بازی واچ داگز کی وارد بازار میشه؟
Printable View
بازی واچ داگز کی وارد بازار میشه؟
November 21 که میشه همون 30 آبان خودمون،البته برای X1 و PS4 میره برای آخرهای سال 2013...نقل قول:
صفحه اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک کامل توضیح داده...نقل قول:
سیستم مورد نیاز برای بازی crysis 3 چیه؟
:n13:
سلام
ایا برای اجرای بازی کریسیس 3 باید حتما کارت گرافیک قابلیت DirectX 11 رو داشته باشه تا بشه بازی رو اجرا کرد.
گرافیک من gt 220 هست
برای terminator 4 چه سیستمی لازمه
سلام ببخشد آرما 3 رو سیستمم میاد؟حالا منظورم این نیست که رو تنظیمات بالا یه جوری که بشه بازی کردش بدون تیک
سیستمم اینه :
cpu :intel 2020 2.9 ghz
ram :4 gb
vga :ati 5450 1gb
hdd: 500
میاد بنظرتون؟
دیگه چ بازیای میاد از این بازیای اخیر
مثل call of duty های اخیر که اومدن
مثل gta v
دوستان من اهل بازی نیستم و به تازگی یه لپ تاپ لنوو z500 با کانفیگ core i7 3612QM و RAM 6GIG, GRAPHIC Gerforce Gt 740M 2GIG حالا میخوام این لپ تاپ رو تو بازی تست کنم پس دوستان الان اگه میشه به من چند تا بازی قوی که وجود داره بهم معرفی کنین تا ببینم از پسش بر میاد یا نه.
سلام دوستان....
با این سیستمی که پایین نوشتم میشه بازیهایی مث metro last light رو با کیفیت بالا اجرا کرد ؟
cpu :amd phenim II x4 955
ram:4gb
vga:ati5850 1gb
واقعا عجب کلوپ بی حالیه یعنی هیچکس نیست جواب بدهنقل قول:
crysis 3نقل قول:
metro last light
company of heros 2
مرسی از جوابتوننقل قول:
سلام
یکی از دوستانم یه pc داغون داره که فقط میخواد پسرش با اون pes 2013 رو بازی کنه ، ولی متاسفانه بازی خیلی آهسته اجرا میشه .
مشخصات سیستم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ram 2G DDR2
و تو مشخصات خوده بازی اینجوری گفته :
CPU رو ارتقاء بدیم مشکل حله ؟ یا گرافیک هم باید ارتقاء داده بشه ؟
ممنونم . :n16:
اول از همه cpu_ت که کاملا تعطیله!!نقل قول:
با توجه به اینکه LGA 775 هست شاید بتونی یه مدل از سری E5000 یا E6000 (ترجیحا) توی بازار گیر بیاری چون سوکتش واقعا دیگه رده خارجه!
'گرافیکت هم به شرطی که هر چی هست و نیست تا ته بکشی پایین می تونه یه فریم playable بهت بده...بقیه سیستم برای این بازی مشکل خاصی نداره!
سلام من يه رايانه دارم با اي مصشخصات
vga : asus geforce gt 610 2gb
main : msi g41m - p26
cpu :intel pentium 4 2.80 gh 2.8 gh
ram : 2gb
من مي تونم pes 2013 بازي كنم يا نه ؟
با این CPU واقعا بعیده بتونی لذت واقعی رو از بازی ببری!!نقل قول:
این بازی برای اینکه بتونه یه فریم PLAYABLE بهت بده حداقل به یه دو هسته ای احتیاج داره!
سلام دوست عزيز .خيالت راحت سيستم من با همين cpu ،و گرافيك 5450 و رم 1 گيگ بازي رو روي higو بدون هيچ مشكلي اجرا ميكنه . تازه امروز هم موفق شدم فيفا 13 رو روي مديوم و با همين cpu تك هسته اي با كمترين لگ بازي كنم ..3نقل قول:
این بحث کاملا سلیقه ای هست!!،برای بعضی از دوستان همینقدر که صدا و تصویر با هم هماهنگ باشن کافیه(میشه حدود 15 فریم در ثانیه) احتمالا شما هم جزء اون دسته از گیمرها هستید وگرنه من منظورم فریم بالای 40بود(به خاطر ضرب آهنگ این گونه بازیها ) که توی بازیهایی نظیر فوتیال به عنوان فریم playable یاد میشه!!نقل قول:
سلیقه ای یعنی چی ؟؟؟ خودت رو pentium 4 و 5450 بازی رو اجرا کردی که میگی 15 فریم میگیری ؟؟؟ نه دوست عزیز من حداقل 40 فریم از بازی میگیرم .. تازه فیفایی که cpu های دو هسته ای هم نمیتونن خوب اجرا کنن رو من با تنطیمات low و 2x بازی میکنم با کمترین لگ . مشخصات سیستم ....... cpu : pentium 4 3.2 ghz
vga: hd 5450 1 gig ddr3
ram: 1 gig
راستي فكر نكنم كسي بتونه با 15 فريم فوتبال بازي كنه .. هه هه هه هه ، سوتي دادي در حد المپيك .
سلام . سیستم مورد نیاز fifa14 رو میخواستم .
- :n13:
نقل قول:
اگر حاطرتان باشد مدتی پیش EA اعلام کرده بود که نسخه ی نسل بعدی FIFA 14 برای pc عرضه نمی شود و البته در آن موقع دلیل چنین کاری اعلام نشده بود ، اما حال به تازگی Andrew Wilson مدیر عامل استدیوی EA Sports اعلام کرده است که گیمرهای pc علاقه ای به اجرای FIFA بر روی یک pc با مشخصات high-end ندارند و این همان دلیلی می باشد که نسخه ی نسل بعدی FIFA 14 بر روی pc عرضه نمی شود....
Wilson در گفتگویی با سایت Polygon در این مورد اعلام کرده است که بسیاری از طرفداران نسخه ی pc بازی FIFA دارای مشخصاتی کم می باشند و این مانعی می شود که موتور جدید و نسل بعدی آن ها یعنی Ignite بتواند بر روی چنین pc هایی اجرا شود. وی در این مورد به FIFA 11 رجوع کرده و آن را مثال کاملی از یک بازی کنسولی دانسته است که بر روی pc هایی که مردم خواهان آن بودند نمی توانست به درستی اجرا شود.وی در ادامه اعلام کرده است :حتی اگر برخی pc هایی در بازار وجود داشته باشند که بتوانند به خوبی از موتور Ignite پشتیبانی کنند ، ولی این pc ها در حال حاضر سهم چندان زیادی در بازار ندارند و اکثر گیمرهایی که این بازی را بر روی pc خودشان تجربه می کنند دارای مشخصاتی بر روی pc خودشان می باشند که با این موتور کار نمی کند.ظاهرا چنین صحبت هایی را می توان گفت که درست است و مدتی طول می کشد که EA موتور جدید خود را بر روی pc ها هم به ارمغان آورد ، موتور Ignite برای سخت افزار کنسول های نسل بعدی طراحی شده است و به همین دلیل اگر این بازی به سرعت برای pc عرضه شود ، گیمرهایی که pc هایی با تنظیمات متوسط دارند بای به یک باره مشخصات pc های خودشان را افزایش دهند.
اینو تو یه سایت دیدم هنوز اصلا موتورش نیست که معلوم بشه چه سیسنمی میخواد
من با اين مشخصات چه بازي هايي رو مي تونم بازي كنم؟
CPU :intel pentium 4 -2.8gh
VGA : nvidia gt 610 2g
RAM :2g
ممنون
من مي تونم بازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بازي كنم سيستمم رو بالا گفتم
سلام
بازی David Douillet Judo دانلود کردم اول بازی میگه سی دی بازی باید باشه میشه راهنمایی کنین که چیار کنم؟؟؟؟؟:n29:
الووووووووووووووووووووووو ووووووووووووو کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n03:
من بازی pes 2013 رو خریدم ولی باز نمیکنه
مشخصات سیستم من:
ram:1
cpu: 3.06 intel
کارت گرافیک: nvidia geforce fx 5500
| در ضمن shader model من 2 هست ولی pes 3 میخواد
می تونم با کمی دستکاری بازش کنم یا نه
سلام دوستان
این سیستم برای بازی خوبه به نظرتون ؟ ( IBM Lenovo Essential G580-Q )
مشخصات :
نقل قول:
پردازنده: Intel 3230M Core i5 2.6GHz UpTo 3.2 GHz - Cache 3 MB
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400rpm
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 635M 2048 MB UpTo 3072 MB
سلام. پی اس 14 چه سیستمی میخواد.
رم من 3/5. و گرافیک 1/5
میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n02:
سلام
من با این مشخصات می تونم HITMAN + FIFA 2014 رو بازی کنم
cpu: Core2Dua E7300
VGA :AMD 4830 1G
Ram : 3G ddr2
دادا مسعود به نظرت من با این سیستم میتونم assassin's creed 4 black flag رو بازی کنم؟!؟
intel core i7 5755g 2670 QM 2.2 GHz
GeForce gt 630m
6GB ram
750GB harddisk
دوستانی که می خوات بدونن سیستمشون فلان بازی رو می کشه یا نه از راهنمای لینک استفاده کنن خیلی سریع تر و دقیق تر جواب میده :n05:
شما رم و cpu ت خیلی خوبهنقل قول:
ولی گرافیکتون ضعیفه
من با 560ti می تونم رو medium ، COD Ghost رو بازی کنم
ای بابا ضد حال خوردیم پس!! هیچ راهی هم واسه ارتقای گرافیک نیست؟؟نقل قول:
باید ببینی لپ تاپت قابلیت ارتقا داره یا نه دیگه:n26:نقل قول:
دوستان, برای بازی ویندوز 7 یا 8؟!! مسئله اینست!! :n02:
:n16:
شما اگه منظورتون بازیهای جدیده به نظر من ویندوز 8 بهترهنقل قول:
حداقل سیستم مورد نیاز برای call of duty ghosts چیه؟
همچنین bf4
مرسی
شما برین تو پست های هر بازی صفحه اول پست اول مربوط به مشخصات بازیه:n26:نقل قول:
سلام
با این سیستم بازی های این روزا رو در چه حد می ونه اجرا کنه ؟ مثل بتلفیلد4، آساسین بلک فلگ،کال آف دیوتی Ghost
نید فور اسپید Rivals
CPU:core i5 750
VGA:ati 5850 یک گیگ GDDR5
RAM:هشت گیگ DDR3 1333مگاهرتز
دوستان دستتون درد نکنه ! دریع از 1 جواب !!!نقل قول:
یادم رفت بگم با رزولیشن 1920*1080 بازی می کنم
cpu_ت راحت تمام بازیهای روز رو جواب میده...نقل قول:
گرافیکت هم خوبه و تقریبا تمام این بازیهایی که گفتی رو توی FULL hd میتونی بین HIGH و MEDIUM یه چیزی بین 30 تا 40 فریم بازی کنی(البته اکثر گزینه ها روبه جز تسلیشن می تونی روی HIGH بگذاری،ANTI ALIASING رو هم سعی کن روی FXAA بگذاری)
موفق باشی...