سروه ایرانی که هاستش هلند باشه به جایی نمیرسهنقل قول:
باید از خود ایران هاست میگرفتی
اکثرا واسه این میرن سرور ایرانی که لتنسی زیر 60 هست
Printable View
سروه ایرانی که هاستش هلند باشه به جایی نمیرسهنقل قول:
باید از خود ایران هاست میگرفتی
اکثرا واسه این میرن سرور ایرانی که لتنسی زیر 60 هست
بی زحمت میتونید یه اموزش فارسی که افلاین بازی کردن پچ اخری رو یاد بده برام بزارید؟؟:11:
یعنی واقعا هیچکسی بلد نیست یه راهنمایی بکنه ؟:13:
دوست عزیز سرور 26 روز دیگه دیتا سنتر پارس آنلاین منتقل میشهنقل قول:
خوب اینو تو خود سایتتون بنویسید و یه قسمت اضافه کنید به نام features و لیست کامل اینس ها رو بنویسید و جلو هر کدوم بنویسید فکسه با در دست ساختهنقل قول:
سلام به همه
من به خوبی میتونم WOW رو راه بندازم اما اصلا نمیتونم سایت براش بسازم اگه میشه از اول مراحل ساخت سایت سرور مانگوس رو با آدرس دانلود یا نام نرم افزارهاش بگید. خواهشااااا
(البطه WOW من 2.4.3 هست)
خیلی ممنون
راه اندازی شد اگه کسی مشکل اورژانسی داشت میتونه با ما درمیون بزاره تا در صورت امکان مشکلشو حل کنیم[/QUOTE]
اگه میشه یه توضیح مختصر و مفید در مورد چگونگی ساخت سایت سرور مانگوس بدید.
سلام
میگم کسی نیست که جواب ما رو بده پس لطف کن جمش کن اورزه جواب دادنو نداری
دوستان عزیز اگه کسی سایت لازم داشته باشه من میتونم راه اندازی کنم واسش.
آی دی یاهوم: milad_lizard
salam dostan serVer magnos Run kardam onlinesham mikonam hichkas balade ye amozeshi be ma bede vase in sErver site ham bezaram ke az site acc besazan ?!:5::5::5::5::5::5:
سلام دوستان کسی هست بلد باشه شیوه ساخت سایت برای سرور منگوسی که ران کردم ؟که بشه از سایت اکانت ساخت اگه کسی بلد هست لطفا اموزش بده ممنوووووونم yahoo:badboy.terzu@yahoo.com:5::5::5:
اگه تو همین تاپیک برگردی بارها توضیح داده شدهنقل قول:
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
اگه میشه یه توضیح مختصر و مفید در مورد چگونگی ساخت سایت سرور مانگوس بدید.[/QUOTE]نقل قول:
اگه یه چرخی تو گوگل بزنی بالای 1000 تا سایت آماده برای سرور پیدا میکنی
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
هنوز برای پتچ 4.0.6 سروره قابله قبولی ارائه نشده ، تیم ما داره روش کار میکنه ولی خوب هنوز قابل قبول نیست الان معمولاً 3.3.5 بازی میکنننقل قول:
پیشنهاد میکنم شما هم همینکارو انجام بدین
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
لینک خرابهنقل قول:
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
مشکلت رو بگو یا به پشتیبانی آنلاین مراجعه کننقل قول:
کد:www.kingswow.com
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
من اینو برای ترینیتی امتحان کردم مشکلی نداره شما برای منگوس تستش کننقل قول:
کد:http://www.persiaup.com/files/fyYfA3ax1309003858.html
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
جوابتو اگه بگردی پیدا میکنی ، بالای 10 بار سوألت تو این تاپیک برای دیگر اعضاء جواب داده شدهنقل قول:
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
اینجاست که باید گفت lolنقل قول:
نقل قول:
هنوز برای پتچ 4.0.6 سروره قابله قبولی ارائه نشده ، تیم ما داره روش کار میکنه ولی خوب هنوز قابل قبول نیست الان معمولاً 3.3.5 بازی میکنن
پیشنهاد میکنم شما هم همینکارو انجام بدین
یعنی باید تا کی صبر کرد برای بازی کردن با 4.0.6 ؟
میتونید یه توضیح به من بدین که باید چیکار کنم؟؟؟من تا اخرین پچ رو دارم باید الان چیکار کنم ؟؟
من خیلی خیلی مبتدی هستم و با هیچ کدوم از اصطلاعاتی که معمولن به کار میبرن اشنا نیستم ولی قبلا با اون اولین سری که اومده بود و شرکت سرزمین رایانه پخش کرده بازی کرده بودم واسه ی همین خیلی دوست دارم این بازی رو انجام بدم ولی میخوام به صورت افلاین باشه
..........................
و راستی توی 3 صفحه ی قبلی یکی از دوستان در جواب من همچین پستی رو دادن
نقل قول:
ميتوني براي پچ 4.0.6 از لينك هاي زير استفاده كني و سرور رو دانلود كني
کد:
http://www.4shared.com/file/UIrENimc/ATree_406_13623x33.html
کد:
http://filebeam.com/27225116875ced1c4a57badc2d3f2351
اينم سايتي كه توضيحات اين سرور رو داده
کد:
http://www.ac-web.org/forums/showthread.php?t=110485
من اینو برای ترینیتی امتحان داداش این لینکی که دادی باز میکنم چیزی نیست که eror داده
کردم مشکلی نداره شما برای منگوس تستش کن
کد:
http://www.persiaup.com/files/fyYfA3ax1309003858.html
ببین پتچ آخره این بازی تازه اومده و کسی براش یه سرور خوب نداره این لینک هائی هم که دوستمون بهتون دادن یه سری ریپک هست که برای تست آماده شده و به نظره من فقط به درده دیدن میخوره نه بازی کردننقل قول:
امیدوارم متوجه شده باشی
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
این بهتر از قبلیه فکر هم نکنم با منگوس مشکلی داشته باشه ، باید کانفینگش کنی و راحت بدونه درده سر اجرا میشهنقل قول:
کد:http://www.persiaup.com/files/khyWMfU1309024471.html
نقل قول:
ببین پتچ آخره این بازی تازه اومده و کسی براش یه سرور خوب نداره این لینک هائی هم که دوستمون بهتون دادن یه سری ریپک هست که برای تست آماده شده و به نظره من فقط به درده دیدن میخوره نه بازی کردن
امیدوارم متوجه شده باشی
خب اشکالی نداره من همون پچی که خودتون گفتین رو بازی میکنم ولی نمیدونم که باید چیکار بکنم؟؟
میتونید یه توضیح کامل بهم بدین؟؟:11:
داخله سرور های رایگان مثلهنقل قول:
ثبت نام کن ، فقط یادت باشه که ایمیل رو درست وارد کنی چون برات لینک فعال سازی میفرستهکد:www.eternal-wow.com
بعد ریلم لیست رو باید درست کنی
این ریلم لیسته این سروره
logon.eternal-wow.com
وارد پوشه ی بازی شو بعد فلدر Data بعد فلدر Engb بعد فایل realmlist.wtf رو باز کن و ریلم لیست رو قرار بده هرچی توش نوشته بود پاک کن و اینو بنویس
set realmlist logon.eternal-wow.com
بعد بازی رو اجرا کن و با یوزر و پسوردت وارد شو
دمت گرم:46:
فقط همین؟؟؟نقل قول:
داخله سرور های رایگان مثله
کد:
www.eternal-wow.com
ثبت نام کن ، فقط یادت باشه که ایمیل رو درست وارد کنی چون برات لینک فعال سازی میفرسته
بعد ریلم لیست رو باید درست کنی
این ریلم لیسته این سروره
logon.eternal-wow.com
وارد پوشه ی بازی شو بعد فلدر Data بعد فلدر Engb بعد فایل realmlist.wtf رو باز کن و ریلم لیست رو قرار بده هرچی توش نوشته بود پاک کن و اینو بنویس
set realmlist logon.eternal-wow.com
بعد بازی رو اجرا کن و با یوزر و پسوردت وارد شو
نمیخواد چیزی دانلود بکنم؟؟
پس اینکه میگفتن سرور رو باید دانلود بکنیم چیه؟؟
....................
راستی یه چیزی من تا حالا هیچ پولی رو ندادم....و فقط از نظر حجمی بازی رو کامل گرفتم ولی یکی از دوستانم میگه باید برای هر پچ پول بدم..
ایا این درسته یا اینکه من فقط اون چند گیگ بازی رو داشته باشم میتونم بیام افلاین بازی بکنم؟؟؟
خیلی خیلی عذر میخوام از اینکه هی سوال میکنم و ممکنه سوالام خیلی خنده دار باشه ولی اگه بتونید راهنماییم بکنید ممنونتون میشم:11:
خیلی ممنون آقای Bllizzardwow واقعا راهنمای بسیار پرباری بود ....
با سلام خدمت همگی یه سرور wow هم جدیدن ران شده که ما انجا بازی میکنیم 1ماه هست سرور بدک نیست هرکسی دوست داره انم بیاد یه تست بزنه
کد:http://last-wow.com/
داداس این لینکو گذاشتی اینجا که من ازش سر در نمیارم نمیشه توضیح بدی ؟یا اموزش تصویری بدی؟ من این لینکو دل کردم ولی کار باشو بلد نیستم لطفا راهنمایی کن
http://www.persiaup.com/files/khyWMfU1309024471.html
چرا اینجا یکی بهم درست و حسابی توضیح نمیده که من باید چی کار بکنم؟؟؟
ببیند من حجم بازی رو از یکی از دوستانم گرفتم و ریختم روی کامپیوترم ولی برای هیچ پچی تا حالا پولی ندادم
من باید چیکار بکنم حالا اگر بخوام افلاین بازی بکنم.....باید برم یه سرور یا یه همچین چیزی دانلود بکنم یا اینکه برم توی یه سایتی عضو بشم و یه پس و یوز بگیرم و وارد بازی بکنم و بعد بازی بکنم؟؟؟؟
تو رو خدا یکی بهم دقیق توضیج بده که من باید چیکار بکنم
شما سوألت معلوم نیست :) یا میخوای سرور بزنی یا میخوای بازی کنی ؟نقل قول:
اول لطف کن مشخص کن چیکار میخوای بکنی بعد من برات میگم
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
تا حالا سایت کانفیگ کردی ؟نقل قول:
میدونی به چه نرم افزار هائی نیاز داری ؟
لطفاً کامل بگو چی بلدی تا من ادامه رو برات بگم
پیشنهاد میکنم برای تبلیغتون یه تاپیک مجزا باز کنید هم بهتره هم مستمر میتونید اخبار سرورتون رو بزارید اینجوری به نظرم همه میگن اگه سرورش خوب بود تبلیغشو اینجا نمیکردنقل قول:
نقل قول:
شما سوألت معلوم نیست :) یا میخوای سرور بزنی یا میخوای بازی کنی ؟
اول لطف کن مشخص کن چیکار میخوای بکنی بعد من برات میگم
ببینید کلا جریان این طوری هستش:
من چند سال پیش یه سی دی گرفته بودم از سرزمین رایانه که این بازی رو به صورت افلاین درست کرده بود و الان از یکی از دوستانم فایل بازی رو که تا کاتا هستش رو داره و من میخوام ازش بگیرم و اون رو به صورت افلاین بازی بکنم و هیچ پولی هم ندادم برای هیچ پچی حالا من باید چیکار بکنم؟؟؟ میخوام افلاین بزنم و نه سرور چند نفره
عزیز من خودمم گیج شدم نگاه پسوند phpدارم سایت هم میتونم درست کنم جاهای خالی رو پر میکنم ولی نمیدونم چرا وقتی میرم تو سایت ایدی پس میزنم که ساخته بشه ارور میده هی یه راهنمایی کلی بکن یا بگو این لینکی که بم دادی toye index چیه چیزایی رو باید تقیر بدم و کجا ذخیرش کنم؟
کامل دقت کننقل قول:
شما نرم افزار XAMPP رو نصب کنید
به این آدرس برید c:/Xampp/htdocs و هرچی فایل اونجا هست رو پاک کنید
فایل های سایت رو در همونجا کپی کنید (c:/Xampp/htdocs )
مرورگر خودتون رو باز کنید و این آدرس رو بزنید 127.0.0.1 و اینتر کنید
شما با یه صفحه ی اررور روبرو میشید که زیرش نوشته ReggAcc configuration
روی این کلمه کلیک کنید ReggAcc configuration
به صفحه ی تنظیمات هدایت میشید
از شما یوزر و پسورد میخواد User : @admin Pass: Admin
وقتی یوزر و پسور رو وارد میکنید به صفحه ی اصلی تنظیمات وارد میشید
خوب اینجا راحت هستید فقط کافیه متن ها رو بخونید
تب اول : یوزر و پسورد ادمین برای تنظیمات سایت
تب دوم : زبان سایت و نوع فرمت
تب سوم : تعداد ریلمی که میخوائین به سایت معرفی کنین
تب چهارم : اسم ریلم و آی دی ریلم و مشخص کردن اینکه ریلم برای منگوس هست یا خیر که اگه نیست تیکشو نزنید
تب پنجم : آدرس دیتابیس که شامل یوزر و پسورد Mysql و نام دیتابیستون هست که در ترینیتی معمولاً World نام داره
تب ششم : آدرس دیتابیس ریلم هست که شامل همون موارد بالا میشه فقط باید اسم دیتابیس ریلم رو بزارید مثلاً Realmd
تب هفتم : آدرس دیتابیس کاراکتر رو میخواد که همه ی چیز های بالا باید باشن فقط اسمه دیتابیس کاراکتر رو باید بزارید مثال : Characters
تب هشتم : فرمت دیتابیس رو میگه که دست نزنید ، آدرس سرور رو میخواد که اونم دست نزنید ، بعدی پورت سرور هست که باید به 8085 تغیرش بدید
تب نهم : مشخص کردن پتچ سرور ، اجازه ی ساخت اکانت جدید ، نمایش دادن یا ندادن بازیکنان آنلاین ، تعداد بازیکنی که در هر صفحه باید نمایش داده بشه که 0 = بینهایت البته اگه براش تعداد تعین کنی بهتره ، بستن آی پی بعد از ساخت اکانت یعنی هر آی پی تعداد مهدودی اکانت بتونه بسازه ، تعداد ساخت اکانت برای هر آی پی ، نشان دادن گیم مستر در بازیکنان آنلاین ، اجازه پیش نمایش حساب ، اجازه ی تغیر پسورد ، اینجا میتونی وارد کنی که بازیکنان بعد از ساخت اکانت گیم مستر رنک چند باشن که 0 یعنی بازیکن
بقیه تب ها هم برای تغیر در کارائیه سایت هست
وقتی کاره کانفیگ تموم شد بالای صفحه روی Send کلیک کن و کار تمام است و الان میتونی وارد سایت بشی وقتی Send رو زدی بعدش Back رو بزن و سایتت رو ببین
منبعکد:www.kingswow.com
اگه میخوای یه سرور آفلاین راه اندازی کنی و فقط خودت بازی کنی یکی از همین ریپک هائی که دوستان در پست های قبل گذاشتن رو دانلود کن و نصب کن و بازی کن ، اگه هم میخوای سرور آنلاین راه اندازی کنی بهتره یه سروره حرفه ای راه اندازی کنی ریپک ها به درده سرور آنلاین نمیخورن اگه سرور حرفه ای میخوای به اینجا یه سر بزننقل قول:کد:www.kingswow.com
به این آدرس برید c:/Xampp/htdocs و هرچی فایل اونجا هست رو پاک کنید
فایل های سایت رو در همونجا کپی کنید (c:/Xampp/htdocs ) داداش میشه لینک دانلود این برنامه های سایتو بدی؟برنامه wamp داشتم شما در مورد xampp توضیح دادی رفتم اینو دل کردم چند تا برنامه سایت دل کردم مثل نمونهکاری که گفتید کردم ولی گزینه ای به نام ReggAcc configuration تو سایت 127.0.0.1 ندیدم فقط مجازی سایتو باز کرد که نمونه شو دیدم و یه ارور بالاش که نوشته بود Error: Unable to connect to MySQL server. MySQL reported: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES).کد:http://filebeam.com/8da7505f38a98b3606c715d4fdc21166
باید منگوس هم ران باشه ؟!
مشخصات:سروری که من میخوام ران کنم 2.4.3 هست به صورت انلاین با منگوس
----------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال دیگه داداش من سرور انلاین ران میکنم میرم mangos.d va reamlist را تغیر میدم ایپی و ریملیسو میکنم ایپی خودم بعد با برنامه Navicat_8.2.17_lite_portable انلاینش میکنم ولی هردفعه ای دی اس ال رو که خاموش روشن میکنم ایپیم عوض میشه میشه کاری کرد برای انلاین کردن سرور کاری کنم این ایپیم تغیر نکنه هردفعه و سرور رو هم ران کنم؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Tashakor !:X:40::40::40:
لینک دانلود XAMPPنقل قول:
وقتی دانلود کردی نصب کن بعد فایل های سایتی که ابتدا دانلود کردی و به صورت زیپ هست رو تو فلدری که گفتم بریز و آنزیپ کن و ادامه کار رو انجام بدهکد:http://www.apachefriends.org/download.php?xampp-win32-1.7.4-VC6-installer.exe
اگه مشکلی داشتی در این سایت عضو شو و از پشتیبانی آنلاین استفاده کن
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:www.kingswow.com
بله میشه برو شرکتی که ازش اینترنت گرفتی و بگو بهت یه آی پی استاتیک بدن
دوست عزیز شما روی چه پچی از کاتا میخواهید آفلاین بازی کنید؟نقل قول:
دوست عزیز شما روی کدوم Patch از کاتا (چه ورژنی) میخوایی آفلاین بازی کنی؟نقل قول:
داداش چرا ادرس xampp رو میدی گفتم که xampp دل کردم=دانلود کردم! اگه میشه یه لینک بده این برنامه های سایتو دل کنم منظورم همون فایلی که باید بریزم تو قسمت c:/Xampp/htdocs
شرمنده منظور من از دل خلاصه دانلود بود
سلام عزیز اخرش درست شد ReggAcc configuration گزینه امد ایدی رو زدم admin pw ham admin ولی تو نمیره یه ارور دیگه میده میگه PHP Notice: Undefined variable: lang in C:\xampp\htdocs\administration.php on line 40 PHP Stack trace: PHP 1. {main}() C:\xampp\htdocs\administration.php:0
( ! ) Notice: Undefined variable: lang in C:\xampp\htdocs\administration.php on line 40 Call Stack # Time Memory Function Location 1 0.0032 702760 {main}( ) ..\administration.php:0
چی کارش کنم یعنی چی اینا ؟!
سلام دوست عزیز مشکلاتم خدا رو شکر مثل این که داره حل میشه فقط یه ارور هست میشه این برنامه سایت رو بگیریو تو قسمت پوشه dblayerکد:http://www.persiaup.com/get/khyWMfU1309024471/1309808684/WoW_Account_creation_page__reggacc_2.0.6a..zip
لین 12 شو برام بگی چی بذارم؟باید چیزی مثل این که تو این لاین باید بنویسم
سایت ساخته شد ولی اکانت نمیتونم بسازم گوشه سایت این لینک Statistics & counts Teleport
که روش کلیک میکنم این ارور را میده
:41::41: Fatal error: Cannot redeclare class DBLayer in C:\xampp\htdocs\dblayer.php on line 12
پتچ سرورت چنده ؟ برای این سایت باید 2.4.3 باشینقل قول:
اره عزیز 2.4.3 هستم
این ارور رو نباید بده نمیدونم قضیه چیه شاید جائی از فایل رو نریختی یا بد کپی شدهنقل قول:
اینطوری نمیتونم بهت بگم چی شده باید ببینم چون من PHP نویس نیستم
dost aziz shoma id yahoo dari!?age dari mishe mano add kon onjori fekr konam rahat tar betoni komakam koni tnx :X:X
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم من تا پچ 4.0.6 رو دارم و الان هم دارم اخرین چیزی که اضافه شده رو میگیرم تا اخرین ورژنش رو دارم ولی من پولی بابت اون ندادم یعنی یه یوزری و نه پسوردی فقط فایل بازی رو دارم و اصلا از این اصطلاحاتش سردر نمیارمنقل قول:
من فقط میخوام این بازی رو مثل بازی های معمولی دیگه به صورت افلاین بازی بکنم و نه سروری و نه بازی چند نفره
اره میخوام افلاین بازی بکنم...نقل قول:
اگه میخوای یه سرور آفلاین راه اندازی کنی و فقط خودت بازی کنی یکی از همین ریپک هائی که دوستان در پست های قبل گذاشتن رو دانلود کن و نصب کن و بازی کن ، اگه هم میخوای سرور آنلاین راه اندازی کنی بهتره یه سروره حرفه ای راه اندازی کنی ریپک ها به درده سرور آنلاین نمیخورن اگه سرور حرفه ای میخوای به اینجا یه سر بزن
ریپک چی هستش؟؟؟
باید دقیقا چیکار بکنم؟؟
میتونید بیزحمت بهم توی پست خودتون بهم جواب کامل بدین و نه بفرستینم سراغ بقیه پست ها؟؟؟
ممنونتون میشم