نه . سوالاتشون منابع مختلفي داره .
نه . سوالاتشون منابع مختلفي داره .
نه منابع مختلفی دارهنقل قول:
از آبی هم میده ولی بیشتر از کتاب درسی طرح میشه
از سراسری و آزاد هم هست
نقل قول:که یکی از این منابع سوالای مربوط به کتاب های خودشونهنقل قول:
دفتر چه دانشگاه ازاد هم اومد بريد بگيريد.من نميدونم چه رشته اي و كجا بزنم.
من برای پر کردن تقاضانامه چند ابهام دارم:
کسی که در ردیف 8 گروه آزمایشی زبان های خارجی رو انتخاب کرده آیا باید در ردیف 44 گزینه علاقمند به شرکت در گروه آزمایشی زبان های خارجی می باشم رو انتخاب کنه یا نه؟
من دیپلم نظام جدید (ترمی واحدی) هستم و در برگه دیپلم موقتم فقط یک معدل کل دارم که مربوط به سه سال متوسطه میشه و البته ریز نمرات هر سه سال رو هم دارم. اما چیزی به اسم معدل کتبی سال سوم یا معدل کل سال سوم ندارم، حالا:
منظور از معدل کتبی سال سوم نظام جدید چیه؟
منظور از معدل کل سال سوم نظام جدید چیه؟
منظورتون ثبت نام آزمون كارداني پيوسته نیمسال دوم 87 هست دیگه؟؟ این دیگه ربطی به کنکور 88 نداره..اینجا مطرح نکنید لطفا :)نقل قول:
درباره سوال اولتون من آگاهی ندارم.البته اگه برای ثبت نام به یه کافی نت معتبر بری در این باره مشکلی پیدا نمیکنینقل قول:
اما درباره معدل کتبی و معدل کل سال سوم.روی کارنامه ی دیپلمت یه جا نوشته معدل کتبی نهایی و معدل کل...اگه کارنامه ی دیپلم نداری حتما باید از مدرسه بپرسی...فقط مواظب باش معدل هارو اشتباه نزنی که بعدا دردسرساز میشه
در مورد سوال اول اره باید انتخاب کنی و در ادامش مشخصات کارت رو وارد کنینقل قول:
من دیپلم سال 80 هستم و روی کارنامه سال سومم چیزی به اسم معدل کتبی وجود نداره، و در کنکوری که اون موقع دادم از من معدل سه سال متوسطه رو خواسته بودند که در گواهی دیپلم موقت نوشته شده بود و داشتمنقل قول:
نوشته شده توسط separate
کلا این فرم تقاضانامه امسال با قبل خیلی فرق کرده، با این حال بیشتر قسمت ها رو تکمیل کردم، اما این 2 مورد رو تردید دارم
از طرفی برای من که معدل هیچ تاثیری در رتبه م نداره چرا باید اشتباه نوشتن معدل دردسر ساز بشه؟
ضمنا ترجیه میدم همه کارها رو با سیستم خودم انجام بدم تا کافی نت
بالاخره من هم ثبت نام رو به طور موفقیت آمیز انجام دادمنقل قول:
ولی در مورد اون سوالی که پرسیده بودم و شما گفتید باید انتخاب کنم، به نظر میرسه پاسخ شما درست نیست
چون برای انتخاب زبان در بخش علاقه مندی ها علاوه بر گروه آزمایشی باید یک کارت اضافه هم داشته باشیم (یعنی دو کارت) در صورتی که در توضیحات سایت نوشته بود علاقه مندان به یکی از گروه های آزمایشی اصلی فقط نیاز به یک کارت دارند
اگر کس دیگری هم هست که مثل من فقط برای گروه زبان های خارجی شرکت کرده لطفا نظرش رو بگه
كنكور دانشگاه آزاد فعلا ثبت نام نمي كنه .
درسته اگه منحصرا زبان شرکت کنی فقط یک کارت برای ثبت نام نیاز داری در این صورت نیازی به انتخاب علاقه مندی ها نیست.جواب من برای کسانی بود که به غیر از گروه ازمایشی اصلیشون می خوان در زبان و یا هنر هم شرکت کنند.نقل قول:
کسی میدونه جمع بندی قلم چی پیش ریاضی چندمه دی هست؟؟؟
سلام
يه سوال دارم كدوم كتابي پارسال با امسال تفاوت دارن؟
من قلم چی شرکت نمی کنم ولی 27 دی اخرین ازمون نیم سال اولشه معمولا اخرین ازمونا جمع بندی هستش.نقل قول:
اگه رشته ریاضی هستید هیچ کدوم در مورد بقیه رشته ها من خبر ندارمنقل قول:
دین و زندگی3 فقط چاپش خوشگل تر شده ولی مطالب هموناست.هیچ تغییری نکرده.
بچه ها شما تا حالا با مهندسی معکوس کار کردین؟
غیر ممکنه که یک نفر هم توی این تاپیک ندونه این چیه.لطفا همون یک نفر بیاد و یک توضیحی بده.
مرسی
مهندسي معكوس الان بك وضع كنكور كه كاملا مفهمومي شده ديگه زياد نتيجه نمي ده . بجاي اينكارا بيشتر به استدلال و مفهموم بپردازيد .
اصلا چی هست ؟نقل قول:
چه جوریه ؟
واسه درس ریاضی جواب میده ؟
نقل قول:کد:http://www.classkonkoor.com/index/article_detail.php?id=69
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=212309
دوست عزيز در مورد سوال مذكور موردي پيدا نكردمنقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=212309
اعراب كلمات ابي و ذونعمه رو ميخوام!(به تناقض خوردم)
1)ابي و امي عجوزين
2)اخونا ذو نعمتةٍ و هو شاكر ربه دائماً
سلامنقل قول:
تو جمله اول اعراب تقدیری هست
جمله دوم خبر مرفوع به اعراب فرعی
سلام دوست عزیز !در جمله اول اعراب عجوزین اشتباه هستش چون عجوزین خبره باید مرفوع به اعراب فرعی الف باشه یعنی عجوزان درسته.نقل قول:
بفرماییدنقل قول:
کد:http://motavaseteh.talif.sch.ir/framework.jsp?SID=52
سلام
بعد از مدت ها دارم اينجا پست ميدم
اونم به خاطر اين كه ميبينم اين تاپيك خيلي داغون شده
واقعا فكر ميكنيد اگه يه كنكوري كه واسه اولين بار مياد اينجا ميتونه چيزي دستگيرش بشه؟
دليلشو نميدونم ولي وقتي اين تاپيك رو با تاپيك 87 مقايسه ميكنم ميبينم كه اون همه شور و شوقي كه توي اون تاپيك بود اصلا اينجا نيست
نميدونم شايد پارسال به خاطر وجود soheilsmart بود
ولي به هر حال يه دستي به سرو روي اينجا بكشيد تا از اين حالت در بياد
ببخشيد
من متولد نیمه دوم 67 هستم و ترم اول پيام نور میخونم. اگه کنکور سال 88 شرکت کنم و در پيام نور یه رشته و شهر دیگه قبول شم میتونم رشته و شهر قبولی سال 88 رو ثبت نام کنم و واحدامو تطبلق بدم ؟
اينو بخونيد بد نيست:
کد:http://weblog.fouladi.net/?p=86
موافقم ولی وقتی مدیر انجمن هم سر نمیزنه نمیشه کاریش کرد...سوالای مربوط به کاردانی رو هم اینجا مطرح میکنننقل قول:
برای این سوال باید یه تاپیک جدا میزدین_بنا به دلایل بالایی) در مورد سوالتون هم اینکه همین رو من از دوستان پرسیدم و گفتن که اگه تو همون رشته قبول بشی پاس میشه اما همونطور که توی دفترچه ی ثبت نام نوشته باید تا تاریخ 87.9.27 انصراف تحصیلی میدادی که دیگه الان وقتش گذشتهنقل قول:
دوستان سلام
خواهش میکنمنقل قول:
نوشته شده توسط pesarebaba2006
هم تمرین زیاد خوبه هم گوش دادن زیاد
حتما میدونید که گوش دادن چقدر تاثیر داره
اگه میتونید وقت بزارید این چیزی رو که میگم اجرا کنید
همیشه انسان وقتی یه چیزی فراتر از قبل رو یاد میگیرده دیگه قبلی ها براش آسون میشه اگه شما هم توی عربی بتونید زیاد تر از نیازتون رو بخونید و بدونید قبلی ها براتون آسون میشن
داخل دفترچه نوشته که نمیشهنقل قول:
نوشته شده توسط mehran_286
سلام به همه دوستان
mohsen جان راست ميگه اينجا خيلي بي روح شده
منم ديگه كم كم دارم انگيزمو از دست ميدم بيام اينجا پست بدم!!!!
پارسال حداقل روزي سه بار تو تاپيك 87 يه سري ميزدم
اميدوارم همتون موفق باشين!!
سلامنقل قول:
نه خیر....
عجوزین می تونه صفت برای ابی و امی باشه بستگی داره به اعراب ابی و امی که معلوم نیست چیه...
معنی عبارت هست: پدر و مادر پیر من...
----------------------
سهیل جان سلام...
چه خبر... آقا کم پیدایی.. نیستی؟
حتما داری بد می ترکونی... همینه ... ادامه بده... به امید موفقیت.
میبینم که تاپیک ساکت شده همه دارن خوف درس می خونن
شما مشكل نظام وظيفه داريد؟ اگه نه مشكلي نيست ولي نيمه دوم 67 بايد مثه من تشريف ببره خدمت مقدس سربازينقل قول:
من متولد نیمه دوم 67 هستم و ترم اول پيام نور میخونم. اگه کنکور سال 88 شرکت کنم و در پيام نور یه رشته و شهر دیگه قبول شم میتونم رشته و شهر قبولی سال 88 رو ثبت نام کنم و واحدامو تطبلق بدم ؟
فكنم حق با آقا مجيد باشه در اين صورت جمله ناقص ميشه!! ميشه پدر و مادر پيرمنقل قول:
ثانياً مگه اب و اخ و ذو اعراب فرعي ندارن؟ پس اب چون اول جملست بايد بشه ابو!
منم موافقم من هم تو تاپيك پارسال بودم.اون موقع خيلي تاپيك پر بودشنقل قول:
سلام به همه دوستان
mohsen جان راست ميگه اينجا خيلي بي روح شده
منم ديگه كم كم دارم انگيزمو از دست ميدم بيام اينجا پست بدم!!!!
پارسال حداقل روزي سه بار تو تاپيك 87 يه سري ميزدم
اميدوارم همتون موفق باشين!!
منتها مسال تاپيك به خواب رفته.
ضمناً پيشنهاد ميكنم هركي سوال خوب پيدا كردش بزاره تو تاپيك همگي استفاده كنن! مثلاً هركسي هفته 10 دونه سوال توپ ميشه كلس سوال!!!!!!
كلا مي شه يه نظر سنجي كنيد ببنيد چند نفر كنكوري هستن و چه رشته هايي مي خونن .
آمار گیری کنکوری ها....لطفا همه شرکت کنن :10::33:نقل قول:
:thumbsdow
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=285132
بچه ها يه كتاب توپ بره عربي معرفي كنيد.
ده استاد كسي داره؟چطوره؟
من میگم اون کتاب سبز ایاد فیلی رو بگیر خیلی خوبه.ولی عربی به نظر من بیشتر نیازمند حوصله زیاد هست تا معلم و کتاب خوب.نقل قول:
بچه ها يه كتاب توپ بره عربي معرفي كنيد.
ده استاد كسي داره؟چطوره؟
موفق باشی
با احترام به نظر همه دوستان : :11:نقل قول:
به نظر من نباید این جمله رو به صورت " پدر و مادر پیرم " ترجمه کنیم چون در این صورت" اب" و " ام" رو به عنوان موصوف و "عجوزین" رو به عنوان صفت در نظر گرفتیم و از اونجایی که صفت در معرفه و نکره بودن تابع موصوفه ، باید اعراب عجوزین به صورت " العجوزین" باشه !
( " اب" و " ام" هر دو معرفه هستند ( معرف به اضافه ) پس صفتشتون هم باید معرفه باشه ! )
اگر هم جمله رو اینطوری ترجمه کنیم: "پدر و مادرم پیر هستند . " ،
باید اصل جمله به صورت "ابی و امی عجوزان " باشه !
در اینصورت اعراب "اب" تقدیریه چون اسمی که به ضمیر "ی" متکلم وحده اضافه می شه در هر سه حالت رفع و نصب و جر اعراب تقدیری داره ! پس داریم :
اب : مبتدا و تقدیرا مرفوع
عجوزان : خبر و مرفوع با اعراب فرعی " الف "
درباره مورد دوم :
ذو نعمة : ذو + نعمة
ذو : خبر و مرفوع با اعراب فرعی " و "
نعمة : مضاف الیه و مجرور
موفق باشین ! :11:
عربی به زبان ساده / ایاد فیلی / مبتکراننقل قول:
عربی را چگونه ترجمه کنیم / ایاد فیلی / اندیشه فائق