-مشكل خاصي نيست بايد مجددا فريور رو بريزيننقل قول:
Printable View
-مشكل خاصي نيست بايد مجددا فريور رو بريزيننقل قول:
سوالنقل قول:
یه سوال :)
من کوون U5 دارم خودم،مان من هم fLAC پخش میکنه با این مشخصات
Audio
Format : FLAC
Format/Info : Free Lossless Audio Codec
Duration : 13mn 20s
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 744 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 44.1 KHz
Resolution : 16 bits
Replay gain : 0.64 dB
Replay gain peak : 0.896698
Stream size : 71.0 MiB (100%)
Writing library : libFLAC 1.2.1 (UTC 2007-09-17)
پس چجوریه که توی D3 چیز عجیبیه ؟؟
اینهایی که قرمز کردم کجا...نقل قول:
Flac 24bit/48HZ - 24bit/96HZ
و این هایی که سبز کجا
من خودم فلک هم گوش میکنم .
سلام دوستان
امروز خواستم پلیرمو روشن کنم صفحش سیاه بالا اومد و یه سری خطهایی زیر صفحش پیدا می شه که نشون می ده ظاهرا روش لگد شده ولی هنو ز کار می کنه... پلیر من i9 ستش راهی برای تعمیرش هست
سلام اگه لگد شده باید ببری گارانتی شرکت امرتات ساختمان پایتخت طبقه 9
قبلش فیرمور آپدیت نکردی؟
والله از خطهایی که ایجاد شده و شبیه ترک حدس می زنم ... من شهرستانم ولی یه سر یرم اونجا...
na noskheye jadidi nayomad az vaghti gereftam...
اگه ترک هست که میشه همون حرفی که خودتون گفتین
شما کدوم شهرستان هستین؟ اگه استان گلستان هستین توی گرگان یه نمایندگی هست میتونید برید اونجا
با نام خدا و سلام
دوستان یکم در باره d3 plenue بیشتر توضیح میدین
این که تو ایران هست یا نه و اگه هست چنده
امکانات سخت افزاریش هم یه توضیحی بدید عالی میشه
ورژن اندروید ش چنده
abi ظاهرا قصد نداره d3 رو review کنه ! بابا مردیم از بی خبری ! راستی osman جان d3 وارد شده ؟
به نام خدانقل قول:
سلام
توی ایران که هست با گارانتی امرتات یکی دو ماه پیش از سال نو وارد بازار شد
اندرویدش هم مثل اینکه به 2.3 آپدیت شده
قیمت:
8گیگ:335 تومان
16گیگ:365
32گیگ:425
یکی دو ماه پیش از سال نو وارد بازار شدنقل قول:
الان منتظر مدل جدید کووان C2 باشید!:8:
شما چند میدید osman جان ؟ خودت تستش کردی . نسبت به d2 از لحاظ صوتی چه جوریاست ؟
با نام خدا
میگم این v5 وایرلس نداره ???
d3 plenue چه طور ??
-نه دوست عزيز V5 وايرلس ندارهنقل قول:
d3 وايرلس لن داره
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
انگجت بالاخره رويو داد از C2 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.engadget.com/2011/06/26/cowon-c2-portable-media-player-review/
COWON iAudio i9
4 گیگ ابتیاع شد 120 تومن گارانتی اصلی.
دوستان گول خرید لوازم جانبی رو موقع خرید نخورید.چون کمبود سود کالای اصلی رو با لوازم جانبی جبران میکنند
سلام دوست عزیزنقل قول:
اولا قیمت جدید 4 گیگ شده 124 تومن بدون 4% مالیات ارزش افزوده که با ارزش افزوده میشه 129 تومن
درضمن نیازی به گفتن گارانتی اصلی نیست چون تنها شرکتی که نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش رسمی کمپانی کووان رو داره شرکت امرتات هست و هیچ کس دیگه ای وارد کشور نمیکنه! و با گفتن گارانتی رسمی در ذهن مخاطبان این تاپیک ابهامی بوجود میاد که آیا گارانتی غیر رسمی هم وجود داره یا نه؟
دوستان دیگه که قصد خرید کووان دارن خوشبختانه عاقل و بالغ و رشید هستن و نیازی به گفتن این حرف ها یا توصیه های بهداشتی ندارن و خودشون میتونن تصمیم بگیرن. درضمن افرادی هستن که به این لوازم جانبی نیاز دارن و از اینکه درکنار خریدشون لوازم جانبی رو هم میخرن مشکلی ندارن حالا اگه شما از خریدتون (در مورد لوازم جانبی ) پشیمون هستید نیازی به گفتن این حرف نبود چون عواقب خرید شما به دیگران تاثیری یا ربطی نداره
پ ن : قصد من از نوشتن این پست این بود که دیگه شاهد این نوع پست های تخریبی و اسپم نباشیم تا هم تاپیک به هم نریزه و هم افکار عمومی تخریب نشه.
در این پست من قصد هیچ نوع توهینی به شما ندارم
موفق باشید.
لینک عکس بزرگ:
[HTML]http://tehranpic.net/download.php?img=581569[/HTML]
پسر خوب این حرفها چیه اسپم کجا بود یه مقدار قرص زد توهم دارم خواستی ادرس بده. برات بفرستم ابتدا عرض کنم این شما عرض میکنی که فقط فلان شرکت وارد میکنه و اونجاشو ملخ خورده همچین خبری هم نیست . در ضمن حالا شما سنگ شرکت رو به سینه میزنی نمیدانم چه منظوری داری خواستی ادرس یدم همون قیمتی که گفتم خریدم ببینید درسته یا خیر .حالا با گارنتی اصل یکی ارزانتر گرفته نمیدانم شما چرا مشکل دارید
قیمت زیر ویترن 2 مغازه در پایتخت. با این قیمتها فرق میکنه همیشه موقع اینطور خریدها وقتی مغازه دار جنسی رو ارزانتر میده. روی لوازم جانبی سود 2 برابر میکشند من عرض کردم همان موقع نخرید بعد حتما به فراخور احتیاج خرید کنید .دوست عزیز هدف اطلاع رسانی هست .سنگ کاسبها رو به سینه نزنید کاربران مهمتر هستن
سلام
ببخشيد cowon i9 كارت حافظه مي خوره؟
بعد اينكه بهترين صدارو كدوم مدل داره؟
با تشكر
نه کارت حافظه نداره صداشون تقریبا فرق نداره من دیدم بعضی ها میگن جنس صدای D3 کمی متعادل تر شده.نقل قول:
از خيليا شنيدم J3 بهترينه.آيا درسته؟نقل قول:
چه هدفوني براي J3 خوبه؟
Aurvana?
ex 300 sony?
نميدونم.بخدا گيج شدم...
بله به نظر خودم و خیلی ها الان بهترین انتخاب هست ولی توصیه میکنم اگه امکانش هست هدفون از ایران تهیه نکنید.نقل قول:
یعنی J3 کیفیت صدای بهتری نسبت به D3 داره ؟ یا بحث سر امکانات حانبیه ؟
کیفیت پلیر های کوون تفاوت چندانی نداره بعضی از افرادی که D3 دارند میگند که جنس صدا کمی گرمتر شده و بهتر شده ولی 90% موضوع در امکانات و سیستم عامل و پشتیبانی از فرمت بیشتر هست و ...نقل قول:
من Aurvana دارم ... واقعا ارزش خرید نداره ... به نظرم EP630 خیلی بهتره ... ای کاش پولشو می دادم و یه AKG می خریدم .نقل قول:
هرکس نظری داره البته ولی من هم AURVANA , هم AURVANA2 رو تست کردم صدای جذابی دارن و بزرگنمایی صدا ندارن دقیقا برعکس اکثر مدلای کریتیو که این به نظرم خیلیم خوبه.یه سر به ریویوهای سایتهای انگلیسی هم بزنید مطالعه کنید مقایسه های خوبی انجام دادننقل قول:
البته اگه کسی پولشو داره دنبال AURVANA3 بره بهتره.
Sound quality is head and shoulders above most bundled earphones, and obviously a lot better than ones that cost a bit less. Each unit packs two drivers, one a woofer and the other a tweeter. Bass, midrange and highs are all recreated smoothly without any imbalance.
But that price… these earphones cost £129.99 on launch, which is a lot of cash to drop on a pair of earphones. If you value sound quality though, and you've got money to spend, you probably wouldn't be disappointed by them.
دوستان Cowon E2 کیفیت خوبی داره ؟ زیر 100 تومان یه mp3 پلیر باکیفیت میخواستم؟
هدفون چه تاثیری در صدا داره (تازه واردم)
انصافا Cowon E2 بهتره یا shuffle ?
E2 تنظیماتش به مراتب از شافل پیشرفته تره ولی شافل مشخصا کنترلهای راحتتری داره ولی باز E2 حملش راحت تره چون مثل جا کلیدی میمونه و...نقل قول:
هدفون
کیفیت فایل آهنگ
پخش کننده
روی کیفیت اثر داره میزان تاثیر یه تناسیبی داره.
مثلا اگه شما 20 تومن یول هدفون بدی خیلی فرقی بیین یه آهنگ 128 کیلو بایت بر ثانیه و 320 کیلو بایت بر ثانیه احساس نمیکنی.
ولی اگه یه هدفون مناسب بخری (هزینه لزوما معنی بهتر بودن نیست مثلا هدفونهایی داریم200-100 تومن که به مراتب از هدفونهایی با هزینه های 200-400 تومن حرفه ایی تر و با کیفیت تر هستند )
امکان داره فرق یه فایل فلک 48 هرتز و 16 بیت رو با یه mp3 320 کیلو بایت بر ثانیه رو کامل احساس کنی
درباره پلیر هم همین طوره شما وقتی ارزش داره که پول برای یه پلیر خوب بدی که آرشیو با کیفیت داشته باشی به همراه یه هدفون مناسب
خوب مهم این که هر سه فاکتور در یه تناسب و توازن منطقی باشند برای آگاهی از هدفون مناسب میتونید به تاپیک زیر رجوع کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=485633
عدم وجود صفحه نمایش در پلیر هایی مثل Cowon E2 یا shuffleمشکلی ایجاد نمیکنه ؟ مثلا میخوای یه آهنگ رو گیر بیاری ؟
زیر 100 تومان یه mp3 پلیر باکیفیت فقط Cowon E2 و shuffle هست یا بازم پلیری وجود داره ؟
اگه سوال مقایسه هست لطفا تو تاپیک راهنمایی در مورد خرید mp3 رکوردر-پلیر خوب(چیزی که در موردش تجربه دارید) مطرح کنید.نقل قول:
ولی راستش احتیاج به پرسش نیست همین که چند صفحه آخر اون تاپیک رو مرور کنید به نتیجه مطلوب خواهید رسید به اندازه کافی پرسش شده.
من متوجه نشدم ... زمانی که من می خواستم خرید کنم می گفتن که کیفیت صدای همه کوون ها یکیه منم IAudio 9 انتخاب کردم
الان کیفیت صدا در D3 عوض شده و پیشنهاد می کنید تهیه اش کنم ؟... البته من الان نیاز به یه پلییر با حافظه بیشتر مثل آیپاد کلاسیک رو حس می کنم که آدم با خیال راحت آرشیو موسیقیشو بریزه روش .
تا چایی که من شنیدم همچین فرقی نداره.نقل قول:
برای جزییات بیشتر میتونید تو فرووم زیر شرح مسئله کنید.
iaudiophile.net
سلام دوستان من از لپ تاپ مک بوک پرو استفاده میکنم و هر دفع کهcowon D2+رو بهش واصل میکنم که توش موزیک بریزم هرچی توش دارم پاک میکنه اصلان باهم سازگار نیستن فکنم جت ادیو هم برای مک وجود نداره کسی میدونه چیکار باید کنم؟
هر دفع که وصلش میکنم به مک تو خوده مک تمام فایل ها هست ولی وقتی جداش میکنم انگار که ریست شده باشه هیچی نیست توش دیگه .و باید فیلهاشو نسب کنم دوباره از اول و دوباره موزیک بریزم توش تا کار کنه.
فکر نکنم کسی این جا بتونه کمکی به شما بکنه دو راه برای شما دارم:
1) زنگ یزنید از امترتات یا حضوری برید سوال بپیرسید.
2)تو لینک زیر طرح مسئله بکنید:
کد:http://iaudiophile.net/forums/forumdisplay.php?f=58
بعد یه سال و نیم بلاخره امروز هدفون کوون رو پشت ویترین یه مغازه دیدم.
.
.
.
.
.
.
گفت فردا زنگ بزن تا از شرکت بپرسم بهت بگم.
--------------------------کد:The specifications of Cowon CE1 are as follows:
Driving Unit: 10mm
Impedance: 16 ohm
Rated Power: 3 mW
Max Power: 20 mW
Sensitivity: 101 dB (at 1 mW)
Frequency Range: 10 Hz to 22000 Hz
Cable Length: 1.2 meters
Plug: 3.5 mm
پرسیدم.
قیمتش 30 تومن هستش.
سلام به نظرت 30 تومن می ارزه یا نه؟ باز هرچی باشه توی زمینه هدفون استادی هستینقل قول:
قربونت برم نه بابا این حرف ها چیه!!
ما در كلاس درس شما تلمذ ميكنيم!
والا راستیتش به قیمت جهانیش که خیلی نزدیکه تازه بدون احتساب پول حمل تا اینجاش که خیلی خوبه.(منهای ep630 هدفون نزدیک قیمت جهانی تو ایران ندیده بودم.)
درباره کیفیتش من هر جا خوندم گفتند برای خود پلیرهای کوون اختصاص یافته شده هست, برای همین به قیمت برای اون ها خوب می ارزه وبا جنس صدای پلیر تطابق داره.
کلا بجز تعریف و تمجید چیزی ندیدم.
ولی یه نکته ریز هست چون تو دنیا همه برند ها در دسترس هست تا برندهایی مثل سنهایزر و گرادو و فلان بهمان هست کسی خیلی سراغ این جور چیزها خیلی نمیره برای همین من از طرف افراد صاحب نظر هیچی ندیدم نه نظر خوب نه بد.
محتمل فردا خودم میخرم نظر قطعی دربارش میدم چون همه هدفونهام خراب شده و خیلی دارم اذیت میشم.
به احتمال خیلی زیاد فردا قبل ظهر تهیه میکنم نظر قطعی فردا میدم.
اين هدفون به گوشي هاي موبايل و يا ايپاد هم ميخوره ؟؟؟
كيفيتش چطوره نسبت به قيمتش ؟ كسي اينو نخريده ؟
سلام ، امیدوارم این پست پاک نشه :
COWON E2 دست دو شما رو خریداریم :دی !
فقط لطفا" قیمت های معقول بدید !