سلام
میشه در مورد ترکیدن ipod که این دوستمون میگه توضیح دهید ؟؟؟؟
باتری Ipod کدوم قسمت دقیقا قرار داره
ممکن است اگر پشت ipod یکم در ناحیه پایین سمت چپ آسیب دیده باشه باتری آن هم آسیب دیده باشه و خطر ناک باشه ؟؟؟
Printable View
سلام
میشه در مورد ترکیدن ipod که این دوستمون میگه توضیح دهید ؟؟؟؟
باتری Ipod کدوم قسمت دقیقا قرار داره
ممکن است اگر پشت ipod یکم در ناحیه پایین سمت چپ آسیب دیده باشه باتری آن هم آسیب دیده باشه و خطر ناک باشه ؟؟؟
بر اثر گرم شدن زیاد چندین مورد ترکیدن ایپاد مشاهده شده ! شما میدونی چند میلیون ایپاد تاچ فروش رفته ؟ و فقط چند مورد اینجوری شده دلیل بر مشکل دار بودن نیست ... اینم شده داستان 3 چراغ شدن 360 ... بخدا مثل اون نیست !!!
در قسمت پشتش قرار داره شما باید ال سی دی رو برداری و زیرش پیچ های برد رو بازی کنی برد رو که جدا کنی میرسی به باتری !
نه مشکلی فکر نکنم برای باتری به وجود بیاره بستگی داره چه ضربه ای خورده ... ایپاد تاچ من چندین باری بدجور خورده زمین و فقط پشتش خط میوفته که میتونید براش شیلد بگیرید که مشکلی ایجاد نشه !
اره منم این مشکلو دارم. و کسی جوابه درستو حسابی نداد متاسفانه. خوشحال مسشیم اگه کسی بگه باید چیکار کنیم. و ممنون میشیم واقعا. :8:نقل قول:
دوستان اون مرحله که از تو blackra1n باید cydia رو دانلود کرد.نیازی هست Rock و Icy هم دانلود کنم؟؟اصلآ این 2تا به چه درد میخورن؟؟
این روش blackra1n واسه ipod touch 3G موثره؟؟ جیلبریک میشه؟؟
لطفآ راهنماییم کنید...
نقل قول:مخاطب های سایت خیلی بالا بوده و به server اینا فشار میومده .. اینا هم اومدن برای کم کردن بار server این سوال رو مطرح کرده ان تا عده زیادی در نتیجه ندونستن جواب نتونن وارد سایت بشن ..نقل قول:
مثلاً سوال فعلی (The original plugin was the) جوابش میشه :cavern
Rock و Icy هم مث همون cydia هستن و همون کارو می کنن.توی دنیا بیشتر cydia رو ترجیح می دن و نصب میکنن اما من که هم و هم Rock رو دارم Rock رو خییییلی بهتر میبینم و ترجیحش می دم.ار این 3 تا فقط کافیه یکیشو نصب کنی.نقل قول:
دوستان اون مرحله که از تو blackra1n باید cydia رو دانلود کرد.نیازی هست Rock و Icy هم دانلود کنم؟؟اصلآ این 2تا به چه درد میخورن؟؟
بله ...نقل قول:
این روش blackra1n واسه ipod touch 3G موثره؟؟ جیلبریک میشه؟؟
:20:
توصیه میکنم cydia رو نصب کنیدنقل قول:
درسته که icy و rock سریع ترن
ولی بعضی سورسها و برنامه ها و... فقط مخصوص cydia هستند و ممکنه در اینده به مشکل برخورد کنی
ایول دستون درد نکنه.. تو 1 دقیقه ایپادم جیلبریک شد.. فقط یه سوال دارم. وقتی سیدیا رو باز میکنم چی باید بیاد؟؟
من هیچییییی حالیم نیست.. این جیلبریکم از تو youtube اموزش تصویریشو دیدم :46:
چه جوری اهنگ بریزم روش؟؟ چه جوری برنامه بریزم روش؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید یا یه لینک که ساده گفته باشه بدید...
ممنون درسته سوال و جواب گزاشته شده
به نظر شما بهتر نیست توی این تاپیک سوالات و جواب اونها مربوط به ورود به appulo.us گزاشته بشه چون با جواب cavern من وارد سایت شدم
سلام دوستان من از کجا میتونم بفهمم ورژن آیپاد چنده ؟؟؟
setting>general>aboutنقل قول:
خب هر وقت سوال عوض شد و کسی نیاز داشت بگه تا من یا دوستان دیگه پاسخ جدید رو بذاریم.نقل قول:
بچه ها از کجا کیس برا دستگاه بگیرم؟
رفتم علا الدین همش واسه ای فون بود
واسه ای فون به ای تاچ میخوره؟
هرروز خش پشت دستگاه بیشتر میشه
کمک لطفا
چه جوری روی ایپادم اهنگ بریزم؟؟ چه جوری برنامه بریزم روش؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید یا یه لینک که ساده گفته باشه بدید...
جیلبریک شده..اکانت ایتونزم دارم
چند تا بازی از توی apple store ریختم روش . حالا مثلآ بخوام یکیشو پاک کنم چی کار باید بکنم؟؟
واقعا ممنون. خیلی حرکته قشنگیه.:8:نقل قول:
تو پایتخت هر مغازه ای حدااقل یک مدل برای آیپاد تاچ داره. فقط حواست باشه حتما برای تاچ نسل سوم باشه. روس پکیجش می نویسند. نسل سوم کمی باریکتره.نقل قول:
شما از بالای ایتونز گزینه file رو بزنید بعد add folder or add files رو بنابه انتخابت کلیک میکنی و موزیک رو تو library ادد میکنی ... بعد پلی لیست میسازی از تو ایتونز و بعد اهنگ های تو library رو تو پلی لیست میکشی ...نقل قول:
بعد ایپادو وصل کن به ایتونز برو به سربرگ summary/music رو اسم پلی لیست در اون صفحه تیکش رو بزن بعد sync کن ...
...........
دستت رو روی ایکون نگه دار تا تکون بخورن برای برنامه ها یه ضربدر ظاهر میشه که میتونی روش کلیک کنی و برنامه رو پاک کنی .
سلام دوستانصدای اسپیکر ipod کمه و کیفیتش هم وقتی زیاد میکنی خیلی بد میشه ؟؟؟( چون مال من اینطوریه )بلندی صداش در حد n85 نیست درسته ؟؟؟
سلامنقل قول:
اسپیکر اپل اصلا جالب نیست
نترس دستگا هت مشکلی نداره
اینکه گفتی نقطه ضعفه !!!
باتریش چطوره چقدر شارژ در حالت بازی و ویدیو نگه میداره و در کل چقدر ؟؟؟
(چند ساعت؟؟؟؟)
هر وقت وصلش میکنم به کامپیوتر شارژ میشه راهی است که هر وقت خواستم فقط شارژ بشه ؟؟؟(توی عمر باتری اثر داره؟؟؟؟)
ویه سوال دیگه برای چی با ایتونز بکاپ میگیرن ؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. ....................
خوب هر وقت وصل میکنید به شارژ میشه دیگه مشکلی در باتری به وجود نمیاره ! ...
از contact ها notes ها و برنامه ها و ... بک اپ میگیره که مثلا وقتی ریستور کردی به هر ورژنی بتونی اطلاعات رو ریستور کنی تو ایپادت ! ... مسیرش هم my document/my music/itunes هست .
راستی این صفحه هم نگاه کنی خوبه :
کد:http://www.apple.com/ipodtouch/specs.html
نقل قول:
خیلی ی ی ی ممنون دوست عزیز..
یه سوال دیگه دارم.. مثلآ من وقتی با ipodam رفتم تو اینترنت چه جوری میتونم یه عکس از تو نت save کنم رو گوشیم؟؟
سلام!!!به همه دوستان!!!!چندتا سوال دارم که مطمئنم جوابشون هست ولی نمیتونم 179 صفهحه رو بخونم!!!
1_چندتا مدل ipod touch داریم؟؟؟؟
2_قیمتاشون چندا؟؟؟؟(تو ایران)
3_تفاوت سخت افزاریشون چیه؟؟؟
4_تفاوت ظاهریشون چیه؟؟؟(+عکس)
5_در مورد بلوتوث و وای فا و جی پی اسشون هم توضیح بدید؟؟
ممنوون!!!!
سلام
میشه لطفا واسم یه acc بسازید من 2 هفته هست که میخوام بسازم نمیشه itunse 9
هم دارم
سلام دوستان
یه سوال برام پیش آمده اینکه در برنامه pc suit v 2.6 برای شناسایی ipod در ابتدا باید ipod را خاموش روشن کنم وقتی ipod جیلبریک است بعد از روشن کردن دوباره باید با black1run دوباره بالا بیارمش ؟؟؟
در کل اگر ipod را به pc suit وصل کردم جیلبریک نمی پره ؟؟؟؟؟
بعد از هر بار روشن کردن باید از black1run استفاده کنینقل قول:
pc suit به جیل بریک چه کار داره؟!
امیررضا اینقدر نگران پریدن جیلبرک نباش تنها و تنها در صورتی جیلبرک از بین میره که ریستور کنی ! البته اگه اون ورژنی که ریستور میکنی کاستوم نباشه ..
میشه زودتر به این سوال های دوستمون جواب بدین چون سوال های من هم هست؟نقل قول:
8 گیگ 32 و 64نقل قول:
225 - 320 - 400 و اندی!
8 گیگ از بقیه ضعیفتره
هیچ تفاوت ظاهری ندارن
بلو توث با ibluetooth حله
وای فای با شیر حله
جی پی اس هم کلا تعطیل
ولی maps داره
خسته شدم!!!
نقل قول:1. اگه منظورت از مدل ، "نسل" هستش .. سه نسل داریم .. یا بهتره بگیم داشته ایم.. الان نسل سوم عرضه شده و اصولاً هم توصیه میشه که نسل سوم بخری ... مغازه ها هم اغلب نسل سوم دارن... یعنی نسل اول که دیگه گیر نمیاد (مگر دست دوم) --- نسل دوم هم کمتر دیده میشه (اگه هم باشه، باقیمونده از سال پیشه و چندان توصیه نمیشه بخری)نقل قول:
نسل سوم در حافظه های 32 گیگ و 64 گیگ عرضه شده .. بنابراین اگه یکی گفت"16 گیگ نسل سوم" بدون دروغ میگه .. اگه هم گفت 8 گیگ نسل سوم، در واقع همون نسل دوم هستش که دوباره عرضه شده .. (یعنی 8 گیگ نسل سوم = نسل دوم و فرق چندانی ندارن)
//
2. حدودی اگه بخوایم بگیم 8 گیگ باید 230 تومن باشه، 32 گیگ 320 تومن و 64 گیگ 420 تومن...
//
3. از نظر سخت افزاری، نسل سوم 32 گیگ و 64 گیگ معادل هم هستند .. 8 گیگ (نسل سوم یا دوم) پردازنده و حافظه (ram) ضعیف تر داره.
//
4. تفاوت ظاهری خاصی ندارن .. برای خرید منظورته؟ ... نسل سوم هدفون به همراه remote و mic داره ... شماره سریال شون متفاوته که میشه برای تشخیص استفاده کرد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست من رو ببین (نکته دوم)
//
5. مکرر صحبت شده.. سرچ بزن رفیق ... (گزینه جستجوی بالای صفحه) .. یا از طریق گوگل .. بزن "wifi+آیپاد تاچ" .. اگه کلاً میخوای بدونی: بلوتوثش ظاهرا هنوز مثل موبایل نیست (تا اونجا که می دونم) --- wifi اش هم برای استفاده کامل و اتصال به Pc، نیاز به قطعه داره که فکر کنم با 30-40 تومن بتونی راش بندازی ... GPS هم نداره: البته باز قطعاتی هست که بهش وصل بشه که باید جدا بخری و نمی دونم اصلاً ایران هست یا نه.
1-کلا در دنیا! ، 3 مدل و نیم!نقل قول:
سلام!!!به همه دوستان!!!!چندتا سوال دارم که مطمئنم جوابشون هست ولی نمیتونم 179 صفهحه رو بخونم!!!
1_چندتا مدل ipod touch داریم؟؟؟؟
2_قیمتاشون چندا؟؟؟؟(تو ایران)
3_تفاوت سخت افزاریشون چیه؟؟؟
4_تفاوت ظاهریشون چیه؟؟؟(+عکس)
5_در مورد بلوتوث و وای فا و جی پی اسشون هم توضیح بدید؟؟
ممنوون!!!!
نسل اول ، دوم ، سوم ، نسل سوم 8 گیگابایت که از لحاظ سخت افزار داخلی همون نسل دومه!
2-نسل اول موجود نیست
3-نسل دوم 8 گیگابایت حدود 220 / نسل دوم 16 حدود 280 / نسل سوم 32 گیگابایت حدود 320 / نسل سوم 64 حدود 420
4-نسل اول رو که ول کن ، نسل سه این برتری ها رو به نسل 2 داره :
*حدود 200 مگاهرتز پردازنده قوی تر
*کارت گرافیک قوی تر با پشتیبانی از Open GL 2.0 (این دو مورد تو بازیها خیلی خیلی زیاد خودشون رو نشون می دن)
*رم 2 برابر (256 مگابایت در برابر 128 مگابایت)
*هدفون دارای 3 دکمه با قابلیت های تعویض آهنگ/پخش/قطع/کم و زیاد کردن صدا/Voice Control بعلاوه میکروفون.
*برتری!! ، نسل سوم باطریش تو پخش آهنگ از نسل 2 ضعیف تره ! (بخاطر CPU و گرافیک به شدت قدرتمند)
4-نسل اول که گیر نمیاری! تفاوتش هم مهم نیست! (دورش مشکیه جای کروم) ، نسل دوم و سوم هم کاملا شبیه هستند
5-هیچ کدام جی پی اس ندارن ، وای فای همشون کاملا درست کار می کنه ، بلوتوث هم داره تا یه مدت کوتاه دیگه ای واسه نسل دوم و سوم فعال میشه.
دقیقاً میخوای چی کار کنی؟ .. شاید من متوجه نشدم...نقل قول:
از نت save کنی و بریزی روی گوشی ات؟ .. یعنی از آیپاد تاچ منتقل کنی به موبایلت؟ ..نقل قول:
دوست من دستگاه چه جوری ریستور میشه؟؟؟؟نقل قول:
آخه من اصلا به وایرلس دسترسی ندارم اگه جیل بپره دیگه بد بختم
چند تا سوال دیگه هم دارم ممنون میشم پاسخ دهید
1-اگه کامپیوتر استندبای باشه دستگاه شارژ میشه یا نه ؟؟؟
2-وقتی با آیپاد بازی میکنم زود یکم گرم میشه این طبیعیه یا نه ؟؟
3- من اگه ویندوز کامپیوترم رو عوض کنم بعد دوباره آِپاد را به ایتونز وصل کنم برنامه هام و بازیهام پاک میشن ؟؟؟
آهنگ و عکس و .... چطور ؟؟؟
ممنون از همگی
دمتون گرم!!!!!عالی توضیح دادی!!!نقل قول:
حالا خودتون کدوم رو ترجیح میدی؟؟؟؟؟نسل 2 یا 3 ؟؟؟؟
لینک برسی هم اگه دارید برام بزارید!!!!!!
ممنوووون!!!!
نسل 3 حتما توصیه میشه ، هم مطمئن هستید که جدیده ، هم جدیدترین نرم افزار ها براش میان و بازیهای انحصاری برای نسل سوم میاد که گرافیکشون بالاتره.
یه ذره اسپیکرشون هم قوی تره.
بررسی خاصی لازم نیست و تو یه لینک هم به اون طور نمیشه بررسی کرد ، ولی من قبل از خرید چشمام جر خورد انقدر نقد و کوفت خوندم!
حس خوبی نداره محصولی رو بخری که منقرض شده! 16 گیگ که به شدت کم پیدا میشه و باقیمونده ها به شدت قدیمی هستن ، به عقل خودت رجوع کنی ، جنس تو انبار مونده فایده نداره ، 8 گیگ هم که خیلی کمه ، 4 تا ویدئو بریزی 5 تا بازی 2 تا و نصفی آهنگ :دی ، پر شده!
من خودم 32 خریدم ، خیلی راضی بودم! ولی به دلایل شخصی فروختمش ، مثل سگ پشیمونم ، یه قسمتی از زندگیم شد تو این 2 هفته! ، میخوام 64 گیگشو بخرم.
2 تا سوال از جنس فقر دارم ::31:
1-ما که پولمون تا ابد به اینویزبل شیلد نمیرسه.(میرسه ولی نمیدیم بابت یه تکه چسب:دی) محافظ LCD مخصوص آیپاد یا آیفون هم که تو شهرمون گیر نمیاد.میتونم چسب کتاب به پشتش بچسبونم؟؟!!؟؟:18:همون چسبایی که به 5 میلی متری مشهورن یا بعضی ها هم میگن چسب پهن!!
پشتش قدرتشو داره که چسبندگی اونو تحمل کنه؟رنگش نمیره؟
بعد از اینکه برادر محترم گند زدن به پشت آیپاد گذاشتمش توی یدونه از این محافظای ژله ای که اینطوری بنز رو تبدیل کرده به پیکان!میخوام اگه بشه این چسبا رو بزنم که آیپادم به روزهای زیبایی برگرده!!!:دی
2-اگه از این شارژرا که برای گوشی های چینی یا موتورلا هست و با کابل USB شارژ میشن و قاعدتا" برق 5 ولت خروجیشونه بخرم مشکلی برای آیپاد پیش نمیاد؟؟؟
نقل قول:
2 تا سوال از جنس فقر دارم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-ما که پولمون تا ابد به اینویزبل شیلد نمیرسه.(میرسه ولی نمیدیم بابت یه تکه چسب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) محافظ LCD مخصوص آیپاد یا آیفون هم که تو شهرمون گیر نمیاد.میتونم چسب کتاب به پشتش بچسبونم؟؟!!؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همون چسبایی که به 5 میلی متری مشهورن یا بعضی ها هم میگن چسب پهن!!
پشتش قدرتشو داره که چسبندگی اونو تحمل کنه؟رنگش نمیره؟
بعد از اینکه برادر محترم گند زدن به پشت آیپاد گذاشتمش توی یدونه از این محافظای ژله ای که اینطوری بنز رو تبدیل کرده به پیکان!میخوام اگه بشه این چسبا رو بزنم که آیپادم به روزهای زیبایی برگرده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-اگه از این شارژرا که برای گوشی های چینی یا موتورلا هست و با کابل USB شارژ میشن و قاعدتا" برق 5 ولت خروجیشونه بخرم مشکلی برای آیپاد پیش نمیاد؟؟؟
1-اینویزیبل بخر ، پشیمون نمیشی! ، اون چسب رنگش رو نمی پرونه ، ولی پشتش رو چسبناک می کنه ، میای قسمت های چسبنده رو پاک کنی مثلا با دستمال ، کلا خش فرا میگیره!! پشتش رو!
2-کار نمی کنه!.
منظورتون از اینکه وای فایش برای استفاده کامل و اتصال به PC نیاز به قطعه داره چیه؟! من حتی بدون access piont دارم از اینترنت ADSL لپتاپم استفاده می کنم(Bridge). در جابه جایی فایل با WiFi هم مشکلی ندارم.نقل قول:
بچه ها همه میگن اینویزبل شیلد بگیر
ولی من موندم از کجا؟!
اگه میدونید کجا داره بگید دعاتون میکنم!
تو علا الدین که نبود
کمک
تو موبایلستان یه تایپیکی بود یکی از بچه ها میورد اونجا یه سر بزن :11: