من کل بازی رو very high بازی کردم با کمک پچ و نسخه بویز تیم بدون هیچ تیکی.تا high نرین معنی گرافیک رو نمی فهمین.
موفق باشید.
Printable View
من کل بازی رو very high بازی کردم با کمک پچ و نسخه بویز تیم بدون هیچ تیکی.تا high نرین معنی گرافیک رو نمی فهمین.
موفق باشید.
بازی قشنگی بود مخصوصا اونجا که کاپیتان پرایس میاد توی بازی به نظرم یکی از قشنگترین مراحش بود.
کلا به نظر من بهترین بازی ایکس باکسه که تا حالا اومده توی بازار البته خودم نسخه یک رو مخصوصا مرحله چرنوبیل رو خیلی بیشتر دوست دارم.
ولی امتیاز من به همه جنبه های این بازی 10 هست
هیچ شوخی در کار نیست ،نقل قول:
عضو جدیدی هم نیستم ! تاریخ عضویت رو یک نگاه کوچولو بکنید ، به نظر می رسه شما عضو جدید باشی!
هوش مصنوعی هم تیمی ها رو تو بازی می گم !! در مقایسه با call of duty 2 هیچ تفاوتی نداره و دقیقا مثل بازی سال 2004 هستش !!!!!!!
اینم جواب من ( مثل خودت :27:)نقل قول:
نمی خواد لینک بدی ، خودم پروگرمر game engine هستم
گرافیک و هوش مصنوعی بازی در حد کال 2 می باشد ! نه بیشتر نه کمتر!!!!!!!
من کرایسیس بازم ، به نظرم رو cryengine هیچ چیز شاخی نیومده !!!!!!!
پسر یقرو ول کن یه چیزی گفتم چرا به دل میگیری...نقل قول:
هیچ شوخی در کار نیست ،
عضو جدیدی هم نیستم ! تاریخ عضویت رو یک نگاه کوچولو بکنید ، به نظر می رسه شما عضو جدید باشی!
هوش مصنوعی هم تیمی ها رو تو بازی می گم !! در مقایسه با call of duty 2 هیچ تفاوتی نداره و دقیقا مثل بازی سال 2004 هستش !!!!!!!
هوش مصنوعی این بازی مخصوصا همتیمی ها ...شاید بد باشه
ولی ایده ال ترین وبهترین هوش مصنوعی رو تا به حال در بین کل بازی هایی که تا حالا منتشر شده رو داره.
ميگم بازي رو روي چه سيستمي ميشه بصورت High high اجرا كرد ؟
بازی رو همین الان رو Veteran تموم کردم
کی گفته هوش مصنوعی دشمنا یا هم تیمی ها پاییینه؟20ه
گرافیک=10
داستانش=فوقالعادست(هر چیه ما نباید نظر بدیم چون اینا این کارن میدونن چی بنویسن:31:)
موزیک=محشر بود(10)
هوش مصنوعی=اونا خودشون میدونن چی بسازن خواهشا نظر الکی ندید
از همین الان منتظر میشینیم 3ش بیاد:31:
Modern Warfare 2 عالی نه کامل!
نویسنده: Masoud King
امسال نوبت Infinity Ward بود تا قسمتی دیگر از سری محبوب Call of Duty رو تحویل گیمر ها بده. سازنده ی بازی دو سال پیش برای اولین بار این سری رو وارد جنگ های مدرن کرد که با این کارش بازی رو از جنگ های تکراری قدیمی خارج کرد و روحی تازه به اون بخشید. اولین عنوان CoD توسط Infinity Ward ساخته شد که بیش از 70 عنوان بهترین بازی سال و 50 Editor's Choice رو در یافت کرد و اولین بازی Xbox 360 هستش که بیش از 1 میلیون نسخه در آمریکا فروش داشته. هم اکنون جدید ترین بازی از سری CoD منتشر شده که تاکنون با استقبال خیلی خوب گیمرها و منتقدین رو به رو شده به طوریکه بازی بالاترین امتیازات رو گرفته و فروش استثنایی 310 میلیون دلار در روز اول رو برای ناشرش به ارمغان آورده. مطمئنا سینمایی ترین شوتر اول شخصی که تاکون بازی کردید Modern Warfare 2 خواهد بود که به طرز هنرمندانه ای شما رو در درون میادن نبرد قرار میده و جذابیت های بسیاری رو برای شما به همراه دارد.
به نظر می رسه که Infinity Ward امسال با تاکید بر پر محتوا کردن گیم پلی و بهبود گرافیک بازی اونو ساخت که در هر دوی این زمینه بسیار موفق عمل کرده است. بازی از حس سینمایی بودن واقعا تک هستش و نمیشه فعلا بازی ای رو سراغ داشت که تا این حد به فیلم شبیه باشه و بتونه اون حس رو به شما القا کنه.
مثه نسخه قبلی ابتدا شما برای نبرد در میادن تمرین می کنید تا آماده ی جنگی بسیار سخت باشید. مرحله تمرین در یک اردوگاه کویری هستش که شما تمرین تیراندازی میکنید. سپس شما در نقش جوزف آلن سرباز هنگ 75 رنجرها از گردان یکم در خیابان های افغانستان شروع به مبارزه میکنید. در مرحله بعدی شما در نقش گری سندرسون بازی میکنید تا کاپیتان مک تاویش رو همراهی کنید و به این صورت شما در نقش چندین شخصیت بازی میکنید.
ممکنه که با تموم کردن قسمت کمپین بازی احساس خوبی نداشته باشید چون واقعا این مقدار زمان برای همچین بازیی کم هستش. یکی از ویژگی های داستان بازی قافلگیر کردن شما هستش و بعضی از ماموریت ها برای شما نتیجه ای کاملا منفی داره. کشته شدن کاراکتر ها و عناصر اصلی بازی موضوع جالبی هست و تا حدودی ما رو یاد فیلم های اسکورسیزی می ندازه. در یه ماموریت شما باید نقش یک تروریست رو در روسیه بازی کنید و مردم رو در فرودگاه به گلوله ببندید. سازنده دلیل این مرحله رو این عنوان کرده شما با انجام مرحله از ترورسیت حس نفرت انگیزی داشته باشید ولی من دوبار اون مرحله رو رفتم و هر بار بیشتر از دفعه قبل کشتم. درسته این به روحیات افراد بر می گرده ولی خوب هر کاری چند بار انجام بدی دیگه عادی میشه. حالا واقعا نظر سازنده همین بوده یا اونا می خواستن یه سری واقعیات رو نشون بدن؟! در مجموع داستان بازی به نظر من از خرجش ها و پیچیدگی های نا متعارف و زیادی برخورداره و گیج کننده هستش. خیلی جا برای کار داشت و می تونست بهتر از این باشه.
اگر قسمت کمپین شما رو راضی نکرده ولی یه مد بسیار زیبا به نام Special Ops به بازی اضافه شده که تا حدودی کوتاه بودن قسمت کمپین بازی رو جبران کرده. در این مد ماموریت های متنوعی رو انتخاب میکنید که میشه چند نفره , تک نفره, آنلاین و آفلاین بازی کرد و برای این ماموریت ها سه درجه سختی regular, hardened و veteran وجود داره و در هر کدوم از درجه های سختی که ماموریت رو تموم کنید ستاره در یافت میکنید به طوریکه در regular یک ستاره, hardened دو ستاره و veteran سه ستاره میگیرید. که این ستاره ها برای بازی کردن ماموریت های دیگه و همچنین بدست آوردن Achievement کاربرد دارد. در یک ماموریت در برزیل شما باید حداقل 30 نفر رو بکشید تا یه ستاره بگیرید یا در یکی دیگه شما سوار بر snowmobile هستید و باید در مدت زمان 70 ثانیه به خط پایان برسید تا سه ستاره بگیرید که در این بین باید با بقیه هم بجنگید. در مجموع شما حداکثر می تونید 69 ستاره رو بدست بیارید. در کل تنوع مراحل بسیار خوب هستش و همچنین جذابیت اون از قسمت کمپین بیشتر نباشه کمترم نیست!!
هر چند گیم پلی کلی بازی تغییری نکرده ولی محتوا و مضامین جدیدی به اون اضافه شده که این موضوع رو پوشش میده که یکی از اون ها همین مد جدید Special Ops هستش و یا یکی دیگه از نکات جدید در گیم پلی بازی رانندگی با snowmobile هستش که واقعا جذاب هستش و هیجان خاص خودش رو که البته هر چند این قسمت کوتاه هستش ولی می تونین تو Special Ops دفعات بیشتری این رانندگی رو تجربه کنید. قسمت تک نفره بازی با مشکلاتی که داره ولی تا حدودی کامل هستش و می تونه شما رو برای چندین هفته معطل خودش کنه و نسبت به نسخه قبلی از سرگرمی بیشتری برخورداره. با وجود کوتاه بود قسمت کپین ولی تنوع مراحل واقعا قابل تحسین هستش. در یک مرحله شما در محیط برفی هستید و باید با مخفی کاری جلو برید, در قسمتی دیگر در کوچه های برزیل باید به سرعت دشمنان رو کشته و پیش بروید و یا در منطقه ای دیگر در روی دریا هستید.
یکی دیگه از نکات جالب در بازی این هستش که وقتی شما در مرحله کشته میشین و دوباره به همون قسمت بر می گردین شاید دشمنی که از روی پشت بام شما رو هدف قرار داده این بار پشت دیوار مخفی شده باشه و اینطور به نظر میرسه که بازی از هوش مصنوعی شناور بر خورداره که اینا همگی به لطف موتور قدرتمند Infinity Ward یعنی IW 4.0 هستش!
بازی در زمینه صدا گذاری نیز بسیار خوب عمل کرده و شما شاهد یکی از صدا گذاری های عالی هستید. صدای تفنگ ها خوب هستش. افکت های صوتی مربوط به انفجار ها و همچنین برخورد تیر با اشیاء خیلی خوب کار شده و موسیقی زیبای جناب Hans Zimmer تکمیل کنند این صدا گذاری عالی هستش. همانند چندی از بازی های جدید زاویه شما با گوینده در افزایش یا کاهش قدرت صدا تاثیر گذار است.
جلوه های دیداری بازی نسبت به Modern Warfare واقعا پیشرفت خوبی داشته و Infinity Ward تو این زمینه قدم خیلی بزرگی رو بر داشته. افکت های انفجار عالی هستش, تخریب پذیری اشیاء , تاثیرات و افکت های آب و هوایی, طراحی کاراکتر ها,شلوغی میدان نبرد و طراحی و جزئیات محیط بازی همگی عالی کار شدن که یک میدان نبرد مدرن رو کاملا به خوبی به تصویر می کشن. در کل بازی از نظر گرافیکی در سطح بسیار خوبی هستش البته خوب نمیشه گفت که بازی گرافیکش در حد Uncharted 2 هستش ولی این دلیل نمیشه که بگیم ویژگی های بصری Modern Warfare 2 عالی نیست بلکه حیرت انگیز است.
سیستم سلامتی بازی نیز دست خوش تغییراتی شده و در بازی های قبلی ما شاهد این بودیم که با زخمی شدن صفحه قرمز می شد و شما باید کاور می گرفتید ولی در Modern Warfare 2 افکت هایی که روی صفحه برای زخمی شدن نشون داده میشه تغییر کرده و این شما شاهد قطرات و پاشیدگی خون بر روی صفحه هستید که این هم هیجان و جذابیت بازی رو بیشتر میکنه و هم زیبا تر هستش.
نظر نهایی:
Call of Duty: Modern Warfare 2 امسال سطحی دیگر از یک بازی شوتر رو نمایان ساخت گرچه گیم پلی بازی همون شیوه نسخه قبلی رو در پی گرفته ولی پر محتوا تر شده و موارد و مد های جدیدی بهش اضافه شده و میشه گفت بازی به طرز خیلی خوبی پالایش شده. مهم ترین نوآوری بازی مد Special Ops هستش که میشه بزرگ ترین نکته اضافه شده به بازی ازش نام برد. بازی در قسمت هایی کمبود داره, مثلا قسمت کمپین کوتاه, داستان نه چندان جالب ولی خوب باز یه نکات مثبتی هم داره مثه تنوع مراحل بسیار عالی. در بازی میتونه یه کلاس بسیار خوب برای سازندگان شوتر اول شخص باشه تا بتونن با استفاده از تجربه Modern Warfare 2 و نوع آوری خودشون شاهکار هایی رو همانند این بازی خلق کنند. در مجموع بازی بهترین شوتری بود که تا به حال من بازی کرده بودم و یک بسته اکشن به تمام معنا بود!
به نظر من بازی لیاقت بهترین بازی سال رو نداره ولی مطمئنا جزء سه بازی برتر سال هستش. همونطور که از پایان بازی پیداست باید منتظر نسخه بعدی Modern Warfare باشیم که امیدوارم نقص های این نسخه رو بر طرف کنند.
نمرات بازی:
ارائه بازی.... 8.5
گرافیک....10
گیم پلی...8.9
صدا گذاری....9.5
جذابیت....10
----------------
نمره کل: 9.2
ممنون مسعود جان
فقط فکر میکنم اون صفحه که اشاره کردین شیشه ی عینک ضد گلوله ی کماندو باشه
این بازی گیم پد ساپورت نمیکنه ؟؟؟؟؟
من با گیم پد xbox 360 امتحان کردم نمیشناسه
کسی امتحان کرده تا حالا ؟
دوستان من اینجا باید چیکار کنم؟
آدم رو چه بکشم و چه نکشم میسووووزم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید به پاش شلیک کنیدنقل قول:
دوستان من اینجا باید چیکار کنم؟
آدم رو چه بکشم و چه نکشم میسووووزم
اگه یادم باشه فقط باید به دست راستش شلیک کنینقل قول:
دوستان من نسخه 4 dvd بویز تیم را دارم که پچ هم بهش اضافه شده ولی اول act 3 بدونه اینکه ارور یا ÷یغامی بده از بازی میپره میبرون . چی کار کنم ؟
نقل قول:
اول shift رو بگیر تا برسی بهش
بعد که نزدیکش شدی به پاش یه تیر بزن
که نمیره
دوستان من نسخه 4 dvd بویز تیم را دارم که پچ هم بهش اضافه شده ولی اول act 3 بدونه اینکه ارور یا ÷یغامی بده از بازی میپره میبرون . چی کار کنم ؟
به نظر من گرافیک این بازی نسبت به بعضی بازی های دیگه خوب کار شده
در ضمن به نظر من (توهین به کسی نشه ) بعضی ها چون هیچ عیبی از بازی ندیدن رفتن سراغ گرافیکش
به نظرتون خوشکلترین شخصییت این بازی کیه؟
به نظر من ghost:31::11:
منم الان تمومش کردم مرحله آخرش خیلی واقعی بود فکر می کنی خودت اونجایی
سلام . تو رو خدا یکی کمک کنه من بتونم COD:MW 2 رو آنلاین بازی کنم .
راهنمای آنلاین کردنی ، سایتی ، چیزی اگه خدمتتون هست لطفا بفرمایید . ممنون
امتیاز من به مولتی پلیر 9/10
سینگل پلیر 8.5/10
به Co-op 9.5/10
از کجا متوجه میشیم نسخه بویز تیمه؟
بابا گوش بدید به حرف mac tavishنقل قول:
حالا خوبه میگه Shoot in his legs !
بعد یکی میگه دستش
دوستم تو مدرسه گفت این جا رو چطوری برم گفتم باید بزنی به پاش گفت اااا ؟ من میزدم تو سرش ! :27:
منم همین مشکل رو دارم ولی واسه من read eror رو میده می پره بیرون.چی کار باید کرد؟ولی بازی مشکلی نداره؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام . تو رو خدا یکی کمک کنه من بتونم COD:MW 2 رو آنلاین بازی کنم .
راهنمای آنلاین کردنی ، سایتی ، چیزی اگه خدمتتون هست لطفا بفرمایید . ممنون
سلام. من این بازیو از اینترنت دان کردم. 58 پارت . 11 گیگ. مثل اینکه ماله Razor1911 هست . دوتا ایمیج. بازیو نصب کردم کرک کش رو هم ریختم وقتی رو بازی کلیک میکنم هیچی نمیشه . استیم هم نصب کردم بازم فرقی نکرد. کمک کنید دارم میمیرم. خیلی منتظر این بازی بودم.
ممنون
از کدوم ویندوز استفاده می کنی؟
از کدوم لینک ها دان کردی؟
58 پارت راپید.نقل قول:
منم بالاخره این شاهکار رو تموم کردم, شاهکار, چون حتی قسمت انتهایی (جایی که نام عوامل ساخت بازی رو درج میکنند) هم فوق العاده بود, جوری که دلت نمی اومد مثل بازی های دیگه ردش کنی
منم دقیقا همین فایل رو دانلود کردم ؛نقل قول:
از هر کس پرسیدم کمکم نکرد و همین مشکل شما رو داشتم . خلاصه بیخیال شدم و از دوستام بازی رو گرفتم :27:
دوستان عزیز نظرتون راجع به مرحله second sun چیه ؟ هیچی نباشه در سایه infinty ward فضانورد هم شدیمd:
به احتمال زیاد نسخه مشکل داره دیگهنقل قول:
سلام. من این بازیو از اینترنت دان کردم. 58 پارت . 11 گیگ. مثل اینکه ماله Razor1911 هست . دوتا ایمیج. بازیو نصب کردم کرک کش رو هم ریختم وقتی رو بازی کلیک میکنم هیچی نمیشه . استیم هم نصب کردم بازم فرقی نکرد. کمک کنید دارم میمیرم. خیلی منتظر این بازی بودم.
ممنون
بهتره یکی دیگه بگیری
بازی به نظرم فوق العاده هست
end گیم پلی اکشنه!!!
من دارم pc رو با تمام جزئیات بازی میکنم
الان اواسط بازی هستم رو سخترین درجه
امتیازات pc از اکثر سایتا بجز ign و چند تای دیگه بی انصافیه
امتیاز من تا این لحظه به بازی 9.4
پستم چرا غیب شد؟
سلام
من امروز بازی رو شروع کردم(الان)
خیلی هم مشکل دارم
اولا تو لودینگ مرحله دوم قسمت آلفا ارور میده چیکار کنم؟
دوما :دی گرافیکش چرا اینقدر بده؟
کار خاصی باید بکنم؟
تو عکسایی که از بازی دیدم گرافیکش خیلی بالاست اما تو مال من تو همون آموزشش انگار کهسنگ ها کاغذ دیوارین.
بعدش بازی پناه گیری نداره؟
بعد از مرحله چند تیمی میشیم؟
CoD Modern Warfare 2در جنگ به هیچ کس نمی توان اعتماد کرد
این نقد با نسخه ی اولیه تفاوت دارد و نکاتی در آن اضافه
شده است
+ : داستان زیبا و مهیج ، مراحل متنوع ، صداگذاری و موسیقی زیبا
- : فیزیک عتیقه ، گاهی اوقات Lip Sync ها هماهنگ نیستند
بالاخره پس از ماهها انتظار داغ ترین بازی سال 2009 عرضه شد . دو سال پیش میلیون ها گیمر شیفته ی MW شدند یک بازی با کارگردانی فوق العاده که باعث شد بعد از گذشت دو سال از عرضه ی بازی همچنان خاطرات خوش مرحله هایی استثنایی در ذهن گیمر ها باقی باشد .هر روز به مانند یک عمر برای طرفداران بازی گذشت تا اینکه بالاخره ادامه ی این بازی عرضه شد .پیش بینی اکتیویژن به حقیقت پیوست و این بازی رکورد فروش بازی در روز اول در تاریخ صنعت بازی و سرگرمی را شکست ، فروشی بالغ بر 4.7 میلیون نسخه در روز نخست که باعث می شود تا مدت ها این رکورد شکسته نشود .مـقدمه
داسـتانابتدا بهتر است فلش بکی به نسخه ی قبل بزنیم شما در نسخه ی قبل نقش Soap Mactavish را بازی می کردید و مراحل بازی را با کمک گروهتان و Capitan Price طی می کردید . Imran Zakhaev سرگرده یک گروه تروریستی در روسیه که خواهان بازگشت شکوه و عظمت جماهیر شوروی است دنیا را به چالش می کشد کشور روسیه که خود را در برابر ارتش Zakhaev ناتوان می بیند از ناتو درخواست کمک می کند(!) در نتیجه ماموریت شما در نسخه ی قبل کشتن Zakhaev بود که این کار را به سختی انجام می دهید . MW2 پنج سال بعد از نسخه ی اول بازی را روایت می کند حال ناسیونالیست ها روسیه را بدست گرفته و راZakhaev به عنوان قهرمان ملی روسیه عنوان می کنند . Makarov اکنون جا پای زاخائو گذاشته و در واقع هدف اصلی شما ماکارو است . بازی در یک پادگان نظامی در افغانستان آغاز می شود بعد از تمام کردن مراحل آموزشی شما در نقش Joseph Allen برای مقابله با حملات تروریست ها در افغانستان به همراه ُSergeant Foley فرستاده می شوید .
بعد از آن Allen به CIA پیوسته و به عنوان عامل نفوذی به گروه Makarov می پیوندد در مرحله ی جنجالی No Russian شما در نقش Allen و با نام مستعار Alexei Borodin به همراه ماکارو و چند تن دیگر به فرودگاهی با نام Zakheav واقع در مسکو حمله ای تروریستی می کنید و همه ی مسافران را می کشید بعد از آن ماکارو که می داند شما یک آمریکایی هستید شما را می کشد و با این کار برای روسیه ثابت می شود که این حمله ی تروریستی توسط آمریکا انجام شده است و سپس شما با یافتن محل ساخت گلوله ای که Allen با آن کشته شده است به دنبال سر نخ می روید و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما در نقش Roach Sanderson ، James Ramirez ، Allen و.. بازی خواهید کرد .
سفر به برزیل تجربه ای جدید خواهد بود
از آنجایی که نمی خواهم داستان رو اسپویل بکنم بیش از این درباره ی داستان نمی نویسم فقط این را بدانید سورپرایز های بزرگی در انتظار شما خواهد بود . شاید داستان بازی را در مجموع بتوان معمولی دانست اما این یک اصل است ، داستان به تنهایی نیست که یاعث زیبایی داستان می شود مهمتر روایت داستان است این اصل در تمام رسانه ها اعم از فیلم ، کتاب ، بازی صدق میکند داستان های تکراری زیادی بوده اند که با روایتی متفاوت و بهتر جذاب تر به نظر می رسند در MW2 می توان گفت Infinity Ward به خوبی این اصل را درک کرده است شما با روایتی طرف هستید که شاید در هیچ بازی دیگری ندیده باشید سکانس هایی را خواهید دید که ناب ناب هستند بازی سعی می کند در جاهای مختلف شما را غافلگیر کند که این کار را به خوبی انجام می دهد و این عوامل باعث می شود داستان بسیار زیبا به نظر برسد به قول دیوید کیج ایجاد جوی ترسناک در بازی کاری ساده است اما ساخت یک بازی همراه با صحنه هایی از شادی ، غم و ... کاری سخت است که MW2 این کار را بسیار زیبا انجام داده است اگر احساساتی باشید حتی ممکن است در صحنه ای از بازی اشکتان در بیاید !این یک اصل است ، داستان به تنهایی نیست که یاعث زیبایی داستان می شود مهمتر روایت داستان است
کم و کاست هایی هم در بخش داستانی وجود دارد که ممکن است شما را کمی نا امید کند برای مثال ( متن حاوی اسپویلر ← ) قسمتی که شما کاپیتان پرایس را پیدا می کنید با اینکه یکی از سورپرایز های بزرگ بازی محسوب می شود اما این قسمت خیلی سطحی کار شده است و انگار نه انگا که دو دوست و هم رزم قدیمی بعد از 5 سال همدیگر را می بینند ! اما در مجموع بازی نسبت به دیگر بازی های FPS که داستانی سطحی با روایتی معمولی را ارائه می کنند ؛ قابل ستایش است .
بازی بسیار زیبا به پایان می رسد اما می توان مطمئن بود بازی ادامه خواهد داشت .
گیـم پلـیرسیدیم به مهمترین بخش در بازی ها .
Iw خود را به عنوان یکی از بهترین ها در زمینه ی طراحی گیم پلی و مراحل بازی معرفی کرده است . اوج این هنرمندی ها با عرضه ی MW نمایان شد . بازی گیم پلی ای بسیار زیبا ، هیجانی ، متنوع و درگیر کننده داشت مراحلی در بازی وجود داشت که جزو برترین مراحل در بازی های کامپیوتری به حساب می آیند ماموریت ترور Zakhaev را می توان برای نمونه مثال زد .
در نتیجه Iw کاری بسیار مشکل پیش رو داشت از طرفی نسخه ی اول بسیار زیبا و کامل بود و نباید آن گیم پلی زیبا دگرگون می شد از طرفی اگر همان گیم پلی عینا مورد استفاده قرار می گرفت تکراری شدن بازی مورد انتقاد قرار می گرفت در نتیجه Iw باید پیشرفت گیم پلی را در دستور کار خود قرار می داد . از همان ابتدا به سرعت با بازی آشنا خواهید شد اما تغییرات اندکی جهت بهبود و افزودن سرعت بازی انجام شده است به عنوان مثال عوض شدن دکمه های Knife و استفاده از فلش و Smoke
Iw تمام توان و خلاقیت خود را برای طراحی مراحل متنوع در این بازی بکار گرفته است و انصافا کاری درخور و زیبا ارائه داده است شما در بازی محیط های کوهستانی و برفی ، جنگلی ، صحرایی و آبی را خواهید دید ! آیا بیش از این هم می توان تنوع ایجاد کرد ؟
صنعت نظامی هر روز پیشرفته تر می شود و این باید در یک بازی مدرن در نظر گرفته شود به خاطر همین در MW2 شما جدیدترین امکانات و سلاح ها را دیده و با آن ها آشنا می شوید یکی از قابلیت های بسیار زیبایی که به بازی اضافه شده است استفاده از یک هواپیمای جاسوسی مجهز به موشکی به نام Predator است در بازی قبلی شما می توانستید از نیروی هوایی کمک بگیرید اما این بار یک Predator در برخی مراحل به شما واگذار می شود استفاده از این امکان بسیار مهیج و لذت بخش است شما می توانید کنترل یک موشک را در دست بگیرید و آن را به هر جایی که می خواهید بکوبانید ، حتی خودتان !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تنوع ماموریت ها و کارهایی که در بازی انجام می دهید ویران کننده است یخ نوردی ، اسنوموبیل رانی ، قایق رانی و... که لحظاتی بسیار زیبا و لذت بخش را برای شما به ارمغان می آورند . یکی دیگر از امکانات جدیدی که به بازی اضافه شده امکان Breach کردن در ها است شما با گذاشتن مواد منفجره پشت در باعث منفجر شدن در شده و بعد از آن بازی به حالت اسلوموشن در می آید که شما باید هر چه سریعتر دشمنان را بکشید در این حالت نباید به افراد دستگیر شده و یا مواد منفجره شلیک کنید .
مراحل برفی جزو مراحل زیبا و به یاد ماندنی بازی هستند
اگر عاشق MW و مراحل و گیم پلی اش بودید هیچ دلیلی نداره از مراحل و گیم پلی MW2 لذت نبرید حتی ممکن است بیشتر لذت ببرید
حالت تک نفره نسبت به نسخه ی قبل کوتاه تر شده اما شخصا بخاطر تنوع فوق العاده ماموریت ها و کارگردانی فوق العاده بازی از این مورد گذشتم و آن را یک ضعف در نظر نمی گیرم هر چند دوست داشتم بازی طولانی تر باشد و بیشتر از یک روز با بازی سرگرم باشم اما قابلیت تکرار در بازی اینقدر زیاد است که شما می توانید بارها مراحل بازی را انجام دهید و احساس تکراری شدن نکنید .
یکی دیگر از مواردی که کمبود آن در MW2 دیده می شود کارهایی است که دشمنان و حتی یاران شما می توانند انجام دهند اما شما از انجام این توانایی ها منع شده اید برای مثال می توان به Blind Shooting اشاره کرد که جای خالی آن احساس می شود تصورش را بکنید اگر سیستم شلیک از پشت سنگر بسان کیلزون 2 در این بازی پیاده می شد واقعا که فوق العاده می شد.
محیط های بازی نسبت به نسخه ی قبل گسترش زیادی داشته است و بازی کمی از حالت خطی مطلق خارج شده و شما در بعضی مراحل می توانید خودتان انتخاب کنید که رفتن از کدام مسیر بهتر است همین گستردگی در مراحل و نقشه های بازی نوید این را می دهد که بخش مولتی پلیر بازی بسیار هیجانی تر از نسخه ی قبل باشد با مراحل گسترده تر شما این امکان را خواهید داشت تا با استراتژی بیشتری نسبت به قبل در مولتی پلیر به بازی بپردازید . مد Special Ops که مدی جدید در بازی است مراحل بازی و مراحل جدیدی را اضافه می کند که در آن شما می توانید به صورت Co-oP آنلاین و یا آفلاین به بازی بپردازید این مد نسبتا سخت است و برای گرفتن تمام ستاره ها زمان زیادی را باید صرف کنید .
اگر عاشق MW و مراحل و گیم پلی اش بودید هیچ دلیلی نداره از مراحل و گیم پلی MW2 لذت نبرید حتی ممکن است بیشتر لذت ببرید . در مجموع همانطور که از یک بازی CoD انتظار می رفت گیم پلی بازی بسیار زیبا است و قطعا شما را راضی نگه خواهد داشت .گرافیـک و فیزیـکدر بازی با گرافیک کاملا مدرنی رو به رو هستیم پیشرفت در جای جای گرافیک بازی دیده می شود جزئیات چهره ها بسیار زیبا و دیدنی است ، محیط ها بزرگ ، پر جزئیات و شلوغ طراحی شده اند . سلاح ها ، انفجار ها بسیار زیبا کار شده اند با اینکه در نسخه ی قبلی انیمیشن تیر خوردن دشمنا بسیار زیبا بود اما باز هم با انیمیشن های زیباتر و واقعی تر طرف هستیم . افکت خون در بازی به خوبی ساخته شده است بعد کشتن هر فرد خون او به زیبایی و آرام آرام در زمین جاری می شود (هر چند می توانست خیلی قشنگ تر نیز کار شود ) . Treyarch سال پیش که CoD WaW را عرضه کرد و در قسمت آتش و افکت آتش مانور زیادی داده بود اما هم اکنون باید شرم کند همان موقع هم شخصا افکت آتش در WaW را مسخره می دانستم اما Iw با کار کردن بر روی موتور بازی افکت آتش و ذرات آتش را به زیبایی هر چه تمامتر به بازی اضافه کرده است اما هنوز موتور بازی آنقدر پیشرفت نکرده که بتواند بصورت داینامیک آتش را بسازد یعنی شما نمی توانید چیزی را آتش بزنید و فقط قسمت هایی که توسط سازندگان انتخاب شده آتش وجود دارد . که یک انیمیشن آتش در این صحنه ها مدام تکرار می شود که این خود یک ضعف به حساب می آید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در یک کلمه عالی . همان چیزی که از بازی در این زمینه انتظار داشتیم به لطف دوبلور های بازی و سازندگان موسیقی بازی بسیار زیبا و به یاد ماندنی شده است . هر موسیقی در جای درست خود استفاده می شود و موسیقی های حماسی بازی شما را غرق در یک محیط جنگی خواهد کرد در یکی از سکانس های غمناک بازی و مرحله ی بعد آن به قدری موسیقی گیرا و نفس گیر است که در انتقال حس غم به شما نقش بسزایی ایفا می کند در این لحظه موس و کیبورد رو ول کرده و به شنیدن موسیقی پرداختم ! به جرات می توان گفت اگر این موسیقی در بازی نبود مقدار زیادی از هیجان بازی از دست می رفت .
افکت آتش و ذرات آتشین بسیار زیباست رفلکس نور در اسلحه عالی است
نور پردازی در بازی پیشرفت چشمگیری داشته است این را در مراحل تاریک بازی به خوبی درک خواهید کرد انعکاس نور بر روی سلاحتان بسیار زیبا ساخته شده است و در مجموع Iw روی یکی از مهمترین عوامل گرافیک یک بازی یعنی نورپردازی به خوبی کار کرده است . بعد از تعریف و تمجید های کلیشه ای بهتر است به نقد گرافیک هم بپردازم . یکی از ضعف های گرافیک وجود تکسچر های نه چندان عالی یا حتی ضعیف در بعضی از قسمت ها است که باعث می شود فکر کنید که در این زمینه از تکسچر های قدیمی استفاده شده . درخت ها از دور بسیار زیبا اما از نزدیک معمولی و متوسط هستند به طوری که دیدن برگ های درخت ها کمی شرم آور است . در حالی که بازی های روز سعی می کنند برای هر برگ تکسچر و فیزیک جدا گانه استفاده کنند در MW2 برای تمام برگ های یک درخت از تکسچر های بی کیفیت استفاده شده است !
اما مهم ترین ضعف این بازی در زمینه ی فیزیک است که غیر قابل بخشش است یک بازی به روز و مشهور مثل MW2 باید دارای یک فیزیک قابل قبول باشد اما متاسفانه فقط به صحنه هایی با فیزیک از پیش تعیین شده و یا اشیاهایی که به هنگام تیر خوردن به صورت اسکریپت نویسی شده و تکراری عکس العمل نشان می دهند البته بعضی از Object ها هم هستند که فیزیکی Real دارند مثل توپی که من در بازی دیدم و فیزیک قابل قبولی داشت . در حالی که یک بازی رقیب مثل Bad Company 2 کاری کرده است که تمام یک ساختمان را می توان خراب کرد اما MW2 در زمینه ی فیزیک شرم آور است و به نظر من Iw در نسخه های بعدی باید فکری اساسی در این زمینه بکند . به هر حال فیزیک می تواند خوب یک عامل مهم در گسترش دادن گیم پلی بازی باشد و به بازی تنوع ببخشد .
بازی با این گرافیک زیبا بسیار روان و بدون هیچ گونه لگی اجرا می شود با این که صحنه های بازی بسیار شلوغ و جنگ زده هستند اما موتور بازی یعنی iw4 با قدرت هر چه تمام تر صحنه ها را رندر می کند و خروجی مناسبی را به شما ارائه خواهد داد .
گرافیک و فیزیک این بازی ضعیف ترین قسمت بازی محسوب می شوند این گرافیک و فیزیک مستحق این نیستند که عدد 2 کنارشان قرار بگیرد گرافیک بازی خوب و قابل قبول است اما فیزیک این بازی شرم آور و غیر قابل بخشش است .موسیقی و صـداگذاری
صداگذاری شخصیت ها ، فریاد ها در جنگ ، انفجار ها ، شلیک گلوله و همه و همه بسیار زیبا ساخته شده اند با شنیدن Man's Down احساس خاصی به من دست می داد صدایی از ته وجود یک مبارز که هم رزم خود را از دست داده ، و می خواهد شما را در غم خود شریک کند . راهنمایی های دیگران به شما که حس هشدار را به خوبی به شما منتقل می کنند .
تمامی صداگذاری ها بسیار زیبا هستند اما این وسط یک ضعف وجود دارد و آن هم Lip Sync نه چندان قوی بازی است اگر با دقت به حرکات لب شخصیت ها و آن چه می گویند دقت کنید مقداری ناهماهنگی را خواهید دید البته نه همیشه . اما وقتی Lip Sync در Heavy Rain را می بینیم توقعمان از بازی های روز بالا می رود و MW2 در این زمینه کمی کوتاهی کرده است . البته اینقدر در بازی غرق خواهید شد که به این مورد اهمیتی نمی دهید اما وقتی یک بازی را نقد می کنیم باید تمام موارد را در نظر بگیریم .پایانیMW2 ادامه ای موفق برای MW محسوب می شود و گیمر ها با حمله به فروشگاه ها برای خریدن بازی این مهم را ثابت کردند اما نکاتی ما را نگران می کند ؛ کوتاه کردن زمان بازی ، گرافیک و فیزیکی که پیشرفت آن چنانی نسبت به نسخه ی قبل ندارد . یاعث می شود احساس کنیم نسخه های بعدی این روند را ادامه دهند که امیدوارم اینگونه نشود .
با توجه به پایان بازی می توان انتظار ادامه ی این بازی را داشت اما جدیدا شایعاتی پخش شده مبنی بر اینکه شخصیت Ghost در این بازی ؛ نسخه ای مخصوص به خود را خواهد داشت یعنی ممکن است بازی بعدی به Ghost و گذشته ی او بپردازد .امتیازات
داستان 9.8
گیم پلی 9.5
گرافیک 8.3
صداگذاری و موسیقی 9.5
امتیاز کل 9.1نوشته شده توسط Ali_ranger
اقا خودا از دهنت بشنوه ghost عشقهههههههه منههههههه احساساتمو نمیتونم کنترل کنم :40: عجب شخصیتیه میمیرم براش :11::40:نقل قول:
اخرش مشکلم حل شد . مشکل از کرک بود . ممنون که راهنمایی کردید. بازی خوفیه دارم حال میکنم برم تنظیمات مولتیشم درست کنم بریم تو فضا.
کسی نبود کمک کنهنقل قول:
باز تو یه مرحله دیگه هم ارور داد چیکار کنم؟
برم پس بدم؟
منم دقیقا دقیقا همین مشکلو دارم یکی کمک کنه.مشکل از کرک نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من بازی رو تو دوتا سطح مختلف تموم کردم خیلی حال می ده مخصوصا جاهایی که خودت می رونی (جت اسکی و قایق و اوجایی که تو فرودگاه راننده تیر می خوره و با یه دست می رون (این که آخرش بود )) بازی خیلی جذاب تر شده .
امتیاز های من
گرافیک : 9
صدا گذاری : 10
گیم پلی : 9.5
داستان : 10 (100 :D)
ولی حیف که زرتی تموم شد .