من شنیدم اگه بزاری رو very high این مشکله سایه هاش حل شه من الان کارتم تا High بیشتر نمیکشه(7300 512)
Printable View
من شنیدم اگه بزاری رو very high این مشکله سایه هاش حل شه من الان کارتم تا High بیشتر نمیکشه(7300 512)
انقدر تعداد صفحات زياده كه نميشه مشكل رو درست بررسي كرد ،
من مشكل اين رو دارم كه وقتي تو بازي يكي دو دقيقه مي گذره دوربين شروع مي كنه به تاب بازي هي تكون مي خوره ، پچ GTAIV_Patch_V2 رو نصب كردم درست نشد ،
LaunchGTAIV با حجم 27 كيلوبايت رو ريختم بازم درست نشد ، تو قسمت گرافيك Benchmark رو زدم تنظيم خودكار گرافيك انجام داد ولي بازم دوربين درست نشد ، از دوستان كسي هست بتونه اين مشكل رو حل كنه ؟
این کرک رو امتحان کن:نقل قول:
دوستانی که با کامپیوترها توی کافی نت مشکل داشتن از این کرک استفاده کنن تا مشکلشون حل بشه:
کد:
http://gf.wiretarget.com/gt/rzr-gt42.rar
اول حتما پچ 1.0.2.0 رو دوباره نصب کنین و بعد کرک رو کپی کنین.
100% تست شده
این هم کامپیوتر رو درست میکنه هم دوربینو.
نقل قول:
ممنون درست شد :46:
وقتی وارد کامپیوتر میشی یه اسم پایین صفحه مییاد که البته بایید اونو سریع روی کاغذ یادداشت کنی بعد به قسمت سرچ میری و سرچ با نام را انتخاب میکنی و یک صفحه کلید ظاهر میشود و اسم آن شخص را تایپ مکنی وبعد سرچ میکنی تا کامپیوتر محل دقیق آن شخص را پیدا کند و بعد خارج میشوی و علامت زرد رنگ را دنبال میکنی تا به محل مورد نظر برسی البته من نمیدانم شما در کدام مرحله هستید چون بعضی مواقع و در بعضی مرحله های مشابه باید بجای سرچ با نام : سرچ با تصویر را انتخاب کنی و بعد بقیه مراحل الا آخر......:10:نقل قول:
Man har vagt mikham bazi ro ejra konam eror mide erore zire ro mide chikar konam
bazi gta iv ro miga
gta iv fatal error : Dd3d30
سلام من مشکل غیب شدن خونه ها و جاده رو دارو راننده هم دیده نمیشه تو رو خدا کمک کنین من پک 1 با فدور استفاده کردم
dd3d30 - خطا مربوط به d3d کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنیدنقل قول:
برای من هم 4850ست !من از نظر گرافیکی مشکلی ندارم . البته گیر میکنه که میدونم بخاطر سی پی یوم هستش چون 2180 ! انشاالله اگه شد دی 7300 میگیرم !نقل قول:
واسه من که 4850 هست با پچ یکمی بهتر شده اما بازم سایه داره
مشکلی نداره من دارم بازی میکنم !نقل قول:
اقا من میخوام vga:hd4850 بخرم بعضیا میگن با این بازی مشکل داره اره ؟یه سوال بی ربط 9800gtx+ بخرم یا hd4850؟
اینکه اصلا توش کرک نبود فقط یه فایل pach هست همونو نصب کنیم کرکم میشه ؟نقل قول:
کسی نبود به ما کمک کنه:19:نقل قول:
پست 1769 به جای اینکه پست بزنی دوست عزیز یکم پستارو بخوننقل قول:
دیروز دوستم بازی رو خریده بود بعد گفت بیا نصبش کن برام ...... بعد نصب هرکاری کردم بازی اجرا نشد گفتم ram کامپیوترت چنده ؟
گفت 64 مگ !!!!!!!!!! داشتم می مردم از خنده //////
رمش اگه 64 بوده پس گرافیکش چند بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18:نقل قول:
فکر کنم اونو باید به 1000 تومان کل کامپیوترشو بفروشه :دی:27::27::27:
وقتی بازی رو اجرا می کنم ارور زیر رو می ده از چیه و چه کار کنم؟
gta iv fatal error:DD3D30
بله ..... بدبخت دوستم حسابی جا خورده بود .... بهش گفتم منو مسخره کردی ؟نقل قول:
DD3D30 : Please re-boot your systemنقل قول:
سیستمت رو ریستارت کن این چیزیه که خود راک استار گفته. (!!!!)
دوست من شما اگه دقت میکردی اونجا فقط گفته دکمه e رو بزن اما نگفته بعد از اون چیکار کن:31:نقل قول:
من اینو میدونستم بالای صفحه هم خودش مینویسه اما بعد از وارد شدن به کامپیوتر پلیس نمیدونم چیکار کنم :41:
آقا من یه مشکل توی RGSC دارم پست اولم چون سنگینه نتونستم بخونم اگه کسی میتونه لطفا کمک کنه ممنونم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam. keyboad farsi nadaram. man windowsam up to date hast va net fram work ra ham nasb kardam vali hanooz in erro miad. komak
Windowsam Vista SP1 64-bit hastesh
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئنی کاملا آپدیت شده؟شما آخرین سرویس پک مربوطه رو نصب کن خوب می شه...نقل قول:
Moshkele ma dar in zamine hal shode. Faghat yek moshkele jadid va mskhare peyda kardam ke vaghti miram to game nemitoonam demo avval ra skip konam yani aks in adam ha hamin joori miad va mire. nemishe raft to game.
ببخشید می خواستم بدانم که سیستم من با این مشخصات علت کندی در بازی چیست؟ با اینکه کرک1911 و پچ1 و 2 هم ریختم وحتی برنامه نت ورک 3.5 را هم ریختم
Ram : 2.5 GB DDR2
Vga : 9400 gt 1GB DDR2
Cpu:2.8 celeron D
خواهشی که دارم هر چه سریعتر به سوالم جواب بدید ممنونم
مثل اینکه شما اولین باره کلا gta بازی می کنید!!!!نقل قول:
عزیز من اون لودینگه نه دمو .
توی تمام gta ها همچین چیزی بود ولی زمانش کم و زیاد بود.
ببخشید که 2 پست شد.نقل قول:
شما می تونید درایور کارت گرافیک رو بریزید.
می تونید مود رو بریزید.
می تونید تنظیمات رو پایین بیارید.
و مهم ترین چیز اینکه شما cpu خیلی پایینه حداقل 2 هسته ای می خواد این بازی تنظیمات رو همه رو تا حد مرگ پایین بیارید.
ببخشید این مود کجای سایت هست برای دانلودنقل قول:
لینک های پست اول آپدیت شد + پچ 1.2 ...
ببخشيد وقتي بازي رو نصب ميكنم .serial ميخواد. چيكار كنم؟
مود افزایش فریم دانلود نمی شود
لطفا آدرس دیگه ای رو معرفی کنید
با تشکر
می بخشید که پستم دوتا شد اما مود افزایش فریم از سایت rapidshar دانلود نمشیه وerorr می ده:41:نقل قول:
شما باید برنامه Games For Windows رو از لینک زیر بگیرید و نصب کنیدنقل قول:این هم کرک که برای patch 1.20 ارایه شده بریزید حتما تاثیر داره از دوستان هم میخوام اینو تو پست اول قرار بدنکد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=6F966188-1E50-41C3-A689-181EDC57C0E0&displaylang=en
کد:http://davoodking.persiangig.com/Game/rzr-gt42.zip
sharmande avvalin bare dige nemidooonestamنقل قول:
این پیغام یعنی چی ؟
خسته نباشید دوستان.
من مشکلی تو بازی gtaiv دارم.زمانیکه دارم بازی میکنم (گاهی موقعی)بازی برای5 ثانیه گیر میکنه.به طوری که گاهی خیلی زیاد میشه که دیگه نمیشه بازی کرد. گاهی موقعی هم بازی گیر نمیکنه راحت بازی میکنم لطفا راهنمایی کنید.
آآآآآآهههههااااییییییی!!!!!! !!!
ایهالناس
این لینک که برای افزایش فریم گذاشته اید ارور میدهد.
درسته که چیش ارور میده؟نقل قول:
لینک های آپلودی در انتهای پست اول همه سالم هستند !
در ضمن سایر لینک ها که در سایت box.net بوده اند هم سالم اند !
قضيه چيه من حد اقل سيستم مورد نياز رو دارم ولي:
بازي كنده
ساختمونا لود نيشن
بعضي اوقات هم فقط من تو بازي هستم (نه هيچ ساختموني آدمي)
تازه يه برنامه دارم بازي هارو روون اجرا ميكنه
يه patch هم بود نصب كردم
اونجايي هم كه موقع نصب سريال ميخواست سريال رو دادم قبول نكرد منم پريدم
بعد هر وقت هم ميخوام برم تو بازي يه پنجره مياد كه ميگه log inشو منم ميبندمش. اينطوري كه ايرادي تو بازي پيش نمياد!؟
بله شما همه چی تون درسته جز cpu ....نقل قول:
مشکل ساختمونا لود نمیشن از cpu هستش بعدشم این بازی طوریه که سیستم پایین مینیمم بالا نمیاد سیستم مینیمم بالا میاد لگ داره و سیستم بالا هم که مثل من روون میاد ( حدود 62 فریم )
ببخشيد وقتي بازي رو نصب ميكنم .serial ميخواد. چيكار كنم؟
اقا ببخشید !!من یه 20 صفحه ای رو گشتم ولی مشکل حله سیو رو ندیدم!×!!
من سیو 100در 100 بازیه GTA IV رو دانلود کردم و گذاشتم جایی که باید باشه !!توی بازی که میرم میادش ولی وقتی روش کلیک می کنم تا لود بشه مینویسه :: لودینگ فیلد :: Loading Failed
باید Xlive رو هم بریزی.نقل قول: