واقعا؟!؟! دی وی دی پلیر بود که MKV ساپورت می کرد؟؟؟؟ این دستگاهی که شما دیدی یحتمل بلوری پلیر بوده... که اگر هم بلوری بوده باشه پخش MKV از طریق USB کار خارق العاده نیست... اگه زحمتی نیست مدل دستگاه رو بنویس.نقل قول:
Printable View
واقعا؟!؟! دی وی دی پلیر بود که MKV ساپورت می کرد؟؟؟؟ این دستگاهی که شما دیدی یحتمل بلوری پلیر بوده... که اگر هم بلوری بوده باشه پخش MKV از طریق USB کار خارق العاده نیست... اگه زحمتی نیست مدل دستگاه رو بنویس.نقل قول:
درسته. بلوری پلیر بود. یه سوال؟ چرا اگه دستگاه بتونه بلوری ساپورت کنه میتونه mkv را هم ساپورت کنه؟ البته اگه سوالم درست باشه؟نقل قول:
MKV از فرمت های رایج روی دستگاه بلوری هست مثل Divx HD که رزولیشن بالایی داره و فقط بلوری ها پردازندشون اینقدر قوی هست که بتونن فایل های ویدیویی با تفکیک بالا رو پخش کنن. شما اگه چنین فرمت هایی مدنظرت هست بهتره بری سراغ بلوری اونم نه هر دستگاهی باید دنبال انواع قدر بلوری باشی.نقل قول:
سلام دوستان:نقل قول:
به نظر شما از نظر کیفیت ، و برای ÷سوند های فوق بجز mkv برم sunnyo 2020 بخرم یا marshal بخرم هر دوی اینها پسوند avi رو پخش میکنن و قیمت اونها هم 45000 تومنه در همین رنج قیمتی دستگاه بهتری رو پیشنهاد میکنید یا از این دو کدومشون رو بخرم
یا علی- ادیب
سلام
ميخواستم بپرسم اين Philips DVP3360K انتخاب خوبي هست؟
حدوداي همين 80-90 تومن چيز بهتري پيدا ميشه؟
كه سايز تصوير بزرگتر و فرمتاي ويدويي بيشتري پشتيباني كنه؟
كيفيت پخش صدا و تصويرش بهتر باشه؟ كلا تو همين قيمتا چيز بدرد بخور ديگه اي پيدا ميشه؟!:20:
ممنون :10:
تو این رنج قیمت میتونی اینارو بگیرینقل قول:
Pioneer 220 و Pioneer 420
sony DVP-NS718
JVC XV - N682
JVC XV-N680
Toshiba SD-790
همشونم از نظر عملکرد و کارایی تو یک محدوده هستند . حالا ممکنه یکی یکم (خیلی کم) تصویرش بهتر باشه اونیکی یکم صداش بهتر باشه یکی منو هاش قشنگتر باشه و .....
دیگه اینجا بحث سلیقه و علاقه به برند مطرح میشه . مثلا یکی ممکنه سونی دوست داشته باشه یکی پایونیر
سلام به تمام دوستان
من اکثر این صفحات خرید دی وی دی رو خومدم و یه سوالی برام پیش اومده : 3350 با 3360 فیلیپس چه تفاوت مهمی دارند که تقریبا 20.000 تفاوت قیمت دارند ؟
نقل قول:
آقایون کسی راهنمایی نمیکنه ؟
سلامنقل قول:
من هم اطلاعي ندارم! فقط به احترام سوال شما
ميتوني در سايت هاي فروش مقايسه كني ببيني چه تفاوتي دارن
سلام عزیزنقل قول:
دقیقا یادم نبود که تفاوتشون چیه برای همین یه نگاهی به مشخصات هر دو انداختم... (اگه ورژن ها رو درست نگاه کرده باشم) 3350 Ultra Divx پشتیبانی نمی کنه و فقط تا ورژن 6 رو ساپورت می کنه همچنین ظاهرا خروجی HDMI نداره و غیر از خروجی آنالوگ تصویر یه خروجی اسکارت داره اما 3360 هم HDMI داره و هم اینکه Ultra Divx رو ساپورت می کنه.
رفقا این مشخصات خوبه برای یه DVD Player که بشه باهاش موزیک هم گوش داد؟
Video S/N: More than 65dB
Audio S/N: 115 dB
Dynamic Range CD: 100dB
اولشی مثل سایر دستگاه هاست اما 2 تای آخری خوبه.... به مشخصات دیگه هم توجه کن مثل ضریب شکستگی و 24 بیت بودن البته آمپ قوی خیلی از مشکلات صدا رو تا حدی حل می کنه به شرطی که از پلیر نخوای به عنوان دستگاه آنالوگ صدا استفاده کنی و فقط یه کد خون و فرستنده صفر و یک به امپ باشه اون وقت دیگه کیفیت صدا تا حد زیادی به امپ مربوطه تا پلیر.نقل قول:
منظورت اینه که با کابل دیجیتال وصل بشود؟
که فقط کد خوان باشد.
بله... اینجوری امپ کار تبدیل صفر و یک رو به صدای آنالوگ انجام می د ه . در این مورد می تونی با دوستانی که تو این زمینه اطلاعات بیشتری دارند مشورت کنی تا از نتیجه کار مطمئن بشی.نقل قول:
پس اگه سورس دیجیتال باشه فرقی نمیکنه که بیت ریتش 16 باشه و یا 24؟
یعنی شما اگه یه دی وی دی سونی با بیت 16 و یا یک دی وی دی دنون با بیت بیشتر رو با یک کابل دیجیتال مثل کابل HDMI به یک آمپ دیجیتال وصل کنی فرقی در کیفیت صدا ندارد.
سلام کسی می تونه به من بگه که بلوری پلیر سامسونگ مدل BD-C5500 پسوند های MKV رو به همراه زیرنویس فارسی SRT می خونه یا نه و اینکه هارد اکسترنال رو ساپورت می کنه ؟
با تشکر
سلام
این مدل هارد اکسرنال رو ساپورت می کنه ؟
فایل های MKV رو با زیرنویس فارسی SRT پخش میکنه ؟
نقل قول:
منم سامسونگ دارم ازش خیلی رازیم:20:
فکر کنم بدونم داری به چه مدل دی وی دی پلیری فکر می کنی!!! (یحتمل سونی) واقعیتش در مورد اینکه بیت ریت در صدای دیجیتال هم موثر هست یا نمی تونم راهنمایی کنم چون خودم هم دقیق مطمئن نیستم بنابراین نمی خوام راهنمایی اشتباه کرده باشم ... ولی در هر صورت من 24 بیت رو ترجیح می دم به 16 چون وقتی یه کمپانی به جزئیات مهمی مثل بیت بی توجهی می کنه (شاید هم علتی داره که من ندونم) احتمال داره جزئیات دیگه ای رو هم از قلم بندازه که ما ازش بی خبر باشیم.نقل قول:
درود
یه دی وی دی پلیر میخواستم up scaling خوب و خروجی اپتیکال داشته باشه HDMI هم داشته باشه
pioneer ۴۲۰ انتخاب کرده بودم که خروجی اپتیکال نداره
توشیبا XDE 600 نظر خودمه دوستان راهنمایی کنن
در مورد هر دوی این دستگاه ها قبلا مفصلا توضیح داده شده می تونید به صفحات قبل تاپیک مراجعه کنید اما هر دوی این دستگاه ها دستگاه های خوبی هستن و امتحان خودشون رو پس دادن مضافا اینکه 420 پایونیر شناخته شده تر هست و می گن Up Scaling خوبی داره در نهایت انتخاب با شماست.نقل قول:
در رابطه با ۴۲۰ مطلب هست ولیXDE 600 سرچ کردم چیزی نبود . چون تمام لوازم جانبی من پورت اپتیکال دارن-اسپیکر --تلویزیون-دکدر دیجیتال
۴۲۰ از لیستم خارج شد ( ۶۱۰ پایونیر اپتیکال داره که گیر نمیاد) یعنی ممکنه اون توشیبا آپ اسکلینگش به پایونیر نرسه رویوهای خوبی ازش هست!!
خلاصه نشد ما با خیال راحت بریم یه چیز کامل بخریم دیگه پرت اپتیکال چیه که نذاشته این پایونیر؟؟؟!!!
از مدلای فیلیپس که با شرایط من بخونه چیزی هست؟
امیدوارم دوستان حرفه ای راهنمایی کنند، من یه جوریایی به یه سورس دیجیتال ارزون فکر می کردم.نقل قول:
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
این توشیبا مدل خوبی هست، منتها تو بازار که من ندیدم، میشه بگی شما کجا دیدید؟نقل قول:
من رویو هاشو خوندم، توشیبا از پردازنده ی HD-DVD در این مدل سود برده است.
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ---------
این توشیبا مدل خوبی هست، منتها تو بازار که من ندیدم، میشه بگی شما کجا دیدید؟
من رویو هاشو خوندم، توشیبا از پردازنده ی HD-DVD در این مدل سود برده است.[/QUOTE]
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=24650&smid=78
راستش من ترجیح میدم از بازار خرید کنم تا اینترنت، تا حالا تجربه ی خرید اینترنتی نداشتم.
سلام من با اجازه دوستان در مورد اين دي وي دي هاي XDE توشيبا يه مشورت با استاد برزين كردم! كامنت گذاشتم و ايشون محبت كردند جواب جالبي دادند كه گفتم به شما دوستان هم بگم. اصل كامنت در اين پست است.
[HTML]http://hometheater.blogfa.com/post-124.aspx[/HTML]
.................................................. .................................................. .....................
سلام
شما همیشه سوالات خوبی می پرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من از قبلا با این داستان جدید جناب توشیبا آشنا بودم تا حدودی, الان هم يه تحقيق كوچولو كردم.
چيپ XDE در اصل سه كار انجام ميده
تصوير با لبه هاي صاف تر , يعني اون كنگره كنگره هارو در لبه تصوير تا حدودي كم ميكنه.
رنگ هاي طبيعي تر با اشباع كمتر
عمق سياه بيشتر در نتيجه كنتراست بيشتر
اين سه اصل توشيبا اعلام كرده پليرهاي مجهز به چيپ XDE بهبود ميده!
به دو تصوير زير توجه كن اين چيپ XDE در مدل بالاي پلير توشيبا با رنگ قرمز مشخص كردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما داستان استفاده از پردازشگر HD-DVD ها
پليرهاي HD-DVD به سخت افزار بسيار قدرتمندي مجهز بودند به دليل ضعف هاي كه HD-DVD در حجم بيت ريت در مقابل بلوري داشت! و براي جبران اين ضعف ها بايد از پردازِِِِِِِِشگرهاي جبراني و رم بافرهاي با حجم بالا استفاده ميشد تا بشه صدا و تصاوير وضوع كامل داشت.
به دو تصوير زير توجه كن مدار اصلي يك HD-DVD پلير توشيبا هست و مقايسه كن با دي وي دي پليرهاي جديد XDE
اين مدار بهبود تصاوير SD رو OPPO در دي وي دي پليرهاش به اوج رساند با VRS از شركت Anchor Bay Technology من متاسفانه نشد اين پلير تست كنم! اما از منابع قابل اعتماد خودم خواندم و شنيدم كه در حد پلير 2930 دنون اجرا داره!
به مدار VRS در تصوير زير توجه كن و مقايسه كن با چيپ XDE توشيبا. همينطور ساختار دو دستگاه.
چيپ اصلي هم كه توشيبا در پليرهاي XDE استفاده كرده براي شركت ZORAN هست كه كاملا معمولي.
اينجا بايد بهت بگم توشيبا يك كمپاني مادر و فوق العاده قابل احترامي هست. كتاب تاريخچه اين كمپاني رو اگر مطالعه كنيد متوجه ميشي چه كارهاي بزرگي در صنعت الكترونيك مخصوصا قطعه سازي انجام داده! پس به توشيبا احترام ميزاريم.
موفق باشي
من یک بار از چاره خرید کردم . 2تا تلفن یکی بیسیم یکی با سیم و یک هد ست خریدم و فرداش آورد تحویل داد . همشم آکبند بود. البته هنوز وقت نکردم تست کنم ! اما از نظر نو بودن و آکبند بودن و تاریخ های گارانتی مشکلی نداشت !نقل قول:
سلام دوستان
من یک سری سوال در مورد بلوری پلیر داشتم . با توجه به اینکه بلوری پلیر های خونگی معمولا قیمتی حول حوش 300 تومن دارند ، همیشه این سوال برای من پیش اومده که آیا بهتر نیست با این پول یک PS3 خرید ؟ الان 120 گیگ حدودا 370 تومان میشه خرید . خوب اینجوری یک تیر و چند نشون هستش . هم DVD پلیر هست هم بلوری پلیر هم میشه به جای یک مدیا پلیر استفاده کرد و فیلم ها و موزیک هارو پخش کرد و هارد اکسترنال بهش وصل کرد( کاری که من تا قبل از خرید WD با همین PS3 انجام میدادم . البته ساپورت فرمتهاش به کاملی WD نیست ) حتی اگه MP3 ها و فیلمهاتون رو هم روی DVD آرشیو کرده باشید براتون پخش میکنه و هم میشه باهاش گیم بازی کرد و حتی Browser هم داره و میشه اینترنت هم رفت و خیلی کارای دیگه ! من چند باری هم باهاش بلوری دیدم و کیفیتش واقعا خوب بود . با توجه به اینکه هر چند وقت یک بار آپدیت هم براش میاد و در این آپدیت آخر قابلیت HDMI 1.4 و پخش بلوری 3D هم بهش اضافه شده . با این اوصاف کسی که میخواد یک بلوری پلیر بخره به نظر شما بهتر نیست با این پول یک PS3 بخره ؟ من کلا چون از بلوری خیلی سر در نمیارم آیا واقعا این بلوری پلیر PS3 فرقی داره از نظر کارایی و عملکرد با بلوری پلیر های موجود در بازار ؟؟؟ آخه من هرجوری فکر میکنم میبینم این خیلی به صرفه تر و کاربردی تر هستش !! حالا اگه دوستان اظلاعات و نظری دارند خوشحال میشم در اختیارمون بزارید
کیفیت بلوری کلا خوب هست ولی پلیرها تصاویر متفاوتی رو میتونند از اون نشون بدند.مثلا در مورد ps3 در بلوری ها کیفیتش به میزان تقریبا ناچیزی از بعضی از پلیرهای جدید کمتر است (که البته شاید اصلا با چشم عادی قابل تشخیص نباشند.)نقل قول:
اما تفاوت عمده بلوری پلیرها درdvd upscaling هستش که در این زمینه بعضی پلیرها خیلی بهتر عمل میکنند.
البته تو ایران بهترین کار همون خرید ps3 است چون سایر پلیرها یا در اینجا پیدا نمیشوند یا قیمت هاشون زیاده.
اما در خارج از ایران به این شکل نیست.
بین pioneer 220 و pioneer 420 و philips 3360 کدوم از نظر upscaling بهتره؟
usb هم واسم مهم نیست چون دستگاه جدا واسش دارم.
نظرم بیشتر روی 3360 بود که دیدم گویا DTS رو decode نمیکنه.(البته خیلی هم مهم نیست).گویا pioneerها هم PAL و هم NTSC رو ساپورت میکنن و multi region هم میشن که به درد من میخوره؟
راستی فیلیپس هم میشه با -- یا روش دیگهای multi regionش کرد؟
به نظرم پايونر بايد تصوير بهتري داشته باشه.نقل قول:
از نظر مولتي كد هم تو خود فروشگاه انجام ميدن و مشكلي نداره.
يك سوال چطور براي شما DTS اهميت نداره؟
مرسی از جوابتون . اما به نظر من PS3 از نظر سخت افزاری و قدرت پردازنده ها باید خیلی قوی تر از بلوری پلیر ها باشه . من از بلوری پلیر ها اطلاعی ندارم خیلی . اما فکر میکنم تو تصویر تفاوتی نباید داشته باشند با PS3 . اما منم نظرم مثل شما هستش که به قول شما خرید PS3 خیلی به صرفه تر از خربد یک بلوری پلیر هستش . یک تیر و چند نشون هستش .نقل قول:
اگه پلیر رو به آمپ وصل کنم فکر کنم مشکل DTS هم حل بشه.درسته؟نقل قول:
بین 220 و 420 فرق خاصی به چشم نمیخوره(جز در usbشون).همین طوره؟
پردازنده ps3 قوی تر به نظر میرسه ولی کارایی پلیر به عوامل مختلفی بستگی داره.نقل قول:
مثلا امسال پلیرهای زیادی بودن که سرعت load کردن بلوریشون خیلی سریع تر از ps3 بود.(که این یکی از ویژگی های مهم مقایسه در بلوری پلیرهاست.)
باید صدا به صورت DTS برسه که به صورت واقعی داشته باشی و گرنه آمپ شبیه سازی میکنه به نظرم.
اگه پلیر pass through بکنه مشکلی نیست.نقل قول:
سلام من میخوام یه sony dvp-ns728 بخرم که فلاش مموری هم میخوره.
میخواستم بپرسم ازتون که این مدل با هارد اکسترنال هم سازگاری داره یا نه؟
یه سوال دیگه : dvp-ns728 با dvp-ns728h فرق داره؟
با درود به شما دوست عزیزنقل قول:
لطفا بگویید برای usb چه نوع دستگاه جدایی دارید؟
با سپاس
دستگاه خاصی نیست عزیز.
خود تلویزیون رو منظورم بود.
اینطور که من خوندم در رویوهای خارجی، بعضی هاردها رو ساپورت میکنه بعضی ها رو نمیکنه، منتها میگن خیلی طول میکشد.نقل قول:
نه فرقی ندارن، منم یکی از همین می خوام بگیرم، کوچه پشتیمون آورده با قیمت خوب :46: یه کابل HDMI هم توش داره، منم تنبل! کی حال داره بره از خارج تهران پاشه بره جمهوری :27:.
سلام من یه دی وی دی پلیر ایکس ویژن مدل XDVP-757 گرفتم متاسفانه با زیرنویس فارسی مشکل داره اپدیت هم توی نت پیدا نکردم برای حل این مشکل دوستان می تونند راهنمایی کنن من برای برادرم دی وی دی پلیر سامسونگ گرفتم درسته که با زیرنویس فارسی مشکل داره ولی با نرم افزار AVIAddXSubکه زیرنویس رو به فیلم می چسبونم بدون مشکل پخش میشه ولی توی ایکسویژن مشکل داره ممنون