نمیدونم مشکلت حل شد یا نهنقل قول:
ولی اگر حل نشده مشکل از directx هست
directx که درون dvd بازی هست رو نصب کن یا جدیدترین آپدیت directx رو بگیر
Printable View
نمیدونم مشکلت حل شد یا نهنقل قول:
ولی اگر حل نشده مشکل از directx هست
directx که درون dvd بازی هست رو نصب کن یا جدیدترین آپدیت directx رو بگیر
دوستان من خودم این بازی رو تموم کردم ولی یکی از دوستانم یه مشکلی داره که بهتون میگم :
گفته وقتی میره توی بازی و روی new game کلیک میکنه به جای اینکه بازی شروع بشه دوباره میره صفحه قبلی و هیچ اتفاقی نمیوفته . فکر میکنید مشکل چیه ؟
منم همین مشکل رو دارم !؟
باید بازی رو دوباره نصب کنید . . .
يادش بخير در كل بازي باهالي بود.. حيف كه 16مرحله بيش تر نبود.. مثل اين بازي خيلي كم پيدا ميشه..ولي farcry خيلي توپ تره.
البته اين بازي اصولا با سري هاي قبلش مقايسه بشه نه فاركراي اگه منظورتون از لحاظ جذابيت هست خوب 100% فاركراي سرگرم كننده تر و مورد علاقه تر هست ولي به لحاظ داستان و گيم پلي و ساير نكات ريز اصولا با سري هاي قبل باس مقايسه بشه كه من شخصا مدرن وارفار رو بيشتر مي پسندم اينم خوب بود ولي يه اشكالاتي داشتنقل قول:
دوستان من تو مرحله Breaking Point اونجایی که باید هواپیماها رو صدا کنیم تا بمب باران کنند ، مشکل دارم .
اولین بار که بازی می کردم وقتی دکمه 6 رو می زدوم می تونستم دستور بدم تا بمب بریزن اما Level رو مجدد بازی کردم ، به همون جا که رسیدم وقتی دکمه 6 رو می زنم فقط یه بیسیم می گیره دستش و هیچ کاری نمی کنه ؟
باید هدف بگیرید بعد کلیک کنید.
دوست عزیز
اصلا نمیشه . یعنی هدف می گیرم و موس رو هم می زنم اما هیچی !
قبلا یه علامت زرد می اومد و وقتی موس رو می زدم بعد چند ثانیه هواپیماها می اومدن .
من هروقت میخوام بازیش کنم باید مدم رو Uninstall کنم! چرا؟
بچه ها یه سوال
تو مرحله ای که تو بلژیک باید تانکهای آلمانی رو منهدم کرد ( همون جایی که تو ساختمون سه طبقست حالت جاسوسی داره, با برنو دوربین دار باید اولین تانک رو هدف گرفت بعدش سه تا تانک دیگه رو هم منهدم کرد... ) بعدش باید چیکار کنم ؟!!! چون ظاهرآ همه ی کارایی که باید میکردمو کردم ولی یه چیزی جا افتاده نمیره مرحله ی بعد . نمبدونم چیه ! کمک کنید ممنون میشم( در ضمن با ps2 دارم بازیش میکنم)
نقل قول:
دقيق بگو مرحله چند. چون بازي رو هنوز پاك نكردم .:21:
نقل قول:
خوب اين اتفاقي نيست كه فقط براي شما افتاده .. نيازي هم به unistal كردن مودم نيست.. تو منو اصلي چند لحظه صبر كني گرينه انلاين ميشه افلاين و ميتونيد راحت بازي كني
من Modern Warfare رو بیشتر دوست دارم البطه نمیشه از حق گذشت گرافیک بازی واقعا خوب بود و اصولا جنگ جهانی با call of duty خیلی حال میده.
:5: هر کدومشون یه ویژگی خوبی دارن دیگه :11:
وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم این پیغام رو میده ... یدفعه اینطوری شد ... قبلا خوب بود ... مشکل از کجاست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،
این بازی ترسناکه یا اکشن؟
Cod 2 که اصلا ترسی نداشت... حالا این بهتره یا Modern ؟
يوني مودم رو غير فعال كردي يا نه؟نقل قول:
خوب ترسناك كه چي بگم مي تونه باشه ولي اصولا قرار نيست كه ترسناك باشه مگه fear 2 يا biohozard هست كه بخواد ترسناك باشه. ولي وقتي سرباز ها يه دفعه واسه زدن ميلي آتك هجوم ميارن به سمت ما يه ذره آدم زهره ترك ميشهنقل قول:
سلام دوست من این بازی اصلا ترسناک نیست:46::46:نقل قول:
Krauser جان چرا میخوای الکی بچه مردم رو بترسونی:31::31:
به نظر من مدرن باحال تر بود ولی این یکی گرافیکش خیلی توپه:10::10:
پس معلوم مرحله زامبي رو بازي نكردي اگه بيشتر جلو بري ترس برات معني پيدا مي كنه حالا نخواستم اون رو بگم كه به قول تو بچه مردم بيشتر بترسه البته خواستم نگم سورپرايز بشه د هر حال ترسناك هست اون مرحله آخر. حالا اگه شما رو نمي ترسونه اين نشانه شجاعت شماست. با ترينر تا لول 27 كه ميرسي يه لشكر زامبي دنبال آدم با سرعت 200 كيلومتر مي دوندنقل قول:
فکر میکنی من این بازی رو تموم نکردم؟؟؟؟؟؟؟:46::46:
همون وقتی که اومد من گرفتمش و تمومش کردم چون بازیه قشنگیه
ولی در کل به نظر من بازیه ترسناکی نیست اگه ادم بخواد از این بازی بترسه که باید سر بازی dead space یا fear سکته کنه:5::5:
البته تو خونه به من میگن پسر شجاع:21::21:
موفق باشید:11::11:
حق با پسره شجاعه و من.
تموم شد!
گرافیکش توپ بود!!
ادم لذت میکرد آدم میکشت D:
مرحله Zombie هم فوق العاده بود!!
نه عزيز شوخي كردم تعجب كردم البته چون مرحله آخرش زامبي داره كه بازي رو ترسناك كرده در ضمن اگه بيشتر جلو بري اون مرحله زامبي رو اونقت با من موافق ميشي كه از fear هم ترسناك تر ميشه زامبي ها به طرف آدم دوان دوان ميآننقل قول:
زامبی ؟؟ یعنی دقیقا چه جوری ؟
پس من همون مدرن رو میگیرم...
وقتي شما بازي رو تموم كني يه مد باز ميشه كه ميشه زامبي كشت !!!نقل قول:
آره خب اين در مقايسه با mw در سطح پايين تري قرار داره به نظر من !!!
زامبي ديگه نازي ها زامبي ميشن مود بي پايان هست هرچي بري جلو تمومي نداره بي انتها هست حالا چرا خوف كردي مگه بده؟ اتفاقا شايد مود بي ربطي باشه ولي وقتي بازي ميكني با اينكه مي دوني تمومي نداره دلت ميخواد بازي كني اون مرحله رونقل قول:
خوف ؟ :دی
Cod به اکشن بودنشه... میدومن اینم اکشنه ها، ولی یه جورایی به نظرم چهارش جالبتر باشه...
حالا نمی دونم
بلا نسبته شما فاتحه خوندن تو بازی . . . زامبی دیگه چی بود" پیاز داغشو زیاد کردن .
مالی نبود .صد بار.
بله كاملا باهات موافقم mw بد جوري فاز دادنقل قول:
شك نكن.نقل قول:
نسخه 4 يه چيز ديگه بود.
ببينيد من يك پيشنهاد فوق العاده واسه طرفداراي MW كه خودم هم جزوشون هستم دارم MW2 تاپيك داره SAAM زحمتش رو كشيده اينجوري توي تاپيك WAW هم پست بي ربط نميديم كه MW بهتره اونهايي كه با waw حال نكردن ديگه مجبور نيستن اينجا پست بدن ميتونن تعريف تمجيدهاشون رو توي تاپيك mw2 بزنن اينجوري پست ها هم اونجا ميتونه حتي مفيد باشه
سلام دوستای گلم من کل پوشه سیو رو که شما در این تاپیک قرار داده بودین رو گرفتم و حتی پوشه Activision خوردم را از مای داکیومنت پاک کردم و پوشه جدید Activision رو که دانلود کردم با هرچی توش بود ریختم اونجا ولی بازم وقتی وارد بازی می شم همون چند تا مرحله ای که رفته بودم هست و کله مراحل نیست ((خیلی جالبه حتی وقتی کل پوشه Activision رو از مای داکیومت پاک می کنم وقتی می رم تو بازی بازم سیو هام هست در صورت این که فکر کنم باید هیچ سیوی نباشه و از نیو گیم شروع کنی ))))
ممنون می شم اگه راهنماییم کنین تا بتونم کل مرحله ها رو باز کنم 1 ماه سر 1 مرحله گیر کردم
خواهش می کنم یه توضیح کامل و قدم به قدم بدین تا من و بقیه دوستان دیگه در مورد سیو به مشکل بر نخوریم
راستی من خیلی از جا ها خونم که با زدن دکمه ~ صحفه ای که می تونی کد تقلب بازی رو بزنی باز می شه اما من تو بازی هرچی اینو می زنم هیچ اتفاقی نمیفته چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سپاس گذارم
به نظرم بازی خوبی بود ولی به پای mwهمون شماره قبل نمیرسه بهترین بخشش اون زامبی ها هستن خیلی جالب هست مخصوصا اگه با دوستان بازی کنید به من که کلی کیف میده تا الان فقط تونستیم تا لول 28 بریم.
خیلی سخت میشه.
دوست عزیز سیو های این بازی اینجاست:نقل قول:
Users\*user coputer*\AppData\Local\Activision\CoDWaW
این پوشه ای که شما توی my document پاک کردی معلوم نیست مال کدوم بازی بدبختی بوده:31:
آقا من تازه کارم. یه مشکل دارم.همون اول بازی که میخوام سطح بازی رو انتخاب کنم رو هر کدوم که کلیک میکنم بر میگرده به صفحه قبلی. کسی میتونه کمک کنه؟
یه جنرالی هست که باید بکشیش
تو اسنایپ داری تو این مرحله
این یارو هی پشت ماشین ها و... مخفی میشه
من شانسی وقتی سوار ماشین شد تونستم رانندشو بزنم
اون موقع تموم شد
سلام من در مرحله 12 که اسمش blowtoreh & corkscrew
هست اخر این مرحله که سه تا جعبه که هر کدومشون بمب هستن رو نمی تونم فعال بکنم لطفا طرز فعال کردنشو بگین به خاطر همین سه جعبه نمی تونم به مرحله بعد برم