سلام...دوستان ایا pc studio رو ویندوز 7و ویستا به درستی کار می کنه؟ومشگلی نداره؟ و ایا update firmware این گوشی از طریق همین pc studio هست؟یه توضیج کامل بدید ..مرسی
سلام...دوستان ایا pc studio رو ویندوز 7و ویستا به درستی کار می کنه؟ومشگلی نداره؟ و ایا update firmware این گوشی از طریق همین pc studio هست؟یه توضیج کامل بدید ..مرسی
سلام. دوستان عزیز من 600 بیشتر ندارم. به نظرتون بدون گارانتی بگیرم یل گارانتی متفرقه. در ضمن چطوری آپدیت کنم گوشیو؟ بدون گارانتی مشخص میشه جعبش باز شده یا نه؟ موقع خرید به چی توجه کنم که کلاه نزارن سرم. ممنون میشم چند نفر جواب بدن
بچه ها رم 8گیگ که 16 غش 17 هزار هست به درد میخورن یا سرعتش خیلی پایینه؟
من که نگفتم.نقل قول:
کدوم ورژن مخصوص گوشی های تاچه؟
:27::27: سلام اقا منم خریدم همین الان 590 :31::31::31:
فردا دستمه :8::8::8::8: دوستم خرید از تهران:10::10::10:
نمیدونم کدوم نسخست اما دیدم تو همین hd هم دیدمنقل قول:
کدوم ورژن مخصوص گوشی های تاچه؟
مبارک باشهنقل قول:
سلام اقا منم خریدم همین الان 590
مبارک باشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام اقا منم خریدم همین الان 590 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 گیگه یا 16 گیگ؟
با گارانتی یا بی گارانتی؟
نقل قول:
مبارک باشه
8 گیگه یا 16 گیگ؟
با گارانتی یا بی گارانتی؟
8 گیگ گرفتم بدون گارانتی......... الانم تو باربری فرودگاه هستش:27::27: دوستان خواستن میتونند برند یه حالی بهش بدهند:31::31:
قابل توجه کسانی که درباره قیمت این گوشی سوال دارن . من توی یکی از مغازه های پاساژ ایرانیان قیمت کردم گفت 8 گیگ 620 تومن . حتی 2 3 بار هم ازش پرسیدم که آیا مطمئنی پارس مایکروتل ؟؟ گفت بله آقا !! آدرس دقیق هم که بخوای . مغازه های توی خیابون نزدیک پاساژ ایرانیان ( توی پاساژ نه ) بیرون پاساژ
اینم آخرین قیمت در روز 30 شهریور :
قیمت ها برای 8 گیگ و گارانتی اصل مایکروتل :
علائدین ط همکف پلاک 58 ---> 610 تومن ( تا 600 تومن هم میشه راضیش کرد به شرط اینکه بگید 605 تومن با گارانتی اصلی قیمت دارم )
پاساژ ایرانیان ---> قیمت 615 تومن که تا پایین تر هم میشه راضیش کرد چون روز قبلش گفته بود 625 تومن .
اینم آدرس دقیق تر مغازش برای اونهایی که شک دارن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
به نظر میاد که i8000 با تعداد پیکسل های 480*800 از hd با تعداد پیکسل های 360*640 فیلم محورتر باشد. یعنی تعداد بیشتری از فیلم ها را بدون تبدیل کردن به فرمت دیگر ساپورت کند. تا نظر دوستان چه باشد.
ضمنا" در حالت پخش فیلم گزینه ای برای فعال کردن زیرنویس وجود دارد ولی فعال نیست. حتی گزینه ای برای فعال نمودن چند زیرنویس وجود دارد ولی فعال نیست
ضمنا" اگه برای یه فیلم تبدیل انجام بدهیم زیرنویس می پره. اینجا تکلیف چیست؟
راستی سریال جومونگ رو باهاش نگاه کردم ولی نتونستم زیرنویس رو فعال کنم
اما سریال امپراطور بادها رو که خودش زیرنویس داشت به راحتی نگاه کردم و مشکلی نداشت
ربطی فکر نمیکنم زیاد داشته باشه چون xperia که تعداد پیکسلهاش بیشتر از hd هستش تیک میزد hd رو ولی hd نزد ...یا مثلا همین 8300 720*480 رو ساپورت میکنه بدون اینکه تبدیل بخواد در حالیکه پیکسلاش 240*400 فکر کنم ... بیشتر به کیفیت فیلمبردای و cpu بستگی داره ... البته حرف شما هم درسته و پیکسل تاثیر گذارهنقل قول:
مهيار يعني اختلاف گارانتي دار و بي گارانتي اينقدر كم شده ؟:18:نقل قول:
مهیار جان ...
مدیران بیان... : دی
آدرس دقیق دادن خلافه ها,مدارکشم موجوده:31:.....: دی
نه خیر . بچه ها میرفتن از نمایندگی سوال میکردن بخاطر همین قیمتهای بالا میدادن . من یادمه رفته بودیم برا دوستم دی 980 بگیریم رفتم نمایندگی گفت 410 تومن بعد رفتیم بازار تا 350 تومن هم پیدا کردیم با گارانتی اصلی .نقل قول:
مهيار يعني اختلاف گارانتي دار و بي گارانتي اينقدر كم شده ؟
مهيار الان دوست من بي گارانتي اش رو 590 بخره خوبه ؟
ضمنا عكسش تو پست بالا باز نميشه
ببینید یه نوع گارانتی داریم به نام ماکروتل که فروشنده ها با نام گارانتی اصلی(مایکروتل) میخوان بندازن به مردم که هنگام خریدش باید توجه کرد.نقل قول:
این عکس کارت گارانتی قلابیه:
که با کارت اصلیه اصلا فرقی نمیکنه.
الان تو خود علاءالدین بعضی ها توجه نمیکنن که گارانتی اصلی مایکروتل هستش و همون اسم ماکروتل رو موقع دیدن میگن همین گارانتی اصلیش هست.:27:
الان خود I8910 با گارانتی اصلی مایکروتل قیمتش 645 الی 650 تومن هستش.
و بدون گارانتی یا با گارانتی ماکروتل که فقط الکی نام گارانتی داره تو خود علاءالدین دیروز قیمتش 575 تومن هم بود.
پیشنهاد میکنم دوستانی که میخواهند با گارانتی اصلی مایکروتل بخرند و جاش مطمئن باشه همون برن شیخ هادی(خیابان جمهوری بغل فروشگاه رفاه)که نمایندگی مرکزی مایکروتل اونجاست از اونجا گوشیهای سامسونگ رو با گارانتی اصلی تهیه کنند.
در مورد D980 هم همونطوری شده فروشنده گفته گارانتی اصلی داره ولی وقتی کارت گارانتی رو نشون میدن میبینی ماکروتل هستش که همون بدون گارانتی اسمشو بزارن بهتره.
علی جان الان بدون گارانتیش شده 575 الی 580 تومن.نقل قول:
شما می گید که قیمتش با گارانتی اصلی پارس مایکروتل 645 الی 650 تومنه ولی پس چرا وقتی من امروز زنگ میزنم از نمایندگی سامسونگ میپرسم میگه قیمتش 679 تومنه.این که دیگه خوده نمایندگیشه هر جایی نیست که بگیم یه قیمتی عشقی روش گذاشته
نینجا جان سلام .به نظرت ارزش داره پول گارانتی بدیم یا نه.اصلا تو ایران اشتباهه؟
شما خودت با گارانتی خریدی یا نه؟
با سلام و خشته نباشید :
امروز من رفتم علاالدین رو زیر و رو کردم .
تو همکف قیمت i8910 با گارانتی متفرقه (غیر مایکروتل) بین 590 تا 620 بود که اگه نرم افزار هم نصب می کرد تا 625 بالا میر فت .
نهایتا تو طبقه 5 هم بعد کلی گشتن یکی تا 575 هزار تومان البته بدون گارانتی هم راضی شد .
همون موقع با نمایندگی اصلی روبروی پارک ملت هم تماس گرفتم که گفت 670 تومن (البته با منوی فارسی و تشخیص دستخط فارسی و چند تا نرم افزار دیگه) . (و این یعنی اختلاف 100 تومنی بین گارانتی اصل با بدون گارانتی)
راستی ازش پرسیدم که 16 گیگش کی میاد گفت والا معلوم نیست .
البته شما اگه خودتونو جای سامسونگ یزارید هیچوقت 8 گیگو با 16 به صورت گسترده و همزمان اونهم با اختلاف قیمت 20 الی 30 هزار تومان تو بازار نمیفرستید چون هیچ احمقی نیست که اونوقت بره 8 گیگو بخاطر 20 تومن ارزون تریش بخره .
راستی تا یادم نرفته امروز که تو علا الدین با گوشی های تست سامسونگ از جمله امنیا اچ دی کار می کردم ، احساس کردم که فریم ریتش 24 نیست ، چون تو فیلمی که با کیفیت اچ دی از همان محیط گرفته بودند در هنگام اجرا شدن ریل تایم نبود و تصویر کمی کشیده می شد و جا می موند . خودش که گفت بخاطر اینه که این گوشی تسته و سی پی یوش 400 مگا هرتزه (بجای 600) . آیا تو گوشی واقعی اش هم این مشکل هست ؟
ولی آخرشه یعنی گوشی یه که هر سری باهاش کار کنم حال می کنم . ایشالا می خرمش.....
سلام
کسی هست که منو کمک کنه
یه سوال داشتم این که سیستم عامل i8910 دقیقا شبیه n97 یا 5800 هست وتمام برنامه هایی که روی n97 نصب میشه روی این گوشی هم نصب میشه
با تشکر
بله سیستم عامل یکیه و هرچی رو اونا نصب میشه رو اینم نصب میشه و تازه یه سری بازی ها مثلا Prince of Persia فقط روی 8910 روون اجرا میشه به خاطر سخت افزار قوی ترش.نقل قول:
ان گیج هم زیاد اطلاعاتی ندارم راجع بهش اما مثه اینکه میشه یه جورایی روش نصب کرد (دوستان بهتر میدونن)
با اجازه ی نینجا جان من هم جوابمو بدم ، اگه یه گارانتی درست حسابی تو ایران باشه همین پارس مایکروتله ، اما اینکه آیا توی این یه سال که گارانتی داره خراب میشه و اگرم خراب شد آیا خرجش بیش تر از 100 تومن میشه (اختلاف با گارانتی و بی گارانتی) بحثش جداست .نقل قول:
نینجا جان سلام .به نظرت ارزش داره پول گارانتی بدیم یا نه.اصلا تو ایران اشتباهه؟
شما خودت با گارانتی خریدی یا نه؟
من که با گارانتی خریدم لااقل خیالم راحت باشه ، و راستی یه حسن دیگه ی با گارانتیش اینکه کیبورد فارسی هم داره (که خب من فرمویر رو عوض کردم دیگه نداره:31:!)
والا من موقعی که گوشی رو خریدم فعلا گارانتی دارش وارد بازار نشده بود.:13:نقل قول:
ولی پیشنهاد من اینه که مایکروتل بهترین خدمات رو تو گارانتی واسه گوشیهای سامسونگ ارائه میده و با گارانتی بخری بهتره.
البته تو ایران شرکت پارس مایکروتل که گوشیهای سامسونگ رو گارانتی میکنه و شرکت یاس که گوشیهای htc رو گارانتی میکنه و گارانتی اصلی نوکیا بهترین گارانتی کننده ها هستند.که بخواهیم کلا حساب کنیم یاس از همشون بهتره.نقل قول:
بهر حال گوشی یه وسیله برقی هستش و تا جایی که امکان داره با گارانتی معتبر تهیه بشه بهتره.
یکی جواب منم بده ثواب داره هانقل قول:
همون که پرسیدی درسته ، اون موقع هم که ما خواستیم بخریم همین قیمت ها رو می گفتن دوستان ، ولی رفتیم علاءالدین کمتر از 675 نمیداد کسی !نقل قول:
بله درسته.خود نمایندگی قیمتش ثابت هست.ولی مغازه دارها قیمت دست خودشونه .مثلا توافقی از نمایندگی میخرند و چند تومن از سود خودشون میزنن تا مشتری نپره.ولی در کل اگر از نمایندگی بگیرید خیلی بهتره به نظر من .چون کارتهای گارانتی قلابی خیلی زیاد شده.نقل قول:
سلام
نینجا جان، جنس درجه 2 و نامرغوب i8910 به بازار نیومده؟ اگه بدون گارانتی بخرم نگرانی ای وجود نداشته باشه؟ به این خاطر بدون گارانتی میخرم که مدل 16 گیگش رو مایکروتل وارد نکرده!
ضمنا همون قیمت 670 هزار تومان برای 16 گیگ خوب و مناسبه؟
نکته ای هست که هنگام خرید باید بهش توجه کنم؟
گوش شیطون کر، این بار اگه گوشی گیر بیاد و اتفاق غیر منتظره و غیرمترقبه دیگه ای پیش نیاد ان شاء الله گوشی رو میخرم.
16 گیگ رو که مایکروتل فکر نکنم بیاره و باید بدون گارانتی بخری.نقل قول:
قیمت 8 گیگ شده دور و بر 570 تومن که بنظرم ارزش نداره 100 تا بهش اضافه بدی و با 670 تومن 16 گیگ برداری.
نکته هم اینکه سعی کن گوشی اکبند از جای مطمئن بخری.
سلام
یکی از دوستان این گوشی رو تازه خریده بود که دیدمش و خیلی راضی بود
دیشب دیدمش که X1 گرفته بود . ازش پرسیدم چرا عوض کردی (البته خیلی گوشی عوض میکنه) گفت تو وبگردی به خاطر خازنی بودنش و نداشتن قلم یه مقدار کلیک رو چیزای ریزه میزه سخته البته بحث من این نیست . دوستم با وای فای به اینترنت وصل میشه اکثرا و میگه دانلود سنگین (مثلا 10 مگ به بالا) با سیمبین مشکل داره. یعنی نیمشه فایل های سنگین رو با سیمبین دانلود کرد! در مورد اوپرا مینی هم پرسیدم ولی میگه همین مشکل رو داره.
حالا سوالم اینه که واقعا این گوشی و کلا گوشی های سیمبین یه همچین مشکلی دارن؟ و اگه دارن نمیشه کاری کرد؟
با تشکر
مشکل از گوشی نیست مشکل از سیستم عامل سیمبین هست که مرورگر اینترنتش واقعا مضخرفه.نقل قول:
من بین گوشیهایی که دارم(tuoch pro2 و n97 و i8910 hd و آیپاد تاچ که درسته گوشی نیست ولی وای فای داره).
این سرعت بروزر رو امتحان کردم و دیدم که اگه بخوام رای بدم بصورت زیر هستش.
1:touch pro2 و ipod touch :که با توجه به اینکه پاکت پیسیها مرورگر اپرا 9.5 دارند و ایپادیا ایفون هم مرورگر سافاری عملکرد بهتری دارند.
2:n97 و i8910.در کل سیمبین مضخرفترین مرورگر رو داره و میتونم بگم واقعا نا امید کننده هستش.اونم برای ما که تو ایران با این اینترنت مضخرف داریم باهاشون کار میکشیم.:27:
ولی سرعت لود صفحات تو پاکت پیسی و ایفون به مراتب بالاتر از سیمبین هستش.
GSMARENA.COM تو مشخصات I8910 نوشته که اپرا 9.5 هم داره ولی متاسفانه نداره که اگه داشت امیدی بهش بود که سرعتش بهتر باشه.
اپرا مینی هم برای گوشیهای جاوا طراحی شده و محیطی کاملا بچه گونه داره که همین مرورگر سیمبین خیلی از اون بهتره.
در کل بنظر من کسانی که گوشی رو بخاطر اینترنتش میخواند بگیرن توصیه میکنم به هیچ وجه طرف سیمبین نیاند که تو اینترنت عملکرد پاکت پیسی و ... بهتر از سیمبین هستش.
پس واقعا مشکل سیمبین هست.
اتفاقا این دوستم میگفت می خوام Pro2 بگیرم چون صفحه نمایش X1 کوچیکه!!
صد در صد مشکل از سیمبین هست.نقل قول:
کلا x1 که جلوی tuoch pro2 باید تعظیم کنه.(خودم x1 داشتم)
شفافیت ال سی دی تاچ پرو2 ال سی دی x1 رو قورت میده.
در ضمن اینم بگم تنظیمات وای فای x1 هم دنگ و فنگی داره که اون زمان حالم رو بهم زد.:2:
تاچ پرو 2 و کلا پاکتهای اچ تی سی نیازی به تنظیم وا فای ندارن.و راحت وارد اینترنت میشن.:40:
می شه لطف کنید و تنظیمات آپدیت گوشی از طریق WIFI رو بهم بگید !
ممنون.
نينجاي عزيز شما بين HTC TOUCH HD و HTC TOUCH PRO 2 كدوم رو توصيه مي كنيد؟؟
اگه کیبورد میخوای پرو 2نقل قول:
اگه دوربین میخوای اچ دی
به همین راحتی !
.................
بچه ها شما با چه برنامه ای گوشیتون رو آپ دیت میکنین ؟
کسی با وای فای آپ کرده ؟
قلم نوری که برای i8910 میگفتند تولید شده، آیا به بازار (ایران) اومده؟ اگه نه، کی میاد؟ و اگه آره، قیمتش چنده؟
.
من که قلم نوری نشنیدم !نقل قول:
ولی قلم واسه آیفون هست
فقط فرقش اینه که قلمش باید رسانا باشه
تا بتونه الکترون های دست رو منتقل کنه به صفحه نمایش
از این قلم ها
تو ایران من که ندیدم ...احتماله کمی هم میدم که باشه
ولی قیمتش تو نت
50یورو هستش
ای بابا قلم میخواید چکار ؟ بار سنگینی میخوای دنبال خودت راه بندازی که چی ؟ اونم با این قیمت بالا .
دوستان چرا خبری از اون سامسونگ که 12 مگا بود و فلش زنون و led داشت و مهمتر زوم اپتیکال داشت خبری نیست
دوست عزیز وارد بازار ایران شده ولی بخاطر اینکه هنوز قیمت کاذبی داره هیچکس طرفش نمیره.نقل قول:
دیروز یه دونه m8910 pixon12 تو علاءالدین دیدم که قیمتش رو 870 تومن میگفتن.:27:
تا یه ماه دیگه افت قیمتش رو میکنه.