از منوی موزیک پلیر پیداش کنی
سلامنقل قول:
مزایاش خیلیه
و معایبش خیلی کم
سنگین بودن وزنش میتونه عیب باشه (نه واسه همه)
من عیب خاصی نمیبینم
همه چیزش اوکی هست
اگه هم داره عیب بزرگ نیست
هه هه اره از نوبر هم اونورترنقل قول:
مال من درست کار میکنه
بهتر یک ورژن دیگه نصب کنی
نقل قول:نقل قول:درباره کیفیت صوتی:نقل قول:
نوکیا تنها برندی هست که انصافا کیفیت پخش از بلندگوها و هندزفری در خور تحسین برای محصولاتش می گذاره. شاید بلندترین نباشه، اما بهترین کیفیت رو داره.
برای N82 خودم با روشن کردن استریوی گوشیم و بردن صدا روی ماکزیمم و پخش یه آهنگ از بلندگو ها، لذت فوق العاده ای می برم. قشنگ انگار یه جفت بلندگو روبرو و مایل به دو طرفت قرار گرفته. صداهای پخش شده از سوی چپ و راست مانند هلو قابل تفکیک هستن... خوشبختانه N86 هم از این قاعده مستثنا نیست. حالا بمن بگین که این نوبره؟!
درباره وزن:
هنگامی که این گوشی رو دستم گرفتم به نظرم سبک تر از N82 اومد. قطرش هم نازکتر از این گوشی هست. فکر کردم سبک تره؛ اما وقتی در GSM.ir دیدم که وزنش حدود 159 گرمه ( فکر کنم همین حدود بود :دی )، باورم نشد. همینجا بود که به ارگونومیک بودن طراحی و پخش یکنواخت وزن در سراسر گوشی پی بردم. باز می پرسم؛ این هم نوبره؟!
من این گوشیو مقایسه با گوشی دیگه نکردم من فقط در مورد خود گوشی نظر دادم...
اگه بخوام صدا و وزن این گوشی با گوشی های هم رنجش مثلا N95 و N96 مقایسه کنم نمیتونه تو حد توقع باشه...
بریم N82 بگیریم اگه 35 گرم به نظر نمیاد.... ولی واسه خود من وزن مهم نیست ولی قبول کنید N86 جز گوشی های سنگین به حساب میاد ...
میتونید تو پست های قبل نظر کاربرای دیگه هم ملاحظه بفرمائید......
ممنون
بر منکرش لعنت! :دی من گفتم وزن متناسب؛ منظورم نسبت به امکانات و کارکردش در میان بقیه گوشی های نوکیا بود...نقل قول:
در مورد صدا به نظرم صداش خوبه .. شاید عالی نباشه ولی خوبه هم در هندزفری هم در اسپیکر ...
در مورد وزن هم باهاتون مخالفم .. کاملا وزنش نا متناسبه .. تا حالا شده با یه دست بخواین اس ام اس بنویسین ؟ گوشی بر میگرده به پشت بخاطر سنگین بودنش و وزن زیاده پشتش
من که خیلی باهاش راحت بودم... :41:نقل قول:
سلام دوستان
بنده شخصا تا حالا با هیچکدوم از گوشی های نوکیا ( جز 1200 ! ) کار نکردم : دی ..
ولی یکی از دوستان اخیرا N86 گرفته و چندتا سوال داشتم ..
البته سوالام خاص ان 86 نمیشه فک کنم .. کلا در مورد سیستم انتقال بعضی چیزا در نوکیا هست ..
این آشنای ما توی گوشیش قبلیش ( E66 به گمونم ) حدود 1200 تا کنتکت داشته ..
حالا راه انتقال اونها به گوشی جدید چیه و یا چه برنامه ای هست ..
ویرایش : راستی دوستان ..یه لینک از درایور N86 و E66 اگه بهم بدید ممنون میشم ..
سی دی رو دارم .. ولی نمیدونم چجوریاست .. درایور نداره توش .. یا من نمیبینم !
ممنون
واسه انتقال میشه با بلوتوث send business card کرد ولی اینجوری زیاد وقت میبره کار دیگه این هست که شماره ها رو رو سیم کپی کنه یهد به گوشی جدید انتقال بده البته با pc suite هم میشه...
وقتی گوشیو به pc وصل میکنی mass storage از گوشی بزن.... لازم نیست نصب کنی فقط وقتی که میخوای dc بشی از آیکون بقل ساعت (safely remove hardware) دو تا درایوو انتخاب کن بعد.....
البته کیفیت صوتی خوبی داره این قبولنقل قول:
مزایا:
کیفیت صوتی در خور تحسین
وزن متناسب
چون اگه کل پخش صوتی را در نظر بگیریم شامل موارد زیر میشه
1- بلندی اسپیکرها
2- کیفیت اسپیکرها
3- بلندی هندز فری
4- کیفیت هندز فری
مورد 2 و 3 و 4 خوبه
مورد 1 متوسط
پس مجموع نمره ای که به صدای ان86 میشه داد خوب هست
اما در مورد وزنش
موقع کار کردن با کیپد مشکل داره البته 1 دستی
البته نه اینکه اصلا نشه
فقط کمی راحت نیست
ولی در بقیه حالاتش خوبه
سلام
پروداکت کی فارسی برای ن 86 مشکی لطف میکنید
خیلی سرچ کردم ولی پیدا نکردم
سلام :دی
نقل قول:
بهترین کار رم به گوشی کردن هست...! یعنی این که در E66 بره توی کانتکت ها و همه رو مارک کنه. سپس در کارت حافظه کپی کنه.
حالا کارت حافظه رو بندازه روی N86. سپس در کانتکت کپی از کارت حافظه رو بزنه تا همه اش ریخته بشه روی گوشی تازه... به همین سادگی! به همین خوشمزگی!!! :دی :27:
بفرمایین:نقل قول:
فارسی ایندیگو: 0580503
فارسی سپید: 0580592
راستی من فکر میکردم سی905 از ان86 قویه
وقتی دیدمش نظرم عوض شد
واسه همین فر میکنم بهترین 8 مگا پیکسلی همین ان86 هست