در مورد آیتم شماره 3 اینو اضافه کنم که صدای داخل هندز فری با کیفیت ولی معمولیه از نظر بلندی.نقل قول:
در مورد آیتم شماره 4 اگه معمولی استفاده بشه نهایت 2 روز شارژمیده. ولی در استفاده زیاد یه روز بیشتر شارژ نمیده.
Printable View
در مورد آیتم شماره 3 اینو اضافه کنم که صدای داخل هندز فری با کیفیت ولی معمولیه از نظر بلندی.نقل قول:
در مورد آیتم شماره 4 اگه معمولی استفاده بشه نهایت 2 روز شارژمیده. ولی در استفاده زیاد یه روز بیشتر شارژ نمیده.
واسه ما 3 روز تا 4 روز فکر کنم بشه.البته به میزان مصرف داره.
پس چرا وقتی به کامپیوتر وصل میکنم گوشی رو ، نمیشناسه ویروس رو ؟
چطوری پاکش کنم ؟ با دلیت که به کل پاک نمیشه میشه ؟
آنتی ویروستون چی هست؟آپدیت هست؟با خود گوشی پاکش کنید.
ویروس نیست ماله منم داره.. اتورانه مموریه دیگه وقتی میذاری تو کامپیوتر یا گوشیو وصل میکنی PC Suite سونی اریکسونو Run میکنه!!نقل قول:
عکس در حد 12 مگاپیکسلو میشه توضیح بدید؟؟ 12 مگاپیکسل سایزه عکسه نه چیزه دیگه ای!! تنظیمات خود گوشی اول که میخری 9 مگاپیکسله یعنی ماله من که اینجوری بود تو تنظیماتش تغییر بده 12 رو انتخاب کن.. بقیه تنظیماتشم همونطور که دوستمون گفتن اتوماتش خوبه البته بستگی به نور و اینا هم داره ولی همون اتوماتش در اکثر حالاتا خوب میگیره..
آقايون اساتيد سلام من تو هفته جديد ان شا الا ميخام گوشي ساتيو بگيرم در ضمن من در شيرازم به نظر دوستان من كجا برم دوستان جايي سراغ دارند كه انصاف داشته باشند منظورم توي شيراز..در ضمن من موقع خريدن به چه چيزهايي دقت كنم واز همش مهمتر از كجا بفهمم باتريمم يا گوشي اصلي هست .....خيلي هست وقتي فكرش ميكني ميخاهي نزديك نيم ميليون پول بدي بايدم استرس داشته باشي ...
برای من هم 7.4 هست و طبیعیهنقل قول:
من همون روز اول back up گرفتم و فرمت کردم و pc suite و... رو از روی گوشی پاک کردم و بعد از اون دوتا مشکلم حل شد :1-موقع وصل به کامپیوتر گاها error میداد و درست وصل نمیشد که کاملا برطرف شد
2-standby theme در حالت full page مشکل داشت و گوشی درست کار نمیکرد که کاملا برطرف شد
فون مموری رو هم فرمت کردم و از اون موقع حتی با نصب نرم افزارهای زیاد هنگ که اصلا حتی برای ثانیه ای کند هم نشده
برای من که ویروس نمیشناسه و انتی ویروس هم bitdefender اریجینال هست یا مشکل از انتی ویروس شماست یا اینکه اگه قبلا به یک کامپیوتر ویروسی وصل کرده ای احتمالا اون inf ویروسی شدهنقل قول:
در مورد دوربین والا بنطر من که ادم وسواسی هم هستم بهترین دوربینی بوده که در تاریخ تلفن همراه روی یک تلفن همراه قرار گرفته ولی باز هم برای بهتر شدن: 1-اپدیت به r2ak006
2-معمولا نیاز به تنظیم خاصی نداره فقط گاهی وقتها برای کل کل با دوربین های دیجیتال exp رو برای عکسهای در تاریکی مطلق در فاصله های بیش از 4 متر بالا تر میبرم
شما exp رو ببر بالا ببین چه معجزه ای میکنه
سلام همشهری.نقل قول:
آقايون اساتيد سلام من تو هفته جديد ان شا الا ميخام گوشي ساتيو بگيرم در ضمن من در شيرازم به نظر دوستان من كجا برم دوستان جايي سراغ دارند كه انصاف داشته باشند منظورم توي شيراز..در ضمن من موقع خريدن به چه چيزهايي دقت كنم واز همش مهمتر از كجا بفهمم باتريمم يا گوشي اصلي هست .....خيلي هست وقتي فكرش ميكني ميخاهي نزديك نيم ميليون پول بدي بايدم استرس داشته باشي ...
من از اطلسی گرفتم.نه از اطلس موبایل ها.اون مغازه بزرگی که کنارش هست.همه جا 580-90 میدادن ما از اونجا 545 گرفتیم.
دیگه اینکه نمیدونم از کجا میشه فهمید اصل و فرعش رو.ولی خوب برای چک کردن گوشی باید بری توی منو مخفی.
و اینکه اگر گوشی نو باشه و تاحالا روشن نشده باشه دیر بالا میاد و تنظیمات رو میپرسه.
من مخفی:
با دکمه های پایین که برای قطع و وصل تماس هستن به این شکل عمل کنید:
الان یادم نیست.بعد میگذارم.:دی
دوستان ایا میشه برنامه ای که فرمت exe داره که روی گوشی های htc نصب میشه روی گوشی ساتیو نصب کرد؟
خیر متاسفانه نمیشه.. نرم افزار های این گوشی با فرمت SIS هستند و جاوا هم ساپورت میکنهنقل قول:
به نظرتون راهی وجود داره که برنامه های جاوا به صورت فوول اسکرین روی ساتیو اجرا بشن؟
با اون قسمت که پایین برنامه درحال اجرا میاره اصلا حال نمیکنم.
چرا اینجوریه؟
نهایتش در حد یه ال سی دی 2.4 نمایش میده.باقی ال سی دی رو اون دکمه های بی کاربرد پایین میگیرن.
اون بازی رالی پرگرافیکی که تو ویواز بود قرار بود برا ساتیو هم بیاد چی شد؟
شما یه دور با هندزفری سری w به آهنگات گوش کن مطمعنم که نظرت عوض میشه:46:نقل قول:
در مورد باطری هم بگم که یا شما تازه گوشیرو خریدی یا باطریت مشکل داره:41:
شما مسیر زیرو دنبال کن (البته چون گوشیم فارسی هست به فارسی نوشتم اگه متوجه نشدی مسیر هارو به انگلیسی مینویسم):46:نقل قول:
منو> تنظیمات> مدیر برنامه> برنامه های نصب شده> حالا یکی از برنامه های جاوارو کلیک کن بعد گزینه هارو انتخاب و از گزینه ها تنظیمات مجموعه حالا تو این قسمت رو گزینه کلیدهای روی صفحه نمایش کلیک و بعد گزینه خاموش رو انتخاب کن بعد برگرد دوباره برنامه جاوارو اجرا کن و نتیجه....:21:
سلام دوستان . آیا کسی با این گوشی موفق شده از اینترنت (GPRS) ایرانسل استفاده کنه ؟ البته ایرانسل تنظیمات این گوشی را در سیستم خود ندارد و بنده هم بصورت دستی نتوانستم درستش کنم . لطفا راهنمایی کنید :41:
سلام دوستان
دیشب این گوشی رو چند دقیقه باهاش کارکردم واقعا محشر بود
قیمتش هم 450 ناقابل:31:
ایول سونی اریکسون
حسین تاپیک ویواز اون بقله ها.450؟شوخی میکنی؟ویواز بوده بابا:دی...
اتفاقا دیروز ایرانسل بهم یه اس ام اس زد که تنظیمات مربوط به gprs , WAp برای ساتیو برای شما فرستاده میشه که بعد از دریافت آن را نصب کنید یه دور دیگه امتحان کن حتما تنظیماتو تازه گذاشتن:46:نقل قول:
راستی کد : #5*3*140* یا #6*3*140* :5:
هی آدمو تو شک بندازین،من اینترنتم ذغالیه خدارو خوش نمیداد هی صفحه باز کنم:31:نقل قول:
هودش بود ساتیو رو میگم رنگش نقره ای با قیمت 450 تومن:10:
آقا mahdi1360 تنظیمات را دریافت و ذخیره کردم ولی فایده ای نداشت . خیلی دلم میخواد اینترنت این گوشی درست بشه و بتونم ازش استفاده کنم تقریبا دیگه ناامید شدم . یعنی کسی هست که اینترنت (GPRS) ایرانسل ساتیو را راه انداخته باشد ؟ :41:
کسی هست که با ساتیو اینترنت( GPRS ) ایرانسل را کار انداخته باشد ؟ من تنظیمات را از ایرانسل گرفته و ذخیره کردم ولی راه نیافتد حتی بصورت دستی هم تنظیم کردم اما موفق نشدم . اگر کسی در اینمورد راهنمایی دارد بفرماید ممنون میشم . :41:
سلام دوستان
خطاب به دوستانی که از نظر باطری این گوشی توشک هستتند
دیروز با این گوشی از صبح تا شب حدوود 15ساعت فیلمم برداری و نزدیک به 150 تا عکس گرفتم (مجلس عروسی بود:31:) باورم نمیشد تا آخر شب شارژش نگه بداره ولی بازهم تهش یکم شارژ داشت
از نظر باطریش من امیدوار شدم
یچیز جالبتر اینکه دوربین کانن 12.1 مگاپیکسلی (مدلش یادم نیست) در مقابل ساتیو کم آورد هم از نظر فیلم برداری و هم عکاسی. برای من هم جالب بود
کیفیت کانن خیلی زیاد پرنگ بود و غیر طبیعی اما SE خیلی عالی عمل کرد و پوزش رو به خاک کشید
درضمن گوشی هنوز آپدیت نشده بود
نقل قول:دوست من من لان دارم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم نمیدونم منظور شما از اینکه میگین موفق نشدم یعنی چی خودتون میگید که تنظیماتم دریافت و نصب کردید خوب دیگه مشکل کجاست :13:نقل قول:
یه بار این مسیرو طی کن شاید مشکلت حل شه: اول یه صفحه وب باز کن بعد گزینه ها> تنظیمات> عمومی> نقطه دسترسی> حالا اینجا گزینه همیشه سوال شودرو انتخاب کن بعد بیا بیرون دوباره برو اینترنت خوب حالا باید گوشی ازت بخاد که با چی میخای به اینترنت وصل بشی که شما اینترنت ایرانسلو انتخاب کن بعد بشین حالشو ببر :11:
كسي رو ساتیوش OVI MAPS نصب كرده يا نه؟؟ اگه تونستين نصب و استفاده كنين تو رو خدا به منم بگين :41: من نتونستم از GPS استفاده كنم هنوز :41:
اگه به r2ak006 اپدیت کرده باشی چون ه ک نمیشه درنتیجه ovi map هم نصب نمیشه ولی اگه اپدیت نکردی باید قبل از اپدیت ه ک کنی و موقع اپدیت گزینه بدون فرمت رو انتخاب کنی و بعد از اپدیت هم دیگه فرمت نکنینقل قول:
از smartcom نسخه 1.56 هم میشه بعد از اپدیت استفاده کرد و نیازی یه ه ک نداره و با ساین خالی نصب میشه
بزودی ه ک هم خواهد شد
آپدیتش کردم.. گارمین رو هم نمیشه نصب کرد روش؟؟ اگه صبر کنم Ovi Map ه ک میشه یا نه؟؟نقل قول:
گارمینو تست نکردم ولی وقتی smartcom هست چرا گارمین!!نقل قول:
بله بزودی توسط helloox ه ک خواهد شد
ولی واقعا هیچ برنامه ای مثل ovi map نمیشه
یعنی Smartcom از گارمین بهتره؟؟نقل قول:
شنیدم مسیر یابی نداره.. گارمین داره؟؟
هر موقع ه ک شد همینجا میذارنش؟؟
سلام دوستان
آیا به نظر شما ساتیو بهتر است بخرم یا vivaz ؟
در ضمن می شه بگین در جعبه ساتیو چه چیزهایی باید موجود باشه؟ تا یک وقت قطعات آن کم نباشه؟ در صورت امکان با عکس توضیح بدهید.
و قیمت آن الان چنده؟
آیا گارانتی هم داره؟
ممنون
سلام دوست مننقل قول:
من خودم گوشیو ندارم.دوستم گوشیو داره.من چند روزی ازش قرض گرفتم و کامل باهاش کار کردم.باز هم میگم اگر از ساتیو استفاده زیاد بشه بیشتر از یک روز شارز نگه نمیداره.البته ممکنه استفاده زیاد شما با استفاده زیاد من متفاوت باشه.البته این نظر شخصی منه. :10:
در مورد هندز فری من خودم ان 86 دارم اصلا بلندی صدای ساتیو به پای ان 86 نمیرسه کیفیت منظورم نیست فقط از نظر بلندی صدا مقایسه میکنم البته با هندزفری اورجینال خود گوشی.
اگه با ساتیو فیلمبرداری بشه باطریه خیلی زیادی مصرف میکنه در غیر این صورت به نظر من باطریش خوب جواب میده.. عکس با فلاش هم باطریه زیادی مصرف میکنه
خوب بالاخره بازی پر گرافیک Rally Master Pro 3D منتشر شد ساتیو دار ها بشتابید
برای دانلود به لینک زیر برید
عکس از بازیکد:http://www.sonyericsson.com/downloads/fd/14/RallyMasterPro_satio_106_.sis
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی به صورت فابریک روی ویواز نصب بود که سونی بالاخره فایل ستاپش رو هم پخش کرد
یه سوال چرا این بازیRallyMasterPro که سونی اریکسون روی ویواز و ساتیو نصب میشه روی این گوشی نصب میشه ولی بعد از اجرا میگه فقط مخصوص گوشی های ساتیو و ویواز سونی اریکسون هستش
با سلام به همگی
من دیروز اومده بودم تهران پاساژ علاء الدین تا گوشی ویواز رو بخرم.اما وقتی ساتیو رو دیدم با خودم گفتم این دیگه چیه؟؟! خیلی خوشگله بابا :46:
قیمت ویواز 430 بود و با خودم فکر میکردم قسمت ساتیو باید خیلی بیشتر از این باشه.
رفتیم قیمت گرفتیم گفتن 510 - 460 - 480 - 490
با خودم گفتم که اختلاف قیمت این 2 تا گوشی چقدر کمه. راستی قیمت ساتیو چقدر خوبه.
توی اون مغازه ای که 480 میاد رفتیم. نمایندگی اصلی پارس کامتل بود. طرف کارتن آک و پلمپ شده ساتیو رو پیش چشمم باز کرد و همه وسایل و کارت گارنتی و همه چیز توش بود و ظاهراً گوشی اصل بود.
خلاصه کلام 480 دادیم و این گوشی رو خریدیم. یه کیف توپ براش خریدم 12 هزار تومان. (رنگ گوشی مشکی)
...
الان دارم با گوشی کار میکنم و فقط میتونم بگم که این گوشی خارق العاده هستش. خیلی باحاله. عجب کیفیتی . عجب عکسی. عجب فیلمی. اصلاً فکر نمیکردم اینجوری باشه.
پس ما هم قاطی ساتیو داران شدیم.
سئوال مهم:
1- محافظ LCD بخرم؟؟؟ خوبه یا بده؟؟ شما پیشنهادتون چیه؟؟ یه سری میگن تاچ رو ضعیف میکنه. بدون محافظ زود خش نمیفته؟
2- توی قسمت فیلم برداری گوشی WVGA وجود نداره. پس آخرین ورژن آپدیت نیست. خواستم مثل 5800 از توی گوشی چک آپدیت کنم ولی این گزینه وجود نداشت. از توی گوشی میشه آپدیت کرد؟؟؟ کلاً چطوری و با چه برنامه ای گوشی رو آپدیت کنم.
3- الان میخوام گوشی رو یه مستر ریست کنم و رم گوشی رو هم فرمت کنم. حس میکنم یه سری برنامه روی رم گوشی نصبه (البته منظورم برنامه های PC Suite نیست) چیکار کنم؟ فرمت کنم برنامه هایی که روی گوشی وصله از بین نمیره؟
4- برای فیلم برداری و عکس برداری تنظیم خاصی نمیخواد. توی تنظمات عکس رفتم و 12 مگاپیکسل رو انتخاب کردم. دیگه تنظیم دیگه ای نیست.
5- دوربین جلو رو چطوری فعال میکنن؟
6- اگه نکته مهمی وجود داره بهم بگین
مبارک باشه ! پس راضی هستی :دی
بازم مبارک !
اصلا سوالت معلوم نیست چیه ولی من همینجوری یه جوابی میدمنقل قول:
این بازی رو خود سونی اریکسون برای ویواز گذاشته و اینو از لینک دانلودش میشه فهمید که از سایت خود سونی اریکسونه. و برای نمایش قدرت گرافیکی گوشیه ... این بازی روی مموری همراه گوشی های ویواز وجود داره... و بعدا این بازی رو به صورت رایگان برای ساتیو هم عرضه کرده که میشه دانلود و نصب کرد... رو گوشی های دیگه مثل نوکیا و سامسونگ هم جواب نمیده ....
بازی واقعا خارق العاده و توپیه ... تا الان بازی با این گرافیک برای سیمبین نیومده ...
/
آقا کوروش گوشی نو مبارک ...
با ویواز ویواز گفتنت کل فروم باخبر شده بودن که میخوای ویواز بخری ، آخرش هم ساتیو خریدی :دی
سلام
متاسفانه این گوشی را در مشهد 550 می فروشند که خیلی گران است
بایستی منتظر بود تا قیمت کاهش بیابد
این مموری 8 گیگ همراه ساتیو کلاس 4 هست یا 2؟
بچه ها اگه میشه به سئوالای من پاسخ بدید:
1- محافظ LCD بخرم؟؟؟ خوبه یا بده؟؟ شما پیشنهادتون چیه؟؟ یه سری میگن تاچ رو ضعیف میکنه. بدون محافظ زود خش نمیفته؟
2- توی قسمت فیلم برداری گوشی WVGA وجود نداره. پس آخرین ورژن آپدیت نیست. خواستم مثل 5800 از توی گوشی چک آپدیت کنم ولی این گزینه وجود نداشت. از توی گوشی میشه آپدیت کرد؟؟؟ کلاً چطوری و با چه برنامه ای گوشی رو آپدیت کنم.
3- الان میخوام گوشی رو یه مستر ریست کنم و رم گوشی رو هم فرمت کنم. حس میکنم یه سری برنامه روی رم گوشی نصبه (البته منظورم برنامه های PC Suite نیست) چیکار کنم؟ فرمت کنم برنامه هایی که روی گوشی وصله از بین نمیره؟
4- برای فیلم برداری و عکس برداری تنظیم خاصی نمیخواد. توی تنظمات عکس رفتم و 12 مگاپیکسل رو انتخاب کردم. دیگه تنظیم دیگه ای نیست.
5- دوربین جلو رو چطوری فعال میکنن؟
6- اگه نکته مهمی وجود داره بهم بگین
7- فلش زنون این چطوری کار میکنه؟؟؟؟ من هرچی عکس توی روز و شب میگیرم فقط فلش سفید روشن میشه!
در مورد بهتر بودن یا نبودن نظرات متفاوته ولی garmin مسیریابی داره و smartcom نداره بنابراین اگه مسیریابی میخوای گارمین بهتره (من تا به حال روی satio گارمین نریختم و نمیدونم نصب میشه یا نه البته s60 v5 رو ساپورت میکنه و احتمالا اخرین ورژنش هم 5.00.60 هست)نقل قول:
بله به محض ه ک شدن satio اطلاع رسانی میشه
1-مگه رو خودش نیست الان؟!! اگه نیست که واجبه بخری تاچ رو هم ضعیف نمیکنهنقل قول:
2-فکر کنم فقط با کامپیوتر بشه حداقل با wifi مطمئنم نمیشه شاید با gprs اگه تنظیم بشه
3-اول از phone memory و memorycard بکاپ بگیر بعد فرمت کن برنامه های اصلی پاک نمیشن شاید یکی دوتا از بازییها یا... الان درست یادم نیست
4-بعد از اپدیت باید فیلمبرداری رو هم بذاری روی wvga
در جاهایی هم که احساس کنی عکس کمی تاریکه exp رو ببر بالا
5-اگه منطورت از فلش سفید همون led هستش که اون همیشه موقع focus یکی دو ثانیه روشن میشه تا focus کنه و فقط موقع فیلمبرداری اگه تنظیم کنی روشن میمونه
در مورد زنون باید بصورت اتوماتیک خودش عمل کنه مگه اینکه خودت خاموشش کرده باشی در منوی دوربین ببین خاموش نیست؟!!!
برای اینکه خیالت راحت بشه یک بار از منو reset کن و بعد هم فرمت کن ببین چی میشه.مموری کارت رو هم فرمت کن