-- من همون ه ک یا h a c k بود که به طور اتومات حذف شد.نقل قول:
Printable View
-- من همون ه ک یا h a c k بود که به طور اتومات حذف شد.نقل قول:
من دو سال دارم و هیچ مشکل خاصی نداره .چون نسبت به قیمت و امکانات وکیفیتش و البته کلاس نوکیا می ارزید گوشی خیلی خوبیه البته ساخت فنلاند که نزدیک دو ساله دیگه تولید نمیشه و حداقل تو ایران نمیاد .
Nokia N97نقل قول:
ببین اول از اینکه گوشی اصل که فنلاند میزد دیگه نیست و باید بی خیال شی. الان همه نوکیا ساخت چین و تحت لیسانس نوکیا فنلانده به جز منطقه اروپا که خودم خرید کردم اونجا به جز خود گوشی وسایل جانبیم چین هست و البته اینو بگم که اکثر برندها مثل سونی اریکسون و اکثر وسایل صوتی تصویری شرکتها واکذار به چین شده ...!
دوم نوکیا فنلاند : سریال IME رقم 7 و 8 باید 00 تا 03 باشه made in Finland رو کاتون و پشت گوشی و کیت گوشی سبز پر رنگ هست.
ولی کلا گوشی IME روی کارتون و پشت گوشی رو باهم چک کن یکی باشه و کلا با *#0000* مشخصات و تاریخ ساخت نشون میده و RM-505 باشه آخرین( Software Version 22.0.110)
رنگ روی گوشی نوک مدادی - پشت گوشی مشکی مات و دور گوشی استیل دودی رنگ هست - و کارتون خاکستری و
لوازم داخل کارتون :
- Nokia N97
- باتری (BP-4L) نوکیا
- شارژر (AC-10) نوکیا
- کابل اتصال (CA-101) نوکیا
- هدست سیمی (AD-54, HS-45) نوکیا
- آداپتور شارژر (CA-146) نوکیا
- پارچه برای تمیز کردن گوشی
- DVD
- شارژر فندکی (برای بعضی کشورها)
و اینکه بستگی به نو بودن و دست دوم (اگه میخای دست دو بخری) گوشی از لحاظ ظاهری سالم و بدون خط خش و باطنی کلا تست کن همه چیزش سالم باشه و مهلت تست بگیر که هنگ یا موضوعی نداشته با شه >>>>> اگه چیز دیگه خاستی بدونی بگو
و گارانتی فرق نمیکنه گارانتی اصلی با نام نوکیا هست که مال خودم من تاحالا کارم به گارانتی و ... نکشیده
الان اکثرا کیبرد و زبان گوشی فارسی موجوده
گارانتي اصلي475000 تومان گارانتي متفرقه403000 تومان
دوستان ایا فیلم تبلیغاتی از این گوشی هست؟(البته ف.ی.ل.ت.ر.نشده)
سلام به همه اساتید
میخواستم بدونم n97 کلا فایلهای gif رو پخش نمیکنه یا فقط از من اینطوریه؟
آخه n97من فقط یه عکس از اون فایل gif نشون میده و تموم، در حالی که گوشیای قدیمی هم این فایلها رو پخش میکردن!!!
نقل قول:
نباید اینطوری باشه من خودم چند بار بااین گوشی کار کردم و این فورمت رو اجرا میکرد
ورژن گوشیت چنده؟
گوشی من با هیچ مشکلی نشون میده!نقل قول:
ممنون دوست عزیز از جوابتنقل قول:
ورژن نرم افزار: 22.10.110
الان باید چکار کنم؟
شما باید مستر ریست کنی که به احتمال قوی مشکلت رفع می شه چون ورژن گوشیت هم آخرین نسخه هستش و آپدیت نیاز ندارهنقل قول:
ابتدا توسط Nokia PC Suite یا Nokia Ovi Suite یک بکاپ از contact و sms و notes تهیه کن
حالا کد #7370#* را بزن و مرحله بعد 12345 را وارد کن تا گوشیت بالا بیاد و کشور و ساعت و تاریخ را تنظیم کن
حالا می تونی بکاپی را که تهیه کرده بودی Restore کنی
موفق باشی
نقل قول:
دوست عزیز V 22.0.110 درست هست (آخرین ورژن N97 هست ):27:
ورژنی که شما گفتی وجود نداره !! :41:
حتما اشتباه کردی ....
ممنوننقل قول:
با مستر ریست مشکلی برای زبان فارسی گوشی که پیش نمیاد؟
contact و sms و notes بعد از ریستور کردن بطور کامل برمیگردن؟
یه سوال دیگه؟ این گوشی باید wmv پخش کنه یا نه؟ این الان پخش نمیکنه!!!
پسوند و فرمت مهم نیست!نقل قول:
کدک مهم هست! مثلا همین حالا اگه فرمت MP4 رو با کدک X264 بریزی نمیتونه اجرا کنه! در حالی که خودش با فرمت MP4 داره فیلم برداری میکنه!
سلام، 5800 رو فلش کردم، الان سیستمش، سیستمه n97 mini :دی
ویجت اضافه از کجا دانلود کنم؟ :دی
عزیز من شما 5800 رو فلش کردید، سیستمش شده N97 mini ، چه ربطی به N97 معمولی داره!؟نقل قول:
چون هر جفتشون یه سیستم نرم افزاری دارن! :31: تنها تفاوت در سخت افزاره.نقل قول:
عزیز در اسرع وقت گوشیت رو به فریمور عادی 5800 برگردون! هر چیزی بحر کاری ساختن... 5800 رو چه به N97؟؟؟ :19::13:نقل قول:
چیزی جز هنگ های پیاپی، نبود امکانات فارسی، خرابی شبکه وایرلس، کند کاری GPS و... دیگه هیچ ثمری نداره. ارزش نداره به خاطر یه هوم اسکیرن مزخرف این همه خودت رو به دردسر بندازی!!! :13:
{{{ من خودم دارم این فریمور رو... در اسرع وقت فلش می کنم }}}
شاد باشین :10:
هفته پیش گرقتم..نقل قول:
پارچه رو نداشت..
بجاش هلدر داشت..
گارانتی اصلی 460000 ت!!
سلام دوستان،
وقتی یه ویدیو کلیپ با کامپیوتر رو گوشیم میریزم تا یه جاهاییش میاد بعد تصویر هنگ میکنه ولی صدا میادش.
مشکل از چیه ؟؟
ممنون
چجوری باید جی پی اس رو فعال کنم ؟؟؟ من نقشه رو دانلود کردم ویس رو هم دانلود کردم ولی کار نمیکنه !!
خوبه 10 15 هزار اختلاف ق معقوله ... مگه از کجا خریدی ؟ با اون مشخصات که من گفتم میخونه ؟نقل قول:
لوازم: البته بیشتر سری اولا اینطور بود منم طبق سری اول و فنلاندش بیشتر گفتم الان دیگه نوکیا کم کم داره بعضی از لوازم همراه گوشی کم میشه که (مثل کابل و سی دی و شارجر فندکی...) البته اونم بستگی به جاش داره ...
دوستان سلام من امروز رفتم ساری تا قیمت این گوشی رو بگیرم رفتم پیش یه نفر گفت با گارانتی اصلی بالای 490 :41:گفت قیمت گوشی کشید بالا:2:
گوشی که دو هفته ای است کشیده بالا، منم 10 روز پیش بدون گارانتی رو گرفتم 430 ، قیمت پایین میاد ولی معلوم نیست چه زمانی... میشه از روی قیمت دلار دنبالش کرد.نقل قول:
من از همدان گرفتم..نقل قول:
بله همه ی نشونه ها همونه..
گوشی گرون شده 10 20 تومن...
سلام دوستان،
وقتی یه ویدیو کلیپ با کامپیوتر رو گوشیم میریزم تا یه جاهاییش میاد بعد تصویر هنگ میکنه ولی صدا میادش.
مشکل از چیه ؟؟
ممنون
چجوری باید جی پی اس رو فعال کنم ؟؟؟ من نقشه رو دانلود کردم ویس رو هم دانلود کردم ولی کار نمیکنه !!
مشخصات دقیق اون ویدئو کلیپ رو بزار!(با نرم افزار KMplayer میتونی با کلید Alt+j مشخصات رو ببینی! یک عکس هم بزاری عالی میشه)نقل قول:
منظورت چیه کار نمیکنه؟ بگو چیکار کردی و نتیجه چی شده!
دوستان سلام یه سوال دارم -من شنیدم فقطrm505فارسی میشه
یعنی rmهای دیگه فارسی نمیشه؟ مثلا با تغییر پرداکت کد
من تا حالا هرچی N97 دیدم، بافلش قابلیت فارسی داشتند! حالا نمیدونم همشون 505 بودند یا rm متفاوتی هم بوده یا نه نمیدونم!نقل قول:
خدا این نوکیا و همه ادماشو یه جا با هم نابود کنه . مردم از بس رفتم تو این سایتا تا ببینم هنوز واسه 97 اپدیت جدید اومده یا نه . هر بارم میبینم که بازم خبری از اپدیت جدید نیست. حالا ببینیم این ان8 اومده نوکیا چیکار میکنه اپدیت واسه این 97 میده یا انقدر این چندتا گوشی جدید سرشو شلوغ میکنن که دیگه 97 برای همیشه فراموش بشه. من که اگه تا یه ماه دیگه اپدیت جدید نیومد گوشیو میزنم به دیوار و بعد لهش میکنم.:21::21:
سلام امروز یک شنبه
شب شد و من در موبایل فروشی در حال خرید n97!
بالاخره خریدم :31::31::21:رنگ مشکی -فریمور 22-rm505-سی دی نداشت:41:قلم نداشت که البته جدا از فروشنده اشانتیون گرفتم:46:هلدر و شارژر فندکی داره ولی تبدیل شارژر نداره تازه پارچه هم نداره
قیمت:480
cd از اولشم نبود، dvd بود :31:!نقل قول:
در سری های بعدی DVD رو توی مموری گوشی کپی زدند، برو مموری رو چک کن پیدا میکنی!
مال منم قلم نداشت!
ولی تبدیل شارژر های قدیمی رو داشت که خیلی خیلی بهرد بخور هست، اگه کامپیوتری داشته باشید که پاورش توانش بالا باشه حداقل توی نصف زمان شارژ میکنه! (من تبدیل USB به شارژر قدیمی نوکیا رو قبلا داشتم)
در عوض مال من هلدر ملدر نداشت!:41:
درضمن کسی خریدار باشه، من میفروشم مال خودمو!
N97 سفید ساخت فنلاند لوازم تکمیل با کارتن بدون خط و خش(قاب لاستیکی داره دورش LCD هم از همون روز اول محافظ داشت!) پیام خصوصی بدید!
نقل قول:
آره نرم افزارش توی مموری بود:8:
دوستان برای شارژ از طریق usb باید چی کار کنم من گوشی رو به usb وصل میکنم شارژ نیمشه
سول دیگم اینه که نمیشه هوم اسکرین رو تغیر داد ؟
سلام اساتید گرامی
من می خواهم گوشی N97 مشکی خودم را با اینترنت وایرلس آپدیت کنم ولی پیغام میده که آپدیتی موجود نیست . در صورتیکه فیرم ور گوشیم 12.0.026 می باشد و قاعدتا باید بتونم به 22 ارتقاء بدم .
اگر ممکنه در این مورد راهنمایی بفرمایید .
با تشکر :11:
به اینترنت درست کانکت نشدی!نقل قول:
دوست عزیز ابتدا باید پروداکت کد گوشیت را تغییر بدی به کدی که به ورژن بالاتر آپدیت شده باشه و فارسی هم ساپورت کنه و بعد دوباره از طریق وایرلس اقدام به آپدیت کنینقل قول:
اگر گوشیتون RM-505 هستش می تونی از کد 0576575 یا 0576556 استفاده کنی
این کدها را توسط برنامه NSS استفاده کن
موفق باشی
ممنون از جوابتون:11:
این کار را انجام دادم ولی بازم میگه no updates available . :41:
نه کانکتم و برای آپدیت چک می کند و بعد از چک کردن می گه موجود نیست . اگر کانکت نباشه ارور دیگه ای میدهنقل قول:
اگر هم اینجوری باشه چجوری باید درست کانکت شد ؟
خوب دوست عزیز شما از راهای دیگه برای آپدیت استفاده کننقل قول:
یعنی از طریق کامپیوتر و NSU ؟نقل قول:
راستی آپگرید با کامپیوتر و با خود گوشی با هم تفاوتی ندارند ؟ کدام مطمئن تره ؟ از نظر مشکلات احتمالی را عرض می کنم .
بلهنقل قول:
با کامپیوتر اطلاعاتی مثل sms و Contact و Nots پاک می شن که می تونی قبل آپدیت بکاپ تهیه کنی اما با گوشی هیچ اطلاعاتی پاک نمی شه و در کل هر دو روش خوبه
امروز تو دانشگاه دیدیم دست یه پسره 3gs . فورا طرح دوستیرو باهاش ریختمو . بدون معطلی رفتم سر تست زدن گوشی. صفحه نمایشش که واقعا از n97 خیلی بزرگتره . از اون جایی که کار با گوشیو برنامه هاشو بلد نبودم شروع کردم به ورق زدن صفحات واقعا من همیشه خودم از طرفداران اصیل نوکیا بودم 5 یا 6 سالی میشه که جز نوکیا هیچ برند دیگه ای رو انتخاب نمی کنم. ولی امروز پشیمونم که چرا هیچوقت یه گوشی از برندهای دیگه نگرفتم. سرعت ایفون فوق العادست . یعنی فقط کافیه دستتون از روی صفحه به ارومی عبور کنه گوشی بدن وقفه و همزمان با حرکت دست شما صفحرو تکون میده چیزی که تو 97 یه رویاست . وقتی رو یه برنامه می زنی فورا میاد بالا . البته باید بگم برخلاف نقد هایی که به سیمبین میشه من به سیمبین بیشتر علاقه مند شدم . چون هیچ دسته بندی واسه نرم افزارا وجود نداره و قتی صفحه های رو می زنی کلی نرم نرم افزار هست که باعث گیج شدن میشه . ولی من که عاشق قدرت لمسو سرعتش شدم البته فرصت نکردم که عکس بگیرم یا بتونم همه ی برنامه هاشو بگردم ( یه مقداری خجالت می کشیدم که تا این حد تو گوشییه طرف فضولی کنم) ولی واقعا با 97 خیلی فاصله داره. رنگ گوشیم سفید بود . طرف میگفت قبلا 97 داشته ولی خوشش نیومد فروخت الان هم خیلی از این گوشی راضیه . میگه 700000 می فروشه اگه خدا خواست شاید 97 فروختم و 3gs رو گرفتم.(طرف بجوری گوشی باز بود قرار این دفعه ایفون4 بگیره اگه گرفت یه فیلم یا عکس واستون می ذارم)
ممنون :11:نقل قول:
مشکل اینجاست با کامپیوتر هم با نرم افزار NSU نمیشه و ارور های عجیب و غریب میده و تا وسط آپدیت میره و ارور میده .
من می خواهم حتی الامکان با خود گوشی آپدیت کنم . البته قبلا از ورژن 10 به 12 با خود گوشی آپدیت کردم و مشکلی نداشت ولی نمی دونم چرا حالا دیگه نمیشه :41: