نقل قول:
حالا شما چه گیری دادید به این ها مهم این بوده که بازی رو تموم کردید من هم بازی رو تموم کردم بعد چند تا از این ها رو رفتم خسته شدم دیدم تمومی نداره بی خیال شدم شما هم زیاد سخت نگیر:31:
Printable View
نقل قول:
حالا شما چه گیری دادید به این ها مهم این بوده که بازی رو تموم کردید من هم بازی رو تموم کردم بعد چند تا از این ها رو رفتم خسته شدم دیدم تمومی نداره بی خیال شدم شما هم زیاد سخت نگیر:31:
ویندوز یکی بودهنقل قول:
جی تی ای 4 هم همینطور بود که یه فایل Xlive می ریختیم و سیوها می اومد
اما الان این با Xlive هم نمیاد
هرکاری هم کردم نیومده
البته شاید نسخه ی شما با من فرق داشته باشه
من نسخه ی 1911 Razor یا همون EFLC رو دارم شما چی؟
نقل قول:
برای من هم همین Razor 1911 یا همون EFLC هست
بدون پچ که حتی Xlive هم نمیخواد ولی زمانی که پچ 2 رو میریزی Xlive هم میخواد
من بدون پچ بازی میکنم چون پچش اصلا هیچ تاثیری نداره توی بازی و همون فایل سیو بازی توی درایو C رو بر میدارم بعد از نصب ویندوز هم همونجا دوباره میریزم فایل سیو رو و تا الان شاید 5 بار این کار رو کردم و سیو ها هم عمل کرده همیشه:21:
شما فکر کنم خیلی بد شانسی که اینجوری شده:31:
من هم سیو وسطای مراحل رو ندارم وگرنه برات میزاشتم:41:
خودش می نویسه. مثلا می نویسه 30 تا از اینقدر تا جنگ رو تموم کردی. تمومی داره. تعدادشم 50 تا هست.نقل قول:
سلام.کسی از دوستان ترینر این بازی را داره که تست شده و کار بده؟
من چند روز هست اینترنت را زیر و رو کردم حدود 10-15 تا ترینر برای این بازی دانلود کردم که هیچ کدوم کار نمی ده.دیگه خسته شدم.اگه کسی از دوستان ترینر این بازی را داره لطف کنه لینک دانلودش را قرار بده.برای pc می خوام.ممنون می شم.
نقل قول:
من یک ترینر از این سایت دانلود کردم که کار میکنه ولی دقیقا نمیدونم کدوم قسمتش هست اگه میخوای خودت میتونی بری پیداش کنی اینم ادرس سایت هست
کد:http://stargamez.info/forums/index.php
اگرم حال نداری بگردی اینجا مطرح کن حتما دوستان بهت جواب میدن
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=156536
سلام
من یکی دو صفحه پیشو خوندم ولی یکم گیج شدم
ورژن جدیدش دوباره اومده؟ یعنی همون طور که iv بود بعد شد elfc الان جدید تر اومده که به جای دو تا داستان 3 تا داره؟
گرافیکشم بهتر شده یا مشکلات قبلی رو داره؟ چون من با سیستمم دارم از elfc 30 فریم میگیرم
سی پی یو corei7 930 @ 3.8 turbo on
گرافیک msi 460 hawk *2 sli
نقل قول:
نه دوست عزیز ورژن جدیدی نیومده بحث سر ماموریت های متفرقه همین EFLC هست و پچ های بازی همین:46:
این بازی باید حتما قبلش GTA IV رو نصب کرده باشی؟ آخه من این بازی رو خریدم 5 DVD هم هست و بصورت کامل و بدون هیچ مشکلی اون رو نصب کردم اما موقع اجرا پیغام زیر رو میده:
باید برنامه ی games for windows رو بگیری و نصب کنی.اون موقع درست میشهنقل قول:
لینک دانلودی اگه ازش داری برام پ خ کننقل قول:
با تشکر فراوان
این برنامه داخل دیسک بازیتون حتما موجود هست! نیازی به دانلودش نیست. حتی اگه دیسک GTA IV رو دارید به داخل اونها هم نگاهی بندازید.نقل قول:
چرا سیوهای من بعد از تعویض ویندوز کار نمی کنه؟
یعنی یه جی تی ای باز خفن اینجا نبود مارو راهنمایی کنه؟
سلام دوستان بعد از مدت ها وقت کردم می خوام بازی کنم :دی GTA به سیستمی نیاز داره یعنی مشخصات سیستمی چی می خواد بعد این بازی رو از کجا میشه تهیه کرد با اینکه می دونم خیلی به سختی گیر میاد این بازی :21:
لینک سایت رو تو پروفایلم بدید
باتشکر
نقل قول:
سلام دوست عزیز سیستم مورد نیاز بازی
Minimum System Requirements
CPU:Intel Core 2 Duo 1.8 GHz, AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
RAM:1.0 GB (Windows XP) 1.5 GB (Windows Vista
VGA:256 MB Nvidia 7900 / 256 MB ATI X1900
DX:DirectX 9.0c
OS:Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3
HDD:16 GB of free space
Sound:100% DirectX 9.0c compliant card
Network:Internet connection required for activation and multiplayer
آدرس سایت فروش هم توی پروفایلتون میذارم:46:
موفق باشید:11:
اینجا که کسی نبود جواب مارو بدهنقل قول:
یه سوال دیگه؟
من با اینکه سیستمم خیلی قویه آپ دیت گرافیک رو هم گرفتم پچ ها رو هم نصب کردم
اما وقتی کیفیت سایه های روز رو Very High می کنم یه کم کند می شه (البته خیلی کمه اما محسوسه)
اما تمام تنظیمات دیگه رو که تا آخر بردم هیچ مشکلی پیش نیومده و همه رو رو Very High گذاشتم
اما Shadoe Detail رو فقط رو High می شه گذاشت
نقل قول:
سلام
اینجا هم خیلی گفتم اما کسی جواب نداد
راستی وقتی سیوهارو تو محل خودش کپی می کنم تمام تنظیماتی که خودم تغییر داده بودم مثل گرافیک همه هست
یعنی فقط سیوهارو نمی شناسه
خطایی هم که وقت لود سیو می ده یه بار می گه رو این هارد هیچ سیو گیمی نیست یه بار هم می گه سیو گیمی ارائه نشده اینجا
نقل قول:
ببین دوست عزیز قبلا گفتم دوباره هم میگم اگه شما این نسخه رو بدون پچ بازی میکنید نیازی به Xlive نیست و فقط باید از این مسیر سیو هاتون رو بر میداشتید
C:User/User name/AppData/Local/Rockstar Games
این فولدر که قرمز کردم رو باید برمیداشتید و دوباره بعد از نصب بازی یا ویندوز توی همین آدرس یعنی
C:User/User name/AppData/Local/Rockstar Games
این فولدر رو کپی میکردید
که با این کار اگه سیو ها برای یک ویندوز باشند و زمانی که سیو بازی رو برمی داشتید بازی رو با پچ اجرا نمیکردید
این سیو عمل خواهد کرد
ولی اگه با پچ بازی رو اجرا میکردید یک فولدری رو به نام Xlive باید از این آدرس به غیر از فولدر اصلی سیو بر میداشتید تا بعد از جایگزینی سیو و Xlive بتونید از سیو هاتون استفاده کنید
C:User/User name/AppData/Local/Microsoft/Xlive
ایشالا که مشکلتون حل بشه اگه نشد من سیو دارم که برای ویندوز 7 هست و بدون پچ اجرا میشه براتون میذارم ولی همه مراحل تمام شده و فقط مأموریت های متفرقه مونده خواستید بگید آپلود میکنم میذارم براتون
سلامنقل قول:
گفتی 2 تا پچ داره به شک افتادم رفتم نگاه کردم
پچ واسه همین بازیه. یه تکست هم باهاشه که هم نوشته EFLC هم تغییراتی که ایجاد می کنه رو گفته
از تو پراپرتیز فایل ستاپش ورژنش هم این بود 3.2.6.0 با حجم 116 مگ
هم اون فایل اکس لایوی که آدرسشو دادی کپی کردم هم بی اون امتحان کردم
شاید مشکل از همین پچه باشه
راهی هست که بشه پچ رو Uninstall کرد؟
الان تو سایت خود بازی یعنی راک اند رول نگاه کردم پچ این بازی با ورژن Patch 1.1.2.0 و همون حجم 116 مگه
پس این پچ 7 که همش گفته می شه چیه
سلام من بازی Grand Theft Auto IV رو نصب کردم همه ی مرال نصبش رو انجام دادم ولی موقع اجرا این error رو میده اگه می تونید کمک کنید. GTA IV FATAL ERROR: RMN40
نقل قول:
دوست عزیز برای حل این مشکل شما باید ویندوز XP سرویس پک 3 نصب بکنید
در ضمن از این به بعد اگر سوالی راجع به این بازی داشتید توی تاپیک خودش مطرح کنید
لینک تاپیک
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
سلامنقل قول:
بله این بازی دوتا پچ بیشتر نداره
EFLC 1.1.10 و EFLC 1.1.2.0 که اولی اصلا کار نمیکنه دومی هم همونطور که گفتی توی بازی تاثیر خاصی نداره
برای پاک کردن پچ باید بازی رو UNISTALL کنی و دوباره نصب کنی راه دیگه ای نداره
این پچ 7 هم برای نسخه اصلی بازی هست یعنی Grand Theft Auto:IV که تا الان براش 7 تا پچ اومده
سلام ممنوننقل قول:
باید برم همینو امتحان کنم چون اکثرا می گفتن بدون هیچ کاری تو ویندوز بعدی هم سیوها کار می کنه
فکر هم می کنم اولین سری که از این بازی اومد همون Razor1911 بود که 5 تا دی وی دی بود و تو دیسک آخر تمام نرم افزارهای جانبی مورد نیاز رو داشت
که اکثرا همین نسخه رو دارن
باز هم ممنون
دوستان تو اون مرحله از گی تونی که باید بریم خونه مامانش بعد اون یارو میبردمون تو اون دعواهه
اونجا که میری شرط بندی میکنی یا خودت دعوا میکنی
قسمت اولش که دعوا هست رو من تموم میکنم بعد که میان بیرون دمو نشون میده حزف میزنن بعد دمو لودینگ میاد بعد یه هو میبینم افتاده رو زمین و مرده و بازی میره و از بیمارستان شروع مبشه بدون اینکه من اصلا بازی کنم چطوری اینجا رو رد کنم؟
فکر کنم با همونی که از خونه ی ننش میاد بیرون و می ره سمت اون مشت خونه، بعد از اینکه میاد بیرون با همون دعوا می کنهنقل قول:
البته تو دست خالی و اون با چاقو
حالا چرا گیر می کنه و نمیادشو نمی دونم
اما دلیل مردنت همینه که اون سریع با چاقو می زنه می کشت
البته نه انقدر سریع که اصلا نبینیش
نقل قول:
دوست عزیز توی اومن مرحله که شما میری دعوا باید 2 نفر اول رو بزنی و بعد با نفر سوم یکمی دعوا رو طول بدی و بعد باید از نفر سوم کتک بخوری تا اون مرحله رد بشه یعنی نفر سوم باید ببره که خودش بعد از 1 دقیقه میگه که فلان دکمه رو بزن فکر کنم دکمه E هست که باید بزنی تا بیفتی زمین و اون نفر سوم برنده بشه
امیدوارم فهمیده باشی اگه نفهمیدی بگو بیشتر توضیح بدم
من این 170 صفحه رو دیدم گیج شدم
میشه یکی به من کرکی .. سیوی .. کوفتی بده ؟؟ مال من سر لودینگ یه مرحله گیر میکنه ..
ظاهرا شما ها مشکلتون حل شده ...
یکی خواهش جواب بده
اگه لینک هم میدن یه چیزی باشه که فیلتر نباشه
مرسی این سری یه تست میکنم اینی که گفتین رو اگه شد که چه خوب نشد مزاحمت میشم بازنقل قول:
نشد که نشد داداش گیر میکنه تو لودینگ فک کنم این دوستمون هم همون مرحلسنقل قول:
میشه سیو بعد این مرحله رو بدین؟
نقل قول:
دوست عزیز سیو بعد از این مرحله روکه ندارم
ولی باور کن اینجوری که گفتم اگر دقیقا همینطوری عمل کرد باشی باید لودینگ رو رد کنه من خودمم سر همین مرحله گیر کرده بودم تا فهمیدم که اینطوری رد میشه که باید 2 نفر اول رو بزنی و از نفر سوم از قسط ببازی یعنی خودت باید الکی خودت رو بندازی زمین که یعنی اون برده که بعد از چند پانیه خود بازی میگه کدوم دکمه ر بزنید که بیفتید
و اینجوری بازی درست میشه
حالا شما یک بار دیگه امتحان کن ببین چی میشه؟
دوست عزیز pedramas شما هم همین راه رو برو ببین چی میشه نتیجه رو بگین
سلام من هر کاری میکنم نمیشه سیو کرد بازیو مشکل از کجاس دوستان ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
یعنی چی نمیشه سیو کرد باید روی تخت بخوابی توی خونت و بعد بازی رو سیو کنی
البته من منظورت رو درست نفهمیدم بیشتر توضیح بده
نمیشه خدایی سه بار رفتم
دوتا اولی رو یه نفس زدم سومی رو یکم زدم بعد خوردم بعد گفت e رو بزن زدم یه مشت خورد افتاد رو زمین
بعد رفت تو دمو اون یارو اومد یکم حرف زد بعد رو روی لودینگ مونده قفل نمیشه دستگاه ها بازی میمونه و لودینگه هی میدرخشه :(
نمیشه این مرحله رو رد نکرد مرحله های بعدی بیاد :( الان فقط همین یکی هست رو نقشه
نقل قول:
والا من دیگه نمیدونم باید چی کار کرد جون من و همه دوستان توی همین تاپیک همینجوری این مرحله رو رد کردیم
نمیدونم چرا برای شما اینجوری هست من هم برای سیو بعد از این مرحله هیچی پیدا نکردم فقط سیو مرحله آخر هست همین
ولی حالا شما یک کرک دیگه هم تست کن شاید اینجوری مشکلت حل بشه
لینک کرک بازی
کد:http://www.tarfandestan.com/forum/attachments/61164d1272440508-iv_crack.zip
برو توی تنظیمات گرافیک بازی همه موارد رو بیار روی کمترین بعد که این مرحله رو رد کردی و سیو شد میتونی دوباره تنظیمات رو بذاری روی حالت اولیه من هم توی همین مرحله مشکل داشتم چند تا مرحله دیگه هم هست که گیر میکنننقل قول:
ای دمت گرم حاجی ایولنقل قول:
ردیف شد مرسی
این ارور واسه چیه؟
seculauncher:application.failed to start [2000] ok
اول بازی میاد
نقل قول:
اگه میتونی یه عکس از ارور بگیر اونجوری بهتر میشه راهنمایی کرد ولی فکر میکنم که از رجیستری باشه ولی اگه یه عکس بذاری بهتر میشه راهنمایی کرد:46:
نقل قول:
سلام-شاييد بتونيد به اين بي نوا كمك كنيد؟
اين هم عكس هاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اول اين را ميده بعد
هم اي ارور را ميده ............ با تشكر
:41:
نقل قول:
دوست عزیز من اروری اینجا نمیبینم؟