این از روی آینده نگری هست. احتمالا طی مذاکراتی که با مایکروسافت داشتند به این نتیجه رسیدند که در نسخه های آینده ویندوز موبایل ساپورت 256k انجام میشه!نقل قول:
DISPLAY Type TFT touchscreen, 256K colors (65K effective)
Printable View
این از روی آینده نگری هست. احتمالا طی مذاکراتی که با مایکروسافت داشتند به این نتیجه رسیدند که در نسخه های آینده ویندوز موبایل ساپورت 256k انجام میشه!نقل قول:
DISPLAY Type TFT touchscreen, 256K colors (65K effective)
jتوي ويندوز موبايل بعدي هم 65000 ساپورت ميشه
ایشالا بعد اون!!!
به هر حال فکر میکنم یه گوشی موبایل حد اقل دو سه سالی کار کنه.
البته تمامی گوشیهای ویندوز موبایل در محیط بیرون و زیر خورشید دید کمی دارن و مختص امنیا نیست.
گفته شده که مدت کوتاهی بعد از معرفی ویندوز موبایل ۶.۵ ویندوز موبایل ۷ میاد (به احتمال زیاد ۲۶۵۰۰۰ و مولتی تاچه). حالا منظورشون از این کار چیه... نمی دونم.
نقل قول:
نوشته شده توسط malekli [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. دوستان، چطوري ميشه با هدست بلوتوث و امنيا، موسيقي گوش كرد؟
سوال دوم اينكه من رام كوك شده نصب كردم. ( i900DTHJ9-MCR03) ولي در نرم افزار CorePlayer نميتونم آلبوم بسازم يا اينكه از منوي فايلش و گزينه اوپن، فايلي رو باز كنم. حتما بايد برم تو فايل اكسپلورر و از اونجا تك تك باز كنم. كسي ميتونه راه حل اين دو مشكل چيه؟
نقل قول:
مرسي. من بلوتوث BT 2050 Jabra دارم. ميتونيد يه بلوتوث با اين فن آوري به من معرفي كنيد؟
جدیدترین اپدیت DZHK3 هست؟
من جدیدترین رو با روش نصب میخوام plz
hesamkowsar در مورد کارت گرافیک اکسپریا چیزایی گفت به من . خیلی جالبه. کسی میتونه بگه بودنش به چه کاری میاد. غیر از بازی کاربردی داره؟ . آیا کارت گرافیک واسه پاکت لزومی داره؟
همه بلوتوثهای استریو توی بازار این فن آوری رو دارند.نقل قول:
مرسي. من بلوتوث bt 2050 jabra دارم. ميتونيد يه بلوتوث با اين فن آوري به من معرفي كنيد؟
از جی پی اس این گوشی میشه به شکل رایگان مثل گوشیهای نوکیا استفاده کرد؟یا مثل سونی اریکسونه؟
GPS در هیچ گوشی پولی نیست و ربطی به سونی اریکسون و سامسونگ و یا نوکیا نداره. نرم افزار جی پی اسی که استفاده میکنی ممکنه پولی باشه که اونم کرک شده برای همه پاگت پی سی ها هست. بعضی از این نرم افزار ها مثل Garmin,TOMTOM و یا iGo8 و حتی Route 66 همه پولین اما کرک شدشون هم هست. بعضی هم مثل google maps مجانیه اما اینترنت قوی و پرسرعتی میخواد و زیاد جالب نیست.نقل قول:
از شتاب سنج گوشی به غیر از silent شدن و rotate صفحه چه استفاده دیگه ای میشه ؟
چه جوری sms فارسی رو میشه خوند همش مربع شده نمیخوام گوشیم فارسی بشه همین که نشون بده کافیه کیبورد فارسی هم نصب کردم ولی همه حروف جدا جدا نشون میده؟
برای بازی که کاربرد داره. واسش در آینده برنامه هم نوشته خواهد شد. الان اگه اشتباه نکنم یه ماشین حساب هست که از شتاب سنج استفاده میکنه.نقل قول:
فارسی ساز تو همین کلوپ معرفی شد. زحمتش یه سرچ هستنقل قول:
نقل قول:
سلام.این فایلهارو به ترتیب نصب کن هم فارسی می تونی بخونی، هم بنویسی.
منم این مشکلارو داشتم ولی با این حل شد.
در ضمن از علی آقای گل که این برنامه رو بهم داد ممنونم.:40:
اینم پروفایلش
خیلی مخه:31:کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=158698
کد:http://rapidshare.com/files/201712066/Multilingual_Support_3.0_Build_416.cab.html
کد:http://rapidshare.com/files/201712627/arabic2.CAB.html
کد:http://rapidshare.com/files/201713470/Persian_SPB_Full_Screen_Keyboard4.1.0.CAB.html
کد:http://rapidshare.com/files/201713795/crack.exe.html
من همین فارسی ساز رو نصب کردم گوشی رفت رو هوا!!
مجبور شدم پاکش کنم!
چه جوری هارد ریستش کنم وقتی میرم رو هارد ریست میگه 1234 رو بزن از کجا!
الان تماس هم نمیتونم بگیرم
بالاخره خودم درستش کردم
شتاب سنج این گوشی چجوریه؟ جریان 2 بعدی و سه بعدی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال فنی : بچه هایی که دارن هنوز ازش راضین و خسته نشدن !؟ منظورم اینه که این گوشی تا چقدر تازه هست و تکراری و یکنواخت نمیشه؟
سلام دوستان
بالاخره بعد مدتی گشتن تو فروم من هم دیروز omnia گرفتم فقط یه چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم
ممنون میشم اگه کمکم کنین
-واسه این نوع گوشیها مساله شارژ اولیه گوشی به مدت طولانی مطرح هست یا اصلا نیازی نیست و برای اولین بار به محض پر شدن باطری باید از شارژ بکشمش؟
-چرا تو تاریکی دکمه های End call و call و 3-4 تا دکمه دیگش نور نداره و وقتی باهاش کار می کنی روشن نیست؟اگه راهی داره لطفا کمکم کنین.
-چرا وقتی کسی بهم یه فایل از طریق بلوتوث میفرسته بدون تایید از طرف من فایل رو دریافت می کنه؟ باز هم اگه راهی داشت بگین.
-تو Inbox نمیشه sms هارو از حالت conversation درآورد و بصورت گوشیهای سیمبیان و جاوا هر sms بصورت جداگانه باشه؟
بازم تشکر
راستی رام گوشی من JVH12 هستش.چطوره؟آپگریتش کنم؟
همه جی پی اس ها رایگان هستند.نقل قول:
کسی که اهل ویندوز موبایل باشه هر گز ازش خسته نمیشه.نقل قول:
اما اگه فقط بخوای استفاده کنی ، لامبورگینیم بخری بعد از یه مدت برات تکراری می شه.
- شارژ اولیه رو که همون اول مثل همه گوشیا فروشنده برات توضیح می ده و مثل بقیه گوشیهاست.نقل قول:
- چون این گوشی یک گوشی فول تاچه و نیازی به استفاده از دکمه نداره و همه کارهاش رو میشه با صفحش انجام داد و نیاز چندانی به اون دکمه ها نداره ، در ضمن این گوشی پایینش دو تا دکمه بیشتر بجز اپتیکال موسش نداره ، دیگه مشخصن.
- اون مسئله مربوط به میندوز موبایله و کلاً ویندوز موبایل اینجوریه.
- باز هم مربوط به ویندوز موبایله و یه برنامه برای معمولی شدن اس ام اسها موجوده ، اما عجیبه اینجوری که خیلی راحتتره و راحتتر می شه اس ام اسها رو پیدا کرد.
- برای آپگرید هم توی پستهای قبلی کامل مراحلش توضیح داده شده.
فردا اگه اتفاقی نیوفته میخوام برم بخرم. بگید به چه چیزایی دقت کنم. میترسم باطری و هندزفریشو عوض کنن بهم بدن.
آقا دستت درد نکنه.نقل قول:
منظورم از دکمه های دیگش ولوم و دکمه دوربین و main menu بود دیگه
فقط یه سوال.این رام وقتی گوشیو گرفتم روش بود.رام بدیه؟
خوشحالم که بالاخره تصمیمت رو گرفتی :46:نقل قول:
اول از همه حتماً جعبش پلوم باشه ، اگه با گارانتی بگیری که مشخصه اگرم نه ببین موقع روشن شدن حتماٌ تنضامت تاچ و اینا رو بخواد گرچه خیلی نمیشه بهش اعتماد کرد.
دو تا پلاستیک هم باید پشت و جلوش باشه ، یکی روی صفحه و یکی پشتش.
سعی کن از یه جای معتبر بگیری و اگه جایی خیلی قیمتش نسبت به بقیه پایینتر بود بهش باید شک کنی :46:
دوستان این مرکز خدمات امنیا کجاست یعنی چجوری شماره مرکز خدمات اس ام اس را عوض کنم از کجای گوشی باید رفت از کدوم منو با تشکررر....
حتما بی گارانتی میگیرم. کجا معتبره که برم از اونجا بگیرم؟نقل قول:
بابا دمت گرم ، کدوم گوشی توی دنیا دکمه های بغلش چراغ دارن که این دومیش باشه ؟ :46:نقل قول:
راماتم ببین باتری اگه زود خالی نمی کنه و تاچشم خوبه ولش کن ، اما اگه اذیت می کنه عوضش کن.
اگه اهواز بودی حتماً بهت می گفتم از کجا بگیر ، اما تهرانو شرمندتم :46:نقل قول:
اقا من مصرف باتریم بالاس
چه رامی خوبه؟
n95 دکمه ها بغلش روشن میشه...نقل قول:
بابا دمت گرم ، کدوم گوشی توی دنیا دکمه های بغلش چراغ دارن که این دومیش باشه ؟
راماتم ببین باتری اگه زود خالی نمی کنه و تاچشم خوبه ولش کن ، اما اگه اذیت می کنه عوضش کن.
باید بری علاالدین اما جای مطمئن من که نمیشناسم (اصلآ وجود داره؟)
سپاس
:31:من ان نود و پنج داشتم اون اینجوری بود.بله من مشکل باطری دارم.شارژ رو که فول می کنم شب بزارم تا صبح یک چهارم تا یک سومش رفته.تو چه رامی رو پیشنهاد می کنی؟نقل قول:
آقا یه مشکل دیگه!!!! چرا باید برای هر اس ام اسی که میفرستی دلیوری ریپورت رو فعال کنی؟! نمیشه بصورت پیش فرض واسه همه اس ام اس ها فعال باشه؟:13:
میتونی از این مسیر بری:نقل قول:
Messaging | menu | Option
و بعد روی *Messaging کلیک کنی.
ضمنا رام رو قبلا به a2 تغییر داده بودم و از باتری هم راضی بودم(حدود سه روز)
اما با تعاریفی که از j9 رد مورد باتری شنیدم آوردم روی j9
اما فکر میکنم a2 بهتر بود!
سلام به همگي اساتيد
اين آي 900رويايي ما كتابهاي پرنيان روش اجرا ميشه
و محدوديت جاوا نداره ؟؟؟
ممنون
يه سوال ديگه !!
قيمتش امكان داره
از ايني كه هست پايين تر بياد
489000 16گيگ
حالا منظور من توی همین پاکتا بود :31:نقل قول:
البته دوستمون سوالای دیگتونم جواب دادن.
رام k3 هم من استفاده می کنم خوبه و با کارکرد کم یک بار تا 5 روز هم شارژ نگه داشت اما با کارکرد معمولی تا 3 روز نگه می داره :46:
یلام.دستت درد نکنه.ولی واسه من mms option داره !!!نقل قول:
---------------------------------------------------------------------------
ویرایش:مشکلم حل شد.ممنون.من مسیر رو اشتباه میرفتم
بچه ها چرا من وقتی زنگ گوشی رو در حالت ویبره و صدا میزارم .ویبره بصورت ممتد هستش. با وجود اینکه تو setting تب personal ، vibration رو در حالت ریتمیک میزارم؟؟
و یه سوال دیگه؟! چه جوری زنگ موبایل رو می تونم به یه آهنگ mp3 که تو mystorage هست تغییر بدم؟! رینگ تونهای پیش فرضش راضی کننده نیست؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
من یکی از سوالاتو می تونم جواب بدم.
برو تو منو/ستینگ/سربرگ کانکشنز/گزینه بیم/تیک رو بردار