نه.من توی روم مشکلی با voice ندارم.فقط مواقعی که با شخص خاصی چت(instant message) می کنم voice رو ساپورت نمی کنه.نقل قول:
جالبه که به من میگه اون مشکل داره و به اون میگه من مشکل دارم!
Printable View
نه.من توی روم مشکلی با voice ندارم.فقط مواقعی که با شخص خاصی چت(instant message) می کنم voice رو ساپورت نمی کنه.نقل قول:
جالبه که به من میگه اون مشکل داره و به اون میگه من مشکل دارم!
مشکل ویس که هنوز هست روی بعضی از ISP ها برای خود من هم همینطوره که باید از روش های گذر از موانع موجود استفاده کرد
سلام...
بچه ها چطوری میشه تاک روم رو بدست گرفت؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
اتاقهاي ايرانيها كدوم قسمت؟
چطور می تونم nickname yahoo massenger رو عوض کنم؟؟
تو قسمت asia همه ایرانی هستند...نقل قول:
ميشه ديقيقتر بگيد؟
وقتی یاهو مسنجر رو باز کردی میری تو قسمت messenger و بعد yahoo chat و بعد join a room و بعد یه صفحه باز میه که باید بری به این قسمت:نقل قول:
Regional -->Asia
منوی Messeger و بعد My Contact Detailنقل قول:
چه جوری میشه بفهمی کسی داره میچته ولی آفلاین؟
تو گوگل سرچ میکردی پیدا میکردی.نقل قول:
کد:http://www.fahmidam.com/
کد:http://www.mochgiri.com/
کد:http://www.yinvisible.com/
اون سایتها یا کار نمیکنه یا درست نشون نمیده متاسفانه....
-------------
کسی میدونه چطور میشه به کشوری که از اونجا داره اون ایدی چت میکنه با ما کجاست؟یعنی من الان ایران هستم طرف بتونه بفهمه از کجا چت میکنم؟(در حالی که تو قست کشور زده باشم امریکا)؟اصلا چنین چیزی ممکنه؟
در قسمت رومها اين اعداد بيانگر چي هستن:
XXXXXXXXXX(34)
[w123]
سلامنقل قول:
قبل از انتخاب روم در قسمت سمت چپ معنی هر کدوم رو نوشته.
كدوم چپ ؟
اينكه اسم فقط
اگه منظورت همون Invisible هست از سایت زیر میتونی برسی کنی :نقل قول:
کد:http://www.vizgin.com/
نقل قول:
وقتی بخوای وارد روم بشی اونجایی که asia رو انتخاب میکنی و هنوز وارد نشدی سمت چپ دقیقا توضیح داده که اینا چی هستن
چطور میشه فهمید کشور واقعی ایدی مورد نظر کجاست(در صورتی که تو قسمت تنظیمات الکی زده باشه)؟یعنی من الان ایران هستم طرف بتونه بفهمه از کجا چت میکنم؟(در حالی که تو قست کشور زده باشم امریکا)؟اصلا چنین چیزی ممکنه؟
سلام دوستان....من با yahooo messenger 10 به مشکل برخوردم.....وقتی یه اکانت یا ویندوز جدید میزنم و نصبش میکنم براحتی میشه sign in کرد اما بعد از گذشت چند روز همینجوری خود به خود وقتی میخوام sign in کنم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما مشکل از چیه؟....لطفا راهنمایی کنید.
ممنون:11:
سلام.
شما گزینه ی Troubleshoot رو بزن درست میشه...
بارها و بارها این کار رو کردم ولی درست نمیشه.نقل قول:
زمانی که از طرف مخابرات یاهو بسته میشه پورت هاش این ورژن معمولا چنین اروری میدهنقل قول:
یعنی ورژن های دیگه کار میکنه؟نقل قول:
من وقتی از این گزینه استفاده میکنم مشکلم حل میشه!نقل قول:
دوستان مشکل از ورژنش نبوده.....الان از قی ل تر شکت استفاده میکنم...همه ورژن هاش درست کار میکنه.....ولی دوستان راه دیگه ای رو نمیدونن که مجبور نباشیم از اون استفاده کنیم؟نقل قول:
سلام
چرا یاهو مسنجر من این شکلی شده؟؟
تا بازش میکنم این پیغامو میده!ورژنشم 10 هس.یه بار کامل پاکش کردم از اول نصب کردم بازم همین پیغامو داد.دوباره کامل پاکش کردم یه نسخه دیگه نصب کردم بازم همین پیغامو داد!
مشکل از کجاست؟
فقط اینو بگم که ویندوز حاضر نیستم عوض کنم!!!
سلام دوست عزیز...اون عکسی که گذاشتی برا من که نمیاد ولی فکر میکنم مشکل تو هم با قی لت ر شکن حل بشه....امتحانش که ضرری نداره.....بطور کلی قی لتر شکت دوای هر دردیه:31:نقل قول:
دوستان یاهوی من 2 ساعتی هست یهو ترکیده نمییدونم مشکل از منه یا اینا دارن کرم میریزن !!! ...
وقتی روش میرم پنجره باز میشه ولی اصلا عکس یاهو و sign in نمیاد ! 2 ساعتی میشه اینجوری شده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوست عزیز...اون عکسی که گذاشتی برا من که نمیاد
اومد؟
فیلتر شکنمم باز کردم.دوباره وقتی یاهو را بازش کردم همون پیغام بالا رو داد!!!
کمک کنید!
بله اومد دوست عزیز...ولی متاسفانه من زیاد وارد نیستم....فقط خودم یه مشکلی با یاهو داشتم که با فی#لتر شک*ن حل شد ولی جواب این سوالتون رو نمیدونم....ببخشید.:41:نقل قول:
اين پيغام مثه همون پيغاميه كه توي ويندوز XP ميده. عنوان برنامش هست Ending Now. كه گاهي برنامه دچار Crash ميشه ميده و بعد شما End Now ميزني. مشكل از ياهو مسنجر هست. البته گاهي ويندوز مدت طولاني باشه و دچار اختلالات داخلي شده باشه نيز ناشي از اين چنين پيغامي ميشه.نقل قول:
نقل قول:
بعید میدونم باید باز هم امتحان کرد ولی اگه جریان بسته شدن پورت ها باشه برای تمام ورژن ها اعمال میشه و فرقی نداره
باید از روش های دور زدن استفاده کرد
سلام.....
کمک :19:... کمک :19:....
من اشتباهاً برای یه آی دی دیگه pm دادم می شه اون pm رو حذف کرد؟؟؟؟
لطفاً سریع کمک کنین....:9::sad::worried::blink:
منظورتون pm دادم يعني off دادين ديگه؟؟ نه؟ اگه اينطوريه كه نه متاسفانه. اون رفته داخل ديتابيس ياهو و هروقت كه طرف با آي ديش on بشه واسش ارسال ميكنه. فقط يه مورد هست كه ميتونه باعث شه واسش نفرسته off شما رو ، اونم اينه كه تا 30-40 روز با آيديش on نشه .آخه هر off كه در ياهو ميخواد ذخيره شه تا بعدا واسه طرف بفرسته يه عمر خاصي داره. دقيقا اين مدت رو نميدونم.نقل قول:
آقا این دیتابیس یاهو کجاست من بزنم بترکونمش :47:
اومدیم ثواب کنیم کباب شد...
برای دوستم یه آی دی ساختم یوزر و پسوردشو اشتباهاً به یه نفر دیگه دادم..:27:صفحه خودش اومد بــــالا...:43:
:34:...
:37:
من همرو نثیهت می کنم که می خان مطلبی (شامل: پیغام پسغام و ...) رو برفستن هطماً ببینن به کی میرفستن... :goatee:
دوستان هیچکی نیست کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!1
هرکی سوال میکنه جوابش داده میشه به جز من !!!! ...
من نمیدونم چی شده یاهوم ترکیده هر کاری میکنم sign in نمیشه از دیروز به این شکل در اومد وقتی sign in میکنم دوباره بالافاصله off میشه نمیدونم چه مرگشه ممنون میشم کمکم کنید !!!
یاهو مسنجرمن ورژن 10 وقتی on می شم این پیغام میاد...
این چیه؟؟؟
منم وقتی چت میکنم اگه یه دکمه ای رو زیاد فشار میدم این ارور رو میده ولی وقتی اوکی میکنم مشکلی پیش نمیاد ...
راستی شما مشکلی با sign شدن نداری ؟ ... من نمیدونم مشکل از من هست یا اینا دوباره یاهو رو ترکوندن !!! .. .
ممنون ...
"اینا" که کار هر روزشونه...:13::31:
این پیغامه اعصابمو خورد کرده..هر وقت on میشم 2-3 تا پشت سر هم میاد...بعضی وقتا هم چت میکنم میاد... از وقتی که ورژن 10 رو ریختم این شکلی شده...
من با sign in مشکلی ندارم...
نقل قول:
اين ارور زياد مهم نيسست. اين ارور ناشي از زماني ميشه كه گاهي پلاگين ها و وصله هايي هستند كه همونجا ميخوان توسط ياهو دانلود بشن، اما وقتي نميتونن دانلود شن اين پيغام ظاهر ميشه.