سلام دوستان
بچه ها داستان ای پرایدهای 141جدید و 132جدید چیه؟
چه تغییری توی اینها دادن؟
Printable View
سلام دوستان
بچه ها داستان ای پرایدهای 141جدید و 132جدید چیه؟
چه تغییری توی اینها دادن؟
مدل های sx به صورت نقدی و پیش پرداخت 5.500 به بالاست.البته مدل های معمولی ثبت نام می کنن که تحویل فروردین 90 هست و در سند هم فروردین 90 ثبت میشه ولی تاریخ ثبت شده بر روی پلاک ممکنه ماله 2 3 پیش یعنی سال 89 باشه!نقل قول:
خبرش در تاپیک های مرتبط و مختلف در موردش زیاد بحث شدهنقل قول:
اینم لینک[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5800222&postcount=9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری 141 هم زدن سپرها دیگه رنگ نیست و داخل مثل 132 شدهنقل قول:
سلام داستان قديميه بايد بلد باشي......همون قضيه گنجشك رنگ كردن جاي قناريه
سلام
دوستانی که اطلاع دارند آیا این شرایط پیش فروش سایپا برای مدل 90 حساب میشه یا مدل 89.
یعنی پراید مدل 90 تحویل میشه یا 89؟
دوم اینکه بنظرتون الان ثبت نام کنیم یا بذاریم ببینیم مثلا این پراید مدل 131 چه جوریه؟
سوم اینکه بنظرتون 111 ثبت نام کنیم یا 131؟
ببخشید:11:
ایران خودرو یک بخشنامه زده که از دههه فجر به بعد مدل هاشین هاش رو 90 بزنه ولی سایپا که من خبری نشنیدم
البته به جز 206 و وانت و فکر کنم یکی دوتا دیگه هم بود
امروز یکیشونو دیدم.فک کردم L90 هست که یهو چشم افتاد به پشتش که نوشته بود 141 S , البته اسش سمت راسته :31:نقل قول:
ولی نسبت به 141 سابق یه مقدار پهن تر و یغورتر میزد!
میشه برف پاکن های پراید رو با 405 عوض کرد ؟
نقل قول:
پرس اتاق که بعید میدونم عوض شده باشه شاید با این سپرهای رنگ نشده اینطوری نشون میده
تورو خدا راهنماییم کنید
ماشینو یه هفته تحویل گرفتم ولی تا حالا دو بار باطری خالی کرده با اینکه روزی یه بارو روشن میکنم
دلیلش چی میتونه باشه؟
باتریت چیه ؟ صبا فابریکی هست؟ به احتمال زیاد از دینام هست که باتری رو شارژ نمیکنه.بدید نمایندگی.شامل گارانتی میشه.باتری هم خشک (اتمی) 62 امپر بگو واست بندازه دوامش بیشتره.با گارانتی هم بگیر(اصلس یا پاتریس خوبه),.باتری خودشون 55 امپر هست.نقل قول:
132 اس ایکس برای باطری هزینه میگیره ؟نقل قول:
نمیتونم نوبت از اینترنت بگیرم حالا همین جوری بدون نوبت میتونم ببرم ؟
معمولا باتری شامل گارانتی هست.به نمایندگی شهرتون بستگی داره.برید ببینید بهتون چه جوابی میدن!نقل قول:
نقل قول:
باطری تا یکسال شامل گارانتی میشه البته فکر کنم محدودیت کیلومتر هم داره تا یکسال که باید زیر 24000 باشه
بردم نمایندگی دزگیرو چک کنه برداشت ببره شرکت شاید درست بشه
پرايد من 38000 تا كاركرده ----- بنزين را تازه عوض كردم ديسك و صفحه رو هم چند هفته پيش.اما در حالت درجا انگار ماشين مي لرزه رو فرمان ميشه بخوبي اين حالت لرزش رو حس كرد به نظر شما مشكل از چيه؟
یه همچین اتفاقی برای یکی از آشنایان ما افتاده بود پیچ های موتور که روی شاسی بسته شده یا روی اتاق دقیق نمیدونم رو کدومه شل بود و واشرهاش خراب شده بود باعث لرزش میشد که با برطرف کردن این مورد مشکلش حل شدنقل قول:
برای معاینه فنی چی لازمه؟
اولین احتمال مشکل در سیستم برق رسانی (کوئل دوبل) و سپس انژکتورهای بنزینه.نقل قول:
مرحله بعد احتمال مشکل در سیستم سوپاپها (فیلر)، ایراد شمعها، و کاتالیست می تونه باشه.
در مرحله سوم احتمال سوختگی سوپاپ و جابجایی تسمه تایمینگ مطرح میشه و در نهایت در مرحله آخر شکستگی رینگ پیستون.
هر کدوم از اینها علائم خاصی دارن. شما احتمالا درگیر یک مشکل در همون مرحله اول هستید.
دوستان آنتن راديو پرايد من برقيه،مدتيه بازو بسته نميشه!
علت چي ميتونه باشه؟ آنتن فيوز داره؟ چكار بايد كرد؟
نقل قول:
فیوز فکر کنم مرتبط داشته باشه یعنی با چند قطعه دیگه مشترک باشه ولی یک آرمیچر داخلی هم داره
سلام
کسی عکس و مشخصاتی از سایپا 141 جدید داره؟:13:
ظاهر بیرون همون 141 تزیینات داخل 111 با اصلاحات x100نقل قول:
نقل قول:البته با سپر خام(رنگ نشده )نقل قول:
من تو نمایندگیش دیدم طراحی داخل مثل 132 شده و سپرها هم دیگه رنگ شده نیست
ولی میگن شاسی و بدنه ماشین رو تقویت کردن
نقل قول:با سلام . امروز یک 141 جدید جلوم بود دیدم خیلی عقبش زشت بود . نمیدانم 141sx بود یا چیز دیگری . سپرهای 141 سری قبل همرنگ بدنه و زیبا بود ولی این سری جدید سپرهای معمولی سیاه و چراغهای بدترکیب تری گذاشته بودند . جلوش را ندیدمنقل قول:
شعار جدید سایپا: هر روز بدتر از دیروز !
تمام مدلهای جدید از داخل تغییرات اساسی کردند. هم داشبرد هم صندلی و ...نقل قول:
هیچ تقویتی هم در هیچ مدلی صورت نگرفته و فقط ظاهر امر تغییر کرده.
سلام دوستان عزیز
ما یه پراید معمولی مدل 87 داریم که یه ضبط سی دی خور روش هست.
اما اکثر وقت ها به دلایل امنیتی (قیمت این سری ضبط حدود چندین میلیون دلار هست به خاطر همین مجبوریم :31:)اون سری ضبط رو بیرون میاوریم که یه بار هم خراب شد و با 4 یا 5 هزار درست شد.
سوال من از شما اینه که یه راه حل , یه قطعه بهم معرفی کنید که دیگه نیازی به اون سری نداشته باشم و بتونم با فلش اهنگ هامو پخش کنم.
یه بار هم یه car player حدود 6 هزاری از قشم گرفتم وبا کلی ذوق تو جا فندکی زدم اول اینکه متوجه شدم که برای اجرای اهنگ ها حتما نیاز به خود ضبط هم هست (که کلی تو ذوقم خورد)و دوم اینکه هنوز نیم ساعت نگذشته بود که می خواستم بیرون بیاورم , که هر کاری کردم نشد و اخر سر با زور بیرون اوردم که متاسفانه خراب شد و دادیم تعمیرکار برامون بیرون اورد:41:
حالا نظر و پیشنهاد شما با این اوصاف چیه؟(یه چیز با کیفیت باشه خواهشا)
ممنون
سلام برو بچ
آقا پرايد تميز بي رنگ مدل 88 يا 87 الان في چنده؟
و اينكه الان بخريم بعد عيد يك مدل مياد پايين چقدر ضررشه؟
اون هایی که صبنا بنزینی معمولی ثبت نام کرده بودند دارن بهشون x131 sl تحویل میدهند
این 131 ه همون طرح x100 روش پیاده شده؟ چون قیمتش بالاتر رفته و طرح داشبورد و .. عوض شده و مثل 132 شده
یه سوال آیا این پراید ها ی جدید که تولید می شوند ایمن هستنند نسبت به مدل های پایین؟
تایید میشه.چون اگه تقویت شده بود قطر فنرها هم به گفته خودشون مثل این عکس افزایش یافته.نقل قول:
ولی خودم یه 132 sx رو بررسی کردن.هیچ افزایش قطر فنری ندیدم.
یه نگاه به کمک فنرهای عقب بندازین متوجه میشین.قطر کمک ها اندازه یه انگشت شصت هست! که هیچ تغییری نکرده.ولی درها یکم سنگین تر شده میگن بدنه تقویت شده که این به تنهایی فایده نداره.
ظبط پایونیر 7150 بگیر.خودم 1سال هست دارم.6 خورجه , پنل یخی با دمو.usb خور در پشت ظبط.قیمت 220.پنلش برقی هست با سویچ خارج میشه و تا وقتی که سویچ نزنی خارج نمیشه.مگر ابنه آقا دزده محترم با خودش پیچ گوشتی واسه باز کردن ظبظ داشته باشه که نسبت به پانل های معمولی وقت پیشتری میخواد.نقل قول:
7250 هم هست که از جلو usb میخوره ولی پنل برقی نیست.
نقل قول:
تو بدنه و شاسی ماشین یکم تقویت شده ولی چندان تاثیر گذار نیست
خیلی خسته نباشیننقل قول:
آخه مسلمون اگه 220 پول داشتم که فرار میکردم میرفتم به امریکا:31:
یه چیز کم قیمتی که دیگه سری از این بسات ها نداشته باشه منظورمه
مثلا یه دونه کار پلیر وجود داشته باشه که تو همون جا فندکی که زدی دیگه نیازی به اصل ضبط و از این مدل قرطی بازیها رو نداشته باشه.
have nice day:10:
دوستان بهترین سال ساخت پراید چه سالی هست؟
منظورم مدل صبا هست.. که فرمونشم هیدرولیک باشه..
این رفیقه ما یکم نحیفه!
مرسی :40:
84 , 85 عالی بود. به خصوص مدلهای 85 زیمنس. اما باید در نظر بگیری که الان 5 سال کارکرد دارن! تو مدلهای فعلیم 89 از 88 و 87 بهتر بود اما نه با اختلاف زیاد.نقل قول:
نقل قول:
در اصل باید اینطوری باشه تفاوت یه مدل جدید....
ولی نیست و همه هم میدونیم که تفاوت عمده ی مدل های جدیدشون خلاصه میشه در سپر و فرم چراغ ها!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان
من بعد از اینکه روغن موتور و روغن گیربکس ماشینو عوض کردم ماشین به صدا افتاده . صدایی شبیه خش خش یا ترتر.
اگه اشتباه نکنم از سمت راست موتوره . طرفای فیلتر هوا
توش روغن گلف سی ان جی ریختم با سطح کیفی API SF/CD
روغن گیربکس هم TOTAL 80 ریختم
مدل زیمنس88
cng دستی
کارکرد تقریبا 90000km
یه سوال از کی روی تمامی پراید ها absاجباری می شه و آیا کیسه ی هوا هم روش نصب می کنند ؟
روغن موتور و گیربکس رو هر چند هزار تا کارکرد باید عوض کرد؟من دوازده هزار تا رفتم عوضشون نکردم تاحالا.