اشتغال به تحصیل در پیش دانشگاهی و یا دانشگاه نیز پذیرفته میشود. من خودم هم با اشتغال به تحصیل گرفتم.نقل قول:
اشتغال به تحصیل در پیش دانشگاهی و یا دانشگاه نیز پذیرفته میشود. من خودم هم با اشتغال به تحصیل گرفتم.نقل قول:
نقل قول:
تا جايي كه من مطلعم شرکت در آزمایشات رانندگی و اخذ گواهینامه ،منوط به ارائه برگه اعزام بخدمت بدون غیبت یا کارت معافیت یا کارت پایان خدمت یا گواهی صادره از نیروهای مسلح مبنی بر استخدام می باشد.
نقل قول:
اشتغال به تحصیل در پیش دانشگاهی و یا دانشگاه نیز پذیرفته میشود. من خودم هم با اشتغال به تحصیل گرفتم.
هردو مورد درسته
سلام. دوستان من دانشجو هستم.
مي خواستم برم اموزشگاه ثبت نام كنم :31:. گواهي اشتغال به تحصيل فكر كنم لازم ميشه. ترم تابستونم كه برنداشتم، كه طبيعتا بهم گواهي نميده دانشگاه. كار با كارت دانشجويي راه ميفته همين تابستون گواهينامه بگيرم ؟
ســلام..نقل قول:
سلام. دوستان من دانشجو هستم.
مي خواستم برم اموزشگاه ثبت نام كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . گواهي اشتغال به تحصيل فكر كنم لازم ميشه. ترم تابستونم كه برنداشتم، كه طبيعتا بهم گواهي نميده دانشگاه. كار با كارت دانشجويي راه ميفته همين تابستون گواهينامه بگيرم ؟
از آموزشگاه بپرسيد ..اما بعيد ميدونم چون اشتغال به تحصيل يه زمان انقضا داره حتي از اون تاريخ رد بشه آموزشگاه قبول نميكنه...و مورد مهم تر اينه كه شما اشتغال به تحصيل رو بايد ببريد راهنمايي و رانندگي اونا هم تاييد كنن..فكر نميكنم با كارت دانشجويي مشكلتون حل بشه اما حتما بپرس.
سلام
با کــارت دانشجویی نمیــشه ...با همون اشتغال به تحصیلش هم به زور قبول می کنن ! باید قبل از اینکه ترم تموم میشد گواهی رو تهیه می کردید ! (لازم به ذکره که وقتی گواهی مهلتش تموم میشه باز هم باید برید گواهی بگیرید و مراحل تایید رو طی کنید .... !! ) معــضلیــه کلا !!
شما به واحد دانشگاهيت سر زدي؟ مطمئني كه به شما گواهي نميدن.شايد بتوني براي يك مدت كوتاه گواهي بگيري.نقل قول:
با كارت دانشجويي نميشه.
آقا دمت گرم
دكمه تشكر نبود تا بزنم
اومدم بگم امروز گواهینامم بعد از 19 روز اومد و واقعا فکرش رو هم نمیکردم، حتی تو فکر این بودم که اگر ندن (تقریبا یقین داشتم ) چیکار کنم.
یک سال تو آموزشگا هبودم و چون خیلی اذیتم کردن بعدم اون سرهنگ که اشتغال و خدمت پسرارو نگا همیکنه گواهیمو قبول نکرده بود و گفت برو امتحاناتو بده بعدش دوباره اشتغال جدید بیار ببینم که منم بعد از آزمون شهری اشتغال جدیدو گذاشتم زیر اشتغال قبلی تو پرونده و دادم آموزشگاه و نگفتم بهشون جریان سرهنگو عدم تاییدشو و همونطور پست کردن.
خلاصه اینکه خوشبختانه اومد، امداد غیبی بود فک کنم.
سلام دوستان
من 2 سال پیش اموزشگاه ثبت نام کردم و همون موقع ایین نامرو قبول شدم ولی شهرو رد شدم
چون گواهی اشتغال به تحصیل نداشتم نتونستم دیگه امتحان بدم
پارسال یه اشتغال به تحصیل دیگه گرفتم ولی دوباره رد شدم.چون بدون گواهی نامه رانندگی میکردم دیگه سراغشم نرفتم
بعد از 2 سال بدون گواهی نامه نشستن امروز قبول شدم
ولی مهلت اشتغال به تحصیلم تموم شده.کاردکسم تا 2 شهریور مهلت داره دانشگاه هم تا اخر این ماه تعطیله
حالا میخواستم بدونم اگه تا 2 شهریور گواهی جدید نبرم قبولیم لغو میشه و یه بار دیگه باید امتحان بدم؟
ویرایش
تیمسار با شهرک ازمایش محل صدور هماهنگ کرد همون گواهی قبلیو قبول کنند:31:
سلام
یعنی ب1 مشکلی برای برون شهری نداره یگه ؟
نقل قول:
با این دلیل موجه مشکلی نیست.
نقل قول:
از روز اول هم نداشت دوست من.
یه قانون بود که تا 1 سال تخلف نکنید برای برون شهری اویل این قانون بود اما بعدا برداشتن.
نقل قول:
من تازه گرفتما از این ب1 جدید (الکترونیکی یا همون هوشمند ) مشکلی نداره ؟
نقل قول:
نه دوست من مشکلی نداره خیالت راحت شما میتونی در تمام جاده های کشور تردد کنی البته با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی
امروز صبح زود ساعت 11:30 بزور بلند شدم برم مدرسه واسه گواهی اشتغال به تحصیل...
رفتم اومده داره مینویسه بعدش میگه تاریخ تولد میگم 73/5/30 میگه نه تو نمیتونی امتحان بدی...میگم خوب شما گواهی رو بده اونا اصلا حتی نمیذارن من کلاس برم...میگه نمیدیم...میگم چه ربطی داره من 18 سالم نشده ولی محصل اینجا که هستم!
ال و بلا میگه نه!ما گفتیم الان بریم کارامونو انجام بدیم که از 30 ام کلاسا شروع بشه که من به مهر نخورم.چون مبرم یه شهر دیگه و باز دردسر دوباره کلاس رفتن و ... رو دارم!
این قانونه که اشتغال به نحصیل فقط واسه 18 سال به بالا میدن؟!
بله اونا درست میگن.نقل قول:
باید حتما به سن قانونی برسید تا طبق تاریخ تولدت برات گواهی صادر کنن و برای بالای 18 سال هست زیر 18 سال که
گواهینامه نمیدن اصلا
:41:نقل قول:
منم میدونم گواهی نامه نمیدن...
میخوام برم ثبت نام کلاس...کلاس حداقل یه هفته باید تو نوبت باشی...که هفته دیگه دقیقا تولدمه.در هر صورت اونا که نمیتونن تعیین کنن من میخوام با گواهی چکار کنم! فوقش من میرم گواهی رو میدم به راهنمایی رانندگی میگه قبول نیست دیگه!
تو گواهی مگه قید نمیشه که این دانش اموز مدرسه ماست و به تحصیل اشتغال دارد دیگه!نمینویسه گواهینامه طرف رو بدین!:18:
اشتباه میکنم؟!
تو گواهی استغال به تحصیل مینویسن : جهت ارائه به راهنمایی و رانندگینقل قول:
باید قید کنن اینجور نیست که شما گواهی بگیری و خودت ببری هرجا تحویل بدی.
:41::41::13::13:
امروز بابام رفت عین ادم گفتن چرا نمیدن...گفتن چون اموزش پرورش باید تایید کنه اونوقت اموزش پرورش هم تایید نمیکنه تا 18 سالت نشه...اگه عین ادم بگن که خوبه...رفتم هی میگه 18 سالت نشده برو!!!
سلام، من یه ماهه گواهیناممو گرفتم، ازیناست که از اول 5 سالست ، ب 1
میخواستم ببینم میتونم تو آزادراه تهران پردیس رانندگی کنم؟ ( منبع معتبر میخوام ) توی اینترنت هرچقدر گشتم هیچ منبع موصقی پیدا نکردم، اونهایی هم که بود برای سال 88 و اوایل 89 که هنوز گوااهینماه یکساله مقوایی میدادن بود.
چه مملکتیه که یه قانون ساده رانندگیش معلوم نیست
طبق این مصاحبه ، نمیشه تا قبل یک سال رانندگی کرد، حتی با گواهینام ههای پنج ساله بدون محدودیت
تاریخ خبر هم 24 تیر 91
بله میتونید رانندگی کنید.نقل قول:
منم ب1 داشتم و همه جا بیرون شهر رانندگی میکردم چندین بار هم گواهینامم رو پلیس دید و موردی نداشت
یعنی میشه هنوز یک سال نشده خارج شهر رانندگی کرد؟!نقل قول:
ما که از یه مامور پرسیدیم گفتن گیر میدن
در صورتي كه رانندگان داراي اين گواهينامه برابر ماده 27 آئين نامه راهنمايي و رانندگي مصوب سال 84 از تاريخ صدور گواهينامه به مدت يك سال،نقل قول:
مقررات راهنمايي و رانندگي را رعايت نموده و مطابق شرايط ابلاغي مرتكب تخلفات رانندگي نشوند، اعتبار گواهينامه آنها 5 ساله خواهد بود.
شما تا یکسال تخلف نکن همین .
رانندگی کن هرجای ایران که دوست داری
اون كه تا يكسال خلاف نكنيد كه خب معلومه :31:منظور اينه كه از همون اول ميشه تو جاده هاي خارج شهر رانندگي كرد؟ من امروز شهر رو قبول شدم و فيش پستي رو گرفتم. الان مدل گواهينامه من چيه؟ به خاطر تعطيلات دير تر صادر ميشه؟
سلام . من گواهی اشتغال به تحصیلم تا پایان شهریور مهلت داره و شنبه هم امتحان دارم . امتحان اولی رو بدون غلط قبول شدم ( امتحان با ازمون شماره 2 سوالاش یکی بود :دی ) . اینکه میگن اامتحان دومی سخته دلیلش چیه ؟ شهری رو هم همونموقع میگیرند ؟
تنها مشکلم این گواهی اشتغال به تحصیل که تا پایان شهریور مهلت داره ( من میخوام یه بار دیگه کنکور بدم تا یه دانشگاه خوب قبول شم ) . گواهی اشتغال به تحصیلم با خودکار زیرش نوشته که تا پایان شهریور مهلت داره . به نظرتون میشه با خودکار 91 رو به 92 تبدیل کرد ؟ نمی فهمند ؟
اگه شهری یا ازمون دوم رو رد شدم تا دفعه بعد چقدر طول میکشه ؟ چه چیزایی رو تو ازمون شهری در نظر داشته باشم ؟ کلا ازمون شهری چقدر طول میکشه ؟
تا اون جا که من اطلاع دارم امتحان دومی که میگیرند مثه اولیه با این تفاوت که 10 سوال بیشتر داره.نقل قول:
بله اگر قبول بشید همون موقع میرید برای امتحان شهر.
نخیر به هیچ وجه این کارو نکنید چون گواهی شما تاریخ صدور داره و نمیتونه یکسال اعتبار داشته باشه.بله صد در صد متوجه میشوند.
اکثر آموزشگاهها 2 روز در هفته امتحان میگیرند,اگر قبول نشید امتحان بعدی رانهایتا یک هفته بعد میندازند.نقل قول:
تمام مواردی که مربیتون آموزش دادند رو باید در نظر داشته باشید و طبق همون عمل نمایید.
بستگی داره به افسر و رانندگی شما ,شاید موقع نشستن یه فرد توی ماشین افسر ردش کنه, تایم مشخصی نداره کلا با نظر افسر راهنماییست.
انشالله همین جلسه قبول میشید.
موفق باشید.
اگه افسر تو شهر گفت برو دنده 4 نرم ؟ پارک L چیه ؟ ( من احتمالا تا ازمون شهری نتونم بیشتر 5 6 ساعت کلاس رانندگی برم خیلی میترسم )
مرسی از پاسخ سریعتون .
نخیر , البته بستگی به مکان رانندگی و شرایط ومحدود ی سرعتی اونجا داره.نقل قول:
والا نمیدونم منظورتون از پارک l چیه
یکی لطف کنه به ما بگه اعتبار گواهینامه ده ساله شده یانه من سه ماهه که اعتبار گواهینامم تمام شده منتظرم ببینم چی میشه
مثل اینکه قراره از ایتدای مهر ماه تمام گواهینامه ها بعد از اتمام اعتبار به صورت 10 ساله تمدید بشهنقل قول:
اگه عمری بود فردا میرم واز پلیس+10 میپرسم بتون اطلاع میدم
سلام، آقا من تقریبا 8 ماه پیش امتحان آیین نامه قبول شدم چند بارم امتحان شهری رفتم ولی نتونستم قبول بشم الانم چند ماهی میشه که دیگه پیشو نگرفتم خواستم بدونم این قبولی من تو آیین نامه تا چند وقت دیگه اعتباره داره؟؟ می تونم دوباره برم امتحان شهری رو پاس کنم؟؟:)
تا اونجا که من می دونم 2 سال اعتبار داره؛ من آیین نامه را 10 مهر 84 قبول شدم، شهری را 21 مرداد 86 :27:نقل قول:
هرچی دنبال دکمه تشکر گشتم پیدا نکردم !ممنون بابت پاسخ ، دیگه حوصله کلاس نشستن نداشتم تقدیم به شما:11:نقل قول:
سلام چجوری میشه گواهینامه ب 1 رو ب 2 کرد؟
من ایین نامه رو خوب خونده بودم و امتحان رو بدون غلط قبول شدم . اما شهری رو رد شدم به خاطر این که فاصله از جدول تو پارک دوبل زیاد بود . ( البته نفر اخر نشسته بودم و دو نفر قبلی قبول شده بوند شاید افسره میخواسته منو رد کنه که یه وقت واسش بد نشه ) ... میخواستم بپرسم که میشه شهری رو یکسال بعد از قبولی در ایین نامه داد ؟ نباید دوباره امتحان ایین نامه بدم ؟
جالب : رفته بودم که امتحان بدم یه سربازه رو دیدم که نزدیک 12 بار رد شده بوده و امروز قبول شد . یک پسره هم بود که 9 ماه بود پشت ایین نامه گبر کرده بود و بازم اومده بود که امتحان بده.
سلام
برای تمدید گواهینامه ب 1 ( 1+4 ساله بود) باید بزاریم تموم شه بعد اقدام کنیم؟
آخه مادرم که گواهینامه اش ازون مدل قدیمی تر ها (سال 81 و 10 ساله ) بود رفته واسه تمدید گفتن 6 ماه طول میکشه بیاد !!!
تقریبا الان 40 روز طول میکشه 5 ساله ب1 میدن برای تمدیدش هم نذارید وقتش بگذره چون از یک روز تا یک سال 5 هزار تومن جریمه داره .