سلامنقل قول:
تکرار فیلمی که شبکه 2 دوشنبه گذاشت فکر کنم اسمش شهر اسباب بازی باود یا نه
کی هست
چند روز پيش زيرنويس كرد كه اين دوشنبه ميذاره.
والسلام
سلامنقل قول:
تکرار فیلمی که شبکه 2 دوشنبه گذاشت فکر کنم اسمش شهر اسباب بازی باود یا نه
کی هست
چند روز پيش زيرنويس كرد كه اين دوشنبه ميذاره.
والسلام
به به ... خیلی ممنون ... پس برای همین بود که من فرداش یه دو سه ساعتی جلوی Tv پر پر زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی خبری از تکرار نشد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز اگر همون موقعی که داشت فیلم رو پخش میکرد میشستید و گلهای لاله رو با صدای زیبای موسیقی در حال پخش تماشا میکردید ، زیرنویس نوشته بود : فیلم رو در زمانی دیگر با اطلاع قبلی نمایش میدند. یعنی هنوز معلوم نیست کی پخش میشه. شاید هم پخش شده ما نمیدونیم.
من فقط چند دقیقه اولش رو دیدمنقل قول:
یعنی وسط فیلم قطش کردن؟(به خاطر همون دو صداه بودن؟)
آره باباجان ، داشتیم داستین کبیر رو میدیدم یهو دیدیم از این آهنگ جوادیا گذاشتن و یه چندتا شاخه گل مصنوعی، گفتم الان درست میشه ، یه رب گذشت دیدم زیرنویس میکنه پاشین برین سر خونه زندگیتون که تعطیله !!!نقل قول:
میگم برادر سعید، یاد جوونیا کرده بودیا امروز !!!:31:
سلام دوستان
من روز سه شنبه اهانه داشتم تلويزون نگاه مي كردم
مجري برنامه شبكه 2 روز سه شنبه شب فكر كنم ساعت 8 يا 9 بود
عذر خواهي كرد و گفت مشكل صدا داشتيم نتوانستيم باقيش رو بخش كنيم
گفتش كه دوشنبه بخش مي كنه :20::11:
خدا حافظ
:10::11:
دوسته عزيزم از اين مشکلات زياد اتفاق ميوفتهنقل قول:
:46::10::19:
سلام دوستان...
دیشب در برنامه ی صد فیلم ...فیلم دور دنیا در هشتاد روز رو گذاشت... از اون ورژن های قدیمی و عالی... و با دانستن این موضوع که در برنامه ی صد فیلم، فیلم رو خلاصه تر می کنند، نشستم به تماشا، اما اون قدر بی هدف از سرو ته این فیلم زده بودند که نصفه کاره با عصبانیت از جلوی تلویزیون بلند شدم... من گه گاه پای برنامه ی صد فیلم میشینم... همیشه این جوریه؟
بيشتره اوقات همين جوريه سره فيلمه زودياکم همين جور کردننقل قول:
:46::10:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
بله... خدمت همه ی دوستان...
فیلم دوشنبه ی این هفته (02/02/87) ساعت 21:00 از شبکه دو سیما... به حول و قوه الهی ... پخش خواهد شد...
------------------------------------------------------------------------------------------------------ممنون ...نقل قول:
فیلم دوشنبه ی این هفته (02/02/87) ساعت 21:00 از شبکه دو سیما... به حول و قوه الهی ... پخش خواهد شد...
از اونجایی تقاضا بسیار بالا بود و دوستان اصرار داشتن من هم این فیلم رو ببینم ، با اینکه از ما گذشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی شاید من هم دیدمش !!! :31:
سینما اقتباس این هفته :
شور زندگی " L-ust for Life "
کارگردان
Vincente Minnelli
با بازی
Kirk Douglas ، Anthony Quinn ، James Donald
محصول 1956 " امریکا "
IMDB Rating: 7.2/10
خلاصه ی فیلم :
داستان فیلم در باره زندگی نقاش شهیر هلندی وینسان ون گوگ است .وی نقاشی است که از طرف برادر کوچکتر خود تنو برای یافتن حقوق مناسب برای تمرکز روی نقاشی وبروز خلاقیت هایش به منطقه ای دور از شهرو روستا فرستاده میشود در آنجا اکثر مردم معدنچی یاکشاورز هستند ون گوگ سعی می کنداز پدیده های طبیعی پیرامون و زندگی اجتماعی ساکنان این منطقه نقاشی هایی را بیافریند تا بتوانددر نمایشگاه پس از عرضه به فروش برساند وی مدتی را دراین روستا می گذارند و در کنار زندگی خانوادگی به نقاشی ادامه می دهد و به زن بیوه ای که یک پسر به نام یان دارد علاقمند میشود این زن باوجود علاقه شدید به گوگ تمایلی به ازدواج ندارد اما ون گوگ از شدت علاقه به کای موضوع را با خانواده اش مطرح میکند آنها هم تابع نظر درخترشان هستند....
سینما اقتلاس !!! :38: :25:نقل قول:
ایول فیلم ، چه بازیگرایی داره. :27:
معذرت میخوام . سینما اقتباس چه ساعت و روزی این فیلم و میذاره ؟نقل قول:
ارزش 2 بار دیدنو داره ؟
ممنن
مثل این که سعید زمان پخش رو نگفته ، فیلم به جای سینما ماورا پخش میشه البته فعلا. یعنی امشب ونقل قول:
ساعت 8:30
کسی نمی دونه چرا من یه همچین سوتی ای دادم ؟ خوبه ننوشتم اختلاص !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از شوما هم ممنون داوود جان ... باسه ما افتخاری هست که شوما سوتی های ما رو بگیری ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد زمان پخش سینما اختلا ... ببخشید ، سینما اقتباس هم فکر می کردم همه دیگه می دونن ! این برنامه تا مدتی نامعلوم یه هفته در میان جای سینما ماوراء رو می گیره ، یعنی همون ساعتی که داوود گفت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
اقا فيلم ها اين هفته در چه وضعي هستن ايا خوب هستن
فيلم پنج شنبه جمعه چه جور است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31::20::10:
ای آقا چه عجولید شما !!! هنوز که معلوم نیست دقیقا چه فیلمایی قراره پخش بشن.نقل قول:
امشب فیلم سینما اقتباس خیلی خوب بود. من که رسما خیلی حال کردم. این داگلاس موهاش قرمز نبود که :13:
منابع غیر موثق ( سایت خود شبکه ها :31: ) اعلام کردن :
سینما یک این هفته :
Frozen Impact
صد فیلم این هفته :کد:http://www.imdb.com/title/tt0326886
قطار 3.10 دقیقه به یوما (1957)
عجب فيلم هايه عتيقه ايی!!!!!!!!!!!!!!!!!
و سینما چهار این هفته :
معامله " The Deal "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Harvey Kahn
با بازی
Christian Slater ، Selma Blair
محصول 2005 " امریکا و کانادا "
ژانر : دارم ، جنایی
IMDB Rating: 5.0/10
خلاصه ی فیلم :
شرکت وال استریت شرکت با زرگانی درخطر است و برای انجام یک قرارداد نفتی دست به همکاری می زند "تام" کارشناس ارشد بازرگانی وال استریت وظیفه دارد این معامله نفتی را که مربوط به چاه های نفت قزاقستان است به سر انجام برساند . اما بررسی نقشه های زمین شناسی توسط تام نشان می دهد چاه نفتی در این منطقه وجود ندارد اما....
owنقل قول:
فکر نکنم بعد از اون بازی هنرپیشه هایی مثل راسل و کریستین و بن جون(:دی) این فیلم بچسبه بهمون
هرچند هنرپیشه های این ورژن قدیمی رو نمیشناسم اما معمولا که این طور میشه
کسی میدونه داستان هاشون یکی هست یا نه؟
(مخصوصا اون پایانش :41: ):پی
سلام دوستان
در مورد این فیلم معامله " The Deal "
من شنیدم گفت شبکه 3 این فیلم رو می زاره
اره یه چشنواره فیلم گذاشته که یکیش هم همینهنقل قول:
یه فیلم هم امشب شبکه 3 میذاره به اسم (اگه اشتباه نکنم) LCP کسی دیدتش؟
من جسته گریخته دیدم ... تفاوت های زیادی داشت و البته شباهت های بسیار ...نقل قول:
فکر نکنم بعد از اون بازی هنرپیشه هایی مثل راسل و کریستین و بن جون(:دی) این فیلم بچسبه بهمون
هرچند هنرپیشه های این ورژن قدیمی رو نمیشناسم اما معمولا که این طور میشه
کسی میدونه داستان هاشون یکی هست یا نه؟
(مخصوصا اون پایانش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ):پی
مثال اینکه اصلا از شخصیت پسر دن حضور فعال نداشت ، اصلا پدرشو همراهی نکرد یا بین اون جایی که میرن خونه ی دن و با هم شام می خورن و زمانی که میرن توی هتل فقط 15 دقیقه فاصله بود ... فکر می کنم از کشته شدن اون جایزه بگیر پیر و درگیری با سرخ پوست ها و فرار از دست معدن چی ها فاکتور گرفته بودن ...
ولی در عوض خیلی از دیالوگ ها کپی بود ...
در مورد پایانش هم عرض کنم دن و بن با هم سوار ترن شدن و رفتن سمت زندان یوما ... بن با دن همکاری کرد برای فرار و اینکه چارلی هم تیر خورد یعنی دن بهش شلیک کرد نه بن ... ضمنا اصلا روی شخصیت چارلی مانور داده نشده بود ... چه می مرد چه زنده می موند برای ما فرقی نمی کرد ...
در کل با اینکه یومای خودمون پایان خوبی نداشت ولی از این یوما قدیمیه سر بود ...
نه ... از همون شبکه ی چهار پخش شد .نقل قول:
سلام دوستان
در مورد این فیلم معامله " The Deal "
من شنیدم گفت شبکه 3 این فیلم رو می زاره
سینما ماوراء این هفته :
جاودانگی " Neverwas "
کارگردان
Joshua Michael Stern
با بازی
Aaron Eckhart ، Ian McKellen ، Brittany Murphy
محصول 2005 " امریکا "
IMDB Rating: 6.7/10
خلاصه ی فیلم :
زاک روانپزشک و به تازگی در بیمارستانی مخصوص بیماران روانی استخدام شده است .زاک درعین حال که تلاش می کند به بیماران کمک کند اما خودش هنوز از خاطرات کودکی رنج می برد و کابوس های شبانه رهایش نمی کنند ، پدر زاک نویسنده ای روان پریش بوده و خودکشی کرده است ، خودکشی پدر بر او تأثیر بدی گذاشته است و او را هیچگاه رها نساخته است ، او هر چه تلاش می کند خاطرات تلخ خود را به فراموشی بسپارد بیشتر دچار کابوس و یادآوری می شود تا اینکه متوجه می شود پدرش هم در این بیمارستان بستری بود و ...
حذف شد........
«سينما يك» ادامه مييابد؟!
تهيهكننده: لغو پخش به دليل آماده نبودن فيلمها نيست ...
تهيهكنندهي «سينما يك»، از لغو پخش اين برنامه ابراز بياطلاعي كرد و گفت: فيلمهاي اين برنامه آمادهي پخش است.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، برنامهي «سينما يك» در سال 87 تنها به پخش سينمايي « قطار سه و ده دقيقه به يوما» محدود شده است كه اتفاقا از فيلمهاي مطرح سينما است و نسخهيي بازسازي شدهي وسترني محبوب به همين نام است؛ اين فيلم در سال 2007 توليد شده و در جشنواره فيلم فجر 86 نيز به روي پرده رفت.
و اما پس از پخش سينمايي «قطار سه و ده دقيقه به يوما» كه 21 فروردين ماه انجام شد، برنامهي «سينما يك» مدت دو هفته است كه پخش نميشود و به روي آنتن رفتن اين برنامه تنها به يك قسمت محدود شده است.
دكتر مهدي رحيميان، تهيهكنندهي «سينما يك» در گفتوگويي با ايسنا در پاسخ به اين پرسش كه چرا «سينما يك» مدت دو هفته است كه به روي آنتن نميرود و آيا پخش اين برنامه در سال جديد به پايان رسيده است؟ گفت: پخش «سينما يك» همچنان ادامه دارد و اين سري از برنامه هنوز به پايان نرسيده است.
وي نسبت به عدم پخش برنامهي «سينما يك» طي دو هفته اخير ابراز بياطلاعي كرد و گفت: به نظر ميرسد برنامهريزي براي پخش برنامهها و همچنين كنداكتور شبكه اول به گونهيي تنظيم شده كه «سينما يك» در هفتههاي اخير امكان پخش نيافته است.
تهيهكنندهي «سينما يك» همچنين از اتمام دوبله چند فيلم سينمايي و ضبط بحثهاي كارشناسي اين آثار خبر داد و افزود: سينمايي «عصيان» به كارگرداني كوباياشي از جمله فيلمهايي است كه آماده پخش شده است.
به گزارش ايسنا، تهيهكنندهي «سينما يك» در حالي تغيير در كنداكتور شبكه اول را علت پخش نشدن اين برنامه عنوان ميكند كه طي اين دو هفته در باكس « سينما يك» يك فيلم سينمايي پخش شده است.
براين اساس طي روزهاي پنجشنبه 21 فروردين و چهارم ارديبهشت ماه دو فيلم سينمايي «خيابان دهم ولف» و «طوفان تگرگ» پخش شد كه بر خلاف فيلمهاي انتخابي «سينما يك» عنواني را در جشنوارههاي جهاني كسب نكرده بودند.
مهدي رحيميان در گفت و گو با ايسنا دربارهي اين مساله توضيح داد: درست است كه در طي اين دو هفته در باكس سينما يك فيلمي سينمايي پخش شده، اما اين فيلمها بدون بحثهاي كارشناسي پخش شدند و در نتيجه مدت زمان كمتري را به خود اختصاص دادند. اين در حالي است كه فيلمهاي «سينما يك» اغلب داراي مدت زمان طولاني هستند و با پخش بحثهاي كارشناسي همراه ميشوند.
به گزارش ايسنا، شبكه اول سيما اعلام كرده كه پنجشنبه اين هفته سينمايي «همسرايان» را پخش ميكند. فيلمي كه در جشنوارههايي چون اسكار، گلدن گلوب، جايزه فيلم اروپا، جشنواره بافتا و بانكوك عناويني را به خود اختصاص داده است.
با اين حال دكتر مهدي رحيميان در گفت و گو با ايسنا اعلام كرد كه «همسرايان» نيز در قالب سينما يك پخش نخواهد شد
سینما یک این هفته :
همسرایان "The Choir "
کارگردان
Christophe Barratier
با بازی
Gérard Jugnot ، Kad Merad ، François Berléand
محصول 2004 " فرانسه ، سوئیس ، المان "
مدت زمان : 96 دقیقه
IMDB Rating: 7.8/10
خلاصه ی فیلم :
پانزده ژانویه 1949، کلمان ماتیو، معلم موسیقی سابق، وارد مدرسهای شبانهروزی میشود که مختص بچههای یتیم یا مشکلدار است و ...
سینما دو این هفته : !!!
داستان سر راست " The Straight Story "
کارگردان
David Lynch
با بازی
Sissy Spacek ، Richard Farnsworth ، Everett McGill
محصول 1999 " فرانسه ، انگلیس ، امریکا "
مدت زمان : 112 دقیقه ...
IMDB Rating: 8.0/10
خلاصه ی فیلم :
آلوین ری استریت، پیرمردی هفتاد و سه ساله اهل لورنز ایالت آیوا، وقتی میفهمد برادرش در بستر مرگ است، میخواهد برای آخرین بار او را ببیند و ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چون به نظر می رسه فیلم زیبایی باشه این " داستان سر راست " ، استثناء معرفی شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ایسنا نوشته می خوان این فیلم رو با نام " اقای استریت " پخش کنن !!!:13:
این فیلم ، جمعه حوالی ساعت 17.30 عصر پخش میشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------
صد فیلم این هفته هم احتمالا فیلم منهدم شده ی " روزی روزگاری در امریکا " خواهد بود ، جا داره ارزو کنم که توی اون ساعت ، برق همه ی سینما دوستان عزیز بره !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------
فیلم این هفته ی سینما چهار :
فیلم "ویزیون تله طوبی" با نام اصلی "تلویزیون طوبی" جمعه 13 اردیبهشت ساعت 20:30 از برنامه سینما چهار پخش میشود. این فیلم 111 دقیقهای محصول سال 2004 ترکیه به کارگردانی ایلماز اردوغان است و خود وی یکی از نقشهای اصلی فیلم را بازی کرده است. طوبی اونسال، طارق آکان، اکتان اککلی و ایکلال آیدین دیگر بازیگران فیلم هستند.
داستان "ویزیون تله طوبی" تابستان سال 1980 در شهر محل سکونت ایلماز روی میدهد، جایی که او آخرین سالهای دوران نوجوانی را گذراند و چیزهای بسیار درباره عشق، دوستی، سیاست، فرهنگ، روابط مردم و ... آموخت. ایلماز کارگردان، فیلمنامهنویس و بازیگر 40 ساله ترک به عنوان کارگردان فیلمهایی چون "تلویزیون" و "قالیچه جادو" را در کارنامه دارد.
آقا قرار بود این هفته سالوادور رو نشون بده سینما4 که!!! ما چه الکیانه خوشحالیانه بودیم SO !!!
آقا این سینما دو (!!!) ساعت چند هست حالا؟ ( هه هه هه ، چه قدر خوب میخونم پستا رو !!! )
در ضمن سعید جان ، آرزومند آرزوهایتان ، با نون اضافه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره ی این فیلم استاد لینچ توی IMDB ، نوشته : An absolutely gorgeous film !!! ریتینگش هم 8 هست !!!
سعید جان 100 فیلم قبلا این رو نشون داده هان!! اما اگر باز بخواد نشون بده با نظرت موافقم. ایشالا برق کل جام جم بره!!!!:27::27:نقل قول:
فیلم خفنی به نظر میرسه! :31:نقل قول:
داستان سر راست " The Straight Story "
کارگردان
David Lynch
با بازی
Sissy Spacek ، Richard Farnsworth ، Everett McGill
محصول 1999 " فرانسه ، انگلیس ، امریکا "
مدت زمان : 112 دقیقه ...
IMDB Rating: 8.0/10
خلاصه ی فیلم :
آلوین ری استریت، پیرمردی هفتاد و سه ساله اهل لورنز ایالت آیوا، وقتی میفهمد برادرش در بستر مرگ است، میخواهد برای آخرین بار او را ببیند و ...
امیدوارم قیچی شون کل شده باشه، تا نتونن... آره! :21:
اي كاش بجاي روزي روزگاري در آمريكا ، روري رورگاري در غرب رو ميذاشتن.
اونهم با زبان اصلي و زير نويس فارسي
كاري كه سينما 4 تو عمرش براي دو سه تا فيلم انجام داد
فیلم همسرایان رو دیدید؟
فیلم خوبی بود! به دوبله فیلم توجه کردید!؟ اونجایی که بچه ها میان واسه تست صدا، هر کی میاد یه شعری می خونه! یه توپ دارم قل قلیه و... :31:
ولی در کل دوبلش خوب بود. :5:
واقعا صدای Pierre Morhange قشنگ بود! :40:
سلامنقل قول:
من از وسطای فیلم رسیدم
فیلم خوبی بود ... ارزش یکبار دیدن رو داشت
کسی اسم اصلیشو میدونه ؟
واقعا فیلم خوبی بود ... قبلا هم یکبار داده بودش ... :20:
رئیس صحفه ی قبل معرفی کردم فیلم رو ...:11:نقل قول:
سلام
من از وسطای فیلم رسیدم
فیلم خوبی بود ... ارزش یکبار دیدن رو داشت
کسی اسم اصلیشو میدونه ؟
The Choir
شرمنده معاون :دینقل قول:
+
ممنون برا اسم :ایکس
straight story فیلم خوبیه
با مدل فیلمهای شناخته شده لینچ هم کاملا متفاوته
مورد سانسوری هم نداره
این دوبله های ماست دیگه...اما در مع فیلم خوبی بود..با شما موافقمنقل قول:
من هم این فیلم را قبلاً دیده بودم..اما فیلم خوبی بود...و برای بار دوم هم دیدم...:20:نقل قول:
نقل قول:
چون به نظر می رسه فیلم زیبایی باشه این " داستان سر راست " ، استثناء معرفی شد ...
دوستان یعنی واقعا شما این فیلم رو ندیدید ؟ :18:نقل قول:
بابا اینو سینما چهار یه مدت قبل ( خیلی قبل ) نشون داد .
فیلم فوق العاده ست ... خیلی ساده و همونجور که از اسمش
برمیاد "سر راست " ...
حتما پیشنهاد میکنم ببینید ... پشیمون نمی شید ... !
این یارو پیرمرده ، بعد از مدتها به خاطر بیماری برادرش میخواد
بره دیدنش ... اونم با ماشین چمن زنی :18::31: ... اونم
این همه راهو ...
سرعت ماشینش فک کنم 10 متر در ساعت هست ! :31:
کلا فیلم در مورد اتفاقاتی هست که توی مسیر این سفر برای
این آقا میفته .
یه فیلم متفاوت از لینچ عزیز ...
نقل قول:
به نظر من هم این همسرایان فیلم خوبی بود ...
ولی موضوع تقریبا تکراری ای داشت . خیلـــی تکراری !
داستان معلمی که ابتدای ورودش دانش آموزاش سر به سرش میذارن و کم کم به خاطر
نوع رفتار خاص اون معلم ، دانش آموزا باهاش ارتباط برقرار میکنن ...
از این جور فیلما تی وی ما خیلی زیاد نشون داده .
یه نیم ساعتش رو دیدم ، ولی هم چون موضوع تکراری داشت ، و هم به خاطر مصادف شدن
پخشش با برنامه ی 90 :31: ، این سعادت رو از دست داد که ببینمش ... :5:
یا حق
:40:
برادران این همسرایان یا گروه کر رو قبلا نشون داده بود که !!! من دیشب نشستم اولش رو دیدم ، دیدم آهنگ ویلیامز داره پخش میکنه ، گفتم ایول عجب فیلمی باید باشه. بعدش دیدم تکراریه. البته فیلم خوبی بودا.