نقل قول:
توضیح کامل و جامع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
توضیح کامل و جامع:
DV6-2020نقل قول:
Processor
Intel Quad Core
CPU Speed
2.8 GHZ
CPU Detail
i7 - 6 MB
RAM
4096 MB DDRIII
HDD
500 GB
Optical Drive
DVD+RW DL LightScribe
Webcam
Yes
VGA
Geforce G230 2815MB-1024DDR3
LCD
15.6 WXGA LED
Modem
No
Network
LAN - WLan
Momory Card Reader
Yes
HDMI
Yes
Bluetooth
Yes
iLink
Yes
Other
Remote - Figerprint
Battery6 Cell
O.S
Wndows 7
Weight
2.9 KG
صفحات قبل هم اگه یه نگاه میانداختید زیاد گفته شده بود ...
پس مسلما 2020 ... سری جدید cpu اینتل و ...
در مورد طول عمر هم قبلا زیاد بحث شده ... بعضی ها میگن فلانه و ...
یه سر به اینجا بزنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=368816
سلام بر دوستان
من هفته پیش یه 2270 خریدم خیلی راضیم فقط چند تا سوال
بهم گفتن وقتی که لپ تاپ رو می زنی به برق باتریشو در بیار باید اینکار رو بکنم
ویندوزش سونه بعد از دو روز وقتی میاد بالا یه اروری می ده نمی دونم چیه
بازی های خود لپ تاپ هم که می خواد اجرا بشه همین ارور رو می ده و باز نمی شه
در کل از همه دوستان ممنون
در مورد در آوردن باتری کار کاملا اشتباه و خطرناکیه چون اگه برق نوسان پیدا کنه یا قطع بشه به علت حساسیت لپتاپ ها ممکنه لپتاپ آسیب های جدی ببینه یا دیگه قابل استفاده نباشه. ولی اگه باتری باشه سیستم روی باتری سوییچ میشه و مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
چه اروری میده؟
دوستان برادر من يه لپ تاپ از آمريكا برام آورده كه مدلش g60 هستش . امكاناتش كه فوق العاده بالاس . مي خواستم ببينم چيز خوبيه ؟ ايراد خاصي ندارن ؟
راستي يه سوال ديگه هم داشتم . اونم اينه كه مي خوام يه ريكاوري بگيرم و بريزم روي دي وي دي . اين ريكاوري كجا هستش و بايد چطوري رايتش كنم ؟ حجمش چقدره ؟ من فقط از كسي شنيدم كه بايد اين كار رو كنم . ممنون ميشم راهنماييم كنيد
HP g60 رو تو خاورميانه نيوردن
يه تعادلي بين قيمت و طراحي
با سلام..این درسته که آمار خرابی لپ تاپ های HP بیشتر از بقیه هست؟؟اخه من به تازگی یکی خریدم HP-DV6 1203 و حسابی ترسیدم نکنه بسوزه؟؟/ و قطعاتش پیدا نشه؟؟..اگه این گفته دوستان در سایت صحت داره و HP خوب نیست زود بفروشمش!!!؟؟
موارد مشكل متعلق به توليدات 2007 و 2008 هست
توليدات 2009 اشكالات چيپ گرافيكي ندارند
اما در صورتيكه كارت گرافيكي قوي و نسبتا قوي داريد احتمالا وجود گرما رو در سيستم خواهيد داشت.
یعنی مال من که سری اول هست مشکل داره؟نقل قول:
dv5 1070
hp 1070 در زمان خودش بالاترين كانفيگ رو داشت يه چيزي مثل 1225 حالا
من نميدونم شما دنبال ميكنيد قضايا رو يا نه؟
اما من دنبال كردم.hp بيشترين فروش رو بخصوص در ايلات متحده آمريكا داره.
بعد از اينكه اين مورد براي مدلهاي 2007 و 2008 بوجود اومد بسياري از صاحبان شكايت كردند و خيلي ماجرا گستردست...
hp pavilion tx1000,dv2000,2500,2700کد:http://www.hplies.com/viewtopic.php?f=2&t=745
hp pavilion dv6000,6500,6700
hp pavilion dv9000,9500,9700
campaq presario v3000,3500
سري dv4,dv5,dv6 اين مشكل رو ندارن چون چيپ گرافيك از اون مدل اسبق نيست نگران نباش و از cool pad استفاده كن
اما چون طراحي براساس همون اصول هست، مسيله گرما وجود داره
Testing your GPU Temperatures
مسيله اصلي كه باعث گرما در سيستم ميشه چيپ گرافيك
براي تست دماي گرافيك
> 50: Cool
50-60: Safe
60-70: Warm
70-80: Hot
> 80: Warning!
دانلود:
کد:http://www.techpowerup.com/downloads/1333/TechPowerUp_GPU-Z_v0.3.2.html
دوستان من یک لپ تاپ HP مدل DV6-2020 سفارش دادم برام بیارن
از دوستانی که اطلاعاتی دارن میخواستم منو راهنایی کنن که لپ تاپ خوبی هست و اینکه مشخصات ریز و درشتشو از کجا میشه پیدا کنم مثلل HD هم نمایش میده و گرافیکش خوب هست
دوستان لطفا راهنماییم کنید دلم شور میزنه:41:
من یه dv3 2270 دارم این مشکلات رو باهاش دارم
این ارور چی میگه گزینه اول رو زدم هیچی نشد
این یکی هم موقع اجرای بازی های خود لپ تاپ میاد و بازی اجرا نمی شه
اصلا دلت شور نزنه چون من این مدل رو هم دیدم هم با هاش کار کردم مدل خوبیه البته از کجا سفارش دادین با چه گارانتی؟؟نقل قول:
در رابطه با این مدل هم در این تاپیک کاملا بحث شده
از نظر من مدل کاملا خوبیه و از خریدش پشیمان نمیشیکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=361222
ویندوز ویستاست دیگه! کاریش نمیشه کرد.نقل قول:
برنامه رو به طور کامل remove کنید و دوباره نصب کنید، درست میشه ! نشد ویندوز 7 نصب کنید
ویندوزش سونه نه ویستا
کد:http://www.support.com/pc/Program_Information?Program=hpCaslNotification.exe
فكر ميكنم فايل exe اي باشه كه hp براي نوت بوكهاي تاچش گذاشتهکد:http://wakoopa.com/software/hpcaslnotification/versions
چون كسي با اين مدل كار نكرده نميدونه اين process براي چي هست
اما تو startup وجود داره و هر دفعه بار گذاري ميشه يه سرويس ديگه
و با برنامه هاي بازي تداخل ميكنه
سلام دوستان
توجه به اینکه چهار ساله که از لپ تاپ hp0compaq استفاده می کنم و ازش راضیم و الان می خوام ارتقاش بدم میخوام واسه همین بازم می خوام hpبگیرم با توجه به سبکی وزن،عمر باطری ، وکوچیک بودن مانیتور 13" و کارایی hp dv 3650 چطوره؟معایب و محاسنش؟
سلام
قیمت لپ تاپ HP مدل DV7-1267cl چنده ؟
ممنون میشم جواب بدین
نقل قول:
دوست من كيفيت ساخت هيچ لپ تاپي مثل 4 سال پيش نيست
براي افزايش توليد و كاهش هزينه ها از قطعات پلاستيكي و سبك وزن استفاده ميشه
بخصوص compaq
دوستان يه سوال داشتم . يه لپ تاپ hp خريدم . وقتي دستگاه روشن ميشه و دكمه esc رو مي زنم چند تا گزينه مياد . حالا من اگر بخوام فقط و فقط ويندوز ويستاي خود دستگاه رو دوباره نصب كنم بايد كدوم گزينه رو انتخاب كنم ؟ توي گزينه هاش من فقط ريكاوري رو ديدم كه اون هم ريكاوري مي كنه و من اينو نمي خوام . چون كل هاردم برميگرده به روز اول و نمي خوام اطلاعاتم از بين بره . فقط مي خوام ويندوز ويستام دوباره نصب بشه و نهايتا درايو c فرمت بشه و از اول ويندوز بريزه روش . ميشه راهنماييم كنيد ؟
من DV5-1235 دارمنقل قول:
همین مشکل رو داشتم
اما با نصب درایور جدید کارت صدا که از توی سایت HP گرفتم مشکل حل شد :5:
نقل قول:
منم باهاش کار کردم
همین امشب هم دوستم که تازه خریده بود داد ردیفش کنم
چند تا مشکل داره
مانیتوترش چون LED هست یه سری خطوط عمودی ریز روش مشخصه (با مال خودم که DV5-1235 هست مقایسه کردم) و بر خلاف مدل های دیگه اون صفحه محافظ روش رو نداره
و پلاستیک دور مانیتور هم به خاطر نداشتن همون محافظ کمی فرو میره
مودم نداره
Quick Button هاش کامل نیست و فقط واسه صدا و WiFi رو داره (واسه من کامل تره)
و ....
در کل لپ تاپ بدی نیست
اما با توجه به مدل های دیگه ای که دیدم و لپ تاپ خودم این نقیصه ها رو داره :13:
چجوری میشه ویندوز 7 لپ تاپمو که نسخه Home هست با نسخه Ultimte عوض کنم ؟؟؟ برای نصب درایورها و نرم افزارهای HP مشکلی پیش نمیاد ؟
این ویدوزم از روز اول مشکل داشت . مثلاً Computer manager رو اجرا نمیکرد و قط توی help ویندوز با کلیک روی لینکش اجرا میشد !!! یه بار هم ویندوز بد خاموش شد ( باتری وصل نبود و برق قطع شد ) از اون موقع اسکن دیسک قبل از بالا اومدن ویندوز میخواد اجرا بشه ولی کامپیوتر هنگ میکنه و اصلاً اسکن انجام نمیشه ! وقتی هم کلیدی رو فشار میدم تا اسکن رو Skip کنم بازم هنگ میکنه :41:باید یکی دو بار خاموش روشن کنم تا ویندوز بالا بیاد
سلام دوستان.
من dv6-1225 دارم با فضای هارد مشکل پیدا کردم.
هاردم 500 گیگ و با برنامه خود ویستا پارتیشن بندی کردم دو تا 230 گیگ که یکیش ویندوزه
اگه یه برنامه یا بازی رو تو اون یکی پارتیشن نصب کنم از فضای پارتیشن ویندوز هم کم می شه و وقتی تویه پارتیشن c یه برنامه 2گیگی نصب می کنم مثلن 3 یا 4 گیگ کم میشه
همین الانم با هیدن ها 35 گیگ اطلاعات تو پارتیشن c هست ولی از propertis آیکن c که نگاه می کنم 64گیگ فضا اشغال شده.
این مشکل از کجا می تونه باشه ؟؟؟؟؟؟؟
لطفن یکی کمک کنه.
please
DV8-1090ev
18.4inch 1920X1080p
Price: 2.300.000T
[quote=dading;4406937]سلام دوست عزیز.این مدل یکی از بهترینهاست من هم این مدل رو ایشالا برای خرید انتخاب کردم.
در مورد داغ کردنش باید به همه یه توضیحی بدم چون این اطلاع رو دیروز بدست اوردم.
داغ شدن لپ تاپ یک حسن است که شرکت اچ پی با ظرافت خاصی این کارو کرده.
چون فرم اچ پی فلز و این باعث میشه که گرمای داخل دستگاه رو به خود بگیرد و به بیرون انتقال بدهد و هم احساس میکنیم دستگاه داغ شده که اشتباه است فرم داغ شده و گرمای دستگاه رو به خود گرفته که این جز حسنش میشه که گرمای داخل رو به بیرون انتقال میده اگر دقت کرده باشین لپ تاپ های apple هم این مزیت رو دارن یعنی از فرم فلز استفاده شده و در واقع این فرم داغ میشه نه داخل دستگاه. پس شرکتهای اچ پی و اپل کاملا خلاقانه این کار رو انجام دادن. و این حسن نسبت به لپ تاپ های دیگه که از فرم پلاستیک استفاده میکنن میشه. چون تو اون لپ تاپ ها که احساس گرما نمیکنید اینه که این لپ تاپ گرما رو بطور کامل نمیتونه بفرسته بیرون بخاطر همین گرما داخل دستگاه میمونه و فرم هم زیاد داغ نمیشه و ما احساس میکنیم به به چه دستگاه توپیه که داغ نمیکنه.
و این هم بگم که فلز ظرفیت حرارتی بالایی داره و گرما رو تو خودش نگه میداره و ازین طرف به بیرون انتقال میده.
چاییدی داداش! میتونی از نرم افزار speedfan استفاده کنی که در این صورت میبینی دمای main و cpu تو این مدل خیلی بالا میره و ربطی به انتقال گرما نداره! یعنی دمای داخل لب تاپ بیش از حد بالا میره! بعد اون کسی که این حرفو بهت زده فروشنده نبوده چون زیادم کارشو نمیشناخته!
کسی نمیتونه کمک کنه ؟؟؟نقل قول:
شما چرا ریکاوری نمی کنید تا مشکلات ویندوزتون برطرف بشه ؟
در مورد تعویض با نسخه Ultimate فکر نمی کنم راهی باشه تا ارجینال بودنش حفظ بشه و باید از نسخه های موجود در بازار استفاده کنید ولی دقت کنید که درایو ریکاوری رو دست نزنید تا هر وقت خواستید به نسخه Home و ویندوز اریجینال برگردید ...
محمد جان ریکاور کردن مشکلمو موقتی برطرف میکنه . میشه از ویندوز اچ پی های جدیتر که نسخه uLTIMATE دارن استفاده کرد ؟؟؟؟
فک میکنم تنها مشکل برای نصب ویندوزای موجود تو بازار نصب درایور ها و برنامه های خود اچ پی باشه .
باید همه درایورها رو پیدا کرد یا 7 خودش همه رو نصب می کنه ؟نقل قول:
بچه ها برای لپ تاپ های اچ پی چطور میشه که تعیین کرد که چه زمانی باطری رو شارژ کنه
یعنی منظورم اینه تا به این درصد خاص نرسیده شارژ نکنه
اسم نرم افزار چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
همه درایور های ویندوز 7 رو بگیر و نصب کننقل قول:
هر چند خودش میشناسه
اما مشکلی که گفتی با نصب درایور صدا حل میشه
سلام
دو تا سوال داشتم!
خیلی ممنون می شم اگه کمکم کنید!
1-من یه hp-dv6-2020ev خریدم...بعداز 2 روز ازطریق برنامه ای که خود اچ پی واسه ریکاوری ریخته بود بکاپ گرفتم... اما چون نمیدونستم که فقط یک بار می شه این کارو کرد از دی وی دی های خوب و سالمی استفاده نکردم... دی وی دی ها پر خش هستند و وقتی می خوام یه بار دیگه بکاپ بگیرم پیغام میده و میگه قبلا گرفته شده... حالا ترفندی وجود نداره که بشه این پیغام رو از کار انداخت؟ و بشه دوباره بکاپ گرفت؟ برنامه هایی مثل acronis هم تو این دستگاه کار نمی کنند... حالا چیکار کنم؟
2-این برنامه از چی بکاپ میگیره؟ از اون پارتیشن ریکاوری یا دوباره از کل درایو ویندوز؟ یعنی اگه تو این 2 روز دستگاه ویروسی شده باشه تو بکاپی که گرفتم (رو دی وی دی خراب ها) هم ویروس هست؟
خیلی ممنونم...
بکاپ ریکاوری خود ویندوز میاد از درایو ریکاوری بکاپ میگیره و به ویروس ها کاری نداره...
میشه یکم بیشتر توضیح بدید...نقل قول:
یعنی برنامه ی خود اچ پی از درایو ریکاوری بکاپ نمی گیره؟
در مورد ریکاوری ویندوز فکر نمیکنم اینطور ی باشه....آخه با ویندوز pc خودم هم (که درایو ریکاوری نداره و ویندوزش هم 7 هست) بکاپ گرفتم ...
حالا امتحان میکنم...انشاالله که اینطور که شما می گید باشه...
مرسی
چون ویندوز شما بصورت اوریجینال هست عرض کردم از سایر ویندوزها مثل Ultimate نمی تونید بصورت اوریجینال استفاده کنید . می تونید نصب کنید و کرک کنید و از بابت درایور ها هم مشکلی نیست چون براحتی می تونید از خود سایت HP دانلود کنید .نقل قول:
تا حالا ترفندی ندیدم که بشه این پیغام رو از کار انداخت ! فقط یک بار میشه بک آپ گرفت ...نقل قول: