بله امکانش هست اما من بشخصه هیچ مشکلی تو کنترل بازی نمی بینم.نقل قول:
Luncher رو اجرا و قسمت Settings رو انتخاب می کنین. سپس وارد قسمت های Movement Control و Action Control بشین.
Printable View
بله امکانش هست اما من بشخصه هیچ مشکلی تو کنترل بازی نمی بینم.نقل قول:
Luncher رو اجرا و قسمت Settings رو انتخاب می کنین. سپس وارد قسمت های Movement Control و Action Control بشین.
ميشه يك نفر تغييرات نسخه ي , Game of the Year Edition را با نسخه ي ديفالت تو ضيح بده ؟!
ممنون ميشم
مزیت نسخه GOTY به اینه که 6 تا نقشه Challenge رو که قبلا به صورت DLC منتشر شده بود اضافه داره, تکنولوژی TriOviz 3D رو پشتیبانی می کنه و عینک سه بعدی همراهشه.نقل قول:
DLC یعنی چی؟نقل قول:
DLC مخفف Downloadable content هست و معنیش میشه محتوای قابل دانلود که بعد از انتشار بازی سازنده ها بخش های جدیدی رو مثل ماموریت و نقشه و وسایل به بازی اضافه می کنن.نقل قول:
اضافات بازي رو ميگن dlc....مثل نقشه جديد و ماموريت جديد و ...نقل قول:
کسی سیوشو تا مرحله 30 40 درصد نداره؟ همین حدودا هم خوبه. فقط نمیخام از اول برم. ویندوزم پاک شد اخه یه بار
دوست من تا جايي كه من ميدونم اين بازي نميشه سيوش رو از كسي گرفت...بعد هم 30 درصد من با كسه ديگه فرق ميكنه...نقل قول:
اخه كل بازي 65 درصد هست....حالا يكي همين قدر تموم ميشه يكي 90 درصد هم ميشه و تمون نميشه....اخه به چيزايي كه جمع ميكني بستگي داره...:10:
سلام من save 42% دارم وبرای اینکه بتونی بازی کنی اول اونو از حالت زیپ در میاری و پوشه Batman Arkham Asylum رو توی پوشه Documents\Eidos ء Pate میکنینقل قول:
برای اینکه بازی save رو لود کنه شما باید نام User Accounts رو به Behruz تغیر بدی واینکه من این save رو توی ویندوز 7 بازی کردم احتمال داره توی xp لود نشه
لینک سیو 42 درصد
من خودم توی این قسمت موندمکد:http://www.lon.ir/up/uploads/1272455710.zip
لطفآ دوستانی که این قسمت رو پشت سر گذاشتن منو راهنمایی کنند
وقتی که میپرم روی آسانسور.آسانسور میره پایین و اونجا موندگار میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من تو 34 در صد بازی گیر کردم و objective من دو تا هست که عبارتند از:
Destroy the Titan production facility in the botanical gardens.
track harley quinn's movement to locate titan production facility
و ان جایی که جوکر برق رو به اب وصل کرده بود من رفتم و برق رو قطع کردم و از کنار گذرگاه اصلی که جوکر خراب کرده بود(همان کانال) رفتم داخل و سپس از اون محل درب دیگه رو پیدا کردم ولی تو اینجا موندم که به کانالی میرسم که در اونجا باید کلید F کار کنه ولی کار نمیکنه، درضمن پشت اون کانال هم با اشعه x دو مرد دیده میشه.
واقعا گیر کردم! چون هیچ راهی غیر از اون را وجود نداره
کمکم کنین
:41:
دوست خوب راهی نداری باید گیم رو از اول بری
چون همه ما ایرانی ها از یک پچ استفاده میکنیم این گیر کردن توی بعضی از مراحل وجود داره
منم مثه تو زدم از اول بازی کردم و همون جا گیر کردم
همون قسمت رو میگی که مثل دیوار برج هستش و باید از یه دریچه بری بیرون اما F کار نمیکنه؟
این مشکل از کرک شماست شما باید کرک relaoded رو دانلود کنی وبازی رو از اول بری(ترجیحا اگه یه پروفایل جدید بسازی بهتره...):نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/280134447/baa-co-rel.rar
اول برو پشت اون ميله كه يه كم جلوتره ...تو همين عكس كه گذاشتي و توي يه موقعيت مناسب بپر اونور...اگه اشتباه نكنم بايد لبه يه ديوار رو بگيري و سريع رد شي...نقل قول:
اون اسانسوري هم كه گفتي...من يادم نمياد...
اول منتظر میمونم تا نگاه اون غول بره کنار
بعدش می پرم روی جایی که باید روش بپرم , اما جایی که می پرم روش انگار سیم بکسلش پاره میشه و میره پایین
بعدش هم پایین موندگار میشم و راه دیگه برام نیست :41:
شما هم گفتم که اگه کرک relaoded رو نصب نکردی حتما نصب کن چون بدون این کرک توی بازی به باگهای زیادی میخوری که مهترینش کار نکردن قلاب در جاهای مختلف بازی که البته ممکنه شما هم اگه اینجا به مشکل برمیخوری دلیلش همین باشه!!!نقل قول:
ممنون دستت درد نکنه ولی رپیدشیر واسه دانلود این فایل error میده میشه خودتون زحمتش رو بکشید به این سایت آپلودش کنید
کد:http://www.lon.ir/up/uploads
لینکش که سالم بود!!!نقل قول:
ولی با اینکه اینترنتم زغالیه بازم به زور برات اینجا آپلود کردم:
کد:http://www.2shared.com/file/12877944/a5bbcf94/baa-co-rel.html
مهدی جان نمیدونم چطور ازت تشکر کنم
یه ماه بود مونده بودم به کل اعصابم خراب بود و کبیرسافت رو دعا میکردم:31:
خلاصه دستت پنج انگشت .یعنی خیلی آقایی
بلاخره تمومش کردم ولی توی 67 درصد تموم شد!!!! و ادامه داره اما object نداره و سرگردانی!!!
__________________________________________________ ___________________
دوستانی که مشکل در بازی کردن از قبیل نگرفتن دریچه ها و ... دارند
این دو فایل رو دانلود کنند مشکل کاملآ حل میشه حتی Trainer ها هم کار میکنند
کد:http://gf.wiretarget.com/batman_arkham_asylum.htm
بازي توي 65% تموم ميشه...نقل قول:
بقيه اش مربوط به پيدا كردن ايتم هاي مخفي و ... هست ...
کرک سالم بتمن ارخام اگه کسی داره بگذاره ممنون
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4897481&postcount=1781
آقا من این بازی را تازه شروع کردم
تو همون اول بازی یه جا هست که باید چندنفر را نجات بدیم و کف زندان هم مواد سمی هستش و نمیشه روش راه رفت، به من میگه بپر و کلید اسپس رو نگه دار که شنلش باز شه و بتونه رو قفسه بعدی بپره. اما من هرکاری میکنم این شنلش وقتی باز میشه به قفسه بعدی نمیرسه و دائم میافته روی زمین و منطقه سمی!!
چیکار کنم بتونم بلند بپرم و این شنل درست حسابی باز باشه؟!
برای اینکه بخوای از یه سکو به یه سکو دیگه بپری باید spaceو نگه داری اصلا ولش نکن خودش میپره رو اون یکی سکو:20:نقل قول:
بازی شما مشکل داره برای اینکه بتونی بدون مشکل بازی کنی این دو فایل رو از این سایت دانلود کننقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/batman_arkham_asylum.htm
چرا برا من رو ویندوز سون اجرا نمیشه بعد از نصب؟
دوست عزیز گیم batman arkham مثله بقیه گیم ها نیست باید رو هر ویندوزی نصب بشه.یعنی اینکه شما توی ویندوز xp نصب کردین و توی ویندوز 7 باز نمیشه
باید توی ویندوز 7 هم از نو نصبش کنی
بهترین کرک بتمن + توضیحات
با این کرک میتوانید بازی را تمام کنید.
http://manomavadownload.blogfa.com/post-17.aspx
سلام.من تزه بازی بتمن رو شروع کردم.نزدیکای 18% به جایی میرسه که میرسم به تونل مخفیگاه بتمن.همونجائی که اون تفنگ چنگکیه رو میگیری .بعد باید بپرم اونطرف و از یه راه رد بشم که اخر سر میرسم به یه جائی که حالت یه پل سنگی که دو طرفش دره هست و روبروم توی ارتفاع بالا یه پنجره ی قرمزه که با همون تفنگ چنگکیه میزنمش و در پنجره کنده میشه میفته پائین.ولی دیگه نمیتونم برم اون بالا.چکار کنم؟
كركتون ايراد داره ...نقل قول:
هومان گذاشته كرك رو ...
فقط مشكلي كه داري اينه كه بايد از اول بازي كني ...
سلام.اون مشکل رو چون حوصله ی از اول رفتن بازی رو نداشتم با ترینر پرواز حل کردم.یه سوال دیگه دارم:اون مرحله ای که تو یه ساختمون دایره ای شکل بایدبا انداختن منبع برق(یا شاید هم چلچراغ) اسیر ها رو نجات بدم بعدش به جائی میرسه که پیام میده که" نت های تحقیقاتی دکتر یانگ رو قبل از جوکر پیدا کن" میشه لطف کنین بگین اون نت ها دقیقا کجان؟ ممنونم...
ولله اين جوري كه من هيچي يادم نمياد ...نقل قول:
اما فكر كنم توي همون اتاق گرداليه ...بعد يه ذره ميرفتي بالا يه دريچه بود ...اونجا باز ميشد به يه اتاق ... فكر كنم اونجا بودن ....
مدارک توی کتابخانه گرد شکلی هستش که لای کتاب آبی رنگی گذاشته شده .نقل قول:
سلام.لپاتونو بکشم.اونجا رو تو فاصله ی جواب دادن شما بلاخره رفتم.(نشون به اون نشونی که توی کتابخونه لای یه کتاب قرمز بود و بتمن سوزوندش) حالا مشکل جدید اینه که نزدیکای 38% اونجائی که باید از روی چوبای روی اب اروم رد شی و اخر سر اون غوله که اسمش کراکر بود بهتون حمله میکنه دقیقا باید چکار کنم؟
اونجا باید خیلی اروم حرکت کنی دقت کن هر بار که خواست حمله کنه با باتارنگت بزنش...
یه جور صدا و تکون خوردن میاد که اومدنش رو خبر میده.
بهد باید به مقدار لازم که در گوشه تصمیر نشون میده از اون چیزهای دوروبر مواد جمع کنی
این بازی توی مجله تایمز بهترین بازی شناخته شد!!!!!!!
آقا من نمیتونم بازی رو سیو کنم مشکل چیه PLZ help
دوست من ...نقل قول:
بايد يه اكانت افلاين با برنامه game for live بسازيد ... همون اول بازي دكمه home روي صفحه كليد رو بزنيد ...
سلام به همه ی دوستای گلم...من چون حوصله ی از اول رفتن بازی بتمن:تیمارستان ارخام رو نداشتم قسمتهای مشکل دار رو با سختی با ترینر رد کردم.اما بلاخره توی 53% بدجوری گیر کردم یعنی اونجائی که میری توی اون ساختمونه که گیاه داره.کلا تو راه ورودی یه مانع نامرئی جلوم بود که میتونستم با استفاده از یه ترینر اشغالی پرواز ردش کنم اما این ترینره اونقدر اشغالیه که کامپیوتر به سرعت بعدش هنگ میکنه.واسه دانلود کرک ریلودد هم به ادرس های نامبرده تو پستای قبلی رفتم که بعد از سرچ صفحه ای برای دانلود نمیومد بلکه همون صفحه ای میومد که سایتای مختلف بازی رو داره و یکی از اونا پی سی ورد بود...یعنی بطور کلی من به هیچی دست پیدا کرده بودم!!!! وقتی توی سایتای انگلیسی زبان هم دنبالش میگشتم بعد از دانلود یا بصورت فایلadobe reader 8میومد یا اینکه اصلا نمیومد..حالا بچه ها لطف کنن جون مادراشون! محل اصلی دانلود کرک ریلودد بتمن رو با توضیح کامل در مورد اینکه دقیقا بعد از دانلود باید فایل رو کجا بریزم و بعدش چکار کنم رو بگن...فقط تروخدا منو عین توپ فوتبال به پستای قبلی ارجاع ندید...خیلیییییییییییییییی ممنونم.
اقا من هم یه جای این بازی گیر کردم که به نظرم مشکل از بازیه. نه من.
چون راه در رو نداره، یکی پیدا کردم ولی نمی شه ازش استفاده کرد.
بعد از این که اون دختره ازاد می شه و همه جا گلمنگلی می شه، یه جا می ره تو قار بتمن. بعد اونجا هم می رسه گلا، مجبور می شه از یه راه دیگه بره. دسنگاه گربش رو سه تایی می کنه و می ره.
من اینجاها رو رفتم، رسیدم به فضای بازی که مجبور بودم تقریبا پرواز کنم تا برسم به اون سمت یه سری صخره مخره.
اون جا رسیدم به یه جایی پشت بتکیو. یعنی الان دوباره می تونم برم تو بتکیو، ولی به همه چاش دسترسی ندارم.
از اون قسمت بیای بیرون یه راهه که می رسه به یه دیوار، که یه سوراخ بالاشه.
الان تنها راه در رفتنم اون سوراخس. ولی هر چی f رو می زنم، هیچ اتفاقی نمی اته. برای این که مطمئن بشم، اون بترنگرو که می شه بعد از پرتاب کنترلش مرد، انداختم رو بردمش تو سوراخه هواکشه، دیدم بعله. راهش همینه.
اما نمی تونم استفاده کنمش .
ورژن بازیم 1 هست. می گم پچی چیزی برای این مشکل نیومده؟
چه جوری می تونم برم یه سیو عقب تر که از اون بالا با پرواز برم توی اون سوراخه؟