من اپدیت کردم مشکلی نداشت هرکی فیفابازه گیمر تک من رو اد کنه فیفا حال کنیم
khelane
من اپدیت کردم مشکلی نداشت هرکی فیفابازه گیمر تک من رو اد کنه فیفا حال کنیم
khelane
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.من یه دستگاه 360 پریمیوم 60 گیگ قدیمی دارم.میخواستم آموزش آپدیت با فلش رو به همراه آخرین ورِِژن آپدیت رو برام بزارین.من بازی مکس پین 3 رو گرفتم اجرا نمیشه نیاز به آپدیت داره.با تشکر
جدیدترین آبدیت داشبورد چی هست؟
لطفا عکسش رو هم بذارین
مرسی
سلام. یه سوال داشتم. ایکس باکس من lt+ 1.91 و ورژن داشبوردش هم 2.0.13599.0 هست. می خواستم بدونم آیا میشه بازی xgd3 که به xgd2 تبدیل شده رو روش اجرا کرد؟
سلام ببخشید یکی از دوستام ایکس باکسشو داده به اپدیت کنم از این قدیمیاست مدل ارکید.موقعی که دستگاه روشن می کنم ارور 22fb 351f b800 0f00 c000 0013 رو میده چیکار کنم؟چطوری میتونم دستگاهو ریستور کنم؟ یا اون رم 256 کلا پاک کنم؟ کمکم کنید
با usb امتحان کردم ولی باز همون ارور میاد
سلام به داداشای گلم من قبلنا عضو بودم اما یه سالی میشه نبودم الانم با یه نام کاربری جدید وارد شدم ممنون میشم جوابمو بدید من الان LT9 دارم اینطور که معلومه بازی هایه جدید مثله مکس پین 3اینارو نمیخونه میخوام اپدید کنم به LT3 چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1. LT3 اخرین اپدیت هستش؟
2.با LT3 میتونم بازی هایه جدیدو اجرا کنم؟
3.اگه gta v بیاد به نظرتون اونم LT3 هستش؟
4.با LT3 اخرین داشبردم نصب میکنند؟
ممنون میشم جواب بدید
جدیدترین آبدیت داشبورد چی هست؟
نقل قول:
سلام به داداشای گلم من قبلنا عضو بودم اما یه سالی میشه نبودم الانم با یه نام کاربری جدید وارد شدم ممنون میشم جوابمو بدید من الان LT9 دارم اینطور که معلومه بازی هایه جدید مثله مکس پین 3اینارو نمیخونه میخوام اپدید کنم به LT3 چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1. LT3 اخرین اپدیت هستش؟
2.با LT3 میتونم بازی هایه جدیدو اجرا کنم؟
3.اگه gta v بیاد به نظرتون اونم LT3 هستش؟
4.با LT3 اخرین داشبردم نصب میکنند؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام به شما.
اولا lt9 !!!!!!!!!!! یا lt 2 !!!!!!!!:دی(فکر کنم اشتباه چاپی کردی)(lt 9 ایشالا 30 سال دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
1-بله
2-بله
3-شاید
4-خیر(خودت از سایت بگیر نصب کن)(از سایت xbox)
2.0.15574.0نقل قول:
ما که اد کردیم Invite هم کردیم متاسفانه ناز میکنی !نقل قول:
این لایو نمیخاد مجانی شه ؟
باید پول اینترنت بدی
پول اکانت گلد هم بدی...
ممنون از داداشای گلم که جواب دادن راجب اپدیت داشبردم ببخشید اشتباه نوشتم فقط یه 2 تا سوال:
1.این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 اخرین اپدیت داشبرد هستش؟
2.این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 از همه ی اپدیت داشبردها که هستش بهتر هستش؟
3.لطف کنید لینک دانلود کامل این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 رو واسم بزارید ممنون میشم
4.من فردا میدم واسم LT3 بزنن خودشون اپدیت داشبرد واسم میزارن اما نمیدونم چه نسخه ای میشه اگه دستگاه رو اوردم خونه اینو دان کنم بعد خودم با فلاش بریزم این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 رو؟هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون میشم زود جواب بدید
1. آخرین ورژن 2.0.16091.0 هست. که دیروز منتشر شد.نقل قول:
2. به پاسخ بالایی رجوع شود.
3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای آخرین آپدیت هنوز لینک دانلودی منتشر نشده و در سایت مایکروسافت هم همین ورژن 15574 قرار داده شده.
شما میتونی آپدیت رو خودت دانلود کنی و بریزی روی دستگاه هیچ مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشید
بابا یکی بگه چطور میشه آپدیت قدیمی گذاشت آخه پشیمون شدم می خوام آپدیت قدیمی رو نصب کنم 100 رحمت . اما نمیشه کمک
دوست عزیز بنظرم نمیشه ولی من یه سرچی زدم البته یکراه پیدا کردم که مال 4 -5 سال پیش هست واسه دانگرید داشبورد تقریبا مطمئن هستم جواب نمیده ولی لینکشو برات میذارم خودت بررسیش کن یا صبر کن چندنفر دیگه از دوستان هم نظرشونو بدن چون کش هاردو پاک میکنه نمیدونم واسه بازیاتو گیمر تگو اینا مسئله ای پیش میاد یانهنقل قول:
do it at ur own risk (ریسکش با خودت)محتوای مخفی: راه حل
محتوای مخفی: clear cache
دوستان من به 15574 آپدیت کردم اما وقتی میرم تو بازی (هر بازی) یه صفحه میاد که Play و Pause و اینجور چیزا داره . چیکار کنم ؟
الان آپدیت کنسول من LT2 هست.
برای آپدیت به LT3 چه کاری رو باید انجام بدم ؟؟؟
خودت که نمیتونی چون کار سخت و ریسکی هست . بده از همون جایی که خریدی واست آپدیت کنن !نقل قول:
سلام
لطفا راهنمایی کنید
من داشبوردمو با update یک بازی به 14719 به روز کردم ، حالا skyrim کار نمی کنه (disc unsupported با clean disk میده )ولی بقیه بازیهام مشکل نداره pes 2012 , ...
چی شده؟!
بازی skyrim از نوع xgd3 هست و باید برنرمکس باشه. شما باید دوباره این بازی رو برنرمکس Burnermax بخرید.نقل قول:
نوشته شده توسط regnew [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برنرمکس Burnermax بخرید.
سلام
لطفا راهنمایی کنید
من داشبوردمو با update یک بازی به 14719 به روز کردم ، حالا skyrim کار نمی کنه (disc unsupported با clean disk میده )ولی بقیه بازیهام مشکل نداره pes 2012 , ...
چی شده؟!
بازی skyrim از نوع xgd3 هست و باید برنرمکس باشه. شما باید دوباره این بازی رو
ازاین موضوع میشه فهمید من LT3 دارم یا نه؟
اقا این کدوم آپدیت هیت همان آپدیت LT+3 هست یا LT+2?????????????????????
سلام دوستان
ديشب من يك غلط اضافه كردم و دستگاهمو به آپديت جديد تغيير دادم حالا ديگه بازيهاي قديميم هيچ كدوم ران نميشن
وسطهاي بازي Modern warfare 3 بودم عجب غلطي كردم
دستگاهم ورژنش 14719 بود كه ديشب به 15574 آپديتش كردم
دوستان كمك هيچ راهي داره به عقب برگردم يا نه اصلا راهي داره بازي رو دوباره اجراش كنم
مرسي ممنون ميشم
باید بازیو پچ کنی ......................نقل قول:
یکی از دوستان در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب داده فکر کنم clear cache جواب بده ! کسی امتحان کرده؟نقل قول:
اون راهي كه دوستمون گفته درسته Clear Cache ولي تمامي تنظيمات بازيها و غيره رو پاك ميكنهنقل قول:
من حتي از خود مايكروسافت هم پرسيدم به هيچ وجهي نميشه دانگريد كرد فقط موندم ميشه دوباره ادامه بازي رو برم يا نه
بايد زنگ بزنم وست گيم چون از اونجا خريدمش البته دستگاهم اريجينال يعني پچ و مچ و از اين جور جنگولك بازيها روش نيست آك آك
بازي Modern Warfare 3 رو هم با پچ Toplogy 2 پچش كرده بودم كه ميشد بازي كرد حالا نميدونم بازيمو دوباره دانلود كنم و پچ چي روش بريزم خدا عالمه
دوستان يك دقيقا بگه راهي هست يا نه
راستي اين قضيه جي تگ و Dash Kill چيه من توي فروهاي خارجي ديدمشون
يك سري برنامه و سخت افزار معرفي كردن حالا به چه كاري مياد از فكر من خارجه
......
سلام.چطور میتونم بفهمم آپدیت دستگاهم الان چیه؟؟؟
چون من چند ماه پیش آپدیت کردم نمیدونم lt3 هست یا نه...
سلام
من ميخام fifa2012 بازي كنم توي دستكاه اجرا نميشه
ابديت 15574 هستش
جه ابديتي بايد بكنم كه بازي اجرا كنه...؟؟
از كجا بفهمم دستكام lt3 هست يا نه..؟؟
با تشكر
امروز برام ایمیل اومد که بیا تو آپدیت بتا جوین بشو و از اینترنت اکسپلورر و .... قبل از دیگران استفاده کن!قراره تو تعطیلات کریسمس ارائه بشه ولی در صورت جوین شدن میتونی همین حالا ازشون استفاده بکنی!و از این حرف ها!
حالا جوین بشم یا نه؟؟؟؟؟
اینم عکسش!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگر آخرين آپديت داشبورد رو انجام بديم يعني 2.0.15574.0 ديگه نميشه j-tag انجام داد.?
نه داداش فعلا نمیشه اما شاید بعدا یه راهی بیادنقل قول:
دوستان خسته نباشید............
کنسولم lt3 و ورژنش 2.0.14719.0 هستش.الان بازیهایی مثل max payne 3 و spec ops:the line رو نمیتونم از روی هارد اجراشون کنم.تا نصبشون میکنم ارور میده.اگه به ورژن 2.0.15574.0 آپدیتش کنم عواقبی بدی داره یا نه؟ اذیت میکنه؟ نظرتون چیه؟
ممنون :20:
دستگام lt3 .. میتونم آنلاین فیفا12 بازی کنم ؟؟
شما باید بازی های Burnermax بخرید تا هم روی هارد نصب بشه و هم بشه لایو بازی کرد.نقل قول:
بله اگر دیسک به طور کامل patch و stealth شده باشهنقل قول:
این مشکل اجرا نشدن بازی ها اعصاب خرد کن شده! من چند وقت پیش رفتم اپدیت کردم(LT3-2.0.14719.0) الان بازی هایی که تازه خریدم (همه burnermax) اجرا نمی شن! مثل starwar، Forza، porototype 2 . بازی batman arkham رو باید چند بار بزارم و خاموش روشن کنم تا اجرا بشه. بازی starwar رو از دو جای مختلف خریدم ولی دومی هم همونجوریه. بعضی وقتها یکم راه میاد تا بازی خونده میشه و شروع میشه میگه disk is unreadable . بیشتر سایتهای خارجی رو گشتم چیز خاصی پیدا نکردم. یا مشکل از دیسکه(که میدونم نیست) یا لنز دستگاه(که بازم بعیده چون دستگاه مال 3 ماهه و تازه بعضی بازیها راحت اجرا میشن) یا مشکل از اپدیت جدیده(بد ریخته شده؟). فقط میخوام بدونم شده کسی مجبور شه بازی رو چند بار بزاره تا اجرا شه؟ و آخه چرا!
سلام به دوستان من lt2 دارم میخوام lt3 کنم باید ببرم بیرون یا لینک دانلودش هست اینجا؟
بله متاسفانه من هم این مشکل رو دارم و برای بازی کردن فیفا یا فایت نایت باید چندبار(از2 تا 20 بار) هی بازی رو در بیارم و بذارم تا بالاخره اگر شانس باهامون بود اجرا بشه.نقل قول:
دلیلش هم همین ال تی 3 شدنه که از این به بعد باید بازی های ال تی 3 بخرید
این آپدیتی رو که روی دیسک tekken tag tournament 2 هست مشکلی پیش نمیاره نصبش کنم؟
تا آخرین بازی ها رو اجرا میکردم این یکی آپدیت میخواد.
اون بازی هایی که اجرا نمشن حتما برنرمکس نیستند! من هم این مشکل رو داشتم ( برای نمونه بازی Skyrim اینطوری بود ) که با تعویض بازی ها و خرید برنرمکس (هزینه اضافی ) مشکل برطرف شد.نقل قول:
شما باید کنسول رو ببری بیرون برات بریزن.نقل قول:
آپدیت کنید مشکلی نیست.نقل قول:
سلام دوستان یه مشکل برام پیش اومده از روزی که با بازی تیکن تگ تورنمنت کنسول رو ابدیت کردم و داشبوردم 15574 شد و بازی مث
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که قبل این اپدیت مشکلی باهاش نداشتم وبدون هیچ مشکلی بازی اجرا می شود و بعد اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو دیگه اجرا نکرد و امروزم بازی فیفا13 رو هم نتونست اجرا کنه لطفا رهنمایی کنید//لطفا کمک کنید :41:
سلام
اپدیت دستگاه 13599 هستش با lt2 .....
pes2013 رو هارد کپی کردم اجرا که کردم پیغام اپدیت داد... اگه اپدیت کنم بازی قبلی اجرا میشه ؟؟؟؟ از خود بازی اپدیت کنم یا با این 15574 اپدیت کنم؟؟؟؟؟؟
ممنونــــــــــــــــــــ ــــــــــــــم :11: