اگه ببازیم ضربه مهمی به مموت در آستانه انتخابات میخوره.
اگه ببازیم ضربه مهمی به مموت در آستانه انتخابات میخوره.
بعد اون موقع چندم میشیمنقل قول:
اگه ببازیم باید دوتا بازیه بعدی رو ببریم
عربستان هم نتیجه نگیره
دوم یا سوم؟
اگه هر 3 بازی را ببریم چندم میشیم؟
تمام نتايج ما وابسته به عربستانهنقل قول:
بهتر، می فهمیم مدیر های ما هیچی نیستننقل قول:
من فردا باید برم دانشگاه امتحان دارم..
نمیتونم بازی رو ببینم...:(
اگر بازي رو ببريم بايد منتظر نتيجه نگرفتن عربستان در بازي با كره جنوبي بشيم.
اونوقت ما ميتونيم با شكست امارات با تعداد باز مساوي از كره شمالي و عربستان بالاتر بايستيم (با امتياز نه تفاضل گل). اونوقت در كره يه جهنم واقعي خواهيم داشت.
عربستان الان 10 امتيازيه و ما 6 امتيازي با يه بازي كمتر.
شرايط ممكن معقول براي دوم شدن ايران :
- اگر از سه بازي باقيمونده 9 امتياز بگيريم در شرايطي كه عربستان فقط دربازي با كره جنوبي برنده نباشه ميتونيم دوم بشيم.
- يه اميد ديگه هست و اونم اينه كه ايران از سه باز باقيمونده 7 امتياز بگيره و عربستان هم مثلاً با كره جنوبي و شمالي مساوي كنه يعني از 2 بازي باقيمونده خودش 2 امتياز بگيره ما دوم ميشيم.
براي سوم شدن هم كار خيلي راحت تره :
1- حداقل با كره شمالي و جنوبي مساوي كنيم و امارات رو هم ببريم و به اميد شكست كره شمالي مقابل عربستان باشيم.
2- از سه بازي باقيمونده 7 امتياز بگيريم(به شرط پيروزي مقابل كره شمالي) و بعدش بي خيال عربستان شيم و فرض كنيم عربستان همه بازيهاشو ميبره كه از اين عربهاي لعنتي هيچي بعيد نيست.
با ديدن اين شرايط واقعاً افسوس ميخورم كه چرا نتونستيم در مقابل عربستان در تهران حتي مساوي بكنيم كه در اون شرايط با پيروزي مقابل كره شمالي شانسمون به مراتب بالاتر بود. افسووووووووس.
اگه 7 امتيازي بشيم چه شبي ميشه شب 20 خرداد چون ماكه بازيمون حدوداً 12 تا 2 بعد از ظهر انجام ميشه و نتيجه معلوم ميشه ولي عربستان لعنتي چون هواي اونجا جوشه! تا دير وقت بازيشو شروع نميكنه و ما بايد تا آخرين لحظه قلبمون در بياد و منتظر امتياز گرفتن كره شمالي از عربستان در خونه عربستان باشيم.
با 7 امتيازي شدنمون بايد تا آخرين لحظه به مرز جنون برسيم.
به هر حال با 7 امتيازي شدنمون از سقوط فرار ميكنيم ولي دوم شدن و صعود مستقيم به جام جهاني حتماً جراحت هايي رو بر قلب هممون ايجاد ميكنه. خدابه خير بگذرونه.
آيا كسي فكر ميكنه ما بتونيم از عربسان جلو بزنيم؟ اونا فقط ميرن به جام جهاني ولي اونجا چنان گندي به هيكل آسيا ميزنن كه اگه مابوديم تا سال ها فكر رفتن به جام جهاني رو از سرمون دور ميكرديم ولي اونا نه.
يادتون هست كه از جام جهاني 98 به اينطرف چه نتايج شاهاري گرفتن:
جام جهاني 1998 : عربستان 0 - 4 فرانسه
جام جهاني 2002 : عربستان 0 - 8 آلمان
جام جهاني 2006 : عربستان 0 - 4 اوكراين
ولي ما كه به هر حال نتايج آبرمندانه اي گرفتيم بايد هر دوره اينجوري تو دردسر بيفتيم.
پس با این حساب همونطور که خود قطبی هم گفته بود حداقل برای اینکه امید به صعود داشته باشیم باید 7 امتیاز رو بگیریمنقل قول:
بازی فردا حکم مرگ وزندگی رو داره ولی نباید تیم امارات رو هم فراموش کنیم بالاخره اونا عرب هستن و قطعا هرکاری تو بازی اخرشون با عربستان انجام میدن تا نزارن ما به جام جهانی بریم
لازم به ذکر ما سه تا باازی داریم عربستان 2 تا بازی داره
تجربه نشون داده ایران همیشه سخت ترین راه ممکن رو واسه رفتن به جام جهانی انتخاب میکنه! احتمال اینکه سوم بشیم بیشتره!
ایشالا بازی رو فردا ببریم
ايشا... ببريم
ايشا...
بهتر که سياسيش نکنيم : بايد ببريم
می بیریم ان شاء الله... فقط دعا کنید این 3 تا بازی رو ببریم و توی جام جهانی هم خوب بازی کنیم...
خیلی متاسف شدمنقل قول:
من جات چار چشمی با یک کیلو تخمه کنتراتی نیگا میکنم ،
ایشالا میبریم 1 - 0
فقط نیمه اول نباید گل بخوریم تا حریف تمام وجود بیاد جلو ، بعد پاسای کریمی رو داریم و فرارای فورواردا ،
امشب خوابم ببره خوبه ...:33::33::33::33::24::24::24:
ظاهرا که خوابت نبرده ها !!نقل قول:
یکی از بهترین روزهای فوتبالی عمرم بود...یادش به خیرنقل قول:
جام جهاني 2002 : عربستان 0 - 8 آلمان
نه آقا ممد، هنوز که حوالی 3:30 صبحه بیدارم
البته یکی دو تا کارم داشتم
شما چرا تا حالا ...؟
شما چی فکر میکنی ؟
ما درس میخوندیم...وات ابوت یو:31:؟؟نقل قول:
فقط میدونم که بازی خوبی از تیم خواهیم دید...امیدوارم آب رفته در دوره ی دایی به جوی بازگرده...
در مورد نتیجه هم نگران نباشید...الله معنا
امیدوارم ببریم ... بازی مرگ و زندگی هست تقریبا
الآن بین دو نیمه است !! چه موقعیتی داشتیم روی صحنه آخری...
حیف شد...
باز این کعبی تو میدون بود ... کاش میشمردم چندتا توپ را خراب کرده . نیمه دوم حتما اینکارا میکنم .... قربونش بره اوت هم بلد نیست بندازه
علی کریمی هم بدجور گرفته بودنش
مهدوی کیا هم تو یکی دو موقعیت بد نبود
شجاعی هم خوب بازی نکرد ... شایدم چون پستش عوض شده اون بازدهی را نداره
در کل بچه ها خوب بازی کردن
چرا تماشاگر های کره ای تبل اوردن تو زمین
مگه استفاده از طبل و کوس اون هم این همه مجازه؟؟؟
کعبی با این بازی هاش دیگه باید غزل رفتن را سربخونه
خیلی ضعیف بود
خدايي حيف جام جهاني که کره شمالي ميخواد بره توش ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا تاسف داره اونا 10 امتياز جمع کردن تا قبل اين بازي ولي ما با اين همه مهره ....
دوزار بازي نکردن : داور چيني هم که پشتشه ...
ايشا... ميبريم
به جز شجاعي الباقي تلاششون رو کردن
این کعبی به جای فوتبال داشت تو زمین حرکات موزون انجام میداد
راستی چرا اینا به این داور چینی اعتراض نکردن همش داره به نفع میگیره
بدترین بازیکنمون شجاعیه ! این بچه فکر کرده خیلی گندس !
تیموریان هم زیاد خوب نبود ! نوری هم یه مقداری انگار استرس داره رو توپ مسلط نبود ! کعبی هم بهتر بود ولی بازم خوب نیست !
ولی واقعا حیف این باقالیا که برن جام جهانی ! من موندم چجوری 10 امتیاز جمع کردن تا الان !
داور هم که هیچی !
ما چی ؟ ما حق داشتیم ؟؟نقل قول:
ولی واقعا حیف این باقالیا که برن جام جهانی ! من موندم چجوری 10 امتیاز جمع کردن تا الان !
ایران بره جام جهانی که چی بشه؟
اعصاب ما رو خوردتر کنن
با این بازیکن های ضعیف
فقط بلدن به تیپشون برسن بازی صفر تیپ صد
واقعا مسخره بازی بود
این اخر کاری هم پژمان نوری یک اشتباه کرد نزدیک بود دروازه باز بشه
ببین چقدر بدبخت شدیم که کره برامون شاخ وشونه میکشه
...شانس آوردیم نباختیم!
عزیزم مگه میگم حق ما بود ؟! منظورم اینه که چرا ما باید به اون وضع بیفتیم و اینا بالاتر از ما قرار بگیرن !نقل قول:
خیلی بد شد باید میبردیم ! امارات رو که میبریم تو تهران ! میمونه کره جنوبی که خیلی خیلی سخته !
شجاعی هم که جز اعتراض به داور کاری نکرد ! شوت معدنچی حیف شد که نرفت تو گل واقعا قشنگ زد !
به امید پیروزی تو بازی های آینده !
خوب اینم از جام جهانی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصرتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیموریان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی بیاد ترکیب رو تفسیر کنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکن ضعیف؟ شما بازیکنای ما رو با کره مقایسه کن!!!نقل قول:
نه عزیز مشکل ضعف نیست , بی غیرتیه!
بازی قبل هم به بی غیرتی بچه ها باختیم نه دایی...
اگر باخته بودیم دیگه خیالمون راحت میشد . حالا باید برای 2 تا بازی بعد هم حرص بخوریم . این فوتبال در همه جای دنیا اسباب شادی مردم است در ایران اسباب عذاب روحینقل قول:
من نمیدونم تو اردو چین چه غلطی میکردن؟!!!! کاملا بی هماهنگ ....
بازم دم رحمتی گرم ... اگه اون نبود باید با جهانی وداع میکردیم ...
من نمیدونم انگیزه قطبی از اینکه نوری را گذاشت تو زمین چی بود؟
شجاعی که هر دقیقه بدتر میشد .. داداش اوساسونای باش ... الان باید به فکر تیم ملی باشی!
تو همه بازیها باید این کعبی را تحمل کنیم ! چـــــــــــــــــــــــر ا؟
همون بهتر که نریم جهانی
نقل قول:
انصافا در حد لیگ یک ما هم نیستن!
ولی با جون و دل برای تیم ملیشون میجنگن..نه مثل بچه های ما که...:2:
واقعا دم رحمتی گرم !!:11::11:
کریمی هم که بعد از اینهمه مدت برگشت فقط یه موقعیت داشت که اونهم خراب کرد.
شجاعی که کار خاصی انجام نداد !! ایکاش از اول بجاش خلعتبری بازی میکرد!!:41:
کره شمالی که یه زمانی برامون جیقیلی بود اینجوری دروازه مارو پشت سر هم تهدید میکنه !! وای به حال بازی با کره جنوبی که اون یارو (( پارک جی سونگ )) رو از منچستر یونایتد برمیدارن و میارن برای بازی با ما !!:18:
واقعا بازی مسخره ای بود...همینجوری الکی هرکی به هرکی بازی می کردن...تنها کاری که خوب انجام دادن همون پرس بود که اونم آخرا قاطی کردن!
این شجاعی هم حال مارو بهم زد...خلعتبری رو 6 دقیقه آخر میاره که چی بشه؟معجزه کنه؟
حضور نصرتی هم از اون موارد خنده دار بود...این اون موقع که به قول ملت در اوج آمادگی بود خدای سوتی بود...چه برسه الان...1 نفوذ نصفه نیمه هم نتونست بکنه.
کلا حقمون نبود ببریم.
من نگران ابرو حيثيت آقاي قطبيم!!!
حيف نيست آقاي قطبي به اين خوشكلي با معرفتي و پرفسوري ثانيه هاي با ارزش عمرشون رو توي ايران تلف كنن؟!! ده آخه شما كه نمي دونين من مي دونم ايشون چقدر پيشنهاد از منچستر و بارسلونا داشته و قبول نكرده اومده ايران!!!
فوتبال برزیل برای کاکا چیکار کرد ؟؟نقل قول:
فوتبال کامرون برای اتوئو چیکار کرد ؟؟
همه اینها تو تیمهای باشگاهی خارج از مملکت خودشون بازی کردند و به یه جایی رسیدند !! درست مثل لژیونر های ما !!
قرار نیست کشور کاری بکنه !! بازیکن باید خودش جوهر داشته باشه
فوتبال ما مشکل اساسی داره !! به این زودی ها هم درست نمیشه !!
الان میبینیم طفلک دایی هم زیاد مقصر نبود !!
چند چند شد؟
این از اوناش بودا...نقل قول:
ده آخه شما كه نمي دونين من مي دونم ايشون چقدر پيشنهاد از منچستر و بارسلونا داشته و قبول نكرده اومده ايران!!!
یه چیزی نگین که آدم خندش بگیره :27:
ترکیب رو خیلی بهتر ازین میتونست بچینه ! نوری , شجاعی , تیموریان ! کعبی باز بهتر بود ! خلعتبری رو باید زودتر میاورد به نظر من !
تموم شد رفت دیگه باید منتظر بازی با امارات باشیم !
مساوی : صفر - صفرنقل قول:
چند چند شد؟
باهات موافقم:46:نقل قول:
این یارو ها اصلا توپ گیری بلد نیستن !! هیچ نمیدونن چجوری توپ رو از حریف بگیرن و فقط رو اشتباهات کره ای ها صاحب توپ میشدند که اونهم با دفاع فشرده کره ای ها راه بجایی نمیبرد !!
از زمانی که نصرتی اون گل به خودی رو زد حالم ازش بهم میخوره !! عینهو اسکول ها میمونه !!
خلعتبری که تند و تیز بازی میکنه بدرد بازی تو پیستون چپ میخورد نه مسعود شجاعی !!
اگه دایی سر مربی بود شاید از اول خلعتبری رو فیکس میذاشت تو ترکیب تیم !!
حالا امیدوارم این قطبی اینکار رو برای بازی چهارشنبه بکنه !!
در ضمن کسی به قیافه منصور پور حیدری توجه کرد ؟؟ بنده خدا از عصبانیت عین گوجه فرنگی قرمز شده بود :31: